august 2016

ENDELIG TID FOR HØSTGENSEREN!


Jeg var nesten glad da det var kaldere ute i morges og jeg kunne hoppe i ullgenseren med god samvittighet! Jeg  e l s k e r  denne tiden på året. Jeg tittet innom favorittbutikken & Other stories dagen vi kom, og ble så glad da jeg fant denne fine genseren der. Gensere står alltid på ønskelisten min, og denne myke, gode og fluffy versjonen hadde akkurat de fine detaljene jeg har vært på jakt etter. En lang skjorte er perfekt under, og jeg finner alltid de fineste i skapet til min kjære.

De høye helene er byttet ut mot sneakers de neste dagene! Jeg er vel hjemme igjen med guttene mine etter noen travle og superfine dager i Stockholm. En liten power nap på flyet tilbake gjorde susen før jeg skulle hjem og løpe etter mini. Herlighet så man savner disse små når man er borte! Nå har jeg rigget meg til under dynen allerede, med kyllingsuppe, en mac på fanget og seriefavoritter på skjermen, også håper jeg at forkjølelsen jeg brygger på forsvinner i løpet av natten. Jeg har troen! :)


Foto: Silje Pedersen

HVORDAN FÅ INN TRENING PÅ TUR


Det å finne tid til trening når man er ute og reiser på korte turer, er absolutt lettere sagt enn gjort! Men alt må ikke være så komplisert, jeg liker å ta med treningstøy, og med gode sko på bena og musikk på øret er det så hyggelig å ta bena fatt og bare gå. Bare det å være i sin egen verden en liten stund, mens man opplever byen på en litt annen måte, gir både energi og får opp pulsen litt.Snør på deg skoene, finn favorittspillelisten på telefonen din og nyt byen!

Foto: Silje Pedersen

TIME FOR TIME


Dagene suser når man er ute og reiser! Og jeg tenkte at jeg skulle prøve meg på mitt aller første time for time innlegg her på bloggen. Det er flere som har tipset meg om at det kunne ha vært gøy å sett litt mer fra dagene mine, og her kommer dagen i dag time for time, i hvert fall sånn ca. :)

07.00  På tide å stå opp! Jeg våknet til en smilende blid Silje, og en espresso på rommet. Kaffe og en dusj gjør susen på morgenen før vi plukker med oss hver vår mac og setter nesen mot frokostbordet og noen timer med kontorjobb.


11.00 Dagen er pakket med visninger! Moteuken er et herlig virrvar av motevisninger og det er om å gjøre å være ute i god tid. Noen rekker vi, andre er ikke like heldige med!

12.00 Kaffe mellom slagene må til, vi har funnet noen av de fineste kaffebarene og fått hver våre perler når det gjelder kafévalg (nøye planlagt etter hvor ruten går videre i de høye helene!).

12.00 Dagens trim er en aldri så liten power walk gjennom sentrum for å rekke neste visning. 

13.00 Tid for lunsj! Lunsj er hellig, det er utrolig hvor sulten man blir av å løpe rundt på motevisninger.

15.00 Tid for Greta Gram visning! Jeg ble helt forelsket i den deilige rene og enkle stilen hennes, og smykkene hun hadde i kolleksjonen sin, og fikk hilse på og gratulere med superfin kolleksjon etter showet backstage. 


16.00 Smoothie run! Når man spotter Joe & The Juice rundt gatehjørnet er min Iron man et must!

17.00 Spotter Benedichte i en olivengrønn jakke jeg straks må overta pga min besluttelse om å kun gå med t-skjorte som dagens antrekk! Lurere kan man ikke bli (til mitt forsvar: det så jo varmt ut ute!).

18.00 Sen lunsj? Tidlig middag? Vi spiser på Riche, et hotspot i moteuken (og ellers) et steinkast unna alt man skal. Blåskjellene kan anbefales!

19.00 Tilbake på hotellet for å jobbe noen timer.


22.30 Sen middag på Brillo! De lager en vill carpaccio, rett og slett. Må smakes, før man faller ned i en myk hotellseng når dagen såvidt har rukket å bli en helt annen.

BABYSYK


Det er så hyggelig å få lov å dele glimt av andre ting jeg holder på med. Jeg hadde besøk av verdens skjønneste mamma og mini for en liten uke siden, og tok disse nyfødtbildene av lille på to uker. Man kan bli babysyk av mindre når disse små kommer på besøk, og det er så hyggelig å få lov å være med å samle slike gode minner som skal taes frem igjen og igjen og igjen. Det å forevige denne første tiden er så fint, selv om det er skikkelig tiltak å komme seg ut av døren med en nyfødt baby! Mammer til små nyfødte er helter i mine øyne. Jeg tar meg i glemme å ta bilder av vår egen lille (som ikke er så liten lenger), for jeg tenker at jeg knipser med mobilen, men så i farten er det så lett å glemme. Ikke sitter han stille for et bilde heller, så alle bildene er typ super-blurry-i-farten-bilder. I tillegg har jeg ikke vært så altfor flink til å organisere bildene våre, så nå står det en real ryddejobb foran meg.


Er du gravid og har lyst at jeg skal ta bilder av deg og magen, eller den lille når den kommer? Da er det bare å sende meg en bestilling på mail på tine@tinemonsen.no så finner vi en tid :)

TRENCH COAT STOCKHOLM STYLE


GOD morgen! For en seng, jeg våknet opp i verdens mykeste hotellseng fyllt av fluffy puter tidlig i morges. Kaffekoppen var heller ikke langt unna, hotellykke er egen kaffemaskin på rommet ikke sant? Jeg blir i hvert alltid så glad når man kommer inn døren på rommet og ser den lille nespressomaskinen stå klar. Som du kanskje skjønner er et hotelltips ikke langt unna, vi bor virkelig midt i smørøyet.


/ Trench coat Max Azria (gammel) / bukser / zara / sko zara / veske vintage lv /

En god frokost er inntatt, innholdet til kofferten er spredt ut over alt, og jeg klarer fortsatt ikke å bestemme meg for hva jeg skal gå med. Jeg får teste mitt eget tips fra i går! Jeg skal straks avgårde, moteuken er i gang og dagen er pakket med visninger, eventer og hyggelig ting. Men jeg skal få inn noen av favorittene fra byen også, og du er hjertlig velkommen til å følge med bak kulissene på snapchat :)

Vi ses om litt!


Foto: Silje Pedersen

UT PÅ TUR OG LITT CHANEL


Når man treffer på flytoget med ett minutt til avgang, da kan man smile stort! Hurra for ting som akkurat går. Jeg har byttet ut Oslo med Stockholm for et par dager, og selv om byene er ulike kan jeg melde om at været er helt likt (hvor er paraplyen når man trenger den!). Jeg har blitt så glad i Stockholm, og hver gang jeg er her får jeg nye favoritter. For å si det sånn er den nye Chanelbutikken en stor favoritt så langt.. men der kan du ikke gå inn om du ikke er forberedt på å tusle slukøret ut igjen, for de har alt for mye fint! Om du følger meg på snapchat fikk du kanskje med deg hva reisefølget mitt Silje Pedersen holdt på med der inne.. OMG.


Vi skal løpe ut til middag, til min favorittrestaurant! Jeg lover å tipse om flere gode Stockholmstips i løpet av turen, for dette er den ultimate byen for både venninnetur, en romantisk weekend eller familie get away for store og små. Det aller beste er at det kun er en liten time med fly unna!

Følg med på snapchat på tinemonsen og instastories på @tinemonsenno for alt som skjer behind the scenes :)
 

FÅ MER UT AV GARDEROBEN DIN MED DETTE LURE BUDSJETTIPSET!


"Jeg har ingenting å ha på meg!" Vi har vel alle vært der (eller er der hele tiden!), men når du får helt panikk av at du ikke har noe å gå med, har jeg et supert tips for å få mer ut av garderoben din uten å bruke en eneste ekstra krone. Alt du trenger er litt inspirasjon! Og det finnes vel knapt nok bedre steder for tonnevis av fin inspirasjon enn pinterest. Søk gjerne på ord som style, eller street style, eller etter en spesifikk motesjanger som du er glad i, eller etter andre personer du digger stilen til og synes er gøy å følge med på. Tro meg, når du først begynner å lete på pinterest forsvinner du inn i deilig verden av bøttevis av fine bilder. Pinn sammen fine antrekkskombinasjoner du ser, detaljer og måter å sette sammen antrekk på som kanskje er litt utenfor din normal.

Print ut moodboardet ditt eller det du synes er mest inspirerende av de antrekkene du har pinnet, og heng opp bildene i skapet ditt. Se etter i skap og skuffer om du har lignende plagg, og vips har du masse nye ideér til hvordan du kan kombinere ting du allerede har på nye måter!

HEI MANDAG


God mandag! Min morgen startet i gul regnjakke og støvler på vei til barnehagen, men ble fort byttet ut med noe litt mer glamorøst! Jeg hoppet nemlig på flytoget, og suste avgårde til flyplassen.

Har du lyst å være med til Stockholm? Hiv deg med på snapchat på tinemonsen og instagram @tinemonsenno for å være med :)

MIN FAVORITT / NEGLELAKK


Jeg ble spurt om hva som er min favorittneglelakk for litt siden, og selv om jeg har skrevet om min absolutte favoritt før, er det hyggelig å kunne tipse nye lesere om mitt hemmelige våpen til neglene. I hvert fall om du har lyst på en delikat og enkel manikyr som holder neste hele uken. Jeg har ikke de sterkeste neglene, ei heller tålmodigheten eller tid til å la flere lag tørke lenge nok til at de holder dagen etter. Det som redder meg er Micro cell, en aldri så liten hybridneglelakk mellom "vanlig" neglelakk og shellac. Den tørker raskt, og er mye mer holdbar enn de andre lakkene jeg har stående.Jeg legger alltid et lag med shellfix resistant, en top coat som forsegler lakken og legger seg som et beskyttende lag helt øverst. I tillegg blir lakken så blank og fin at jeg titt og ofte kun slenger på et lag med top coat om jeg ikke rekker noe annet. Jeg har kun funnet dem på de apoteket til nå, og jeg hamstrer alltid med meg en liten samling når jeg finner dem i hyllene.

Jeg skal hive meg i gang med pakking!

OSLO RUNWAY VLOG


Bli med på Oslo Runway i ukens vlogg under! Vi snakker backstage, behind the scenes og front row, her får du med deg alt du ikke har sett på bloggen fra uken som gikk. Jeg håper du blir med og nyter moteuken sammen med med under.

PREPPY OG LAIDBACK FOR MOTEUKEN

Bukse lånt / Bik Bok
Dette var et av antrekkene mine under moteuken her i Oslo. Helt enkelt og laidback siden jeg skulle løpe rundt backstage for å ta bilder og filme, men med en stor gul tvist på armen. I form av det som til nå er min favorittveske, knot bag fra Cèline. Farger gjør meg lykkelig! Derfor er nesten alle veskene jeg har i en eller annen knallfarge. Det er mitt beste tips om du er på jakt etter en ny drømmeveske i år, gå for en fin farge på den.
/ t-shirt Reformation / bukse Bik Bok lånt / veske Cèline / blazer zara / skoletter zara /

Jeg nyter en fin søndagsmorgen med planlegging for uken som kommer, før jeg skal bruke dagen på de morsomme guttene mine. Jeg tror jeg må snøre på meg joggeskoene mine, for disse to er så aktive at man blir svett bare av å gå ut døren. Hurra for helg, jeg håper du nyter den!
 

MASKULIN CHIC / INTERIØR


Halve morroa med å bli bedt bort er å se hvordan folk har det hjemme! Nina, Dagny og jeg var invitert på middag i går, i dette lekre hjemmet. Til stilsikre Jim og Mathias, med en inspirerende interiørmiks. Mørke farger sammen med tre og levende materialer gjør underverker for en litt strammere stil. Bare se hvor inspirerende de små detaljene rundt om er, på sjenken står det grupperinger av fine stilleben som gir både tekstur og varme til rommet.


At vi i tillegg fikk den beste pulled beef jeg noen gang har smakt, gjorde kvelden bare ennå bedre. Rødløk delish var også en første for meg, laget på vertens egen oppskrift (som jeg må huske å få tak i!). Jeg ble ikke mindre klar for helg, for jeg startet den med den fredagskveld utenom det vanlige. Tusen takk for meg, jeg setter T på saken med å tenke ut en fortreffelig meny til neste gang!

MIDDAG OG PARAPLY


Jeg stikker avgårde på middag! Paraply i hånd, dette været er mildt sagt skiftende. Denne uken har vært særdeles utenom det vanlige, med kvelder ute nesten hver dag. Tror dere ikke jeg har planer i morgen kveld også? Puh, jeg må le av at neste uke nesten er samme opplegg. Og det er jo så gøy. Eneste fordelen nå er at det har begynt å bli litt mørkere ute om kveldene, så man kommer unna med en runde med ny lipgloss og en kaffe på bensinstasjonen på veien! Så når neste helg kommer skal jeg legge bena høyt og ikke legge en eneste plan resten av måneden tror jeg. Men først er det morsomme kvelder, i kveld er jeg bedt bort med jentene og jeg merker jeg er skikkelig spent på menyen! Og interiøret!


Som alltid tar jeg deg veldig gjerne med på snapchat, der henger du deg bare på min konto tinemonsen så er du med :)
 

FREDAGSINSPIRASJON / INTERIØR

presseevent

I kalenderen min i går stod det middag rundt dette bordet, i disse fine omgivelsene. Med et utvalg av deilig interiørinspirasjon fra tre forskjellige merker som skaper vakre ting til å omringe deg med hjemme. Jeg klarte riktignok å ende opp helt stuck i rushtrafikk, med regnet som øste ned utenfor, allerede med dårlig tid for å rekke resten av timeplanen samme dag. Så da ble jeg ekstra glad da disse bildene fra i går dukket opp i innboksen min, så fikk jeg være med litt likevel. Nyt fredagens interiørinspirasjon!Foto: Per Olav Sølvberg (for Høie, Northern Lighting og Wik&Walsøe )

Jeg har satt med hendene fulle med redigering i dag, og jeg gleder meg til å vise dere mer fra uken som har gått! I kveld er det duket for middag borte, og jeg gleder meg skikkelig, for dette blir en sånn kveld som man kommer til å huske. Jeg har nemlig fått beskjed om å ta med sabel.. :)
 

BACKSTAGE OSLO RUNWAY


Bli med backstage på visningen til FWSS som viste sammen med CALAJADE og DIEMME! Det er alltid hektisk backstage før en visning, og her er noen bilder fra timen før åpningen i marmorsalen på Sentralen. Ikke nok med at hår, sminke, klær og modeller skal gjøres klare, til denne visningen stod det klart et stort rullerende trehjul midt på catwalken! Der hang det vesker og sko fra kolleksjonene, og den vakre modellen over avsluttet visningen inne i selve hjulet.
FWSS / CALA JADE / DIEMMECATHRINE HAMMEL

FWSS

CATHRINE HAMMEL

HOLZWEILER (over og under)

Holzweiler viste sin kolleksjon på Edvard Munchs Atellier ute, og sommerværet holdt akkurat! Nå har jeg en hel haug av bilder og film å gå gjennom, og forberedelser til neste uke står også på listen å få oversikt over. Jeg skal nemlig til Stockholm, og jeg håper du blir med :)
 

ER DET EN VEST?

Topp lånt / Weekday

Er det en vest? Er det en poncho? Er det et skjerf? Hva er det? Jeg aner ikke hva dette plagget egentlig er for noe, men slik har jeg stylet det! Sammen med en herreskjorte og olivengrønne støvletter i semsket skinn som rekker meg over kneet. Og siden jeg ikke vet hva det er regner jeg med at vi er flere i den boksen, ergo er det ingen andre som egentlig har sjans å stusse på hvordan man går med det. Akkurat det må jo være lov når det er fashion week, da er det bare å kjøre på :)

/ Topp Weekday lånt / sko aldo / herreskjort / veske vintage LV /

En knute på hodet er forresten min go to løsning på sveisen for tiden. Perfekt i skiftende vær når håret helst skal holde hele dagen og kvelden, og ikke bli ødelagt av duskregn som tar med seg alt av fall i håret mitt. Jeg har akkurat kastet av meg de høye helene (og fått på et nytt par), og skal straks avgårde på en hyggelig interiørmiddag! Derfra gleder jeg meg å vise bilder fra, for selv invitasjonen var så nydelig og fresh. Sukk, interiør er min store forelskelse ved siden av garderoben. Kvelden avsluttes med en visning under Oslo Runway sammen med de beste jentene! Følg meg på snap underveis på tinemonsen for å være med :)
 

JEG DRØMMER MEG BORT


Jeg er inne i en interiørboble for tiden, og har vel strengt tatt lyst å rive ut alt vi har hjemme og bytte det ut med det ene nye møbelet etter det andre. Det var dessverre ingen som ringte fra Hamar denne uken heller (you gotta be in it to win it!), men det hindrer meg ikke fra å suge inn fin interiørinspirasjon og drømme meg frem til ulike interiørscenarioer til hvordan vi kunne hatt det hjemme om det bare var fantastien det stod på. Men jeg har satt øynene og hjertet i noen få ting, som skal få lov å ta steget fra planleggingsprosessen og hjem i stuen om noen uker. Til da drømmer jeg meg bort i den nye katalogen til Slettvoll, som er råfin!Foto / Slettvoll

Du finner alle bildene fra katalogen her inne på nettsiden til Slettvoll.
 

OSLO RUNWAY DAG 1


God morgen! Jeg starter dagen med et lite bildedryss fra dagen i går. Jeg løp fra visning til visning, og etter Holzweiler dro Nina og jeg for å ta en sen middag. Den perfekte avslutning på en fin (og lang!) dag. Motesjelen blir virkelig fyllt opp når flinke norske designere viser frem de nye kolleksjonene sine, og jeg kjenner inspirasjonen boble. Min store favoritt fra gårsdagen var Cathrine Hammel, bare se på bildene nedover. En romantisk drøm blandet med sci fi og sølv!


Nina Buzzi med Anja Stang (det er alltid gøy å spotte bestisen sin tvers over catwalken!).
Silje Pedersen

Marthe Kveli Valeberg


IBEN VISNING

NIna Buzzi og Helene Hammer

Sjekk modellen som går inne i hjulet! Visningen til Cala Jade, Diemme og FWSS åpnet Oslo Runway i går morges, og viste en superfin kolleksjon. Følg meg på snapchat for masse oppdateringer underveis fra dagene, du finner meg på tinemonsen :)

ULL ER GULL

Bukser lånt / Bik bok
Jeg begynte morgenen min backstage i dag! Mellom sminkekoster, vakre modeller og flinke folk, noen hektiske timer før den offisielle åpningen av Oslo Runway. Det er veldig gøy å få et innblikk i hva som foregår på baksiden av catwalken også, og jeg gleder meg til å vise bilder fra dagen i dag. Med disse buksene på, ull er gull (hvor flaks var det ikke at det ble littegrann kjøligere vær ute, endelig er det tid for lag på lag)! Tilbehøret ble noe litt annet enn på disse bildene, så om du ikke følger meg på snapchat og har lyst å se mer fra moteuken, er i dag dagen for å finne meg på snap, og få med deg alt som skjer bak kulissene! Der finner du meg på tinemonsen.Bukse bik bok lånt / sko asos / skinnjakke zara / skjorte gammel


Jeg har fått en kaffe i hånden, og sjonglerer barnehagehenting mens jeg prøver å få kabalen til å gå opp for resten av kvelden. Hektisk, men gøy er det disse dagene. Jeg lover at det ikke kun skal dreie seg om dette her inne de neste dagene altså, jeg titter stadig innom med litt inspirasjon både fra det ene og det andre :)
 

LOVE PLANT


Denne planten! Om du trenger tips til hva du kan fylle store skåler eller små blomsterpotter med ute for tiden, så er denne helt nydelig. Selv etter at de små blomstene forsvinner har den disse vakre mørke bladene som skaper høststemning, og pynter opp utenfor. Den heter så mye som kløverplante, eller Oxalis triangularis om jeg ikke tar helt feil.
Jeg har fyllt en stor skål med denne som får pryde spisebordet ute på terassen. En enkel plante har rett og slett skapt sesongskifte på vår uteplass. Etter mye grønt var det fint å få inn litt mørkere og dype farger ute. Det hyggeligste er at den kalles Love plant på engelsk.. det er litt ekstra fint.
 

MOTORCYCLE DATEHar du lyst å være med på date? Ukens vlog ble en aldri så liten motorsykkeldate, og jeg håper du har lyst å være med på filmen over! Denne sensommeren er innmari fin merker jeg, selv om vi fikk noen regndråper på oss på denne daten. Jeg har ett ben ut av døren, og skal løpe til en avtale, vi ses igjen i kveld.


Hi guys! Do you want to go on a date with me? Jump onboard T's motorcycle in this weeks youtube episode above! I've got one foot out the door, and a million things to do. I'll see you guys later.

PRØVER Å HOPPE OVER DE SISTE SIDENE I BØKENE


Tiden hvor vi kunne snikhoppe over noen av sidene i bøkene (for å bli litt fortere ferdig!), er for lengst forbi. Jeg synger ikke sangen om tornerose rett en gang i følge min sønn. "Nei mamma, det er ikke prinsen enda! Så kom den onde fe der inn, fe der inn, fe der inn.." nynner han videre, mens han smiler fra øre til øre. "En gang til!" Du skulle tro jeg var med på allsang på grensen. Mens jeg knapt nok klarer å huske hva jeg spiste til middag i går (for å ikke snakke om hva i alle dager vi hadde til middag forrige uke!), kan han nå alle bøkene utenatt. "Men mamma, boken er ikke slutt nå, du har ikke fortalt om hunden som bæsjet på hodet til muldvarpen, kun kuen!". Vi har skapt et monster.
Det er på tide å utvide boksamlingen slik at vi kjøper oss litt mer tid før han lærer å lese selv ;)

Har du hatt en fin start på uken? Her er dagen i full gang med brødsmuler på gulvet og ferdigpakkede matbokser. Vi skal sette kursen ut av døren straks, og har du lyst å bli med på kick off for moteuken i dag må du følge meg på snapchat på tinemonsen! I dag braker det nemlig løs :)
 

SHOPPINGTIPS / FLATS TIL HØSTEN


Jeg har manglet noen lave sko, og i sommer kom disse to inn i varmen. Et par spisse lave skinnsko med myk helkappe som du kan tråkke på med god samvittighet (hvor deilig er ikke det!), og disse mørkeblå runde loafersene som er åpen bak. Begge parene perfekte til både bukser og skjørt og hva det måtte være, på reisefot, jobb, og til å putte med i vesken om man ikke har lyst å gå hjem på høye heler. Jeg synes alltid at det er vanskelig å finne fine flats, så disse måtte jeg bare tipse videre om. Mine er allerede godt brukt!


Begge parene er fra Zara, i ekte skinn. Dagens shoppingtips herfra altså :)
 

IRON MAN


Som seg hør og bør på en søndag ble det tid til litt slaraffenliv, med et aldri så lite pit stopp for en smoothie på vei hjem fra Frognerparken. Min store smoothie favoritt fra Joe & The Juice er Iron man! Den er så god, med jordbær, kiwi og eple. Den stopper meg alltid fra å prøve en ny variant, for jeg er hektet på akkurat denne smaken. Her har roen senket seg litt for dagen, og jeg tenkte jeg skulle benytte meg av den magiske halvtimen med barneTV for å si hei til dere! Jeg håper uken har startet fint? Jeg har hatt besøk av en liten baby i studioet mitt i dag, og det ble så fine bilder!


Det er så gøy når dagene er så forskjellige, og i morgen starter moteuken! Men nå skal jeg gjøre ferdig den nye youtube episoden min som kommer i morgen, jeg skal nemlig ta dere med på en hyggelig date :)
 

MANDAG


Med kalenderen for uken proppet av morsomme, spennende og hektiske dager, starter jeg mandagen litt roligere. Jeg skal fotografere en liten baby i dag, og det blir så fint. Det er så hyggelig med slike nyfødtfotograferinger, å snuse inn den gode babylukten, og å få lov til å være med å forevige disse øyeblikkene som forsvinner så fort! Jeg lover å vise noen bedre bilder av soverommet så fort de aller siste tingene er på plass, ting tar tid sier jeg bare! Men til da blir det bilder av små detaljer som en lampe over sengen, og sengetøy i lin som jeg er så glad i. Du kan krølle det så mye du vil og det ser egentlig bare bedre ut. Helt perfekt når man starter dagen med små føtter som elsker å hoppe i sengen.

Om du er babysyk finner du noen bilder her fra forrige nyfødtshoot jeg gjorde med lille Sebastian.

MINE BEAUTY FAVORITTER AKKURAT NÅ

Jeg ble spurt om makeup favorittene mine i uken som gikk, og da tenkte jeg at jeg kunne vise favorittene mine i sminkepungen om dagen. Jeg har nemlig noen små livreddere på badehyllen som tryller bort trøtte øyne, og fjusker til glød i ansiktet! Jeg er glad i CC cream, men med denne sterke solen som er ute er jeg helt nazi på dette med solkrem. Jeg har en solkrem fra ZO skin health som jeg elsker, med solfaktor 50, og det store plusset er at den er tinted. Den utvikler seg til å gi litt farge etter hvert som du smører den inn i huden. Helt perfekt for travle dager, solbeskyttelsen er på plass pluss jeg får hjelp på sminkefronten ved at den jevner ut og gir glød uten å tenke på å bruke noe mer dekkende.


Inglot er en nyfunnet favoritt. Så min perfekte foundation for øyeblikket er denne fra Inglot, i farge 41. Jeg bruker en helt fuktig beauty blender for å dytte den inn i huden, og resultatet blir så fint.

En annen favoritt som jeg elsker, er chubby stick sculpting highlight fra Clinique. Det er en highlighter som jeg klapper forsiktig inn over kinnbena, litt under det høyeste punktet på øyebrynet, og litt akkurat i amorbuen på overleppen. Glem tiden hvor alt skulle være pudret matt, denne gir glød i huden akkurat der lyset hadde truffet naturlig, og gjør underverker for både humøret og fjeset. Denne er også fin innerst i øyekroken om du vil at øynene skal skinne litt ekstra.Et annet triks jeg har er en god primer for at sminken skal sitte hele dagen. Jeg har flere i skuffen, men favoritten akkurat nå er fra YSL og heter Top Secrets. Jeg bruker den gjerne over kun serum om morgenen uten noe foundation over, den gjør huden glatt og jevn og fukter masse.

Jeg håper du fikk noen gode tips, og at søndagen har vært nydelig!

TOM FOR KAFFE = KRISE


Denne uken som har vært har jeg nytt til det fulle! Sommerværet kom tilbake, og jeg lar meg ikke be to ganger når sommerkjolene frister i skapet. I år har terassen kommet virkelig på plass, og det blir så spennende å se om vi klarer å berge både oliventrær og agapanthusen gjennom vinteren. Minst like spennende blir det å se om vi i det hele tatt klarer å rikke på de store pottene! Jeg fikk verdens beste tips til akkurat dette av en av dere, nemlig å bruke et skateboard til prosessen. Så det er godt mulig vi må teste ut det tipset når det blir på tide å flytte blomster og trær inn.                                                                  / Kjole Revolve Privacy Please /

I dag står det regnskap på planen min, etterfulgt av thaiboksing og en hyggelig lunsj. Litt jobb og litt gøy, det er en fin kombinasjon på jobbuken det også. Så blir det ikke like tungt å starte mandagen. Bli gjerne med på snapchat, der har jeg blitt så flink til å oppdatere (tinemonsen). Her er det tomt for kaffe, så vi må løpe til naboen for å låne litt mer! Det er søndagskrise det, heldigvis oppdaget vi det i dag og ikke i morgen, for mandag morgen er det ikke like enkelt å sette i gang krisetiltak med naboer :)

Vi ses litt senere, jeg tenkte nemlig å dele noen sminkefavoritter med dere.

MAD FORK
Vi har hatt en skikkelig ordne-og-fikse-dag i dag, og midt mellom ærender fristet det alt for mye med noe godt å spise! T ville prøve et nytt sted, så vi gikk innom Mad Fork som ligger på Majorstuen, en sidegate inn fra Bogstadveien. Jeg har aldri vært der før, og det var en kul laidback miks, med shuffle board på bakrommet og digge sofaer inne. Perfekt lørdagslunsj i det fine været!

Nå får vi snart middagsgjester, men jeg må le, for jeg har sunket ned i sofaen og er så langt inne i en serie at hjernen min for lengst har latt meg droppe tanken om å støvsuge.. jeg tenker at om man gir folk noe å drikke med en gang de kommer inn døren, så er det ingen som legger merke til det uansett.. :) Så her er det bare å ta seg i nakken og komme seg opp av sofaen, få i gang kjøkkenhjelpen (det skader jo virkelig ikke å ha min egen personlige kokk i hus!) og hive på seg noen andre klær. Kvelden blir fin, det vet jeg i hvert fall.
 

HIVTT PÅ HVITT OG LØRDAGSPRAT


Plutselig var det lørdag! Jeg våknet til lyden av at kaffekvernen gikk, og så den deilige lukten av rykende kaffe servert på sengen. Heldig meg! Jeg hører det er mange som er flinke til å bytte på å stå opp i helgene når man har barn, men vi har ikke helt fått til det konseptet. Den som våkner først våkner først har det vært litt her i huset, og jeg smilte litt ekstra ned i puten når det heldigvis ikke var meg denne lørdagen. Jeg vet ikke med deg, men jeg blir litt tullerusk av alle disse tidlige morgenene gjennom året, så de helgemorgenenene man kan ligge og dra seg litt (les: til klokken åtte!) fyller virkelig opp overskuddslageret mitt. 


/ Genser zara / shorts lindex / sko zara / veske Givenchy /

Jeg starter dagen med noen bilder fra torsdagen, da var det duket for et hyggelig pressevent for å se på den nye kolleksjonen til Caroline, før det bar avgårde til kick start på moteuken med visning for Ricco Vero på kvelden. Det fine været denne uken har vært en skikkelig bonus, og jeg fant frem igjen både shorts og bare ben.
Vi skal ikke ligge på latsiden så veldig lenge i dag (nå ser jeg jammen at min kjære har krøpet tilbake ned i sengen med sin egen kaffe), for vi har en hel liten liste med ærend vi må få gjort. Og i helgen tenkte jeg vi skulle prøve å få til en day date, du vet når man ikke rekker date night? Så da prøver vi å flytte den til dagen i stedet :) 

Nyt dagen!

FREDAGSBLOMSTER OG KJØKKENINTERIØR


Fredag! Ah, joggeskoene kom aldri ut på tur i dag, men fikk være med rundt i byen på masse ærender før ettermiddagen kom. Så nå er disse fine blomstene kjøpt inn til helgen, og jeg er klar for å få litt orden i en noe uryddig leilighet etter noen travle dager (og kvelder). Jeg er forelsket i kombinasjonen marmor + messing og synes det = veldig sant! Perfekt til kjøkken eller bad, og nydelig sammen med litt mykere materialer som skjærebrett i tre stablet sammen i små grupper. Ikke nok med det, jeg har endelig funnet drømmesofaen! Så nå gjenstår det bare å prøve å overbevise min kjære om at det er nødvendig.. noe det absolutt er om du skal se på hvordan det har gått med sofaen vår de siste årene.

En annen ting som har vært så deilig denne uken er at sommeren kom tilbake igjen! Det kan nesten se ut som den holder ut uken som kommer også, det hadde jo vært perfekt! For på mandag begynner moteuken her i Oslo, og det blir veldig gøy tror jeg. Mote og interiør, det går litt hånd i hånd gjør det ikke? Jeg tror i hvert fall at jeg innreder på mange måter som når jeg kler meg, litt quirky og fargerikt. Uansett, nyt helgen fine mennesker!
 

JE M'EN FOUS


I går kveld var det duket for moteshow og visningen til Ricco Vero. Siden jeg ikke klarte å finne på noe å ha på meg, ble det t-skjorte, jeans og en dressjakke som jeg hev over, før jeg løp ut og tok en pølse på bensinstasjonen på veien (jeg stoler aldri på at det er mat på slike eventer). Med noen høye hæler til funker jo det aller meste! Det er i hvert fall det man kan fortelle seg selv, stolt over å i det hele tatt ha kommet seg ut av huset med rene HVITE klær på. Daten min for kvelden Silje Pedersen var snill og snappet disse bildene på vei bort :)


Disse skoene fra Louboutin er mine favoritter i verden, fine å se på, hakket verre å gå i.. Så jeg måtte le da jeg såvidt klarte å komme meg hjem uten å kaste dem av. Vi klarte å rote oss bort i en aldri så liten omvei før visningen, og det fikk vi vel begge kjenne på utover kvelden. De aller fineste skoene er virkelig ikke ment for å gå i.

Den fine t-skjorten er fra merket Reformation! Om du kan litt fransk skjønner du kanskje også hva den sier, akkurat sånn følte jeg meg i går :)

Ps: du finner mer fra kvelden i går på snapchat tinemonsen.
 

VINNER AV TAPET


Dere! Det var helt utrolig gøy at så mange av dere hadde lyst på akkurat dette tapetet, dere er jo like glad i farger og mønster som meg! Jeg skulle så gjerne ha hatt tapet i bøtter og spann å gi bort til hver og en av dere, for det er så gøy å høre hvor dere ville ha tapetsert med dette fine blå mønsteret. Og det er ingenting som er så hyggelig som når man kan gi videre noe man selv liker, til fine folk som jeg vet kommer til å sette like stor pris på et fresht lite rom som jeg gjør. Jeg har trukket en vinner, og denne gangen ble det Helene. Du får disse rullene i posten, og en email fra meg nå straks.

Men dere, jeg noterer meg bak øret at mange av dere er like glad i tapet som meg, og jeg lover å si fra sporenstreks om jeg kommer over noen flere rester! Puh, dagen i dag har flydd. Jeg har vært både her og der, og i kveld skal jeg på motevisning. Moteuken har begynt! Jeg gleder meg veldig til neste uke når det sparker i gang for fullt, for da blir det full rulle med visninger fra mandag til onsdag. Og uken etter det setter jeg kursen mot Stockholm! Jeg håper du har lyst å være med til begge steder, for det er noe helt spesielt med disse moteukene. Hele auraen over byen forandrer seg. 

Det store problemet for i kveld (eller om en time som det er i fysisk tid), er det samme som alltid, hva i alle dager skal man finne på å gå med. Putt Norges moteelite i miksen og det spørsmålet ble plutselig hakket vanskeligere.. jeg satser på å finne på noe i siste minutt som jeg alltid gjør! Bli med på kvelden på snap da vel, du finner meg på tinemonsen :)
 

90 TALLS SALAT


Du skal ikke kimse av 90-tallet! Vi har hatt en liten opprydning i kjøleskapet, og hadde akkurat nok ingredienser liggende til denne freshe salaten som hadde sine glansdager på det glade 90-tallet. Med seranoskinke, ruccola og vaktelegg. Altså, det å finne frem igjen gode gamle klassikere er jammen ikke dumt. Så neste gang du står fast på matfronten kan det lønne seg å ta en tur nedover memory lane og finne frem igjen noe godt fra de siste tiårene. Den ble hakket sprekere med litt chevre i seg, en god olivenolje og knust havsalt. Så om du mangler en god salat og du skal arrangere en lunsj, eller bare har lyst å lage en god salat, er dette tipset mitt for dagen. Sjekk ut akkurat hva som er i den under!
90-TALLS SALAT

Seranoskinke
Avocado
Pinjekjerner
Hardkokte vaktelegg (eller vanlige egg)
Ruccolasalat
Tomater
Chevre (her er det brukt små chevreballer, men norsk chevre funker også kjempefint!)

 

FØLG DAGEN MIN PÅ SNAPCHAT
Solen er tilbake i Oslo! Jeg står med en kaffekopp i den ene hånden og en håndbørste i den andre, på full fart vei ut av dørene. Jeg skal på en veldig hyggelig frokost nå snart, har du lyst å være med? Da må du hive deg med på snap, der finner du meg på min snapchatkonto tinemonsen. Jeg elsker snap merker jeg, det er så hyggelig å dele små ting som skjer akkurat der og da. Jeg har ikke fått helt taket på instagram stories enda merker jeg, men snap er hakket hvassere i mine øyne.

Bottoms up! Vi ses på snap i dag :)
 

STYLE SKINNSKJØRTET PÅ 3 MÅTER


Skinnskjørtet er en venn i nøden! En klassiker som aldri går av moten, og som man kan style på mange forskjellige måter. Sammen med en ullgenser, en bluse, eller med andre type topper som jeg har gjort her. En t-skjorte, en skuldertopp og en badedrakt! Jeg elsker slike plagg som dette skjørtet. Ting som lett går an å kombinere med stort sett alt det andre man har i skapet, og som er supert i kofferten for å skape en rekke antrekk ut av ett basisplagg. På bildet over i New York, hjemme på terassen på bildet under, og i Stockholm helt nederst, skinnskjørtet er med!Jeg håper du fikk litt inspirasjon til hva du kan gjøre med skinnskjørtet fremover. Eller om ønskelisten for høsten har begynt å fylle seg opp, er et skinnskjørt alltid et sikkert valg. Det var forresten utrolig gøy at så mange av dere likte tapetet fra i går! Jeg velger en heldig vinner i løpet av dagen i dag, og sender avgårde tapetrullene så fort som mulig :)
 

JEG GIR BORT TAPET!


Har du lyst å dra på litt med tapetvalget til gjestetoalettet, et lite bad, eller på hjemmekontoret? Små rom er perfekte til å gå for en spenstig tapet! Jeg har 4 ruller igjen av denne nydelige hvite og blåmønstrede tapetet fra Thibaut som jeg har lyst å gi bort til en av dere! Jeg har pusset opp både mitt lille hjemmekontor, samt et lite gjestebad med dette tapetet, og det er så fint. Så i stedet for å la rullene ligge og støve bort har jeg mye heller lyst å gi dem bort om en av dere er midt i oppussing og har et lite rom som trenger litt ekstra kick.


Tapetet er fra Thibaut og heter Songyue. Rullene har målene 5.55 m2 (68,5 cm x 8,2m2), og jeg har igjen 4 stykker. Mønsteret er gjentakende slik at du får flere lengder fra hver rull. Legg igjen en kommentar under om du har lyst på dem (husk å fylle inn feltet med eposten din i kommentaren slik at jeg kan få fatt i deg, dette feltet vises ikke i kommentaren når den legges ut).

edit: Så fantastisk hyggelig at så mange av dere hadde lyst på dette tapetet! Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren ble Helene! Sjekk mailen din Helene :)

A DAY IN MY LIFE / HOUR BY HOUR VLOG

Har du lyst å være med meg rundt på en helt vanlig dag? Hiv deg med på filmen over! Jeg har prøvd meg på en time for time vlogg, eller i hvert fall en slags "en dag i mitt liv" video (hver time ble plutselig sinnsykt langt, så jeg har kortet ned litt på antallet). Det er skikkelig stas om du har lyst å bli med inn i min lille boble, selv om det sikkert er superkleint at det er på engelsk. Det er så gøy med video, og jeg synes det er så hyggelig at så mange av dere titter innom disse små filmsnuttene som dukker opp underveis. Jeg har jo så lyst at dere skal bli ennå bedre kjent med meg, og da er video tipp topp. Dagen min ser du over, og du? Har du lyst å få en liten email når jeg legger ut nye vlogger (blogg+video=vlogg) trykker du på subscribe knappen som dukker opp mot slutten av vidoen,

Legg veldig gjerne igjen en liten kommentar om hva du syns om å bruke video under! Enten om du mener det er helt katastrofe, eller om du synes det kan være litt gøy innimellom, så blir jeg glad for å høre hva du syns :)

FAVORITT TIL ØYENBRYNENE


Øyenbryn er jammen ikke det enkleste å finne gode produkter til. Jeg har vært på jakt etter en god øyenbryn gel så lenge nå, og endelig var det full klaff med denne lille saken her, den heter til og med WunderBrow! Jeg har altså fått en ny favoritt i sminkepunken. Jeg har prøvd gjennomsiktig gele som man børster på for å holde dem på plass før, men denne har farge i seg så man slipper å bruke noe annet først. Det er en liten kost med farge som du smører på hårene, før du børster brynene på plass med den lille kosten som følger med.


Vips har du superfine bryn som ser akkurat like fine ut hele dagen (og natten om du trenger det).! Hurra for små livreddere i toalettmappen.

NYTT FRA IKEADet er ALLTID gøy når den nye IKEAkatalogen kommer i posten! I høst er det så mange fine nyheter som dukker opp på dette varehuset vi elsker å hate (men som vi egentlig elsker!!). Jeg gleder meg til å se de nye produktene i levende live, men før jeg kommer meg så langt har jeg plukket ut noen av favorittene mine fra den nye katalogen under. Om den ikke har dukket opp i postkassen din enda er den sikkert ikke langt unna, så det er bare å glede seg. Den dukker opp på nett i løpet av august også. Om du har sett den lurer jeg veldig på hva dine favoritter er?
Foto: IKEA

Det gjorde plutselig ingenting at det ble høst, for nå begynte det jammen å klø i fingrene etter å krype under et pledd, tenne stearinlys og gjøre det koselig hjemme. La høsten komme!
 

FLAGRENDE ERMER


Mandag! Jeg starter uken med noen bilder fra forrige uke, denne bleke rosafargen er favoritt for tiden! Spesielt når man kan ha flagrende trompetermer å slenge rundt på. Helgen har vært skikkelig fin merker jeg, lørdagen gikk med til en lat og fin morgen i det fine været. Det er så deilig når man ikke har noe man skal rekke, og spesielt hyggelig er det når det plutselig banker på verandavinduene av noen som akkurat ikke rekker opp til dørhåndaket. Så etter noen kaffekopper dro vi oss ut og opp av sofaen, spente på oss hver våre joggesko, og løp til bakken "vår" her i nærheten som er perfekt å løpe bakkeløp i. Mini fikk sitte på skuldrene til T, og jeg var ganske imponert da han tok alle rundene med mini der oppe!! Puh, det var en fin måte å våkne på i hvert fall./ Bluse Verge girl her / jeans cubus / sko zara /

Da ble det bildebonanza her inne i dag. I dag står regnskap på min plan, et etterlengtet besøk hos Silje for hudbehandling, redigering av en ny youtube episode fra forrige uke, og masse annet morsomt småplukk. Og selvsagt noen fine blogginnlegg, jeg har nemlig fått en ny favoritt til øyebrynene! Så om du vil ha med deg hva det er, må du stikke innom igjen litt senere i dag.

Nyt mandagen!

 

MITT BESTE SHOPPINGTIPS AKKURAT NÅ


Jeg går høsten i møte med nye ankelstøvletter på bena! Ah, jeg har tenkt på slike ankelstøvletter så lenge nå, så da jeg fant disse grønne (!) på zara i uken som gikk, løp jeg til kassen! Siden har jeg gått med dem. Jagurgrønt nesten, det er jo den perfekte fargen! Ikke like kjedelig som sorte, men fortsatt en farge som går til alt. Nydelig passform, mykt skinn og akkurat spiss nok tupp. Dette må bli høstens skokupp spør du meg, så om du rekker innom en zarabutikk i løpet av de neste dagene er dette mitt aller beste tips. Ankelstøvletter er så fint sammen med litt korte jeans, eller kulotter utover høsten, et aldri så lite must i min bok.

Her sitter middagsgjester å venter på meg, så jeg får hive meg rundt og joine de andre! Jeg håper helgen din har vært kjempefin, vi har brukt dagen til å henge med familie, sykle, bokse, vaske leilighet og være sammen. Det er jo akkurat det søndager er til for.

BRUK MORGENKÅPEN PÅ FEST


Når man kan bruke morgenkåpen som topp er mye gjort på klesfronten! Det blir jo ikke bedre når du ikke en gang trenger å skifte ut av morgenkåpen før dagen starter! Kimonoen er på topp i motebildet, og skal jeg være ærlig finnes det ikke mer behagelig klesplagg å gå med. Så denne trenden med å bruke undertøy og pysjamaser som antrekk merker jeg er vanskelig å ikke elske. Du kan bokstavelig talt gå rundt i pysjamasen din og være ultratrendy. Jeg er ikke kul nok til å få til akkurat det, men en kimono morgenkåpe gjør susen. Så i alle de tilfellene du føler at du ikke har noe å gå med, sjekk undertøysskuffen!/ Kimono Coster Copenhagen / veske Givenchy / sko Valentino / jeans Levi's / 

Har du hatt en fin helg så langt? Jeg våknet med en dundrende hodepine (mulig middagen i går hadde en smule med det å gjøre), så jeg er på kaffevogna og bøtter nedpå med paracet og ibux. Så nå sitter jeg her med en treåring opppå hodet mitt, bokstavelig talt, mens mamma bare skulle gjøre en liten ting på datamaskinen, jeg må le av mammalivet. Søndager er intet unntak. Men så hadde vi en veldig hyggelig kveld i går med morsomme folk,  den finner mer av på min snapchat tinemonsen. 

Nå er det på tide å komme seg ut, sykling står på planen! Og du må gjerne stikke innom igjen senere. Søndag er blogg-dag :) 

MIN FAVORITTPASTA / BOLOGNESE


I dag blir er det skikkelig kjøkkenfredag her inne med både pannekaker og pasta på menyen. Det er svært lite som slår en god pasta bolognese når høsten setter inn. Hos oss er i hvert fall det en av tingene vi alle tre elsker å ha i middagsrulleringen. Har du tid er det så godt å lage pastadeig helt fra scratch, men i hverdagen er det også mange gode pastatyper å få tak i butikken. Alt fra englehårspasta til tagliatelle er godt å ha i skuffen i tilfelle man får lyst på pasta. Fersk basilikum, oregano, og masse masse parmesan er et must for meg! Lurer du på hvordan du lager en god pasta bolognese finner du en god oppskrift under.

PASTA BOLOGNESE
(Til ca. 4 pers)
Ca. 2 dl rødvin
500 gr kjøttdeig eller karbonadedeig
tørket oregano
laubærblad
basilikum
1 chilli
1 hvitløk
1 rødløk
1 mutti tomater på glass eller boks.

Varm ca. 3 spiseskjeer olivenolje i en kasserolle. Hakk opp chillien og løken. Stek blandingen på middels varme til løken blir glassaktig og litt gjennomsiktig. Tilsett mellom 10-15 laubærblad og ca 2. spiseskjeer tørket oregano. Tilsett ca 2dl rødvin. Skru opp varmen litt, og la småkoke en liten stund mens rødvinen reduseres (alkoholen fordamper og mengden rødvin i kjelen blir mindre).Tilsett hele kjøttdeigen etter noen minutter, del opp med en tresleiv og bland det godt sammen med resten av blandingen. Tilsett 1 boks med tomater på glass og rør godt rundt. Smak til med salt og pepper.
La bolognaisen stå og godgjøre seg mens du koker opp ønsket pasta.

Dandér pastaen pent og pyntelig på et fat, topp med bolognaise, basilikumblader. raspet parmesan og litt salt og pepper til slutt.

 

MY 3 YEAR OLD IS TEACHING YOU HIS FAVORITE PANCAKES RECIPE


Mini elsker pannekaker! Det er på ønskelisten hver eneste helg, og siden han har blitt et råskinn på kjøkkenet er det superhyggelig å dele hans favorittoppskrift! Perfekte til frokost nå i helgen når det begynner å bli litt surere ute. Ikke minst er det veldig stas når de små får være med på kjøkkenet og hjelpe til. Så i ukens videoblogg tar vi dere med inn på kjøkkenet og viser hvor enkelt du kan lage disse gode pannekakene. De er uten sukker og du kan med fordel lage dem med grovt mel om du vil.

Om du ikke har vært innom youtubekanalen min enda, finner du masse hyggelige små filmsnutter om du klikker deg inn hit!

Hi guys! I'm so excited for this weeks vlog and I hope you want to step into the kitchen and enjoy w's favorite pancake recipe for breakfast this weekend. Follow me on my youtube channel for more updates!

BAKKELØP / BRA FOR STUSSEN


Puh! Bakkeløp er seriøst ikke en favoritt hos meg, hvorfor i alle dager skal jeg løpe opp en bakke? Og ikke nok med det, når du har kommet til toppen skal du gjøre det igjen, flere ganger etter hverandre! Jeg er litt ensformig av meg, og siden jeg la min elsk på yoga for noen år tilbake, har jeg ikke akkurat vært så flink til å gjøre andre ting bortsett fra litt styrke (I'm a one kind of workout type of girl). Men så har jeg hørt at bakkeløp er helt sinnsykt bra trening, man skal visst både få sprettrumpe og god utholdenhet. Og siden man må være in it to win it, så må jeg jo gi det et forsøk før jeg kan kassere hele idéen.

Og siden vi har den beste bakken for akkurat dette rett utenfor stuedøren, må jeg innrømme at jeg har blitt litt bitt av basillen. At det er fordi jeg knapt må bevege meg ut for å føle meg supersporty er om mulig en del av det, men jeg velger å tro at jeg er den fødte bakkeløper for å holde på motivasjonen der Britney Spears Work Bitch pumper ut gjennom de hvite øretelefonene.
Så om du vil joine meg i min høst med bakkeløp er det bare å se deg om etter nærmeste bakke utenfor. Helst skal den være ganske bratt, og ta rundt et til ett og et halvt minutt å løpe opp. Gi gass opp hele bakken (eller så langt du kommer!), før du jogger lett ned igjen og repeterer 2-3 ganger. Når du kommer deg opp 3 ganger uten å dø, kan du øke antall repetisjoner. Ikke tar det lang tid, og bonusen i tillegg til en god treningsøkt er at du får nyte nærmiljøet og løpt deg en tur i frisk luft.

Nyt dagen! Jeg har en full dag foran meg, og i kveld skal jeg ut etter jobb. Og du skal selvsagt få lov å bli med, heng deg med på snapchat på tinemonsen! Jeg skal nemlig på lanseringsfest :)
 

HVOR OFTE SKAL DU VASKE SMINKEBØRSTENE DINE?


Visste du at du burde vaske sminkebørstene dine en gang i uken? Jeg er den første til å innrømme at ikke akkurat det skjer hver uke.. rekk opp hånden om du har det på samme måte! Nå får du altså en liten påminnelse (jeg trenger denne selv..). Det er jo så logisk, men så lett å ikke ta seg tid til der man slenger dem ned igjen i kurven sin eller toalettmappen og suser avgårde for dagen. Men siden børstene tar med seg både bakterier, hudceller og olje fra ansiktet er det et must å få inn en fin rutine på akkurat dette. Jeg bruker å vaske sminkebørstene mine med shampo, det går fort og er veldig effektivt. Jeg skyller dem i lunkent vann før jeg masserer inn litt shampo, og sørger for at vannet til slutt er helt rent og alle sminkerester er borte fra kosten. Trikset for å bevare kostene lenge er å tørke dem med busten pekende nedover, på den måten slipper du at det renner vann inn i festet og ødelegger limet som holder busten fast til kosten. Jeg bretter f.eks sammen et håndkle og legger dem på skrå med busten nedover mens de tørker.


Har du litt dårlig tid og ikke rekker å la sminkebørstene tørke, finnes det mange forskjellige små sprayflasker med brush cleaner som du enkelt sprayer på og tørker av på et papir. Perfekt å slenge i toalettmappen eller i vesken om du skal ta en liten touch up før du skal ut etter jobb, eller om du skal på reise og har travle dager.

De beste sminkebørstene jeg har fant jeg i New York for et par år siden. De er fra merket Sephora, en butikk jeg alltid må innom om den dukker opp når jeg er på reisefot. Du finner Sephora på nett også, men jeg anbefaler virkelig å gå innom en av butikkene om du får anledning. De hjelper deg med alt mulig, og jeg fikk så mange gode tips fra de flinke makeup artistene som jobber der. Et hot tips om du planlegger en tur til New York eller noen andre storbyer i løpet av høsten.

FAVORITTPÅLEGG

annonse / Denja

Sommerens rødbetsalat er fortsatt favoritt! Digg på brødskiven eller knekkebrødet, som jeg har en super oppskrift på her. Det går så fint å lage knekkebrød hjemme, og på en halvtime har du flere brett med knasende sprø knekkbrød klare. De smaker så godt, og du kan putte i det du måtte ha liggende av frø eller kjerner. Du får rett og slett ryddet i skapet samtidig!
Topp med avocado og deilig rødbetsalat med cottage cheese, eller litt ferske urter.

 

CASUAL THURSDAY


Hei til deg og fin torsdag! Jeg har for lengst sluttet å skru på alarmklokken, da vi i flere år har hatt vårt eget lite tidsur som har startet dagen presist rundt halv seks. Så da dette tidsuret plutselig bestemte seg for å sove til syv (for en lykke!), klarte vi rett og slett å forsove oss! Så hei til deg, til solskinnet og en nydelig blå himmel. Kanskje er ikke sommeren helt over likevel? Vi har akkurat spillt inn ukens videoblogg, så den kommer i morgen tenker jeg.


/ Genser Cathrine Hammel / bukse zara /

Jeg har hatt en rolig start på tilværelsen etter sommerferien, men nå begynner kalenderen å rulle og det er så gøy. Akkurat nå sitter jeg og planlegger Stockholm fashion week i slutten av måneden. Tenk at det er et helt år siden sist! Uansett, det ser jeg virkelig frem til, for det er noe helt spesielt med å reise på moteukene. Da kan man forsvinne inn i en tåke av mote og crazy antrekk uten at noen leer på øyelokket en ekstra gang. Alt er lov og det er utrolig morsomt. Her skal kaffen nytes og mailbokser arkiveres. Ha en herlig dag!

 

JEG <3 HVERDAGEN


Når solen skinner innimellom regnbygene blir jeg så glad! Da er det jo ekstra hyggelig å ta bilder også, uten paraply og støvler som dagene vanligvis har startet med den siste uken. Jeg løp innom et par butikker i byen i dag, og hurra for høst! Er det en ting som er fint med høsten, så er det at butikkene fylles opp med alle de fine  høstkolleksjonene rundt omkring. Høsten er jo desidert den fineste sesongen, alltid! Og den som leter skal finne, jeg fant nemlig noen godbiter på skofronten som jeg har tenkt på så lenge. Så det gleder jeg meg til å vise i morgen, kanskje du får litt inspirasjon til høsten du også.
/ Genser Cathrine Hammel / skjørt Storets / sko asos /

Blyantskjørt med litt schwonge snitt er toppen til høsten for min del, det er så fint sammen med både tynn og tykk strikk. Og fint sammen med både lave sko og høye heler (skal du ut etter jobb slenger du bare et par pumps i vesken). Nå sitter det masse fine fjes rundt middagsbordet og venter på at jeg skal legge bort mac og slenge meg med i selskapet. Så jeg får logge av og nyte en deilig middag. Hverdagen er jammen ikke verst når man kan nyte den med folk man er glad i.

 

TRENINGSUTSTYR HJEMME / HENG DEG OPP UTEN HULL I VEGGEN


Det er ikke sånn at vi har en hel rekke treningsutstyr hjemme, men i tillegg til en yogamatte, har vi noen få og effektive ting når det kommer til utstyr for å trene hjemme. Den ene har jeg skrevet om i innlegget fab for your abs, det er en ab roller som ikke tar stor plass og er enkel å bruke (eller, den er steintung å bruke for den trener virkelig magen, men den er enkel å oppbevare). Det andre vi har er denne stangen som er festet i dørkarmen. Det er en hang up, eller chin up bar som du hverken skal skru inn eller borre fast. Du vipper den nemlig frem og tilbake helt enkelt, for den er festet ved at den står i spenn i dørkarmen. Om du lurer på om det er trygt, så kan jeg i hvert fall si at her har stort sett alle som har vært på besøk hos oss hengt og slengt. Så den er godt testet :)

Det fine med denne, i tillegg til at det er helt fantastisk bra trening, er at du slipper å ha den oppe permanent, du unngår stygge hull etter skruer, og du kan enkelt legge den under sengen om du ikke vil ha den fremme. Men ved å ha den hengende noen dager i uken blir det til at man blir minnet på (og synes det er gøy!) å ta noen hang ups i løpet av dagen. Det finnes mange øvelser du kan gjøre, men min favoritt i tillegg til hang ups, er å prøve å henge der med bena rett ut i 90 graders vinkel. Der ab rolleren gjere tar på de øvre magemusklene, tar denne øvelsen på de nedre. Ennå en bonus er jo at du slipper å løpe til gymmet for å kjøre litt styrketrening.

Det er noen år siden vi fant vår, men jeg tror de aller fleste store sportsbutikker har forskjellige slike på inne. Et lite tips om du har dårlig tid, og gjerne skulle ha fyllt på med litt utstyr hjemme som både funker, er gøy å bruke, og lett å oppbevare!

Jeg kan heller gå gjennom noen av øvelsene jeg bruker selv i et annet innlegg om det er interessant?

:)

Ha en fin dag!

JEG HAR EN LEI TENDENS..


"Huff, den koster sikkert en formue!" Vi myste mot den svære krukken som stod på øverste hylle på hagesenteret. Det skal sies at jeg hadde tvunget T med på falske premisser, bare for å se (jeg må innrømme at jeg bruket dette uttrykket løst.., jeg skal jo aldri kun se). Jeg har dessverre en lei tendens til å alltid peke ut det aller dyreste i en butikk (det må være en forbannelse!), for det slår aldri feil. Skal jeg peke ut noe i en butikk, uansett hva det er, kan du vedde på at akkurat det er det aller dyreste de har. "Men den må jo være priset feil, eller?" øynene hans lyste opp, jeg har sjelden sett T så glad for en utepotte! Gleden var altså stor da vi fikk kuppet denne potten på salg på Skajems hagesenter for en slikk og ingenting (krukkemessig! Alle som har kjøpt en stor potte eller to i sitt liv vet at det ikke er det rimeligste man kan gjøre). At vi såvidt klarte å løfte den inn i bilen (som sank en halvmeter ned mot bakken med denne bak i), er en annen historie. Og at den nå, full av jord, ikke er til å rikke en halvmeter, har for lengst blitt T sitt problem.. den skal nemlig inn i vinter.. :)


Det å planlegge uteplassen er både utfordrende og spennende. I tillegg tar det gjerne noen år før ting er helt på plass. I hvert fall har det gjort det her hos oss. Sakte men sikkert har det med årene kommet på plass flere krukker, og hver sesong har det kommet til nye busker og planter. Det siste året har det også kommet på plass to trær! Et lite og et stort oliventre, som er så nydelige å se på. Årets store spenning er om vi klarer å berge de gjennom vinteren (noe jeg håper og tror vi skal få til).

Uansett, mitt hotteste pottetips er å se etter fine potter og store utekrukker på salg rundt omkring på hagesenterene nå. Er du heldig kan du kapre favorittene dine før neste sesong setter inn. Benken ved siden av er en solseng som jeg har lagt helt ned og som nå har blitt en benk. Jeg er glad i utemøbler som kan ha flere funksjoner, og selv om varmen forsvinner utover høsten, er det jo fortsatt veldig hyggelig å ha noen gode sitteplasser utenfor.

NEKTER Å GI SLIPP PÅ SOMMEREN

Hei til deg! Hva skjedde med dagen? Jeg har satt med datatrøbbel i mange timer, men endelig, endelig funket både datamaskin, minnekort, programmer, internett og alt dette andre som skal klaffe (hvordan klarte vi oss før!?). Jeg nekter å gi slipp på sommeren, og tenkte jeg skulle dele litt herlig fargeinspirasjon i dag med disse bildene! Jeg håper du får litt solskinn gjennom skjermen, for utenfor vinduet mitt regner det igjen. Denne blusen er virkelig min favoritt for tiden! Store ermer, dramatiske sløyfer og bare skuldre. More is more!
/ Bluse Storets / skinnshorts H&M / veske Céline / sko asos /

Jeg har såvidt begynt å organisere kalenderen etter ferien, og det er veldig mange hyggelige og gøye ting som skjer fremover! Mailboksen har begynt å få fart på seg etter en stille sommer, og ikke minst står moteukene for tur! Jeg har ikke booket fly helt enda, men organisering av jobb/barn/reise har så smått begynt. Kabalen skal jo helst gå opp når jeg er bortreist også :)

Kaffekoppene har gått ned på høykant mens jeg har kjempet mot en vrang Mac i dag, så nå er jeg nesten høy på kaffe! Da er det på tide med litt middag, og spyling av regntøy som kommer hjem med hele sandkassen :)
 

LAG DIN EGEN URTEKASSE UTE


Drømmen om et drivhus har ikke gitt seg, men en mye rimeligere løsning er å lage sine egne urtekasser! Vi har rosmarin og andre urter stående både i krukker på terassen, samt i noen hjemmesnekrede urtekasser laget av paller ute i hagen. Er du litt handy kan du enkelt lage slike urtekasser selv. Bygg opp med paller, bruk en trekasse, legg plastikk i bunn, før du heller på sand og så jord. Så frø, eller plant noen ferdige urteplanter og nyt ferske urter hele høsten!Jeg har ikke forsøkt meg på salat ennå, men det sies at det skal være kjempenkelt å få til! Så neste sommer er det salat for alle penga. Du kan også snekre blomsterkasser i tre, hvordan det kan se ut ser du f.eks i dette innleget som dukket opp i sommer :)

DEN ALLER BESTE KULLGRILLEN


Her skal det grilles uansett om det er flom eller solskinn. Så i går ble det T-bone på grillen ute i regnet. Nå begynner kanskje grillværet å ta en slutt, men jeg må bare tipse om denne grillen om noen er ute etter tips til kullgrill! For det er noe med det gode gammeldagse kullet og smaken det gir, her i huset troner i hvert fall kullgrillen høyere enn gass. Min kjære feiret stor rund bursdag tidligere i år, og var så heldig å bli overrasket med verdens beste grill! Siden har han brukt den nesten hver eneste dag fra April. Det er en sort keramisk kullgrill fra merket Primo, som du kan grille med, røyke med eller bake med. Jeg er ikke helt inne i det tekniske når det kommer til griller, men T fikk et nytt hjertebarn med en gang han klarte å få stablet nok menn til å bære den inn i hus (den veier et lite tonn!).
Den kan grille veldig presist, både på superhøy eller lav varme, og i følge T er det den beste grillen han har testet. Så det tipset måtte jeg nesten bringe videre til alle grillentusiaster der ute som er på jakt etter ny grill :)
 

INSTAGRAM LOVEJeg elsker INSTAGRAM <3 Verden blir så liten med instagram, plutselig kan man snakke med alle i hele verden med bare et lite tastetrykk. Tenk at jeg har møtt flere jeg har blitt utrolig gode venner med der inne på denne lille appen de siste årene! Ikke minst er det så hyggelig når jeg får høre fra noen av dere som følger meg, med en liten emoji eller et spørsmål, eller bare en liten hilsen om å ha en fin dag. Da blir jeg så glad!

Jeg finner så mye inspirasjon når jeg oppdager nye kontoer eller surfer innom en interessant hashtag, eller plutselig noen av dere dukker opp og jeg får et lite innblikk i deres lille instaverden et øyeblikk. Ikke minst er det ekstra hyggelig å kunne dele små øyeblikk med dere der inne også. Jeg prøver å dele litt forskjellig på de alle de forskjellige plattformene, og jeg blir så glad om du har lyst å følge meg på instagram om du ikke gjør det fra før. Du finner meg på @tinemonsenno

Og du? Har du tips til hvem jeg burde følge der inne blir jeg kjempeglad om du vil tagge meg så jeg får øynene opp for flere inspirerende kontoer!

 

BRYLLUPSDAGSGAVER


Vi feiret bryllupsdag i sommer (tiden flyr!, plutselig hadde det blitt 6 år!) og jeg må le av hvordan det har utviklet seg på gavefronten når det kommer til bryllupsdager hos oss. Glem luksuriøse vesker eller fine smykker, her snakker vi ting til hus og heim. Av min kjære fikk jeg 10 hvite håndklær til badet! Ennå verre (eller bedre), av meg fikk han en stekepanne! En stekepanne, du skjønner du har vært gift en stund når det står på toppen av listen. Det morsomste av alt er at vi kunne ikke ha vært mer fornøyd med hverandres gaver! Det var fulltreffer for begge to.

Etter å ha snakket om bunken med fullstendig utslitte håndklær (er det noe som blir utslitt med årene så er det håndlklær og sengetøy) alt for lenge nå, var jeg likevel rimelig overrasket over at T hadde klart å huske på akkurat dette. I tillegg hadde han ordnet med å få dem shippet hjem fra London forrige gang han og mini var på tur, og til min store overraskelse hadde han klart å score full pott på fargen, tykkelse, mykhet og fluffyness. Hvor vanskelig kan det være å kjøpe håndklær tenker du? Vel, det er jammen ikke like lett å finne akkurat de perfekte som du skulle tro (i hvert fall ikke når man kanskje er over gjennomsnittet sær på hvordan man vil ha ting). Så nå har badet blitt forvandlet til et eget SPA, nå mangler bare en sånn tykk og god hotell morgenkåpe..


Stekepannen ble også godt mottatt! En jernstekepanne skal jeg være helt korrekt. Med en liten en på laget fra før, tenkte jeg at dette var den perfekte anledningen til å skeie ut med en stor jernpanne. Hvor viktig kan en jernpanne være tenker du? Vel, superviktig. Du lager nemlig de aller beste pannekakene i en jernpanne :)

 

FREDAG


Roen har såvidt senket seg etter et par dager med hverdagen sånn ca. tilbake til normalen. Det tar litt tid å få inn rutinene igjen etter sommeren? Jeg håper riktignok ikke at det blir høst med det første, selv om dette været unektelig minner mer om høstdager enn sommerdager! Og vi som skulle pakke bagen og sette avgårde, her ble planene plutselig forandret til hjemmehelg. Men i stedet for å krype ned i sofaen, tusler vi over til naboen som har invitert på hummer! Altså, det er alt for godt til å si nei til. Du må gjerne bli med på snap, eller instastories? Hva syns du om den nye snappen på instagram? Jeg blir nesten litt forvirret selv jeg! Uansett, jeg dukker opp både her og der for jeg har blitt så glad i snap, så at instagram kom med sin egen snap look a like kommer nok til å bli flittig brukt i tillegg. På snap finner du meg på tinemonsen, og på instagram på @tinemonsenno!Alt av interiørplaner har blitt lagt for is for sommeren, men når høsten kommer vet jeg at det begynner å krible i ommøblerringsfingrene med en gang! Jeg har en hel lang ønskeliste som jeg har veldig lyst å begynne å tikke av noen ting på. Litt forandring må uansett til, hos meg er det rett og slett litt balsam for sjelen å pusle med hvordan vi har det hjemme.

God helg til deg!
 

TA HESTEHALEN FRA KJEDELIG TIL CHIC PÅ UNDER 5 MINUTTER


Voila! Her er tutorial på den fine hestehalen jeg viste frem på bloggen i går. Om noen av dere har sett Gossip Girl husker dere sikkert at jentene i denne serien alltid var fjong og fin på håret, med masse forskjellige hårsveiser. Denne hestehalen er inspirert av Blair Waldorf, og er den perfekte vri på hestehalen for å ta den fra kjedelig til chic på bare noen få minutter. Det tar ikke lang tid å lære, og vips har du et supert hestehaletriks i lommen neste gang du skal noe. Kanskje skal du i bryllup, på jobb eller bare vil gjøre litt mer ut av den vanlige hestehalen når du skal trene eller gjøre noe der du gjerne ser at hestehalen sitter ekstra godt. Klikk på videoen under for å se fremgangsmåten!

 

KLATREVEGG PÅ BARNEROMMET


Klatrevegg på barnerommet er utrolig gøy for de små (de voksne klarer ikke å holde seg helt unna de heller!)! Er du litt lur kan du bygge klatreveggen "inn" i veggen. Om du skal pusse opp, eller bygge nytt, kan du forsterke veggen og gjøre klart til klatrevegg før du legger gips, sparkler og maler. På den måten går klatreveggen i ett med resten av rommet, og du får et sømløst resultat.
Klatregrep kan du kjøpe i alle mulige farger, og sette dem opp i små klatreruter oppover og bortover til de små som skal klatre. Legg et par tykke treningsmatter på gulvet og sett i gang med klatringen!

EN CHIC HESTEHALE


Hestehalen trenger ikke å være kjedelig! En hestehale er en av mine beste venner når det kommer til å få ryddet opp i hårsveisen. Jeg har alltid en bunke med hårstrikk liggende, og gjerne ett rundt armen. Så her er hestehalen eller knuten på toppen av hodet aldri langt unna med briller som gjerne holder den på plass. Men hestehalen er så mye mer enn en lettvint måte å få bort håret fra ansiktet på. Jeg har laget en tutorial på denne vrien i dag, en chic lav hestehale som nesten minner om en flette. Men det er det ikke! Det ble litt for tungvint å skulle skrive ned fremgangsmåten, så da ble det enklere å vise akkurat hvordan jeg fikk det til i en liten tutorial. Den kommer i morgen, så er du klar for å gjøre litt mer ut av hestehalen om du har planer i helgen, eller bare vil være litt ekstra fin på jobb på mandag!

Hverdagen begynte med et brak litt sånn halvveis ut i morgenen, da jeg skjønte at det faktisk var i dag barnehagen startet og ikke i morgen. Så da ble det en kort dag for mini, og tid for meg til å sette meg ned med planlegging fremover og falleferdige maillister. Ikke minst har jeg startet å tenke på moteukene som går av stabelen i ukene fremover. Så godt det var å få ryddet opp i litt sommerrot!

Her står mannen på kjøkkenet og jeg lukter taco! Det starter helgen for min del, selv om det kun er torsdag. I morgen kveld hiver vi oss i bilen og stikker avgårde på hyttetur med hele familien, så jeg får prøve å gjøre pakkingen litt tidligere enn jeg pleier (les: fem minutter før vi skal dra står jeg og kaster ting i en bag) og være litt forberedt på dette været som kan by på både regntøy og våtdrakt. Jeg håper du blir med!
 

BARNEHAGESTART


Da var dagen kommet! Sommerferien er offisielt over, og lillemann skal avgårde i barnehagen. Ett nivå opp, det kan du tro er stas! Eller, det er i hvert fall unnskyldningen jeg bruker for å piffe opp lysten til å begynner med vanlig hverdag igjen. Lille har nemlig hatt sin livs sommerferie, og skjønner ikke hvorfor dette må forandre på seg noensinne. Det skulle du jo tro ikke var så lett å argumentere for motsatt vei, men mamma er ganske keen på å komme tilbake til normalen.

Han har blitt så stor! Det er utrolig hvor mye større disse små faktisk blir over en sommer. Solen har gjort håret ennå lysere, og han tripper avgårde med brune ben og vill sommersveis. Jeg håper du har hatt en herlig sommer, og at du er klar til høsten om du ikke har startet igjen ennå. Det er i hvert fall jeg, selv om den plutselig kom litt brått på her jeg skjønte det var i dag barnehagen startet og ikke i morgen.

Nyt torsdagen, vi ses definitivt igjen litt senere i dag.


 

VANNMELON GRANITA


Hurra for sommer og lange lyse kvelder. Uansett temperatur så blir jeg utrolig inspirert av deilig lys og tanken på sol. Det er en fryd å smelle sammen noe godt på kjøkkenet, og ennå bedre å nyte en kald dessert når roen senker seg! Om du følger meg på snap og lurte på hva i alle dager jeg holdt på å lage tidligere i dag, så var det altså dette. Jeg lagde vannmelon granita! Det er en perfekt sommerdessert som du lager i full fart og putter i fryseren noen timer før du får gjester, eller vil nyte noe godt helt på egenhånd.


VANNMELON GRANITA
til ca. 4-6 porsjoner


Kutt opp 1/4 melon i biter. Bruk en blender (eller stavmikser) for å mose alt sammen til du har en jevn og tynn blanding.
Skvis noen båter sitron og miks inn sitronsaften.
Tilsett en liten klype sukker og rør godt rundt.
Hell over i en bolle eller skål som tåler å bli satt i fryseren.
La stå i noen timer til blandingen er helt frossen.

Bruk en gaffel og skrap over for å lage slush. Hell over i noen fine glass eller skåler, pynte gjerne med litt mynte.Det kan vel ikke beskrives på så mange andre måter enn at det er vannmelon slush. Du husker kanskje tilbake til barndommen når man satt en kopp med saft inn i fryseren og skrapet av med en skje når det var frossent dagen etterpå. I hvert fall gjorde jeg det. Du bruker nesten samme fremgangsmåte her, men dette smaker hundre ganger bedre, og ikke minst ser det nydelig ut når du serverer.

Ps: om du lurer på akkurat hva jeg mente kan du titte innom snap på tinemonsen.

MINE FAVORITTJEANS


De buksene jeg definitivt får aller mest spørsmål om er disse jeansene fra Levi's! Mange lurer på hva de heter, og denne modellen er Levi's 712 slim. De er favoritten min over alle buksene i skuffen. Jeg er veldig glad i skikkelig denimstoff i stedet for alle disse tynne leggingsene, for jeg liker litt stoff i jeansene mine. De er halvsmale i bena, noe som er helt topp, spesielt om du har lyst å klippe av jeanskanten nede og rufse dem opp som jeg har gjort på disse bildene.

Jeg elsker denne lengden på jeans, den er så flatterende og fin til bena. Spesielt med høye heler til, da får anklene full oppmerksomhet. Så om du er på jakt etter nye jeans er dette mitt beste tips! Det er alltid gøy å finne slike skatter, og det føler jeg MÅ deles. Bukser er jammen ikke lett å bli klok på, så jeg blir ekstra glad når jeg finner jeans med super passform og fine ben som ikke er alt for smale.

Ps: lol, jeg var på middag med jentene i går, akkurat hva som foregikk der ser du på min snapchatkonto tinemonsen!
 

LAG PÅ LAG OM SOMMEREN OGSÅ


Den gode gamle lag på lag metoden svikter aldri, spesielt her hjemme om sommeren hvor det aldri er lurt å legge ullgenseren alt for langt bort! Har du dere hatt en fin dag? Min har gått med til en bunke med papirer, løpende barn, og endelig har leiligheten fått litt sårt savnet oppmerksomhet i ettermiddag! Er det bare meg eller yngler rotet spesielt mye om sommeren? Det er så deilig å legge alt man må gjøre litt bort, og da hoper det seg gjerne kjapt opp. Spesielt når man har vært borte noen dager (og mannen har hatt middagsselskap..!).


Jeg er på vei tli middag med jentene straks! Bli gjerne med på snapchat, du finner meg på tinemonsen :D

MIN FØRSTE THAIBOKSING TIME!God morgen til deg! Jeg delte noen bilder fra min første thaiboksing time forrige uke, og nå kan du se akkurat hvordan det gikk for seg i filmen over!  Så om du lurer på om dette er noe for deg, må du bli med på min første trening! Det var utrolig gøy, og ikke minst blir man sliten som bare rakkern. Jeg har rett og slett blitt hektet, så til høsten har jeg store planer om å melde meg på thaiboksing. Min treningsmotivasjon kommer når jeg liker det jeg holder på med og synker i gulvet når det er motsatt. Så i tillegg til yoga kommer nok thaiboksing til å bli en stor favoritt hos meg fremover, hurra for treningsmotivasjon!

/

Good morning! I shared a few pics from my very first thai boxing class the other day, and now you get to see what actually went down in the movie above! So if you're wondering about MMA and want to try out thai boxing, you have to tag along for my very first time ever thai boxing in this weeks video blog. I hope you like it!

ZEN


Jeg startet mandagen min helt zen etter en helg borte, så i dag har mini og jeg rett og slett bare kost oss. Når jeg sier kost oss mener jeg løpt og løpt og løpt og løpt. Om du følger meg på snapchat på tinemonsen har du muligens fått med deg at vi har en liten rakett som er glad i løpe i stedet for å gå. Det har ikke vært like enkelt å få til gode treningsrutiner i sommer med lange dager og alt for mye som kommer i veien, men jeg har fortsatt ikke gitt opp. Jeg tenker at jeg sier at sommeren varer til slutten av august, det er nemlig da yogalæreren min er tilbake. Så jeg får tøye og bøye til hun er på plass. Det er uansett godt å kjenne at man blir bittelitt mykere etter hvert, selv om det føles ut som det går i sneglefart!


Her er akkurat sen middag fortært med masse familie og venner rundt bordet. Vi kjører stort sett åpent hus i feriene, og er så heldige at det dukker opp mange fine fjes rundt middagsbordet enten det er pasta eller noe godt på grillen. Nå står det seriemaraton på min agenda, puh, mandagen skal avsluttes på avslappende vis! Jeg håper du har hatt en fin dag, og at du har lagret masse fine sommerminner i ukene som har gått.
 

BLÅ VEGGER PÅ SOVEROMMET PÅ HYTTA


Jeg er vel hjemme igjen etter et par dager borte, og jeg har sovet så godt her inne mellom blå hyttevegger. Hvor fint er det ikke med blått på hytta? Denne fargen heter Lulworth Blue, fra Farrow&Ball.Ferien er kanskje over, eller nærmer seg slutten for de fleste nå? Mini og jeg har en liten uke igjen før barnehagen starter, og hverdagen tikker over i normal døgnrytme. Så denne uken blir den siste bloggen blir litt haltende oppdatert, selv om jeg har prøvd å stikke innom og si hei hver dag i sommer. Men da er det ekstra hyggelig med fin interiørinspirasjon på en mandag morgen, spesielt om du er tilbake på kontoret eller bare titter innom på mobilen din på vei til eller fra.

Vi har ikke kommet oss lenger enn pysjamasen, tegneserier og kaffekopper, så nå er det på tide å kickstarte dagen med en treningsøkt (hurra for kidz på elixia i sommerferien!) og et bad om været tilllater det. Nyt dagen!
 

hits