TRENING

UKENS BUDSJETTIPS / TRENINGSTIGHTS


Etter å ha blitt bitt av yogabasillen, er jeg alltid på utkikk etter fjongt treningstøy som ikke koster skjorta. Disse fine treningstightsene er siste tilskudd i samlingen min, og ukens store budsjettips. De er nemlig fra Bik Bok! Jeg elsker når de rimelige kjedene slår seg på treningsbølgen, da kan man finne mye fint til en like fin pris. Jeg plukket med meg et par etter en liten byrunde med en venninne forrige helg, og synes det er helt topp at man kan knyte dem på litt forskjellige måter alt etter humøret. Små enkle detaljer. 


Min dag startet med en svett yogatime, før jeg tok bena og bilen fatt for å rekke en jobb. Det er mye som skjer for tiden, og det er så gøy! Titter du innom min facebookside her kan du sniktitte på hva jeg også fyller dagene med akkurat nå. I tillegg fikk jeg enda en møbellevering tlf i dag, så nå vet jeg ikke hvilket ben jeg skal stå på lenger. Vi snakker interiøroverdose! Dette blir så bra, jeg gleder meg til å vise dere resultatet.

After getting hooked on the whole yoga thing a few years back, I'm always on the lookout for cool budget friendly workout clothes. So this weeks budget tip are these tights! They're from Bik Bok, and I love the criss cross pattern and the whole knot situation going on.

My day started with an early bird yoga session, before heading out for work. There is so much fun stuff going on these days. And it finally looks like summer came! Have a great day!
 

YOGA MOVES


"Skal vi gjøre yoga moves mamma?" Han ser på meg med store øyne. Mini har fått øynene opp for yoga, og vil prøve alt! Å være opp ned er topp, sidelengs eller på en fot. Det er supermorsomt for meg også, for det tester virkelig balansen.Nå har vi roet helt ned, og tar søndagen med slående ro! Vi startet dagen tidlig i morges med en et lite fotballlag av små rundt frokostbordet. Det er så hyggelig å ha frokostgjester i helgene, de aller fleste småbarnsforeldre er jo oppe tidlig uansett. Så frokost er faktisk den perfekte anlending til å være sosial! Så hoppet vi i treningstøyet alle sammen, jeg på matten, og guttene avgårde på boksetrening.

Vi kom i gang med å ordne litt ute også i dag (takk og lov for litt pent vær!), og jeg kom meg faktisk aldri ut av treningstøyet igjen. Så jeg får hoppe i dusjen, før det blir pizzarester til middag. T har allerede sloknet på sofaen sammen med mini og en disneyfilm, de er bra søte! En skikkelig digg søndag rett og slett, og bonusen er jo at det er fri i morgen også. Jeg håper du har hatt en herlig søndag så langt, og at kvelden skal brukes til noe hyggelig. Hva med litt egentid om du rekker det? Jeg har en date med en ny bok jeg har begynt på. Det gleder jeg meg til :)


 

MIN YOGAREISE


For litt over to år siden var jeg helt fersk på yogamatten. Hoftene hadde fått seg en real knekk etter en graviditet, og en skade i ryggen. De var så stive at de like gjerne kunne ha vært sveiset fast. Jeg tror jeg var den stiveste personen instruktøren min Maria Fürst har sett faktisk.. Det sier litt, når jeg sitter her i dag og har funnet gleden ved yoga. Jeg tok rett og slett utfordringen på strak fot.. om man kan bytte ut hånd med fot i dette tilfellet.

Det er så hyggelig å kunne dele litt av yogareisen min med dere, og jeg har lyst å fortelle litt om yogapraksisen min nå. Det siste året har jeg økt intensiteten, og går nå fast på fem timer i uken. Det høres kanskje mye ut, men det å bevege seg kan man ikke få nok av, spesielt når mye av tiden ellers brukes på en kontorstol. To av timene er tidlig om morgenen, en er kveld, en ettermiddag, og en lørdag formiddag. Det er jo selvsagt ikke alle ukene hvor det er praktisk mulig å få til alle sammen, men jeg gjør det jeg kan for å få det til. Trening er virkelig noe man må sette av tid til, og når jeg har disse faste timene jeg er booket på hver uke, er det en motivasjon i seg selv.

Den treningsformen jeg har falt for innen yoga, er vinyasa. I vinyasa har man fokus på at du skal puste i takt med kroppen, og flyte gjennom øvelser uten å miste denne pusten. Selv om øvelsene til tider er utfordrende for både styrke, balanse og koordinasjon, skal du ikke pushe kroppen mer enn den faktisk klarer. Det er ikke om å gjøre å gå så dypt inn i øvelsene at du blir skadet, eller holder pusten for å klare å gjennomføre.

Selv om det kan være vanskelig å godta at man må være tålmodig, er det noe ved å ha denne integriteten i hver eneste øvelse som gjør at man faktisk blir roligere innvendig. I hvert fall er det slik for meg. Jeg tror jeg har hatt skikkelig godt av det! Det er ingen skam å øve på å være tålmodig, og det å godta at ting tar tid er en fin øvelse i seg selv.

Det er kanskje lett å tenke at man liker harde styrkeøkter, eller kjappe spinningtimer mye bedre enn yoga før man har prøvd det. Men, i tillegg til å være en fantastisk treningsform (du blir både svett, andpusten, og skikkelig kjørt i ben og armer), har yogaen senket skuldrene mine (bokstavelig talt) fem hakk ned. Det å legge fra seg alt man går og tenker på utenfor døren før man begynner, har gjort at jeg fant dette rommet innvendig hvor det er plass til å kun å fokusere på hvordan kroppen flyter sammen med pusten.

Å legge fra seg stress og press utenfor, gjør at det blir enklere å la være å plukke det med seg igjen når man er ferdig med en økt. Følelsen er nesten som å hoppe i vannet på en varm sommerdag, når varmen og solen fra dagen vaskes vekk og man dukker opp igjen med et helt klart hode. Det er den beste følelsen i verden. Du skjønner kanskje hva jeg mener? 

Hoftene mine er fortsatt et kapittel for seg, og de vil nok aldri bli helt som de skal være. Men det gjør faktisk ingenting, for det handler ikke om være verdensmester i yoga og få til alt.

For meg handler det om reisen, om de små skrittene som har tatt meg fra start til der hvor jeg er i dag. Om hoftene som har vært med på veien, og gått fra å være skikkelig vrange, til å bli mye mer samarbeidsvillige. Om en kropp som plutselig kan gjøre ting jeg aldri har kunnet gjøre før. Om balanse både utvendig og innvendig. Om en hverdag som har blitt pustet nytt liv i, og om en glede i å ta utfordringer og jobbe med dem over tid. Jeg har lært å puste <3

Kjære Maria, tusen takk! Jeg hadde ikke vært ett skritt nedover denne veien om det ikke hadde vært for deg. Du lærte meg å lete etter det myke i det sterke.

SØNDAG + YOGA


Hei søndag! Har du hatt en fin dag? Vi har en kjempefin dag, og tatt livet med ro. Det er så godt å bruke noen timer av søndagen til å bare lande litt. Mens guttene var på boksetrening på Frontline i formiddag (de har barnetrening kl 12!), fikk jeg litt tid for meg selv. Perfekt for å bruke på yogamatten. I dag tok jeg faktisk musikk på ørene, og tok med matten ut. Så deilig!

/ Tights Juice Eger / genser Bik Bok / vest med hette Puma / yogamatte + strap Manduka /

Nå har grillen vært på en stund allerede, og mens flere små har fått noen runder med pølser, er det enda litt tid til middagen står på bordet for oss voksne. En perfekt avslutning på helgen! Nyt siste rest :)

GI LITT MER F


Hei på deg fra et hodestående meg! Dagen min startet med en early bird time yoga. Det er den aller beste starten på dagen jeg kan ha! I starten var det tungt som bare det. Å stå opp tidlig for å dra avgårde til disse timene, men dette siste året har det blitt en lek. For selv om det er tidlig, har jeg alltid L Y S T å få med meg denne timen. Så da blir det litt enklere å hoppe ut av sengen, og rett i treningstøyet.

I tillegg prøver jeg å stå opp litt tidligere enn jeg må, slik at jeg har tid til en god frokost, og ikke må stresse ut av dørene før kroppen egentlig har våknet. Så får jeg heller rydde kjøkkenet når jeg kommer hjem! Det har jeg blitt så mye flinkere til den siste tiden. Å velge ut hva som er viktig, og hva som er riktig å bruke tiden på. For selv om ting må gjøres, kommer man langt med å skyve litt på det i forskjellige retninger. Og gi litt mer f***! Det funker i hvert fall for meg <3


Jeg er fortsatt himla glad i å ha denne veggen min ikke alt for langt unna når jeg holder på, og lurer på om jeg ikke må tørre å løsrive meg litt mer fra den. Det er bare det at det er så utrolig skummelt når man står det oppe, så et lite sikkerhetsnett for å ikke falle bakover er topp i mine øyne. Jeg får jobbe med saken! Det er uansett så gøy å se fremgang både i teknikk og styrke.

Nyt dagen, og gi litt mer F!
 

TRENING I ONE-PIECE


Happy fredag! Og et lite namaste fra meg, for fredager er jo fantastiske. Jeg fikk en liten påminner om akkurat det fra en av dere, og da tenkte jeg at jeg måtte innom og sende avgårde noen herlige fredagsvibber. I min fine one-piece treningsdrakt! Hah, jeg trodde ikke dagen skulle komme. Jeg som elsker buksedresser mer enn noe annet, kan nå strutte avgårde på trening i det også. Hvor gøy er ikke det? Denne er fra puma, og jeg digger den.

Jeg har ikke hatt den største samlingen av treningstøy de siste årene, og selv om det har stått på ønskelisten, har jeg ikke kommet så godt i gang. Og det er sant som det sies, litt nytt treningstøy er faktisk motivasjon i seg selv. Det er jo hyggelig å trene i noe som man både føler seg bra i, og som er funksjonelt på samme tid. Jeg er jo så glad i yoga, så min største greie har vært å finne treningstights og topper som er gode og myke. Akkurat det er lettere sagt enn gjort, så jeg er stadig på utkikk. Jeg tar veldig gjerne i mot tips om du har en favorittopp, eller tights som er passe tynn og uten for mye dilldall.


Sidekråka! Jeg har akkurat flyttet meg over fra "fjuske"metoden hvor du støtter rumpa på begge albuene, til å kun lene meg på den ene. Så gøy! Det er tungt som bare rakkern, og nå gjenstår det å få ansiktet lenger opp fra gulvet. Jeg har aldri gått på hverken turn eller balett, så dette er kjempegøy. Jeg jobber på både for å bli mykere, og sterkere, og selv om det går sakte, koser jeg meg på veien.

Om du leker med tanken på å begynne med yoga, deler jeg mine 5 beste tips til deg som har lyst å starte med yoga i dette innlegget!


Ha en super fredag!
 

EN SUPER-EFFEKTIV ØVELSE FOR RUMPA


Rekk opp hånden om du har lyst på sprettrumpe! Etter et lite opphold, har jeg kommet i gang med styrketrening igjen. Og i dag tenkte jeg å vise dere en super øvelse for rumpa! Om du sitter mye på trøtte kontorstoler som meg i løpet av dagen, blir musklene i rumpa fort både stive og treige. Men så er det så viktig å huske å trene nettopp rumpa, for musklene her er jo så viktig for nesten alt vi gjør med bena. Se øvelsen litt lenger ned.trenings.gif
Denne svir skikkelig godt, og du kjenner den garantert dagen etter. Bytt ben, og kjør et sett med 3-6 repetisjoner på hvert ben. Bytt til litt tyngre vektstang 1-3 ganger, og repeter prosessen.Jeg er veldig glad i styrketrening, og det føles så godt å ha kommet i gang igjen. Jeg blir fort hektet på kun en ting, og det er fort gjort å glemme litt av å trene på andre måter. Men styrketrening kjenner jeg at jeg har savnet rett og slett! Yogaen får vike litt plass for mer styrke fremover.

Det er jo kun positivt for yogaen også, for rumpa styrer både hofter og ben, og jeg tar i mot all hjelp på det området med takk. Jeg håper du har hatt en fin helg!

 

5 TIPS TIL DEG SOM HAR LYST Å BEGYNNE MED YOGA


Jeg fikk et hyggelig spørsmål fra noen som hadde lyst å starte med yoga, om jeg hadde noen tips til den første tiden. Det har jeg! For å si det sånn, klarer jeg det, klarer du det! Etter en graviditet, var det som om hoftene mine var sveiset sammen. Det sa altså bom stopp. I tillegg var det litt annet krøll i ryggen som gjorde at jeg troppet opp på yogamatten, og faktisk følte meg litt dum. Jeg var jo alt for stiv til å gjøre yoga! Men jeg trengte det jo hundre ganger mer, enn de på mattene ved siden av meg som hektet bena ut av ledd og la de både bak hodet og opp i taket. Jeg var ikke akurat der..

Sakte men sikkert stod jeg i det, og dukket opp på yogatimene mine hver eneste uke. Jeg har nesten lyst å grine når jeg ser forskjellen fra start til nå! Jeg som ikke kunne ta på tærne mine, har blitt en mykere, mer smidig, sterkere og mer fokusert versjon av meg selv. Jeg har milevis igjen av min lille yogareise, men jeg nyter faktisk hvert minutt! Selv om det er hardt, tøft, vanskelig, utfordrende, og sinnsykt irriterende, er det samtidig GØY, morsomt, avslappende og gir en fantastisk mestringsfølelse når nye øvelser sitter.

1. FINN EN YOGA VARIANT DU TENNER PÅ
Yoga er ikke bare yoga. Vinyasa, Bikram, Ashtanga, Hatha etc. yoga kommer i mange former. Om du ikke har lyst å prøve første gang i en klasse, søk litt rundt på youtube og prøv deg litt frem ved å sjekke ut noen klipp med instruktører i forskjellige yogavarianter. Når du har funnet noe du liker, book en time hos en instruktør som underviser i den formen du synes virker gøy. Trening skal være gøy, og selv om man skal slite litt underveis, er nøkkelen til all trening å finne noe du ikke blir lei av etter to ganger.

2. BRUK HJELPEMIDLER
Klosser, stropp etc. er supre hjelpemidler for å komme inn i vanskelige yogaøvelser. Om du er stiv, er klosser fantastisk for å løfte gulvet opp, slik at du rekker ned og kan holde øvelsen. De kan også brukes for å hjelpe deg for å tøye, sitte på, eller brukes i restorative øvelser. Det er ikke alle former for yoga hvor hjelpemidler brukes, men vit at de finnes om du føler at du trenger litt hjelp.

3. FÅ NOEN TIL Å PIRKE PÅ DEG
Selv om man kan gjøre mye hjemme, er et av mine beste tips å få noen til å pirke på deg. I starten er det mye armer og bein, pusting og flytende bevegelser som gjerne tar en liten stund før de sitter. Om du ikke har lyst å følge et kurs, så gå på en time innimellom, hvor du får konstruktiv kritikk fra en yogainstruktør. Det er veldig vanskelig å se selv om man gjør ting riktig, og både vinkel på knær, samt plassering av føtter, hofter og skuldre er helt essensielt i yoga.

YOGA.gif
4. IKKE GI OPP
Dette er det vanskeligste punktet. Deal with it! Melder du deg på et kurs har du i hvert fall motivasjon i at du kaster penger ut av vinduet om du ikke fullfører. Yoga er et maraton, ikke en sprint.
 

5. IKKE BRY DEG OM DET SOM SKJER PÅ NABOMATTEN
Gå inn i din egen lille boble, og vær akkurat der. At naboen klarer å hoppe hit og dit, og plassere hender og føtter kor du trudde ingen hender og føtter kunne bu, må du bare drite i. Lettere sagt enn gjort, men utrolig godt når det funker! Og det funker faktisk, du kommer til å ha så mye å tenke på selv at det ikke er plass til noen andres kroppsdeler oppe i hodet ditt.


At jeg skulle klare å såvidt kjenne mage mot lår, mens albuer skulle treffe bakken med hendene der fremme, det hadde jeg ikke trodd var mulig. Vi har alle utfordringer i egen kropp, kanskje er det ikke alt som virker som det skal. Mitt siste tips er å ta hensyn til deg selv, til kroppen din, og til hvordan du har det. Ikke push på om noe er vondt, eller føles feil ut. Men ofte har du litt mer å gå på enn du tror ;)

HOLD DEG PÅ MATTA


God morgen fra håndstående! Litt yoga på morgenkvisten er gull verdt, selv om det kun er for å øve litt på ting man ikke er så god på.

I fjor var det hodestående som var nyttårsforsettet mitt, i år er det håndstående. I believe! Eller, jeg skal i hvert fall jobbe mot å naile håndstående i løpet av året, og jeg tørr meg allerede lenger og lenger fra min gode venn veggen (eller vinduet i mitt tilfelle). At det skal være så skummelt å stå på hendene når man ikke har noe foran seg som kan ta i mot!

Om du tenker på om du skal begynne med yoga, har jeg kun en ting å si. GJØR det. Prøv det i hvert fall, før du bestemmer deg for at det ikke er noe for deg. Det både roer og får opp pulsen din på samme gang, og jeg går alltid ut igjen med en fantastisk ro i kroppen etter en yogaøkt. Små babysteps er motivasjon til tusen, og det er så gøy å se hvordan hodet og kroppen jobber sammen mot å nå det man vil. Nyt dagen!

 

YOGA PÅ BRETT


Å gjøre yoga på hodet, på et brett, på sjøen, ser så enkelt ut ikke sant? Det er alltid gøy å prøve ting man ikke har prøvd før, og jeg syns at det ser så spennende ut å gjøre yoga på brett! Det har ikke blitt så mye tid til å snike seg unna på egenhånd for å trene. Men, noen økter har det blitt. Flere av dem har jeg prøvd meg frem på brettet for å få til. Når jeg først hadde sjansen, måtte jeg jo bare kjøre på.

Vel, enkelt er det definitiv ikke. Men, som bonus får du masse ekstrapoeng for balansetrening mens du holder på. Selv om det ikke var så lett har jeg holdt det gående de siste dagene med noen stunder innimellom, og det er veldig gøy å se fremgangen. Så her er det bare å jobbe på med balansen, til neste gang jeg skulle være i et varmt land, med et SUP brett stående klart. Kanskje får jeg testet det til sommeren igjen hjemme i Oslo?Dagens tips: gjør ting du ikke kan!

SUP + EN


God morgen! Akkurat slik har morgenene våre startet den siste uken. På et SUP med en blindpassasjer, såklart med svømmeføtter på. Som sagt, de skulle han gjerne ha hatt med ut til lunsj om det var opp til ham. Jeg digger disse stand up paddle boardsene, super trening er det også (spesielt om man blir blåst til havs og må kjempe seg inn igjen mot vinden til krampa tar deg). Du må ta i med hele kjernemuskulaturen, og det går fort når man først kommer litt opp i fart. Ikke minst får balansen kjørt seg skikkelig, her er det bare å konsentrere seg for å ikke bli kastet av når man prøver å balansere på ett bein.


Vi skal suse utover på langtur, før det er på tide med en god brunsj etterpå. Jeg håper du får en fin dag uansett om den er dekket med snø eller sand!

TRENINGSPLANJeg tror aldri jeg har delt treningsplanen min med dere før, og selv om det absolutt ikke er alltid det går å følge en plan, er det mye enklere å få til gode treningsøkter når jeg pensler det inn i kalenderen med en gang en ny uke starter. Med årene har jeg blitt utrolig glad i yoga, og det har blitt en naturlig del av min måte å trene på gjennom uken. Etter hvert har det blitt flere og flere timer, og nå har jeg fem faste timer jeg gjør alt jeg kan for å rekke hver uke. Jeg prioriterer dissse timene over det meste annet, og har blitt veldig flink til å si nei til andre ting som skjer på samme tid. At noe så enkelt skal være så vanskelig, trening er jo så viktig å prioritere, men også det enkleste å skufle bort. Så jeg har blitt ekstra streng på at disse timene er hellige! Det hjelper også å tenke på at trening koster skjorta, så om du er medlem på et senter eller går på faste imer eller kurs, se for deg at hundrelappene flyr ut av vinduet om du prioriterer å gjøre noe annet.

Styrke gjør underverker for kropp og helse, så det må med i planen. Tre styrkeøkter i uken er drømmen, og med litt planlegging går det veldig fint. Selv om jeg ikke akkurat gleder meg til den sirkeltreningen på søndag.. uansett, jeg har en hel uke på meg før det. Akkurat nå er jeg på dag to av noen ville ettersjokk av en styrkeøkt på lørdag.. at det blir verst på dag to er ingen understatement. Så jeg drar med meg de støle bena mine opp trapper og hinker ned igjen, at trapper skal være så vonde å gå i? Det tyder uansett på at det var en bra økt (eller at jeg må ta i et tak på styrkefronten for å unngå å bli så støl fremover).

HØSTFERIEYOGA


Siden yogaklassene min har tatt høstferie de også, er jeg alene med yogapraksisen min denne uken. Det er ikke like lett å finne tid til en time med yoga når man skal prøve å gjøre det hjemmefra (og det helst skal være litt stille og ikke noen små som løper oppå deg mens du holder på), men jeg skal prøve å få til så mange økter jeg klarer likevel. For yoga er verdens beste måte å stresse ned på, puste inn og roe ned. Jeg får i hvert fall en ro som varer hele dagen om jeg klarer å starte dagen med en yogaøkt. Så det prøver jeg å minne meg selv på hver kveld for å få litt ekstra motivasjon til å gjøre en liten innsats neste morgen.I dag skal byen være kontoret mitt! Jeg har et morsomt oppdrag i sentrum, og bytter ut kontorstolen med noe helt annet. Følg meg gjerne på snapchat på tinemonsen for å være med bak kulissene :)

Ha en fin dag så lenge!
 

EN PINCH AV SØNDAG


Jeg begynte søndagen på hodet, eller underarmene for å være helt konkret! Et av nyttårsforsettene mine var å få til å stå på hodet og hendene, og det er så gøy når man faktisk får til ting man aldri hadde trodd skulle gå! Det ser dødslett ut ikke sant? Det har blitt noen knall og fall for å si det sånn, men nå sitter pinchaen sånn noenlunde. Og kan jeg, kan du! Jeg har nemlig vært den aller stiveste i timene, så det er helt utrolig gøy å se hvilken fremgang som faktisk er mulig å få til. Så nå er det bare å jobbe på med bøying og tøying så jeg klarer å få til alle disse bakoverbøyene jeg sliter med (i min kropp sitter nemlig hoftene dønn fast!).


Vi startet dagen alt for tidlig, så litt yoga frisker opp og får kroppen til å våkne! Mini har overnattingsbesøk i helgen og jeg våknet til fult baluba på barneommet i femtiden. Hvordan går det an å ha det så gøy så tidlig? Det var reneste vorspill, med blinkende bøker og syngende traktorer, blålys og sirener, så da var det bare å sette i gang med tegnefilmer, pannekaker og masse kos. Og siden kaffe fikser absolutt alt ble morgenen veldig fin likevel. Det er jammen mye man får ut av dagen når man venter på at bakeriet skal åpne klokken åtte :)

GOD søndag!
 

BAKKELØP / BRA FOR STUSSEN


Puh! Bakkeløp er seriøst ikke en favoritt hos meg, hvorfor i alle dager skal jeg løpe opp en bakke? Og ikke nok med det, når du har kommet til toppen skal du gjøre det igjen, flere ganger etter hverandre! Jeg er litt ensformig av meg, og siden jeg la min elsk på yoga for noen år tilbake, har jeg ikke akkurat vært så flink til å gjøre andre ting bortsett fra litt styrke (I'm a one kind of workout type of girl). Men så har jeg hørt at bakkeløp er helt sinnsykt bra trening, man skal visst både få sprettrumpe og god utholdenhet. Og siden man må være in it to win it, så må jeg jo gi det et forsøk før jeg kan kassere hele idéen.

Og siden vi har den beste bakken for akkurat dette rett utenfor stuedøren, må jeg innrømme at jeg har blitt litt bitt av basillen. At det er fordi jeg knapt må bevege meg ut for å føle meg supersporty er om mulig en del av det, men jeg velger å tro at jeg er den fødte bakkeløper for å holde på motivasjonen der Britney Spears Work Bitch pumper ut gjennom de hvite øretelefonene.
Så om du vil joine meg i min høst med bakkeløp er det bare å se deg om etter nærmeste bakke utenfor. Helst skal den være ganske bratt, og ta rundt et til ett og et halvt minutt å løpe opp. Gi gass opp hele bakken (eller så langt du kommer!), før du jogger lett ned igjen og repeterer 2-3 ganger. Når du kommer deg opp 3 ganger uten å dø, kan du øke antall repetisjoner. Ikke tar det lang tid, og bonusen i tillegg til en god treningsøkt er at du får nyte nærmiljøet og løpt deg en tur i frisk luft.

Nyt dagen! Jeg har en full dag foran meg, og i kveld skal jeg ut etter jobb. Og du skal selvsagt få lov å bli med, heng deg med på snapchat på tinemonsen! Jeg skal nemlig på lanseringsfest :)
 

TRENINGSUTSTYR HJEMME / HENG DEG OPP UTEN HULL I VEGGEN


Det er ikke sånn at vi har en hel rekke treningsutstyr hjemme, men i tillegg til en yogamatte, har vi noen få og effektive ting når det kommer til utstyr for å trene hjemme. Den ene har jeg skrevet om i innlegget fab for your abs, det er en ab roller som ikke tar stor plass og er enkel å bruke (eller, den er steintung å bruke for den trener virkelig magen, men den er enkel å oppbevare). Det andre vi har er denne stangen som er festet i dørkarmen. Det er en hang up, eller chin up bar som du hverken skal skru inn eller borre fast. Du vipper den nemlig frem og tilbake helt enkelt, for den er festet ved at den står i spenn i dørkarmen. Om du lurer på om det er trygt, så kan jeg i hvert fall si at her har stort sett alle som har vært på besøk hos oss hengt og slengt. Så den er godt testet :)

Det fine med denne, i tillegg til at det er helt fantastisk bra trening, er at du slipper å ha den oppe permanent, du unngår stygge hull etter skruer, og du kan enkelt legge den under sengen om du ikke vil ha den fremme. Men ved å ha den hengende noen dager i uken blir det til at man blir minnet på (og synes det er gøy!) å ta noen hang ups i løpet av dagen. Det finnes mange øvelser du kan gjøre, men min favoritt i tillegg til hang ups, er å prøve å henge der med bena rett ut i 90 graders vinkel. Der ab rolleren gjere tar på de øvre magemusklene, tar denne øvelsen på de nedre. Ennå en bonus er jo at du slipper å løpe til gymmet for å kjøre litt styrketrening.

Det er noen år siden vi fant vår, men jeg tror de aller fleste store sportsbutikker har forskjellige slike på inne. Et lite tips om du har dårlig tid, og gjerne skulle ha fyllt på med litt utstyr hjemme som både funker, er gøy å bruke, og lett å oppbevare!

Jeg kan heller gå gjennom noen av øvelsene jeg bruker selv i et annet innlegg om det er interessant?

:)

Ha en fin dag!

MIN FØRSTE THAIBOKSING TIME!God morgen til deg! Jeg delte noen bilder fra min første thaiboksing time forrige uke, og nå kan du se akkurat hvordan det gikk for seg i filmen over!  Så om du lurer på om dette er noe for deg, må du bli med på min første trening! Det var utrolig gøy, og ikke minst blir man sliten som bare rakkern. Jeg har rett og slett blitt hektet, så til høsten har jeg store planer om å melde meg på thaiboksing. Min treningsmotivasjon kommer når jeg liker det jeg holder på med og synker i gulvet når det er motsatt. Så i tillegg til yoga kommer nok thaiboksing til å bli en stor favoritt hos meg fremover, hurra for treningsmotivasjon!

/

Good morning! I shared a few pics from my very first thai boxing class the other day, and now you get to see what actually went down in the movie above! So if you're wondering about MMA and want to try out thai boxing, you have to tag along for my very first time ever thai boxing in this weeks video blog. I hope you like it!

ZEN


Jeg startet mandagen min helt zen etter en helg borte, så i dag har mini og jeg rett og slett bare kost oss. Når jeg sier kost oss mener jeg løpt og løpt og løpt og løpt. Om du følger meg på snapchat på tinemonsen har du muligens fått med deg at vi har en liten rakett som er glad i løpe i stedet for å gå. Det har ikke vært like enkelt å få til gode treningsrutiner i sommer med lange dager og alt for mye som kommer i veien, men jeg har fortsatt ikke gitt opp. Jeg tenker at jeg sier at sommeren varer til slutten av august, det er nemlig da yogalæreren min er tilbake. Så jeg får tøye og bøye til hun er på plass. Det er uansett godt å kjenne at man blir bittelitt mykere etter hvert, selv om det føles ut som det går i sneglefart!


Her er akkurat sen middag fortært med masse familie og venner rundt bordet. Vi kjører stort sett åpent hus i feriene, og er så heldige at det dukker opp mange fine fjes rundt middagsbordet enten det er pasta eller noe godt på grillen. Nå står det seriemaraton på min agenda, puh, mandagen skal avsluttes på avslappende vis! Jeg håper du har hatt en fin dag, og at du har lagret masse fine sommerminner i ukene som har gått.
 

THAIBOKSING / MUAY THAI


Boksing har blitt hot på treningsfronten! Jeg har hatt så lyst å prøve thaiboksing, og i går kom dagen! For en workout. Thaiboksing er supereffektivt, jeg er støl i nesten alle muskelgrupper tror jeg! Det er tungt som søren, men utrolig gøy. Flere og flere kvinner driver med kampsport, og jeg skjønner virkelig hvorfor. Den følelsen du får når du lærer mer om hvordan du bruker kroppen på denne måten, den er ganske så fantastisk. Det er rått og tøft. I tillegg må det være en av de beste måtene å trene på som fungerer for meg, en eksplosiv trening som er gøy underveis og som hele tiden kan bygges på.

Jeg ble rett og slett hektet ved første spark! Jeg har hatt lyst å prøve siden jeg skrev dette innlegget om at T hadde begynt å bokse. Det er ikke hver dag man får lov å bli trent av en verdensmester, men det ble jeg i går. Anne Line Hogstad i den oransje trøyen er regjerende verdensmester i muay thai, eller thaiboksing. Akkurat det er ingenting annet enn imponerende!

Frontline har egne jentetreninger så nå håper jeg at jeg skal få inn thaiboksing i treningen min fremover, for dette var utrolig gøy. Sjekk ut Anne Line på instagram @ninjaline_
 

NYTTÅRSFORSETT


Det er ikke annet enn UTROLIG gøy å se at det er mulig å lære kroppen å gjøre ting man aldri hadde trodd at man skulle få til. Nyttårsforsettet mitt da januar kom i år, var nemlig at jeg skulle forsøke å få til noe innefor hodestående og håndstående i yoga. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har alltid syns at det å stå på hodet eller hendene er utrolig skummelt. Ikke var jeg et slå-hjul-talent da jeg var barn heller, så jeg har aldri hatt denne iboende selvtilliten på det å turne rundt på gressplenen. Kommer hodet for langt bak blir jeg rett og slett svimmel, og tekoppene på tivoliet var en eneste stor oppskrift på reisesyke for min del. Pluss på de stiveste bena og hoftene i verdenshistorien, og man har kanskje ikke det beste utgangspunktet.

Men som oftest sitter jo kun slike ting i hodet, og da er det ekstra gøy å kjenne på mestring på ting man gjerne ikke hadde trodd man skulle få til! Jeg har sakte, sakte, sakte, men sikkert blitt bedre til å holde balansen, og i sommer er målet mitt at jeg skal tøye og bøye meg selv inn i flere slike yogaøvelser. Kanskje en dag kommer bena og ryggen dit de skal. Uansett, jeg koser meg veldig på veien selv om det er hardt underveis!

FAB FOR YOUR ABS / THE AB ROLLER


Jeg har fått en ny favorittdings når det kommer til trening hjemme! I tillegg til å gjøre yoga, er jeg avhengig av styrketrening for å bli sterkere og trene kjernemuskulaturen, og ikke minst for å få overskudd og energi i hverdagen. Og siden jeg ikke er så flink til å holde motivasjonen oppe på treningsfronten uten å ha noen praktiske hjelpemidler (type egenvekttrening blir for kjedelig for min del, selv om det helt sikkert funker som bare det!), hadde jeg ikke trodd at jeg skulle si dette: lykken i livet er en rulle! Jeg må le, men denne rullesaken her, med et hjul og håndtak på hver side må være noe av det mest praktiske jeg har kjøpt meg på lenge. Den finner frem til magemuskler der ingen trudde at nokon magemusklar kunne bu.Måten du bruker den på er at du står på knærne på et mykt underlag, for så å holde fast i hvert sitt håndtak og rulle deg fremover så lang du er, før du ruller deg tilbake igjen. Den er utrolig effektiv for magetrening, og svir virkelig. Ikke minst er den lett å pakke vekk, og fantastisk praktisk å ha hjemme.

Om du lurer på akkurat hvordan du skal gjøre det finner du en video her som viser den i bruk. I samme video finner du også 10 andre måter du kan bruke den på! Du finner ab roller i de fleste sportsbutikker vil jeg tro, jeg fant til og med min på salg!
 

YOGA PÅ HODET


Eller yoga på trynet, bokstavelig talt, for et naturtalent, det er jeg ikke. Men herlighet så gøy det er når man får til ting! Er mellomnavnet ditt stiv som en stokk? Der har du meg, men for ett og et halvt år siden bestemte jeg meg for at jeg ikke kunne være såvidt tredve år og stiv som en stokk! Løsningen ble yoga som jeg har skrevet om flere ganger før både her og her. I starten begynte jeg med en time i uken før det ble både to og tre, og det siste halvåret har jeg jekket opp intensiteten. I år var også et av nyttårsforsettene mine å klare hoedestående og håndstående øvelser. Og hurra, plutselig klarte jeg å komme meg opp i hodestående! Akkurat den lå langt inne, for jeg har alltid syns at det å stå på hodet og hendene ser fantastisk gøy ut, men så har det vært helt tullete skummelt å øve seg! Du vet den greien folk sier om at hodet ditt ødelegger for deg selv? Der har du meg.

Ikke minst er det veldig morsomt å ha noen bilder fra fremgangen underveis, som fra min aller første time som du kan se i dette innlegget! Jeg må le, for jeg kunne ikke klare å se for meg at jeg noen gang skulle klare å gjøre noe av det instruktøren gjorde hele det første året. Jeg var (og er til tider fortsatt) fullstendig overbevist om at mine kroppsedeler ikke går så langt ut, ned eller bortover som det de andre rundt meg holder på med. Det morsomste i verden er når du gjør en yogaøvelse og tror du gjør det samme som de andre, til du får et glimt av deg selv i speilet i sidesynet og skjønner at det gjør du ikke! "En dag treffer toppen av hodet matten når dere gjør denne øvelsen" kommer det fra instruktøren, vel.. jeg er ikke like skråsikker. MEN for en reise det har vært så langt! Yoga og jeg altså, jeg hadde jammen ikke forventet at vi skulle bli et par.
Det å klare å holde oppe motivasjonen for trening er ikke bare bare, men jeg har skikkelig troen på at om man finner noe man virkelig liker på treningsfronten, uansett hva det er, så er det også mye enklere å klare å fortsette.

Så dagens treningstips fra meg er å finne ut akkurat hva det er du liker :)

Å TRENE PÅ FERIE KAN JO MILDT SAGT VÆRE STRESSENDE


Å trene på ferie kan jo mildt sagt være stressende. Før jeg reiser ser jeg i alle tilfeller alltid for meg at man skal ha et hav av tid hver morgen, det er jo tross alt ferie, men så er det vel flere av oss som ender opp med å stresse rundt for å rekke alt man skal. Og både små og store står og tripper og venter at mammaen skal bli ferdig til å dra (jeg skjønner fortsatt ikke hvor det er vi skal hele tiden!). Da er det ikke bare å stikke av en liten time, før man eventuelt helst burde løpe gjennom dusjen og ta en børste gjennom håret etterpå. Man kan selvsagt stå opp timevis før alle andre, men det er jo tross alt ferie, og når først solen setter inn når formiddagen kommer er det bare å glemme det for min del. Så jeg har funnet en annen løsning som funker (sånn delvis i hvert fall) for meg.Før jeg reiser prøver jeg å sette meg realistiske mål (nei, du kan ikke bli klar til å løpe maraton på fire dager i solen), og øver på dette hver dag. Enten det er en yogaøvelse, det å løfte tyngre vekter, klare flere hangups, armhevinger, løpe lenger, magetrening, trappeløping etc. Akkurat nå trener jeg på å stå på hodet (om du følger meg på snapchat på tinemonsen har du kanskje fått med et par av mine ikke fullt så pene hodestående positurer, jeg er ikke akkurat et naturtalent, lol), og da blir det mer en lek enn trening. I tillegg er det gøy å se progresjon fra dag til dag.

Webtrening funker også kjempebra for min del, det kan man gjøre hvor som helst og jeg er så heldig å kunne ta med meg min egen yogalærer på tur (flaks for meg at akkurat hun har lagt ut treningsvideoer!), så om du er glad i yoga er webtrening med Maria Fürst mitt beste tips!

FIGHT CLUB

Pang, pang, pang! Slagene og sparkene kommer med en slik presisjon at det er umulig å ikke bli fascinert av stålkontrollen boksere har. Boksing har blitt skikkelig HOT på treningsfronten og jeg skjønner hvorfor! Alternativ og funksjonell trening som blander både eksplosivitet og utholdenhet, i tillegg til å være gøy. T begynte nylig å bokse og han ble hektet fra første trening, entusiasmen hans smittet kjapt over på meg også så i dag måtte jeg sjekke ut hvordan dette var. T har selvsagt fått den kuleste treneren noensinne! Petter Juuhl, som jeg måtte google og fant ut hadde x antall gullmedaljer fra profftiden. Det var virkelig ikke rart at han hadde full kontroll.

T trener på Frontline på St.Hanshaugen om noen ønsker seg tips til hvor man kan trene boksing og forskjellig kampsport her i Oslo. Jeg merker at jeg fikk utrolig lyst til å begynne å bokse!

YOGA FAIL

Yoga fail! For å si det sånn så er jeg mest sannsynlig verdens dårligste i yoga, hoftene henger bare ikke med. "Press knærne ut Tine" sier yogainstruktøren min mens jeg huker meg ned og ler tilbake mens jeg forsøker å presse bena ut med albuene, what! Det er jo seriøst ikke mulig. Men da er det vel ennå større grunn til å fortsette å øve og øve og øve. Jeg tror ofte at om man føler at man er skikkelig dårlig på noe så er det lett å droppe det helt, enten det er en zumbatime på treningssenteret eller en av disse timene hvor man skal hoppe opp og ned og bortover en sånn step greie, og man er redd for at koordinasjonen ikke skal henge helt med, eller at man skal føle seg dum for alle andre er så flinke. Men det er jo vi som er verst som trenger det mest! Så jeg har blitt superpositiv til å teste ting jeg vet jeg er dårlig på for da kan man jo kun bli bedre.

Etter en lang graviditet fikk hoftene og rumpa seg en skikkelig trøkk, og etter x antall undersøkelser og et par MR er yoga det beste jeg kan gjøre i hverdagen for å prøve å få tilbake bevegeligheten. Det som også er supert med yoga er at man rett og slett ikke har tid til å følge med på noen andre enn seg selv, man har mer enn nok med å følge med på egen kropp og når fremskrittene kommer er det helt fantastisk å se hvordan selv stive stokker kan bli litt og litt mykere.

I år er målet mitt at jeg skal klare å stå på hendene, selv om det er super fail for øyeblikket skal jeg fortsette å øve og øve til kroppen og hodet skjønner at det hverken er skummelt eller umulig!


LET'S KEEP WORKING OUT


Jeg hadde den beste treningsuken jeg har hatt på hundre år i uken som var og kunne da søndagen kom skimte med fem avkryssede treningsøkter (tro meg, hos meg er det nesten ny rekord!). Hurra! Jeg har vært skikkelig egoistisk i det siste og bestemt meg for å bli flinkere til å prioritere ting for min egen del, trening er alltid det som ryker først når det er mye som skjer og det er så dumt, er det noe man trenger i hektiske hverdager så er det jo å hente litt energi. Til lunsj i helgen fikk jeg til og med besøk av en liten fugl (den hadde nok mer lyst på en liten matbit enn å si hei, men koselig var det).

Så i uken(e) som kommer skal jeg prøve å prioritere trening på lik linje med andre ting, er det noe man blir motivert av så er det jo å kjenne på hvor mye bedre man føler seg når man får puttet inn litt trening i løpet av uken også. Og faste treningsavtaler er gull verdt, både humøret og energinivået får seg rett og slett en liten boost. Ha en super sommeruke!

I had the best workout week for such a long while this past week, I could count five workouts when sunday hit and It felt so great. Going to the gym is always the first thing that has to go if I'm short of time for something else, but not anymore. It's so important to make working out a priority and I love the way it gives me energy and instantly puts me in a good mood. Here we go (again) I'm really going to try to make an effort this week too.

LETTE FJELLSTØVLER?

                                                                                                                                                    annonse


De siste to årene har jeg vært så heldig å få samarbeide med det kvalitetsbevisste merket Mammut når det kommer til treningsutstyr, og det som først begynte som en liten crush har blitt til full forelskelse. Kvaliteten, de gode tekniske egenskapene, følelsen jeg får og varigheten til både plagg og sko gjør at jeg har fått en ny forståelse av hva som er godt treningsutstyr, for det er en forskjell, en stor forskjell. Jeg har fått lov til å teste nyheter og samtidig fått trent i freshe treningsklær fra deres kolleksjoner (hvor heldig er man ikke da!) og nå har Mammut kommet med noen utrolig gode nye terrengsko og en kickass fjellstøvel til både menn og kvinner som vi har testet.

De nye terrengskoene Comfort Low GTX er lette og god på foten, puster og er samtidig 100% vanntett . De er like gode til en løpetur som til en lengre tur på fjellet i ulendt terreng. De har en forbedret gripeevne og de sitter godt både på foten og på bakken, jeg har brukt mine på fjellstier i det siste og både hundeturer og treningsturer blir litt gøyere med gode sko. I tillegg er det enkelt å skylle av skitt og gjørme etter bruk, det er et stort pluss. Så om du er på jakt etter noen nye gode sko finner du de her.

Mens jeg har testet terrengsko har T testet den nye fjellstøvlen til Mammut. Han er utrolig kresen så jeg var litt spent på dommen etter de siste ukene med disse i hus. Han har kommet til at de er lette men samtidig stive, de har god ankelstøtte og du føler at du er godt beskyttet mot å trakke over. De er mye lettere enn vanlige fjellstøvler og du blir ikke restriktert i løping siden de er stiv sideveis men ikke i bevegelsen fremover og bakover slik at det er godt å løpe. Han mener de har fin støtte under sålen hele veien og at de har alle fordelene ved en god fjellstøvel minus ulempen med at de er store og tunge. Akkurat det må være den beste fordelen jeg ser, alle fordelene minus ulempen ved vanlige fjellstøvler. Disse blir med på tur i sommer, det er sikkert og visst. Du finner fjellstøvlene til Mammut her.

Ad/ As an ambassador for the swiz brand Mammut I have been dressed from head to toe in the latest Mammut gear for a few years now. It's so much fun to try out new products and this time around my husband and I have tried out their new terrain shoes and mountain boots. The mountain boots are the very best combination of a mountain boot and a terrain shoe, you have all the upsides with a mountain boot and not the downside by it beeing big and heavy. It's really a win win situation. My shoes are 100% waterproof and I really like the way they feel and that they're so practical to clean after a run or a walk in mountain terrain. Check them out here and here.

EN YOGINI

Det var noen som lurte på om jeg kunne fortelle litt om hvordan jeg synes det har vært å begynne på yoga så jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om hvordan det har vært for meg og om jeg føler noe har endret seg. Like før jul fikk jeg en liten smakebit på yoga med et par privattimer og etter jul booket jeg mitt aller første yogakurs, jeg begynte veldig forsiktig med en gang i uken (jeg liker å sette meg noenlunde gjennomførbare mål når jeg først skal begynne på ting og selv det har vært hardt å holde med syke barn, masse jobb og andre avtaler som flere ganger har kommet i mellom) men nå etter påske skrur jeg opp volumet til to ganger i uken, jeg er altså hektet.

Jeg begynte på yoga fordi jeg bokstavelig talt er stiv som en stokk (jeg er ikke av disse langlemmede skapningene som kan ta i bakken og gå i bro og sånn) og virkelig trenger å få løst opp og tøyd ut stive muskler og mammanakke. Det hjalp heller ikke med en graviditet for etter den stivnet jeg helt til i hoftene (noen får bekkenløsning her stivnet de helt til andre veien), noe som skaper litt trøbbel innimellom så jeg er fast bestemt på at jeg skal få ordnet litt opp i den muskelproblematikken med yoga. Det som er med yoga er at man går inn i en helt annen verden for en liten stund, man legger igjen alt stresset utenfor døren og tenker ikke på noe annet enn å puste, komme riktig inn i øvelsene og å presse seg selv, man jobber rett og slett kun med seg selv og ingen andre.


Jeg er fortsatt skikkelig nybegynner, men jeg gleder jeg meg til hver eneste time (og gjør alt jeg kan for å rekke de!) fordi jeg kommer mer og mer inn i flowen i øvelsene og blir tryggere og tryggere på hvordan jeg skal gjøre de og hvordan jeg skal pushe meg selv litt ekstra. Det er krevende og jeg blir både svett og andpusten og dagen etter er jeg alltid støl i hele kroppen. Jeg er fortsatt veldig stiv og jeg bruker klosser og tepper både her og der for å komme skikkelig inn i øvelsene, men jeg merker sakte men sikkert at jeg får bedre kroppsbeherskelse og at de forskjellige øvelsene treffer midt i blinken på alle mine problemområder. Min nye favoritt er "duen", en øvelse som strekker alt man har av setemuskulatur, perfekt om du er stiv som meg.

Spør meg igjen om et år, men jeg tror virkelig jeg har funnet "min type" treningsform.

Me a yogini? Who would have thought! Someone asked me if I could share my thoughts on yoga and my thoughts are that I really like it. I'm such a beginner but I'm looking forward to every seassion and after easter I've pumped it up to two times a week and I'm really looking forward to learning and doing. I really need to stretch out sore and stiff muscles, after my pregnancy my hips totally froze and I've been having trouble with my muscles in that area ever since. What I love about yoga is that you for that hour or so are completly in your own world. You leave all the stress and fuss at the door and you don't check back before you're finished, then with a much lighter heart and in a better mood, ready to face the everyday world again.  Even though I'm a beginner I feel that it really works, and that's a feeling I'm gonna hold on to. Ask me again in a year, but I really think I've found my kind of workout.

I LOVE YOGA

                                                                                                                                     sponset behandling
Jeg gjør ingen av øvelsene helt riktig ennå og jeg klarer ikke å strekke ut bena helt i downward facing dog, men jeg er i gang! Jeg er i gang med yoga! Jeg har fått en ny energi og yoga har trigget en treningsglede jeg ikke har følt på lenge. Siden mine yoga skills var ikke-eksisterende før jeg begynte hadde jeg veldig lyst å lære meg litt av det grunnleggende før jeg begynte på kurs. Selv om jeg har vært på noen yogatimer her og der opp gjennom har jeg aldri helt skjønt hvordan jeg skal gjøre de forskjellige positurene (man vet man gjør det feil når man gjør en øvelse på rå vilje) og jeg følte meg veldig usikker på både pusteteknikk, gjennomføring og hvor stiv jeg egentlig var.

Jeg liker å gjøre ting ordentlig når jeg først skal gjøre de og jeg ble så glad da jeg fikk booket et par privattimer hos Maria Fürst, en yogainstruktør av rang med god erfaring og en genuin interesse av deg som person. Hun er utrolig pirkete og nøye og går ikke videre før du virkelig har skjønt det, misforstå meg rett, hun er streng men rettferdig og hun inspirerer, stort. Hun har fått meg til å se hvorfor så mange er glad i yoga.


Maria underviser i flere forskjellige yogagrener som hot yoga og Vinyasa, og hun skreddersyr i tillegg kurs og workshops for små grupper (maks 8 pers) for eventer og spesielle anledninger (for firmaer, barnebursdager, etc.). Hun holder til i Aviva-bygget på Vinderen og hun tilbyr også privattimer. En oversikt over alle kursene hennes finner du her.

Det fine med bilder er jo at man ser så godt det man må jobbe med, og da blir jeg ennå mer motivert. Hvorfor ikke be sidemannen din knipse et bilde med mobilen etter timen hvor du gjør noen av øvelsene, så kan du studere bildene etterpå og se hva du kan jobbe mer med.  Du finner Maria i nyoppussede og fine lokaler på Vinderen, og en time eller et kurs hos henne må være et av de beste julegavetipsene til noen du vet har lyst (eller trenger!) å begynne på yoga. Jeg har allerede booket kurs etter nyttår, kanskje vi ses? Sjekk ut nettsiden til Maria her.


STEAMING HOT


Et lite stykke hverdagsluksus for meg er denne lille gulroten etter trening, steambadstue. Noen gode minutter her og alt styret med å dra seg på trening var verdt det. Jeg har ennå ikke landet på en fast rutine i hverdagen for når det er enklest å trene sånn logistikkmessig, så for nå blir det når jeg ser muligheten enten tidlig morgen eller sent om kvelden (så var det bare det å ta muligheten..).


Noen minutter med tøying av stive og ofte litt overarbeidede (mammabære)muskler gjør underverk for kroppen og hodet. Jeg kjenner alle bekymringer og stress slippe litt taket hver gang jeg kjenner dampen mot ansiktet. Gode gulrøtter er så undervurdert.

Ps: jeg blir superglad om dere har lyst å stemme på meg i utfordringen til Max Factor, vinner vi får jeg lov å gi bort noe av looken til dere! tem på meg HER.

I NEED YOGA

Er det noe jeg burde ha begynt på så er det yoga. Å bli mykere og smidigere hadde kommet godt med. Men jeg føler meg alltid så dum på slike ting, for jeg er alltid den aller dårligste. Har du lyst å virke kjempeflink er det bare å ta plass rett ved siden av meg. Jeg er stiv som en stokk og de få gangene jeg har prøvd yoga er det ikke snakk om hverken å ta på tærne eller wrappe bena rundt hodet. Men da burde jo jeg ha ennå mer bruk for det enn de som får det til! Her gjelder det å tenke positivt.

Men jeg aner ikke hvor eller med hvilken type yoga man begynner..? Er det noen som har gode tips her i Oslo?

hits