september 2014

HVITT PÅ HVITT


               // skinnskjørt zara / skjorte  / sko steve madden / veske leowulff (sponset) / pc mappe mulberry / kåpe zara //

Hvitt på hvitt på krem, brukket opp med et bar blå solbriller, ton i ton er gøy (og ikke minst enkelt å kombinere). Jeg vet sjelden hva jeg skal ha på meg før jeg faktisk står inne i klesskapet og prøver å tenke ut hva jeg ikke har brukt den siste uken, og om det jeg har lyst til å bruke den dagen ble brukt dagen før eller for et par dager siden prøver jeg å bytte ut enten overdelen eller underdelen for en liten vri og dermed en ny look likevel. Det er rett og slett mitt beste tips for å få mest mulig ut av garderoben din, kryss favorittene dine fra den ene siden av skapet med favorittene dine fra den andre siden av skapet.

Jeg har nesten lyst å lukke øynene og ikke se på klokken i kveld når jeg legger meg, men min siste kveld som 29 åring skal rett og slett feires, jeg er så heldig at jeg har fått invitasjon til min egen lille feiring på forskudd. Jeg slapp til og med å skifte og kunne dra rett i middag!
Image and video hosting by TinyPic

MIN FARGE FOR HØSTEN


Da var det mandag, igjen! Hva skjer med ukene, dagene, nettene? Jeg tok meg i å svare på en tekstmelding klokken 04.25 i morges, altså da vet du at du lever. Det er sikkert ikke bare jeg som har fått nye nattlige rutiner når man likevel er oppe. Men fra det ene til det andre, min farge for høsten har rett og slett blitt grønn. I forskjellige nyanser og fargetoner har grønt blitt en vinner hos meg. Jeg vet ikke om den finnes men jakten har til og med begynt på den perfekte tykke gode grønne kåpen, har du sett den? Jeg blir veldig glad for tips!

EYE CANDYVANN. Godt for hele kroppen men ikke like lett å huske på. Visste du forresten at det er lurt å drikke vann ved siden av kaffe eller tekoppen din også? Jeg er veldig glad i vann, men når det blir godteri for øynene i tillegg smaker det ennå bedre. Druer, noen skiver lime og noen mynteblad sammen med kalde isbiter. Nydelig å se på og minst like godt å drikke (også blir huden din ekstra glad).

FRISØR
Vi var innom Sindre Helgesen for en herreklipp og en kaffe på Syndikatet på lørdag. Jeg tror Truls (hunden) syntes det var ekstra stas med en miniperson som ikke var så mye høyere enn seg selv også. Gledeslatteren lot ikke vente på seg da w oppdaget at han hadde en våt snute i ansiktet. Til uken blir det min tur, jeg trenger desperat en klipp og litt oppshining av lokkene.

Mandag! Nyt dagen, her er det høstferie i barnehagen.

Ps: nå blir det mye mas om stemming her, men konkurransen går ut om bare noen få dager og jeg blir veldig glad om dere vil stemme på min look i Max Factors utfordring HER. (Nå skal linken fungere fra mobil også).

HJEMMELAGET RØMMEGRØT

Jeg er så glad i rømmegrøt! Og du lager enkelt din egen om du har en boks rømme, litt mel, en klype salt og litt melk hjemme. Deilig helgekos eller til kvelds en mørk høstkveld. Oppskriften under er til 4 porsjoner men om du bare vil lage til deg selv kommer du langt med 1 boks rømme og halvparten av de andre ingrediensene.

5 dl seterrømme
2 dl hvetemel
5 dl melk
1 klype salt

Kok rømmen i ca. 5 minutter, tilsett halvparten av hvetemelet og rør godt. La det småkoke i noen minutter til fettet (smøret) pipler frem, bruk en skje for å ta av smøret. Tilsett resten av hvetemelet og spe ut med litt og litt av melken mens du rører godt. Tilsett en klype salt og la grøten småkoke i ca. 5 minutter. Server med sukker og salt (jeg må ha rosiner på min) og gjerne litt god spekemat ved siden av.

SØNDAGSFROKOST


For lenge siden begynte vi med en veldig hyggelig søndagstradisjon og det er så godt å være ordentlig i gang med hverdagen igjen, for på søndager kan vi som oftest starte dagen med hyggelige små og store frokostgjester. Det er rett og slett utrolig koselig. Med 6 store og 5 små (der det er hjerterom er det husrom selv om vi ikke har verdens største spisebord) koste vi oss med deilig frokost, gode kopper kaffe og hyggelig selskap.

Det er like hyggelig når solen skinner som når regnet drypper og jeg gleder meg til mange koselige frokoster fremover gjennom høst og vinter. En perfekt start på dagen! Og er du litt ekstra glad i å lage mat eller dekke bord er det veldig hyggelig å gjøre litt ekstra ut av det. Små ting som tøyservietter eller å rulle sammen skinkebiter eller laksebiter til små roser blir enkelt til prikken over i'en.

A PLAID SKIRT
God morgen! Jeg elsker søndag morgen, den kommer med en egen ro. I mitt tilfelle er det heller ingen bedre følelse enn å høre lyden av appelsiner som blir presset mens lukten av nykvernet varm kaffe sakte fyller leiligheten. Vi får frokostgjester om litt (dere skal bare se de kreasjonene T holder på med nå) så jeg ville bare ønske dere en herllig (søn)dag.

EN KAFÈBABY


For en fin lørdagsformiddag! Jeg skal helt ærlig si at vi ikke har for vane å ta med minstemann ut på kafé eller restaurant, klok av skade har han rett og slett ikke siden han fyllte 4 måneder vært en kafébaby. Det er ikke det at vi ikke har prøvd (det bare fungerer forferdelig dårlig i praksis) og det er ikke det at man ikke får spist (du vet den tingen du gjør når du bokstavelig talt sluker maten med den ene hånden mens du for harde livet prøver å unngå at barnet ditt løper oppover veggene med den andre), men selve kosen har vi uansett ikke fått før lekeparken har vært i øyesyn og de små bena har fått løpe innenfor et gjerde og ikke med livet som innsats mellom kafébord, biler og trikkeskinner. Til i dag, i dag fikk vi oppleve hvordan det var å ha en restaurantbaby. Seriøst, er det slik dere har hatt det under permisjonen deres? For en fantastisk oppfinnelse, vi trodde nesten ikke våre egne øyne (og ører).


Og ikke nok med det, soving i vognen til lunsj klarte vi også å time så da fikk vi unna masse ærend (T rakk til og med en hårklipp hos Sindre på Syndikatet!) mens han sov (og jeg en kjapp tur innom zara) som har stått på listen i evig tid. Så i dag opplevde vi for første gang en problemfri babylørdag i byen, i tilfelle det ikke skulle skje igjen måtte jeg bare fortelle om det slik at dere tror at dette er hverdagskost for oss.

Ps: er du litt tidlig ute på Olivia slår du lunsjrushet klokken tolv og er dere heldig får dere en god halvtime nesten for dere selv (om du ikke har en kafébaby som oss er jo denne tiden super om du vil teste ut om det går).

Image and video hosting by TinyPic

ONE JUMPSUIT THREE DIFFERENT WAYS TO STYLE IT


Jeg hadde verdens fineste start på helgen i går, med tidlig middag i byen på Dinner sammen med Therese (vi var heldigvis to som ikke klarte å motstå crispy duck). En liten timeout fra resten av verden er av og til alt man trenger (og til småbarnsmødre, idéen om å treffes i noen få timer uten å planlegge en helaften er gull verdt!). Siden min lille garderobe ikke helt har fått den oppdateringen den egentlig trenger fortsetter jeg å bruke det jeg har igjen og igjen, sikkert utrolig kjedelig å se på men kanskje det kan gi litt inspirasjon også. Denne jumpsuiten har fått være med på mye og i stedet for å kjøpe ny prøver jeg å style den på nye måter hver gang. I dag ble det med et belte rundt livet og med kåpe til, hvordan den blir med genser til kan du se HER, og hvordan den ble helt alene på roof top party under fashion week i New York kan du se HER.

I use my favorite pieces again and again, instead of buying new pieces I try to style the ones I have in different ways. Here I styled it with a belt and a coat, how I styled it with a high neck crop top you can see here, and how I styled it for at rop top party in New York during fashion week you can see here.

BRITNEYBritney Spears presenterte undertøyskolleksjonen hun har designet for Change på Ekebergrestauranten i dag, og jeg skal ikke legge skjul på min entusiasme, det var UTROLIG gøy å se henne live. Det er strengt tatt ikke hverdagskost å møte på verdensstjerner.
Helgen begynte med et brak, god helg!

ET SORT SKINNSKJØRTJeg har vært så heldig å få nyte masse tid med vakre Therese i dag. Jeg skulle rett og slett ønske at vi bodde rett ved siden av hverandre for er det noen det hadde vært hyggelig å se hver dag så er det henne (noen mennesker har bare så utrolig mye av dette lille ekstra, det hadde strengt tatt vært mer rettferdig om det var fordelt litt mer rundt!). Jeg skal jammen teste ut en skjorte sammen med skinnskjørtet mitt i helgen også!

A PIECE OF PAI AND A PIECE OF BRITNEY


Det er FREDAG. Dagen det er lov å kose seg med noe litt ekstra, dagen det kanskje vanker en hjemmelaget eplekake eller pai på lunsjbordet, dagen jeg skal møte Britney Spears!! Eller møte og møte, jeg skal ikke akkurat spise lunsj med henne og skravle i vei over en kaffekopp men den vimsete tenåringen i meg synes det er skikkelig gøy likevel! Britney kommer til Oslo for å vise frem den nye undertøyskolleksjonen sin for Change og jeg får lov til å være med på morroa. Og det beste av alt, jeg får samtidig en etterlengtet date med en herlig venninne. Fredagen er rett og slett komplett før jeg har rukket å begynne på den en gang (og siden formen ikke var helt på topp fra i går ettermiddag og alle avtaler måtte skyves på er det godt å kjenne at kroppen er litt mer samarbeidsvillig i dag).

Ha en FIN dag!

DOING LEATHER GREEN AND BLUE
Har dere hatt en fin dag så langt? I dag fikk selebuksen i skinn være med ut sammen med en grønn dressjakke og de blå yndlingsskoene. Salgskupp (som disse blå) er verdt sin egen vekt i gull noen ganger! Jeg fant de på en Zarabutikk i Spania til halv pris i fjor sommer og har nesten ikke tatt de av siden. Gode å gå med er de også, dobbelt kupp!

Image and video hosting by TinyPic

INGEN SMINKE BARE HUD

God morgen! En kaffe i kjærestens skjorte med nyvasket ansikt og en dag som er klar for å begynne for fullt. Det er mange som lurer på om jeg fortsatt bruker Obagi og om jeg fortsatt er fornøyd. JA og JA, Obagi har blitt hudredningen min og jeg bruker litt forskjellige både obagi nuderm og obagi Zo skin produkter alt etter hvilke behov jeg har den dagen eller den uken. Jeg bruker ikke så veldig mye sminke i hverdagen og med klar hud er det så gøy å se at jeg kommer langt med bare litt concealer under trøtte øyne og rundt en litt rød nese før litt mascara og rosa kinn.


Det jeg husker var mest sjokkerende da jeg hadde gått på Obagi en stund var å se at min tidligere veldig tørre hud som hadde konstant behov for fuktighet nå klarer seg med kun litt serum etter rens hver morgen og holder seg fin hele dagen. Hud er plutselig gøy (selv om jeg for lengst har innsett at jeg ikke er en av de som aldri kommer til å måtte dekke over utbrudd innimellom). Har dere forresten fått med dere at min fantastiske hudfikser Silje Austnes i tillegg til alt det andre hun driver med har blitt en av skjønnhetsbloggerene på side2? Jeg titter innom bloggen hennes med jevne mellomrom for gode tips og triks og blir alltid glad når hun har lagt ut noe nytt.

Hvordan går det med dere andre som har begitt seg ut på en Obagikur?

MENN I OSLO


Er av og til veldig pent antrukket! Unnskyld, det var bare det at jeg så deg gjennom folkemengden også syns jeg at du var så utrolig fin- kan jeg få ta et bilde av deg? Jeg vet ikke om det var hans første bli-stoppet-på-gaten-bilde men han var veldig sporty og stillte til et bilde. Jeg ble så forfjamset at jeg glemte både navn og spørsmål om han alltid var så fin, men det velger jeg å tro.

MIN HØSTLOOKMin høstlook blir lag på lag fremover og småsko ennå en bitteliten stund. Jeg har gledet meg til høsten lenge og selv om ikke så mye strikk og tykkere ting har kommet i hus helt ennå har jeg begynt på en liten favorittliste over gode plagg å gå resten av året i møte med. Mine gode (mange år) gamle favoritter som den hvite myke jakken under i dag trenger noen nye venner i skuffen å kombineres med. Men hva? Hva er ditt must i garderoben fremover?

PERFEKT HØSTSUPPE


Jeg har noen hverdagsfavoritter jeg aldri blir lei av. Denne potet- og purreløksuppen (vicchyssoise) har jeg delt mange ganger før, jeg kan ikke noe for det jeg synes bare den er så god og siden den er så enkel å lage (og ikke minst enkel å variere) var det veldig gøy å se at w elsket den også. Han spiste til og med gressløken (i litt mindre biter) og ville ha mer.

Den er like god kald på en sommerdag som varm en høstdag og den smaker da også helt forskjellig. I dag lagde jeg den mye grovere enn vanlig for å variere litt og jeg følte det ble høst med en gang. Så for deg som liker at slike supper er litt grovere og på den måten mer mektig er det bare å la være å bruke stavmikseren så mye som deg som vil ha den helt tynn og fin.

3 store poteter - 3 store purreløk - 1 crème fraîche - 2 terninger hønsebuljong - litt gressløk - litt hvitt pepper

Skrell potetene og vask godt av purreløken (den har ofte sand mellom bladene). Kutt av en del av toppen og litt av bunnen på purreløken og kok sammen med potetene og 2 terninger hønsebuljong i ca. 12-13 dl vann. Når både potetene og purreløken er ihjelkokt skal ikke du tømme av vannet men bruke en stavmikser for å mose blandingen sammen til en suppe. Tilsett 1 boks créme fraîche og smak til med hvitt pepper. Dander med gressløk og ennå litt mer hvitt pepper over hver porsjon før servering.

(En slik blanding holder til mange porsjoner så du kan med fordel lage en slik kjele om du skal servere suppen som forrett til mange mange (vi serverte den faktisk til festforrett i navnefesten til w), eller som større porsjoner til litt færre, og siden den smaker ennå bedre dagen derpå er det den perfekte budsjettsuppen som blir ennå bedre som restemiddag dagen etter).

COFFEE AT THE OFFICE AND VIXEN BLOG AWARDS


Det er høst! I dag kom skjerfet på for første gang og jeg synes det var så koselig med en ordentlig høstmorgen. Dagen begynte med en hyggelig frokost (jeg har så klart knipset noen bilder) og fortsatte med kaffe på kontoret. Jeg håper dere har funnet frem igjen skjerf og gode strikkegensere.

Hvor fine er ikke disse rosa kaffekrusene?

Å! Dere! I år hadde det vært UTROLIG hyggelig om dere hadde hatt lyst å nominere meg til blog awards 2014 (du trenger ikke mene det en gang men bare gjøre det for å være snill liksom!), du kan nominere meg i hvilken kategori du vil men i år har de fått en ny kategori som heter årets livsstilsblogg som kanskje passer best på mitt lille univers her inne. Om jeg kan spørre dere om noe som helst i år så er det dette, stem stem stem det hadde vært så gøy å vise at alt ikke trenger å være sort, hvitt, kult, moteriktig eller minimalistisk for å kunne inspirere og ha det gøy. Stem her eller trykk på den blinkende grønne knappen under.

Image and video hosting by TinyPic

EN SAU EN SKINNBUKSE OG EN GRØNN KÅPE


Hyyyyyyl, sauene var oppdaget lenge før jeg og T så de og de små bena løp så fort de kunne. Så da tok vi søndagsturen sammen med fine sauer og klappet på både store brusete og mindre mykere. Om det var gøy, vi fikk han nesten ikke med oss hjem. Jeg elsker at man kan være i byen men likevel så på landet at man plutselig treffer på sauer.
Uken har hatt kick off for mange timer siden og kalenderen har begynt å fylle seg opp. Det liker jeg, så håper jeg bare alt går etter planen. Happy mandag og FIN uke til dere. Kåpen er forresten fra Zara om noen skulle lure, grønt er gøy!

FOLLOW ME ON THE GO: INSTAGO

Jeg blir så glad om dere har lyst å følge meg på instagram, ennå gladere blir jeg for gode instagramtips! Hvem er verdt å følge? Siden bloggen fikk en liten makeover for litt siden fikk instagramprofilen min det også så det er kanskje ikke like lett å finne meg om dere søker på osloinchanel som før.  For frokoster, hverdagsting og de kjappeste oppdateringene er instagram alltid først ute. Dere finner meg på @tinemonsenno


Psst: Can you understand norwegian? If not,  follow me on instagram at @tinemonsenno where most of my updates are in english ;-)

PUSS PUSS SÅ FÅR DU EN SUSS

                                                                                                                                                             annonse
Det er veldig hyggelig å få lov til å reklamere for et produkt jeg har vært helt avhengig av selv i mange mange år. Jeg investerte i min første ordentlige elektriske tannbørste fra Oral B (akkurat her lønner deg seg virkelig å velge kvalitet) da jeg begynte på tannlegehøyskolen for 6 år siden og ble litt over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på tennene mine med gode tannpuss- og munnpleierutiner. Så da denne nye hvite kom på døren visste jeg allerede at det var et kvalitetsprodukt.

Nå har jeg fått lov å teste Oral B's nye elektriske tannbørste SmartSeries Pro 7000 og ikke nok med at hele børsten er oppdatert, den kommer med bluetooth og en egen app som skal hjelpe deg å pusse bedre. Jeg blir i godt humør hver gang jeg ser dette smilet som sier at jeg har pusset bra nok (og lenge nok) så jeg er veldig spent på å teste ut app'en.

Jeg er veldig opptatt av gode pusserutiner og det jeg liker ekstra godt med Oral B's elektriske tannbørster er at de er veldig fine å bruke sammen med barna på grunn av det lille børstehodet som får plass også i små munner, og at den sier fra om du pusser for hardt. Den forebygger altså pusseskader samtidig som den fjerner plakk på en mer skånskom og effektiv måte enn en vanlig tannbørste. Jeg gleder meg til å teste ut, den kommer til og med med egen reiseforsikring! Hva jeg syns om appen og de nye funksjonene lover jeg å fortelle mer om når jeg har fått testet den en stund. Puss puss så får du en suss.

Ps: Oral-B lanserer nå CrossAction, et nytt og avansert børstehode. CrossAction fjerner plakk effektivt og har vinklede børstestrå som gir en dyp og grundig rengjøring av tenner og tannkjøtt.
 

Er det mange som bruker elektrisk tannbørste forresten?

SORTE NEGLER MED EN TWIST

Sorte negler, men med en liten twist. Dere vet kanskje at jeg har en ekstra hang til morsomme negler og artige manikyrer, denne gangen ble de sorte men ser du litt ekstra godt etter kan du se toppen av et hjerte hvor lakken fikk være blank og ikke sort. Jeg får litt rabatter hos Marianne på S&M og jeg er like fornøyd hver gang jeg går ut av dørene. Jeg synes negler er så gøy, verdens enkleste måte å oppgradere ethvert antrekk eller enhver dag på. Nå skal de få være sorte en liten stund.

Vi skal straks ut av dørene, hold dere fast ettermiddagen innebærer kaffe og biler. Stay tuned.

SØNDAGSTIPS / TEKNISK MUSEUM

God morgen! Det er kanskje flere som klør seg litt i hodet for hva man kan finne på med kidsa når man ser ut på været i dag? Forrige søndag tok jeg med w på Teknisk museum i Nydalen, jeg hadde egentlig tenkt at han var litt for liten (han fyller 2 år i oktober), men han storkoste seg! Det røde flyet var desidert den beste opplevelsen og derfra fikk jeg han nesten ikke ned igjen.

Om du ikke bor i Oslo finnes det helt sikkert lignende steder eller opplevelser man kan ta med de minste på rundt der hvor dere bor. Og om ikke, en fjelltur eller eventyrtur i skogen er heller ikke å forrakte nå når de fine høstfargene har begynt å komme. Selv om det regner er det jo bare å ta på regntøy, pakker du med en termos med god kakao og en liten nistepakke i tillegg kan dere jo søke ly under store trær mens dere koser dere. Et lite eventyr man kan snakke lenge om rundt kjøkkenbordet etterpå.

Happy søndag!

ET VINSKAP FRA GULV TIL TAK


Hverken vin eller dans står på programmet i helgen, jeg skal bare ta det helt helt med ro til jeg kjenner at kroppen er tilbake og klar for fight til ny uke. Vi gikk glipp av både fotoshoot og frokostkurs i Estland i helgen (jeg vet, er det ikke helt utrolig at de ville ha frokostkurset helt til Estland?), men det er ikke så mye å gjøre med det når kroppen sier bom stopp.  Jeg skal pusle litt rundt i leiligheten, utsette alle lister, nyte de fantastiske fine rosene jeg fikk i går og bare roe helt ned.

Ha en fin helg <3

SYKEPLEIERE


Sykepleiere. Overarbeidet og underbetalt. Likevel har de dette gode smilet, disse øynene som ser deg, denne trygge hånden som er mer beroligende enn tusen ord. Når du ikke hører hva de sier en gang men kjenner denne gode hånden på skulderen og med ett vet at du er i trygge hender, dette lille ekstra som går så langt. Sykepleiere må være de fineste menneskene på jord. De må være født med et ekstra omsorgsgen ingen andre har, jeg tror ikke det er mulig å erverve det senere i livet. Selv midt på natten har de dette smilet, dette blikket, denne innebygde godheten. Mange ganger får de ikke takk en gang, og de fortjener så mye mye mer. Hundre ganger tusen takk (og en lønnsøkning) er på sin plass.

Tenk om vi skulle komme til å ødelegge de med å ikke si takk. De fortjener hvert ord og hvert smil, det går så mye lenger enn du tror.

SHOPPING IN NEW YORK: BROADWAY/PRINCE ST


Det er ikke alltid så lett å vite hvor man skal dra på shopping i nye (store) byer, og da kan jo noen tips være fine å ha med i baggasjen. Jeg er veldig glad i budsjettvarianten av shopping og tar du sikte på Prince st og vandrer oppover Broadway derfra finner du en rekke butikker som ikke tar livet av deg med prislappene sine. For meg er alltid Topshop et must når jeg drar til en storby og et lite stykke oppover ligger det en stor Topshop og venter på deg.

Sjekk gjerne også ut Canal Street og Bleecker street.

Ps: i dag ble det frokost på en sykehusseng, det var kanskje noen som fikk med seg på instagram i går at jeg ikke har vært hjemme i natt. Formen er heldigvis mye bedre i dag og jeg håper at dere får en fin helg når den kommer i ettermiddag.

HAPPY FACES
Morgenkaffe check, lite søvn check, alt i orden hjemme (ikke fullt så check). Vi starter dagen med hyggelig besøk her hjemme om ikke lenge, jeg grugleder meg for det er nemlig kameraer og et helt lite team som kommer (spent!). Jeg satser på at de er veldig snille med en litt ekstra trøtt mamma i dag.

Ha en FIN dag!

STEAMING HOT


Et lite stykke hverdagsluksus for meg er denne lille gulroten etter trening, steambadstue. Noen gode minutter her og alt styret med å dra seg på trening var verdt det. Jeg har ennå ikke landet på en fast rutine i hverdagen for når det er enklest å trene sånn logistikkmessig, så for nå blir det når jeg ser muligheten enten tidlig morgen eller sent om kvelden (så var det bare det å ta muligheten..).


Noen minutter med tøying av stive og ofte litt overarbeidede (mammabære)muskler gjør underverk for kroppen og hodet. Jeg kjenner alle bekymringer og stress slippe litt taket hver gang jeg kjenner dampen mot ansiktet. Gode gulrøtter er så undervurdert.

Ps: jeg blir superglad om dere har lyst å stemme på meg i utfordringen til Max Factor, vinner vi får jeg lov å gi bort noe av looken til dere! tem på meg HER.

ANNA WINTOUR 73 QUESTIONS


Jeg tok morgenkaffen sammen med Anna Wintour i dag, jeg elsker disse spørsmålsintervjuene til Vogue! Om du ikke har fått med deg Sarah Jessica Parker sin kan du se den her. Ha en herlig dag, her står kontorplaner, kaffeplaner og hyggelige møter på agendaen, det blir en FIN dag.

NÅR EN PARFYMEFLASKE BLIR TIL PYNT

 

                                                                                                                                                                     annonse

Jeg har flyttet rundt på denne fine parfymeflasken hele uken, den er rett og slett alt for fin til å ikke ha fremme. I bokhyllen, på kontorpulten, ved siden av og oppå magasiner, et lite smykke i seg selv der den står. At den i tillegg lukter godt er nesten bare en bonus.

#DAGENSFROKOSTPÅSENGEN

God morgen! Tirsdagen har banket på for lengst, i dag banket den på med denne nydelige frokosten her. Er det mulig, det er faktisk like overraskende hver gang for jeg klarer ikke i mine villeste fantasier å forestille meg at dette skal fortsette å skje. Har dere forresten lest den fine frokostreportasjen med oss som var i VG for noen helger siden? Et lite innblikk i vår morgen og Thorleifs beste frokosttips. Har du lyst å lese den finner du den her.

INNPAKKING UTEN GAVEPAPIREr det noe jeg sjelden er tom for så er det innpakningspapir (jeg kjøper alltid alt for mye én gang i året), men da jeg i fjor klarte det kunststykket å kjøpe en rull med sølvshimret innpakkningspapir som viste seg å være cellofan (!!! det MÅ være flere enn meg som har gått på den smellen?) har det vært manko på innpakkningspapir her hjemme. Dette husker jeg selvsagt bare når jeg finner meg selv stående på tå og lete på samme plass hver gang. Men det blir ganske fint uten også synes jeg (når krisen er ute i hvert fall). En liten beautygave ble gitt bort i helgen og med litt sløyfebånd på ble den ganske så fin.

MY KIND OF OFFICE WEAR
                             // Veske leowulff (sponset) / jeans gina / blazer og sko zara / t-shirt bikbok //

Jeg vet, ikke tradisjonelt kontorantrekk men når man kan bestemme selv er dette min versjon. Vi kom akkurat inn dørene etter en kickstart på uken. Hjemmekontor har blitt byttet ut mot ordentlig kontor og jeg må innrømme at jeg er hakket mer effektiv på litt større plass (og ikke minst, jeg trenger ikke å tenke på om oppvasken er tatt, vaskemaskinen skrudd på, haugen er brettet eller om sengen er redd opp, jeg klarer nemlig ikke å konsentrere meg om det kaos rundt meg). Uken blir FIN, det skjer så mye gøy. Jeg kan ikke si så mye ennå, men jeg håper jeg kan vise noen få smugglimt innimellom.

Jeg blir veldig glad for at så mange av dere har funnet meg her inne etter at jeg flyttet, dere er fantastiske å ha med på flyttelasset. For en fin gjeng!

EARLYBIRD SPECIAL


God morgen! Vi er ennå tidligere på enn vanlig i dag, jeg hadde visst glemt å skru av vekkerklokken (hva? skal jeg sove MER? Helt uaktuelt, i hodet mitt er jeg allerede oppe og ser brannmann sam kommer det fra vekkerklokken wilhelm) det blir nok en ekstra kaffe før vi skal ut dørene. Jeg og w har kost oss på hyttetur i helgen, men det var en glad gutt som hoppet opp og ned da han så at pappaen var tilbake tiidlig i morges. Alle tre på plass til ny uke, det liker vi.

Ha en trøtt fin dag! :)

Ps: nå er det full konkurranse om hvem som har laget den beste Brigitte Bardot looken og jeg blir veldig glad om dere har lyst å stemme på meg her!

PALMEN GRAND HOTEL

Denne uken har det skjedd så mye, på onsdag var det en magisk tre-retters som lokket. Som dere kanskje vet har jeg det med å få favoritter og så bruke disse igjen og igjen, dette gjelder for alt og vi måtte såklart gå på Palmen på Grand Hotel (igjen). Selv om det kun var saft i glassene (jeg lover!) var kvelden akkurat det jeg trengte. En matopplevelse i Maemostil, herlige venninner og latter. Når man får servert blomster, skjell og grønn saus allerede før den ordentlige tre-retteren har begynt vet du at det blir en fin kveld.
Jeg stjal dette bildet fra Nina, hun hadde tatt så mange fine bilder fra kvelden sammen med meg og Dagny! Sjekk ut innlegget hennes her.
Vi er flere som har lagt vår elsk på både interiøret og maten her skjønner dere sikkert og når kameraet er med må det jo opp. Jeg skal ta med Thorleif hit neste gang vi skal ha datenight, han hadde faktisk barnedåpen sin her da han var liten (hvor hyggelig er ikke det!). Så jeg gleder meg til å vise han hvordan det har blitt etter at både interiøret og kjøkkenet har fått en skikkelig makeover.

PINK PANTS


God morgen! Gårsdagens rosa bukser sammen med dagens t-skjorte før der igjen. Noen plagg har man bare lyst å gå i hele tiden og myke t-skjorter er slike plagg for meg. Og onsdagens hår, jeg har en nyfunnet respekt for de som har tid til å vaske håret hver dag, det får ikke jeg til litt en gang. Er du ikke på tørrshampovognen sier du? Get on, du sparer så mye tid! :D

Morgenstund har gull (og kaffe) i munn, mini og jeg er oppe for lengst og i dag skal vi på overnattingstur. Det gleder jeg meg til, vi er hjemme alene og da er det ekstra hyggelig å bli invitert bort. Dere henger med håper jeg, ha en fin dag!


Og dere, nå heter jeg @tinemonsen på instagram! Veldig hyggelig om dere vil følge meg der også, der står det blant annet hva jeg gjorde på i mine rosa bukser i går.

DRESS IT UP WITH HEELS


Gårsdagens datenigh antrekk ble veldig enkelt med en løs shorts og verdens mest behagelige t-skjorte (av og til må ting bare være mykt). Med noen høye sko til blir det meste litt mer pyntet likevel. Med middag på Noodee (midt i uken!) og gode mennesker ble kvelden utrolig fin, i mine øyne kan den ikke bli annet enn det når crispy duck er involvert.  Selv om det ikke ble sent så står en ekstra kaffe på ønskelisten før dagen kan begynne for fullt ute av dørene. Og stay tuned, den ene rundt bordet har faktisk en låt som slippes i dag!

A coffeelicious day to you :D

Yesterday's datenight outfit with a pair of comfy shorts and a loose t-shirt. With heels on everything looks more dressed up anyway. Dinner (as in crispy duck!) and friends, and a lot of laughter. And stay tuned, one of us (not me!) have a single coming out today.

JEG STYLER DEN MED EN BLÅ SKJORTEEn selebukse i skinn har flyttet inn, veldig uvant, men så gøy. Jeg styler den med en blå skjorte og enkelt tilbehør, den er jo et blikkfang i seg selv (på godt og vondt vil sikkert mange si!) Uken har flydd forbi, og jeg kan nesten ikke tro det for i kveld skal vi ut sammen. Datenight ute, sammen med gode venner. Jeg har ikke sett så mye til min kjære siden egentlig før jeg dro til New York for det har skjedd så mye på hver vår kant, så dette blir så fint. Endelig litt kvalitetstid. Jeg skal forresten ut i morgen også! Jeg gir meg over, denne uken tar kaka (men så er det fantastisk gøy også!).

BIANCO BY CAMILLA PHIL

Fine Camilla i sin party boot feiret kolleksjonen sin for Bianco i går. Gratulerer Camilla, sorte croco boots står på min ønskeliste! Vi prøvde å posere men jeg merker at jeg ikke har det genet inne. Ha en super dag, blått kontor og presselunsj er formiddagen i dag.

BLUE AND WHITE

                                     // veske Leowulff (sponset) / bukse og genser topshop / sko Steve Madden //

Jeg skal traks ut av dørene. En kaffekopp til, så byttes mann og barn ut med venninner, sko og middag ute, jeg gleder meg! En herlig lillelørdag midt i uken med masse positiv energi og inspirasjon. Også skal jeg titte innom en veldig fin skokolleksjon først, jeg håper dere blir med! Og jeg kan nesten ikke tro det, både buksen og genseren er ny på samme tid, det er lenge siden.

FEATURED IN STYLE AND THE CITY


Det er kanskje noen som har fått det med seg på instagram allerede, men da jeg var i New York ble jeg utrolig nok knipset bilder av på vei i full fart, og plutselig var jeg featured på Style and The City med dette bildet. Utrolig morsomt å se seg selv på trykk, ikke minst sammen med så mange andre fashionistas fra fashion week (helt utrolig faktisk!). Hele den fine bildeserien kan du se her.

MICKEY MOUSE


En av jentene som fikk meg til å smile litt ekstra under fashion week var Diana, den ene halvdelen av Fabolous muses. De søte mikke mus ørene var prikken over i'en. Hvorfor har jeg ikke en slik i skapet? Jeg blir jo i godt humør bare av å se på bildet. Jeg håper dere fikk et lite smil dere også.

Ha en herlig dag!

One of the girls that made me smile during fashion week was Diana, on of the girls behind Fabolous muses. The mickey mouse ears were the icing on the cake. Why don't I have a pair? I hope they put a smile on your face too.

TREND: CULOTTES


Jeg er ikke så god på å følge trender, men akkurat denne trenden har jeg tatt til hjertet. Culottes, disse halvlange buksene som hverken er bukser eller skjørt men noe midt i mellom. Disse lyse her ble med hjem i kofferten fra New York, siden det er så varmt vær trenger jeg ikke å spare de til neste sommer en gang, hurra!
For en fin dag! Det var så utrolig godt å våkne opp på norsk tid igjen i morges, det gjorde ingenting at det både regnet og var tåke. Utrolig nok sov w helt til åtte i dag (aldri skjedd før!) og siden jeg ikke har brukt alarmklokke siden jeg fikk barn (det er ikke akkurat nødvendig her i huset for å si det sånn) klarte jeg å forsove meg til alt jeg egentlig skulle på morgenkvisten. Men sånn er det, flere (gry)tidlige morgener kommer og da skal jeg være klar.

I kveld står maling av kontoret på planen. Fargen er villt fin så dette blir utrolig gøy!

NEW YORK FASHION WEEK FALL: STREET STYLE
Mira Duma
// Photo: Osloinchanel/ Tine Monsen //

Når jeg går gjennom bildene jeg tok fra turen er det som om jeg er i New York ennå. Jeg dro og visste ikke helt hva jeg skulle forvente meg, og jeg kom hjem proppfull av inspirasjon og en ny energi jeg ikke har kjent på lenge. Mix and match, absolutt alt er lov. Det er så gøy å se.

Going through all the photos I took in New York under fashion week it's like I'm still there. I didn't really know that to expect, and I came back with tons of inspiration and this new energy that I haven't felt in a long time. Mix and match, everything is allowed. I love it.

PATTERNS IN THE CITYMønstermiksing, jeg blir ikke lei. Det er rart men godt å være tilbake hjemme, siden jeg aldri kom meg på riktig tidssone i USA (det var bare helt umulig å få kroppen med på det) gleder jeg meg til jeg skal treffe puten, og hodet og kroppen skal våkne opp i riktig tidssone i morgen tidlig. Og at uken er fyllt med hyggelig ting som skjer kunne ikke ha vært en finere bonus etter morsomme dager borte. Vi ses i morgen! Jeg håper ukestart har vært snille med dere.

NEW YORK FASHION WEEK FALL: STREET STYLE MEN


Det var ikke bare damene som kom med sitt A game i New Yorks fashion week(end), mennene inspirerte også stort med sine fargekombinasjoner, korte bukser og bruk av accesories. Det var utrolig gøy å få knipset noen bilder av herrene også, så jeg håper dere lar dere inspirere.Utrolig søte Perkens bak bloggen garconalamode.

Bare i New York står man slik og tekster på gatehjørnet mens man venter på at det skal bli grønn mann. Fantastisk. Jeg er vel hjemme igjen hos mine egne gutter, og det var så godt å klemme og kysse på myke kinn og gode armer rundt halsen. For en gjensynslykke, hjertet renner nesten over. Middag, s(t)engetid for den lille, litt kvalitetstid med min kjære, og litt blogg står på planen for kvelden så jeg håper dere titter innom igjen litt senere. Jeg er ikke helt ferdig med hverken byen, antrekk eller shoppingtips.

A TUTU IN TRIBECA

Søndagen i New York ble brukt i Tribeca og områdene rundt. Til shopping (ja det er åpent på søndager!), kafé og seightseeing. Disse dagene har gått så altfor fort, og jeg skal innrømme at jeg aldri kom over jetlag'en denne gangen. Det var vi faktisk to om, så vi var oppe klokken fem om morgenen og trøtt klokken 19. Ikke den beste komboen, men alt går når man er på tur, det har jo vært så gøy å være her!
                                             // (Adlink) skjørt herfra / top h&m / sko steve madden / veske Céline //
 
 Jeg fikk knipset noen bilder av fantastiske antrekk i dag også, så jeg kommer til å leve litt på fashion week en stund fremover også. Jeg håper dere synes det har vært fint å være med på tur, og at dere har lyst å se enda litt mer herfra? I skrivende stund har bena truffet flyplassen, kofferten er pakket og boardingkortet klart, tusen takk for meg New York, jeg kommer tilbake!

NEW YORK FASHION WEEK ROOFTOP PARTY: THE EMPIRE HOTEL


Gårsdagens rooftop party på The Empire Hotel. En utrolig kveld med fashion og morsomme mennesker. Jeg møtte og ble med ett forelsket i nydelige Alanna (til høyre) bak bloggen xandervintage. Jeg vet, vi ser helt forskjellig ut, men jeg sverger at det var som å treffe en sjelevenn.

Like Alanna said on instagram, I met my canadian twin yesterday at the rooftop party at the Empire Hotel. How is that even possible? I love this girl! You should check out her amazing blog (and guess what, she has a 2 year old just like me, and her family is originally from Stavanger!).

NEW YORK FASHION WEEK ROOFTOP PARTY: THE EMPIRE HOTEL


For en by. I går var vi invitert på en av New York Fashion Week-festene i byen, som gikk av stabelen på takterassen til The Empire. Her dukket det opp flere jeg hadde tatt bilder av tidligere på dagen på vei inn og ut av forskjelige fashion shows, og jeg døde da nesten alle hadde skiftet antrekk. Vi snakker killer shoes, blått hår, mønster, farger, alt! Flere bilder kommer, jeg lover!

(jeg sliter litt med internettforbindelse og tidsforskjell, men jeg lover det kommer masse mer!)

MIXING PATTERNS IN THE BIG APPLEJeg skal innrømme at jeg har blitt litt forelsket, i New York. Selv om dagene flyr, jetlag'en ikke har gitt helt slipp, nettene er bråkete og byen aldri sover. Det er noe helt spesielt og jeg gleder meg allerede til å komme tilbake, for dette, dette skal oppleves mange ganger til. Vi bor på The Empire Hotel, den røde bygningen til høyre i det øverste bildet. Her er lobbyen og baren full av fashion week kledde mennesker til alle døgnets tider. Det er utrolig gøy å se, her er det ingenting som heter å dress down for breakfast.  

NEW YORK FASHION WEEK FALL: STREET STYLE


Jeg måtte bare ta sjansen. Jeg løp bort til pressekorpset utenfor Hervé Leger showet og fikk knipset masse fine bilder av fantastiske antrekk til kjente og mindre kjente. At Mira Duma gikk rett forbi meg på vei ut var veldig gøy, vi er sånn ca. like høye (lave), så jeg følte vi hadde så mye til felles (ironi). Hun var kledd i fashion og jeg i shorts, just a normal day in New York. Jeg håper dere synes det er gøy med fashion week street style for her kommer et helt lite bildedryss.
Veldig gøy, og når man sier please og thank you blir folk så (utrolig) glad, da kommer de gjerne bort for en prat for å høre hvor du er fra. Her er dagen ennå ung og jeg lover å vise dere masse fine bilder i morgen også.

A few photos I took from New York Fashion Week outside the Lincoln center and Mercedez Benz fashion week arena. One of the highlights was getting a picture of Mira Duma walking out of the Hervè Leger show. Just a normal day in New York, I love it
!

GET THE LOOK BY MAX FACTOR: BRIGITTE BARDOT

                                                                                                                                                                annonse

Dette har jeg gledet meg til! I noen måneder fremover skal jeg hver måned prøve å gjenskape en look for Max Factor. Det er kanskje noen som har sett reklamen med Gwyneth Paltrow når hun blir sminket og stylet som forskjellige ikoner fra 40, 50, 60, 70 og 80 tallet? Sammen med 2 andre bloggere har jeg fått lov til å være med å prøve å gjenskape en look i måneden. Og dere, den beste looken vinner så dere må love at dere vil stemme på meg (uansett resultat!). Jeg skal si fra når avstemmingen begynner. For meg som synes mye sminke er øyenskygge OG eyeliner, har jeg virkelig kost meg med å teste ut de forskjellige produktene til Max Factor. Nå synes jeg sminke har blitt ordentlig gøy. Første look ut er Brigitte Bardot, jeg håper dere liker den!


Gwyneth Paltrow over i looken slik det egentlig skal se ut. Jeg har hatt fokus på enkel hud med kremfoundation og nude lepper, og har øvd og øvd og øvd på å legge tykk eyeliner. Ingen spøk for en som ikke er en kløpper i sminkeboksen fra før. Trikset er visst å ha en stødig hånd, og ikke prøve å legge en gjennomgående strek men mange korte som du kobler sammen.


// Max factor Whipped Cream / Max Factor wild shadow pots (farge: defiant white/braisin charcoal) / Max Factor Colour x-pert eyeliner / Max Factor Coal kajal / Max Factor 2000 calorie mascara / Max Factor miracle touch creamy blush (soft pink) / Max Factor mastertouch under-eye concealer / MAx Factor  Lipfinity (forever precious)

Alle produktene jeg har brukt finner du HER. En ny favoritt fra denne looken er Max Factors cream blush, for en ny oppdagelse. Jeg er spesielt glad i rosa rouge, og overgangen fra pudderform til krem var så fin. Den gir en mye mykere farge som sklir inn i huden på en helt annen måte. Dette ble uansett looken for i går kveld, og jeg kommer garantert til å prøve meg på denne også fremover. Sotede øyne er tidløst og gøy! 

MUST DO IN NEW YORK: GET A BLOWOUT

Et must å gjøre i enhver storby er å få fønt håret. En skikkelig guilty pleasure. Siden jeg er Rachel Zoe fan så måtte jeg såklart booke på DreamDry som ligger på 57th street. Å treffe byen igjen med nystellt hår var helt fantastisk. Du kan velge mellom flere varianter til rundt 200-lappen, da får du vask, champagne og føn (så verdt det!). Hittil mitt beste NY tips, litt pampering på starten av dagen og du har fint hår de neste dagene med litt tørrshampo i ermet

NEW YORK FASHION WEEKNew York! Når man ikke har børstet håret sitt en gang og på vei til frisøren (for en blowout) ramler innom Lincoln center og hovedarenaen for fashion week. Veldig gøy, jeg er ikke verdens mest forberedte person, jeg liker å ta ting litt som de kommer og at Lincoln center lå rett ved hotellet var en veldig artig bonus. Jeg lover å knipse flere bilder for her kryr det av høye hæler, fantastiske antrekk og masse personlighet. Det er forøvrig 30 grader her, så jeg har pakket med meg alt for varme klær!

ROMANTIKK I HVERDAGEN

God morgen fra the Big Apple! Her har klokken rundet åtte, deilig kaffe, juice og frokost er allerede i magen. Også må jeg bare vise dere hva som stod og ventet på meg i natt. Jeg fikk nesten sjokk da jeg kom inn på hotellrommet, der stod det langstilkede roser, champagne, roseblader (!) og (hold dere fast) sjokoladetrekte jordbær. Og verdens morsomste kort fra Chuck Bass. De av dere som har sett Gossip Girl vet hvem jeg mener, og siden vi bor på "hans" hotell (i serien) hadde min kjære ordnet xoxo fra Chuck. Jeg må le, er det mulig! Hvor tar han det fra? Jeg burde jo ha skjønt det da han spurte hvilket hotell vi skulle bo på, men det gjorde jeg altså ikke. 


Men seriøst, et fantastisk tips om du har lyst å overraske kjæresten (eller å vise kjæresten så du kan bli overrasket) på tur. Ring hotellet og få de til å sette fram noe du vet han eller hun blir glad for (jeg tror selv at de fleste gutter ville ha blitt superglad for å bli møtt av en kald øl f.eks). En liten gest som går så langt <3 Romantikk i hverdagen, så enkelt og så fint. 

STRIPESSiden jeg gjør dette stående i boardingkø (bokstavelig talt) og prøver å balansere håndbaggasje, mac og billett blir det et kjapt hadet fra meg før nesen settes mot NY. Vi ses i en ny tidssone i morgen!

Ps: skoene ble byttet ut mot noen litt mer behagelige før de traff flyplassen.THE NEXT COFFEE WILL BE IN NEW YORK

En siste kaffe, så flyplassen. Jeg merker for første gang på lenge at jeg har litt reisesommerfugler. NY fashion week, en jentetur, en slapp av tur, en jobbtur, dager i asfaltjungel og kvelder i høye hæler, det skal bli så gøy. Jeg hører rykter om (fra google) at været er helt fantastisk også. Intervjuet jeg lovde å si fra om gikk desverre i morges, så det får heller bli til en annen gang. Det er jo alltid gøy å få en stemme til et navn.

Wish me luck, off I go.

#DAGENSFROKOSTPÅSENGEN

Si det med hjerter. Sukk, jeg kunne ikke ha fått en finere start på dagen. Selv om jeg gleder meg ( i hjel) til å reise i dag, er det med et litt bittersøtt hjerte. De to jeg er aller mest glad i skal jo ikke være med, og det var en ekstra kosete liten gutt som kom og slang seg rundt halsen min i morges. Aller helst skulle jeg ha pakket de med i kofferten, men det får bli til en annen gang. Om et par uker skal vi faktisk alle tre til Estland, hold dere fast, frokostkurset is going international!

YELLOW AND A COFFEE CUP
                           // Jakke zara / sko aldo / topp herfra (adlink) / jeans bikbok (med hjemmelagde hull) //
                        

Hva skjedde med uken? Den har gått alt for fort! Jeg er ikke engang i gang med i det hele tatt å begynne å tenke på at jeg skal dra allerede i morgen. Jeg har vært og tatt noen bilder i et fantastisk hus i dag, stay tuned for et drømmekjøkken. Ellers er det litt for mye som står på listen i kveld før jeg kan begynne på prosjekt NY. Jeg skal prøve å titte innom igjen litt senere, men om jeg ikke rekker det får dere ha en herlig kveld!

NEW SHOESGod morgen! En fot er allerede ute av døren, dagen begynner med hyggelig pressefrokost på Kolonihagen. Jeg titter innom igjen litt senere, endelig tilbake med litt interiør (ikke hos oss). Ha en deilig dag, her har det vært den mest effektive morgenen på lenge og alt var på stell, helt til w bestemte seg for å tømme utover alle lekene sine og at alle puter/dyner i hele leiligheten passet bedre på gulvet enn i sengene.

EN HVIT OVERSIZED KÅPE


                           // Jakke Zara / jeans miss sixty / topp hm / sko zara / veske leowulff (sponset) //

Jeg kom akkurat hjem fra en veldig hyggelig (tidlig)kveld ute. Å kunne slippe alt man har i hendene hjemme rett etter middag for å kunne drikke et (alkoholfritt) glass proseco, treffe nye og gamle ansikter, mingle, kose seg, le og ha det gøy var i dag akkurat det jeg trengte. I tillegg fikk jeg hilse på designere (blant annet supersøte Sarah som har designet vesken jeg går med) og se på nye kolleksjoner som kommer til våren. Herlig, en bitteliten timeout.

Jeg håper dere har hatt en fin tirsdag!

THOSE LEGS

                                                                                                                                                                 annonseBarberhøveljunkie som jeg er, er jeg alltid klar for å prøve noe nytt. Jeg har i det siste testet ut Hydro Silk, en høvel som gir silkemyke ben uten å strippe de for all fuktighet mens du holder på. Den er kopiert fra herrebarberhøvelen deres, men så har den fått lagt til noen ekstra egenskaper spesielt tilpasset kvinners hud og behov. Let's face it vi setter pris på litt omtanke og spesialbehandling, selv fra barberhøvelen vår.

Samtidig som den barberer tett som en barberhøvel for menn, gir den fuktighet og smører huden. Bladene inneholder bl.a shea butter som gjør at du ikke sitter igjen med tørr og irritert hud, og bladene er designet for å forme seg etter de naturlige kurvene. Bestill en gratis prøvepakke her så får du teste ut selv!

#DAGENSFROKOSTPÅSENGEN

Hva skal jeg si? Selv med hodepine og en alt for tidlig start i dag ble det en fantastisk morgen når denne dukket opp på sengekanten. Frokostlykke rett og slett. En mann som er alt for snill og ikke minst kreativ, hvor tar han det fra? Full av spørsmål i dag altså, men så så så takknemlig. Dagens tips videre blir å rulle sammen skinke og ost som en liten rose, w har fått med noen slike i sin egen matboks også (den burde jeg faktisk vise til dere for matboksen hans er minst like kreativ og fin som min).

Her er kaffe nummer to i hånden, ha en super dag!

ET METALLISK BLYANTSKJØRT


Plutselig var det mandag kveld. Jeg har fått en herlig start på uken, og fra kl 16-17 ble jeg intervjuet på Radio Ålesund om blogg, basisgarderobe, trender og moter for høsten. Veldig uvant og veldig rart å høre stemmen sin på tape (det er kanskje flere av oss som husker tilbake til kasettiden og båndopptak på pikerommet?), men det var utrolig hyggelig at de ville ha meg med, hjertet mitt banker jo litt ekstra for Ålesund. Har du lyst å få det med deg på webradioen skal det gå i reprise fredag morgen (jeg lover å si fra når det skal gå!).

                                              // (adlink) skjørt herfra / skjorte Gina / sko Louboutin //

I metallisk lilla blyantskjørt i dag, farger er gøy! Jeg kan hake av trening før kvelden har satt inn for fullt (hurra), og uken er i gang. Nå til sen middag og chilli con carne. Jeg håper mandagen har vært snill mot dere.
WEAR THE BACK AS THE FRONT                               // Jeans gina / sko bianco / genser herfra (adlink) / veske Leowulff (sponset) //

God morgen fine mandagsmennesker. Ull er gull og jeg har begynt å få noen nye favoritter inn i garderoben, som denne tykke lyse genseren jeg like godt har snudd bak frem siden jeg ville ha den skrå V'en foran og ikke bak. Et lite triks for å få mer ut av en genser. Helgen har over natten glidd over til mandag og ny uke. Denne uken må jeg rett og slett klype meg litt i armen faktisk skjer, for på onsdag allerede må kofferter pakkes og ting gjøres klart. Torsdag banker New York og fashion week på! Blir du med?

Happy monday! Grip dagen (eller kaffekoppen) og nyt de små øyeblikkene, ta med deg en god klem fra meg på veien.

hits