august 2014

SOPPTUREtter en rolig søndagsmorgen med kaffekopper og aviser blant myke dyner, la vi formiddagsturen til skogen og et aldri så lite soppeventyr. T har plukket sopp hele sitt liv og jeg prøver å plukke opp teften. Det første jeg lærte var å ha (veldig) respekt for sopp, du skal vite hva du gjør. Jeg prøver alltid å gå for kantareller da den ved sitt karakteristiske ytre er en av de enkleste sortene å kjenne igjen. Men siden jeg tilfeldigvis så noe på (jeg har lyst å si noe på nyhetene?) tv om steinsopp nå nettopp så var jeg så stolt da jeg fant steinsopp også. I kurven hjem ble det med kantareller, piggsopp og steinsopp, og ikke minst en helt egen ro man bare finner i skogen.

AFFORDABLE LUKSUS: LEOWULFF

                          // Veske Leowulff (sponset) / bukse zara / genser topshop / sko zara //

For en natt! Vi har ikke vært på fest engang, vi har sovet! Jeg ler av at det er det første vi fortsatt har lyst å gjøre når vi har barnevakt. I seriøst 8 timer i strekk, jeg hadde fullstendig glemt hvordan det var. Det anbefales, kanskje noe å ønske seg til jul? En ny veskeskatt fra Leowulff henger rundt armen, det er ikke så lenge siden jeg oppdaget dette merket selv og jeg ble ordentlig glad da de spurte om jeg kunne tenke meg å vise frem en av modellene deres her på bloggen. Allerede en it-bag i Danmark, the next big thing her i Norge, og med sin affordable pris og gode kvalitet blir det automatisk en vinner hos meg.

Min modell er i preget kalveskinn, med gode sømmer og praktiske rom innvendig.

MOTORCROSS

Når man gjør ting man ikke kan og ender opp med å elske det. Så utrolig gøy! Jeg har en mann som er over gjennomsnittet glad i fart og morro, og i stedet for å si nei er det jo  utrolig mye gøyere å si ja til å prøve ting. Motorcross, hvorfor ikke. For meg ble det med å kjøre i store sirkler og gire opp og ned, for guttene ble mer fart og mer morro.
Det ble ingen salatcupdeltagelse på oss, men vi har vært på Snarum gård i Lier hvor de hver onsdag har salatcup. Fantastisk tiltak ikke sant! Jeg kan anbefale motorcross, absolutt veldig veldig veldig gøy å prøve. Ekstra hyggelig er det jo å bli med på noe din kjære har drømt om lenge. Hvorfor ikke legge neste date til en motorcrossbane? Gøy for begge to og pluss i boken for å prøve nye ting. 

DAGENSFROKOSTPÅSENGEN

Og i dag skjedde dette. Det er jo helt utrolig. Tusen takk har for lengst mistet sin mening, nå vet jeg ikke hva godt jeg kan gjøre for han for dette fortsetter jo bare å skje. En litt senere velfortjent lørdagsmorgen mens små føtter som vanligvis løper rundt mye tidligere er ute på tur. Bringebærlemonade, kaffe, eggerøre, til og med laksen har blitt til små blomster. Jeg gir meg over. Dagens frokostinspirasjon.

Ha en fantastisk lørdag!

GRØNNE BUKSER


Er dere klare for helg? Fredager er alltid fine, og dag var min ekstra fin. Jeg er så stolt og glad over at jeg kan si at jeg skal fronte en stor kampanje for Max Factor frem mot jul, og i dag gikk startskuddet for det jeg tror blir noen veldig morsomme innslag her på bloggen fremover. Veldig uvant men veldig GØY. Stay tuned, jeg lover å fortelle mer om ikke lenge.

Her har en liten gutt vært så heldig å få lov å være med på fjellet for weekenden, så den uvante stillheten her hjemme er litt rar akkurat nå. I helgen er det altså bare meg og min, for en luksus det skal bli å kjenne på stille og litt lengre morgenminutter. Og hold dere fast (dere kommer til å le dere i hjel), i morgen skal vi på motorcross! Altså, kjøre. Selv. Jeg dør, for jeg gleder meg sånn!!

FASHION FIRST

Jeg må le, slik ser en helt vanlig veskedag ut for meg. Veskeinnholdet med kun ligloss, telefon og nøkler har for lengst blitt byttet ut med bleier, wipes og leker. Her stappes ned i det som stappes kan, og jeg elsker det. Fashion first, men alt nødvendig er med.

RSVP

Gi meg en invitasjon med stempel og segl på og jeg er solgt. Da kommer jeg uansett. Jeg blir helt rørt når noen tar seg tid til å virkelig vise at de har lyst å ha akkurat deg der, på festen, på kvelden, på middagen, på dagen sin. Det lille ekstra, dette lille som går så langt. Tusen takk for nydelig invitasjon, jeg kommer.

BLUE PANTS

Denne uken har hvilken dag det er gått i surr for lengst, jeg har skikkelig mandagsfølelse i dag. Men da var det jo supert at det allerede er torsdag! Jeg begynte dagen med en veldig hyggelig frokost før jobb og jeg har en frisk og opplagt mann tilbake igjen. Hverdagen er i gang som vanlig og jeg kjenner det er fantastisk. Neste uke begynner med intervju på lokalradioen i Ålesund, så utrolig morsomt! Stay tuned for en superlokal radiostasjon (ikke) i nærheten av deg.


DAGENSFROKOSTPÅSENGEN

Så skjedde dette igjen. Min kjære føler seg endelig bedre, og i dag stod denne frokosten på sengekanten. En fantastisk måte å våkne på, jeg har ikke ord. Tusen tusen tusen takk. Jeg står med en fot ut av dørene, men ville ønske dere en herlig dag før den begynner for fullt. Kameraet er med, og røde bukser er på.

BLUE NAILS WITH A TWIST

God morgen! Kaffekopp i hånden, lyseblå negler. Ser du litt ekstra godt etter kan du se en liten hvit prikk på noen av neglene. Enkelt, lyst og delikat. Det er alltid gøy med noe nytt! Neglene er som alltid fra S&M og flinke Marianne, behandlingen er jeg så heldig å få rabatt på.

Happy onsdag- her skal det trenes. Uken kom og gikk og med en syk mann har det ikke vært rom for trening i tillegg, så i dag (eh, kveld) er dagen. Men først, god frokost med lillemann.

SO LONG CÔTE D'AZUR

Au revoir pain au chocolate. Au revouir fransk sommerluft og sommerferie. Høsten banker på for fullt, og da jeg fant dette bildet fra ferien tok jeg sommerens siste pust. Jeg kan nesten føle den milde brisen på nesen, og ser du virkelig nøye etter kan du se de lyse lingardinene danse forsiktig i takt med vindpustene som kommer. Neste uke står New York for tur, å begynne høsten med en slik tur er nesten magisk. Litt jobb, men aller mest opplevelser. Jeg håper dere blir med. Og jeg blir sjeleglad for gode NY tips!

FAVORITT: PALMEN

Fantastiske Palmen. Med sitt nydelige interiør, utrolig gode mat og over gjennomsnittet hyggelige mennesker på jobb. Palmen er og forblir en favoritt hos meg, de fortjener virkelig et besøk om du er i byen. Til kaffe, afternoon tea, en god lunsj med småretter, en festmiddag eller bare en kopp kakao. Selvsagt servert i eget Wedgewood porselen til selv de helt minste. Jeg blir rett og slett glad av å komme inn hit.


Palmen ligger inne i Grand Hotell forbi resepsjonen. Tykke fløyelsgardiner skjuler en liten oase midt i byen. Smøret er luftig og tilsatt purreløksaske, kaffen fantastisk og maten ennå bedre.

STYLEMAG OG ET HINT AV INDIAEller Egypt da som jeg gikk for. Posen med basmatiris ble i siste øyeblikk byttet ut mot en egyptisk kaftan (jeg vet, feil land) lengst bak i skapet, som ble med hjem fra Egypt for allerede mange år siden da storesøster giftet seg og vi danset natten bort på Nilen. Er det dresskode så er det dresskode, jeg prøvde i hvert fall. :)

EN MINITRENCH

Etter at jeg ble mamma føler jeg at jeg alltid har dårlig tid (spesielt om ettermiddagene hvor alt skal klaffe), logistikk har rett og slett blitt en egen sportsgren. Er innom en kjapp tur for å si hei før jeg skal videre. I kveld feirer Stylemag 2 år! Dresskoden er et hint av India, og jeg måtte for litt siden innse at jeg ikke bare kunne ta med en pose basmatiris i stedet for veske som et hint av India. Wish me luck, jeg fyker ut av dørene straks.

Å VITE HVA MAN VIL

I går skulle en liten prinsesse feire en ennå mindre prinsesse og dommen var klar, (ekstra)kaken skulle pyntes med hjerter og perler. Små hjerter store viljer, her hjemme skal minstemann helst bestemme hva han skal gå med. Å vite hva man vil, både viktig og til frustrasjon for oss voksne. Av og til bare ser jeg på han og spør hvor i alle dager han har fått denne viljen fra, så kommer jeg på at det er jo fra meg..

Ha en strålende mandag! Her er pappaen i huset fortsatt syk, så det ble ikke helt den fine starten jeg hadde håpet på. Men mandagen har kommet og små føtter og jeg skal finne veien til barnehagen etter litt morgenkos og pakking av nistepakke.

THE PERFECT SHADE OF PINK

Det ble med en liten ballerina hjem fra flyplassen i Stockholm forrige helg. Virkelig den perfekte nude rosa fargen til neglene. Et lite tips om du er på farten, jeg tror Ballerina 167 blir fantastisk gjennom høsten og vinteren til myk ull og tykk strikk i duse farger.

STRIPES ON STRIPESGod morgen! Kaffe i hånden og en liten nybadet gutt som løper rundt, her er søndagen godt i gang. Rolig tempo og morgenkos, ordentlig søndagskos. Striper den ene veien, striper den andre veien og nagler på pudderrosa sko, fredagens antrekk ble slengt sammen på vei ut i bilen. Vi hadde en så hyggelig kveld, jeg har ikke ledd så mye på lenge. Akkurat det lever man lenge på. Dagen er i gang og vi skal straks ut, vi ses senere!

ET HERREANTREKK

Her har dagen gått i ett, nå er liten i seng. Jeg og w har vært ute i hele dag mens en febersyk pappa har lagt i sengen og fått tatt livet med ro. Sånn er det bare noen dager, da gjelder det å ta godt vare på de man er glad i. Jeg er bare innom for å si hei før jeg skal begi meg ut på en kalvestek og middag til han fine som jeg er så glad i. I går kveld var han hakket freshere så da passet jeg på å knipse noen bilder. Et herreantrekk coming up, så skal jeg skal prøve å titte innom igjen før kvelden er omme.
Jeg håper lørdagen har vært fin!

EN MEAN TRENCH COAT
JA vi elsker en fin trench coat, og når den er i myk ull er det dobbel jackpot. Jeg elsker været som er ute nå, og i dag stjal jeg like gjerne denne fine ullkåpen fra Busnel som søsteren min hadde hengende i skapet. Har du hørt på sånt tull, hadde den vært min hadde den vært på hver dag. Fredagen har vært så fin selv om vi nettopp kom inn dørene og sporenstreks skal ut igjen. Et glass vin (eller to) hos gode venner står i almanakken, jeg gleder meg!

FIELDS AND BOOTS

Jeg gjør så mange rare ting for tiden. Det meste er desverre hemmelig en stund ennå, men jeg lover å fortelle mer når jeg kan. I dag har jeg vært her og hengt på et gjerde. I mammas 30 år gamle støvler, Viking visste hva de gjorde allerede i 1980. Jeg elsker slike ting, for noen ting varer nesten evig. Solhattsesongen begynner å nærme seg slutten men jeg tar den fortsatt med når jeg skal være mye ute i solen. Så får solen bryne seg på hatten og ikke ansiktet.

LYSEBLÅ BUKSER

Ah, i går kunne jeg begynne dagen med en kjapp treningsøkt. T var hjemme en liten stund i går morges og jeg bestemte meg sporenstreks for å benytte sjansen. Overskuddet jeg klarte å hente der varte hele dagen. Jeg har så smått startet opp igjen trening etter en veldig lang sommerferie, og jeg vurderer nesten å investere i noen PT timer. Å ha faste avtaler og konkrete mål. Jeg har sikkert litt kjedeliger mål enn mange, men styrke i rygg, nakke og ben kommer så godt med i kontorhverdagen.

I går ble det superenkelt med noen gamle lyseblå bukser fra Zara og en tynn genser. Farge på buksene er en enkel måte å få inn litt farge på. Jeg håper uken har vært fin så langt!

Ps: Jeg blir veldig glad for tips til en flink PT!

MINIMAKEOVER MED SOFAPUTER                                // Puter fra Jonathan Adler / Elce Stockholm / Designer's guild / Chhatwal & Jonsson //

En sofakrok det skal bli godt å synke ned i etter hvert som kveldene blir mørkere. Det beste tipset jeg kan komme på for en liten minimakeover hjemme er å bytte rundt, ut og om på sofaputer i forskjellige mønster og farger. Mens noen har blitt ryddet bort for en liten pust i bakken til neste forandring, har andre fått lov å stå, men på nye steder sammen med noen nye venner. Jeg elsker å mikse mønster og farger på puter og stoff, og synes ofte at mer er bedre. Det er uansett gøy med en liten forandring.

EN VINRØD CÈLINE


Jeg er litt over gjennomsnittet forelsket i vinrødt for tiden. Fargen på denne Cèlinevesken til Nina er så fin, jeg måtte rett og slett knipse et bilde mens hun knipset et bilde av noen andre i forrige uke. Vinrødt og en gul belt bag fra Céline har krøpet opp på ønskelisten min.. Jeg drømmer om en ny veske til høsten, men jeg har vanskeligheter for å bestemme meg merker jeg.

BLOMKÅL MED FARGE

Det blir ikke morsommere! Ikke bare ser de helt fantastiske ut der de ligger og fargelegger kjøkkenet, de smaker så godt og fargen er helt naturlig. Første gangen jeg så fargede blomkål var i Larvik i sommer da vi var innom Huseby gård. Og da T kom hjem med disse han fant på fruktboden på Slemdal i helgen ble jeg kjempeglad. Utrolig gøy at man kan få fatt i slike bomkål også i byen. Tricolore blomkål, det har vært fargerike middager her de siste dagene, utrolig gøy for både voksne og barn. Neste festmiddag blir med fargede blomkål, jeg ser det for meg.

ET VINRØDT SKINNSKJØRT                                                                       // (Annonselenke) skjørt herfra / genser wildwool //

Happy mandag! En fin ny uke er i gang, smaken av høst er over oss og jeg begynte like gjerne uken i vindrødt og ull. Ullgensere står på innkjøpslisten for tiden fremover, jeg blir utrolig glad om dere har tips til hvor de har fine, myke og freshe farger. Min nye luksusting fremover blir å investere i ullgensere merker jeg. Skinn og ull er gull.

EN GUL REGNJAKKE
Vi var i Vigelandsparken en tur i går. Med og mellom regnbyer, men det gjør jo ingenting når man har regnjakker på. Sølepytter har en magisk tiltrekningsevne, w kan spotte de på mils avstand, så vi burde hatt støvler i tillegg. Det får vi huske til neste gang. Vi skal være mye ute fremover, jeg har så lyst til at w skal bli glad i all slags vær, og jeg er så klar for høstværet som har begynt å vise seg. Men i dag skinner solen, himmelen er blå og starten på uken skal bli fin. Jeg skal prøve å komme ajour etter noen dager borte. Og dere, i dag begynner prosjekt kontor (hjemmekontoret må se seg slått av noe større et annet sted).

EN MINIGUIDE TIL STOCKHOLM


Siden jeg er glad i slike miniguider selv har jeg samlet noen tips fra helgens Stockholm. Hvor skal man bo, spise, ta en drink eller shoppe når man er i Stockholm? Hvordan gjorde vi det? Vi bodde på Berns Hotell, et gammelt og helt fantastisk boutique hotell midt i byen med masse historie. Lysekronene i restauranten var til å dø for, maten var utrolig god (de hadde til og med asiatisk room-service meny da vi kom litt sent frem og vi jublet da til og med edamame stod på menyen), rommet var akkurat passe og servicen helt topp. Et sted vi definitivt kommer til å dra tilbake til.

Spis middag på Teatergrillen som ligger et stenkast og en sidegate unna. Et klassisk, fargerikt og herlig svensk sted som serverte den beste ibericobiffen vi noen gang har smakt. Medium rear, saltbakt, med rødvinssaus og noen ville pommes frites til. Du kommer ikke til å angre, vi snakker om den biffen ennå.

Ta en drink på Riche som ligger like ved Teatergrillen etterpå og se på livet. Shop (eller vindushop) i Biblioteksgatan. Shoppinggaten med alle de fine butikkene (både rimelige og kostbare) side ved side. Jeg synes det er så gøy å se på alle de fine vindusutstillingene, selv om budsjettet ikke holder til å ta med noe hjem så blir det med masse inspirasjon.

Noen andre gode tips jeg fikk på instagram mens vi var der var å prøve restaurantene Taverna Brillo, Nosh and chow, og en drink på hotell Lydmar eller Bar. Jeg sparer de til neste gang, for vi skal tilbake. Og jeg håper det ikke blir så lenge til. En liten getaway var helt perfekt, to dager, to netter, god mat og gode opplevelser.


Hva er ditt beste Stockholmtips?

QUICHE MED KRUSPERSILLE OG VÅRLØK

Vi har hatt verdens deiligste søndagsmorgen, det var så godt å kose med w etter noen dager borte så vi krøp opp i sofaen alle tre og koste oss med tegneserier og sen frokost. En ordentlig god miniquiche med kruspersille og vårløk. Før jeg rakk å ta bilde av den kom det inn en liten hånd fra høyre som ikke klarte å vente. Det luktet alt for godt.


Oppskriften på quichen finner du HER (purreløken og bladpersillen er bare byttet ut med kruspersille og vårløk). Vi er i full søndagsmodus i dag, vi snakker regntøy, lek og søndagsmiddag. HERLIG.

STOCKHOLM STREETSTYLE                                                   // Jakke Max Mara / sko Karen Millen / cardigan h&m / jeans gamle //

I prikker, fiolette sko og blå trenchcoat. Det er noe med gatene i Stockholm, jeg har bare vært der et par ganger før, men det var først nå jeg rakk å tusle litt rundt på egenhånd og oppdage byen. Også fant jeg denne jakken på salg, det måtte jo være meant to be. Det er flere som har sagt at de ønsker seg litt tips til hvor man kan bo, spise og shoppe i denne byen, så jeg tenke jeg skulle sette sammen en bitteliten miniguide i løpet av dagen. Vi hadde en fantastisk liten getaway, så jeg deler gjerne (og blir selvfølgelig veldig glad for gode tips til neste besøk)

KLASSISK FOR EN KVELD

                                                                 (Annonselenke) Bluse herfra / bukse zara / sko louboutin

Klassisk men litt rufsete likevel. For en fin dag vi hadde her i Stockholm i går, solen skinte (bortsett fra et par overraskende regnskyll), jeg ladet batteriene ved å tusle på brostein i asfaltjungel med musikk på øret og noen poser i hånden, før vi møttes til tidlig middag, kaffe og en drink. I dag er vi tidlig oppe, jeg kan høre stemmen til foreldrene mine i det fjerne, men da får man jo ingenting ut av dagen om man ikke kommer seg opp tidlig! De har jo helt rett, og etter at vi fikk barn har vi i tillegg blitt miljøskadet, vi våkner tidlig uansett. Dagen er vår og vi skal utforske byen litt i morgentimene før vi må sette kursen mot flyplassen igjen. En kort, effektiv og fantastisk koselig liten getaway, akkurat det vi trengte.

MINE BESTE TIPS FOR EN STRÅLENDE HUD


Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme til å skrive en slik overskrift, noensinne. En feilfri hud er ikke noe jeg er velsignet med (spesielt ikke etter et svangerskap og barseltid) men noe jeg har jobbet for. For som sikkert mange vet så kan det være litt jobb å få huden i optimal tilstand. Akne, aknearr, sorte prikker og pigmentflekker er som visket bort. De av dere som har fulgt meg en god stund vet sikkert at jeg i fjor høst bestemte meg for å investere i huden min. Etter konsultasjon hos Silje Austnes som er kosmetisk sykepleier og spesielt god på hud, bestemte jeg meg for å gå for en Obagikur. En tøff kur som ikke er for alle, men som virkelig fungerer om man har prøvd alt annet. All hudpleie trenger litt tid på seg for at man skal se de gode resultatene, og jeg er så glad for at jeg har tviholdt på produktmiksen min med obagiprodukter hele veien.

Det har tatt litt under et år å stabilisere huden min, og det at jeg kan gå høsten i møte uten å ha hatt et eneste utbrudd i hele sommer er noe jeg aldri har opplevd før. Jeg sier ikke at man aldri får en kvise igjen om man går på Obagi, men den hudopplevelsen jeg har nå i forhold til i fjor sommer kan ikke sammenlignes. Hud er ikke noe jeg behøver å tenke på lenger, og den ser lik ut når jeg står opp som når jeg legger meg. Jevn, klar, frisk og god. Jeg kan ta litt concealer under øynene av gammel vane eller om jeg er veldig trett, og kanskje dekke til litt rundt nesen men ingen av delene er egentlig nødvendig. Huden er rett og slett finere uten sminke på.


MINE BESTE HUDTIPS

1. Hvordan ser din drømmehud ut? Prø å sette ord på hva det er eksakt som plager deg, hva ønsker du å forbedre med din egen hud (akne, cystisk akne, sorte prikker, røde områder, pigmentflekker, tørre/fete områder, etc.).

2. Oppsøk en dyktig behandler som jobber mye med hud for en hudkonsultasjon. En god behandler vil ut fra dine ønsker og forutsetninger kunne forklare deg hva som er mulig og hva som ikke er mulig, og råde deg gjennom jungelen av produkter og behandlinger for å sammen komme frem til best mulig resultat (jeg anbefaler jo selvsagt min behandler Silje).

3. Gjør det fullt og helt og ikke stykkevis og delt. Alle produkter og behandlinger trenger tid på seg før man vil kunne se gode resultater. Bestem deg for en produktlinje og hold denne løpet ut.

4. Følg opp og gjør jobben din hjemme. Rens huden morgen og kveld, ikke klem på kviser (dette er lettere sagt enn gjort, men veldig viktig), og husk å eksfoliere huden din.

5. Bruk solkrem. Solkrem er den beste kremen mot aldring og forebygging av skader i huden pga UV-stråler.

6. Gjør kostholdsendringer for å se om dette kan være med å ha en positiv effekt på hudproblemene.

STOCKHOLM BY DAY

I dag var det Stockholm som sa god morgen da vi våknet. Til kaffe på sengen og til min kjære som sa han hadde fyllt i et bad til meg. Av og til må jeg bare se litt ekstra på han. For de av dere som kanskje ikke er så godt kjent med oss ennå så har jeg en mann som har en egen evne til å uttrykke omtenksomhet. Dette lille ekstra som går så langt. Jeg prøver å være like flink tilbake, men er ikke på langt nær like flink (ennå!). Kaffe på sengen, et bad, frokost på terassen. Hverdagsluksus! (eller egentlig er det råflott og absolutt ikke hverdagsluksus, men vi følte vi fortjente det)
Facetime med lillegutt hjemme, en kaffe til, tre kyss og et elsker deg. Han, ute av døren og på vei til jobb. Jeg, i myke hvite tøfler, nyter luften, stillheten, byen og en formiddag som er ryddet for planer. Gatene i byen er min. Stockholm I'm in love.

STOCKHOLM BY NIGHT


Vakre Stockholm. Vi nyter virkelig hvert minutt, bare å være sammen på to flyseter ved siden av hverandre helt alene er jo helt fantastisk! Flydate, hvor gøy er ikke det. Byen begynner å si god natt og hvite laken og myke puter venter. God natt Stockholm, jeg gleder meg til å våkne opp sammen med deg.

NINA JAREBRINK VISNING

I går var jeg på visningen til Nina Jarebrink, på taket til The Thief. Jeg synes jeg har vært veldig heldig i det siste som har fått være med på så mye gøy. Med alt fra lange kjoler til jumpsuits til 70-tallsinspirerte omslagskjoler kom de nedover catwalken. Det ble etter hvert en noe kald fornøyelse da været gikk fra fint til iskaldt og regn, og jeg skal innrøme at vi løp inn med en gang den siste modellen var ute av syne. Men himmelen var fantastisk, den ble bare finere og finere etter hvert som mørket og skyggene kom frem. Vi setter oss straks på flyet, jeg gleder meg til å ha dere med til Stockholm! 

BRUK FARGER I HVERDAGEN / ROSA OG RØDT

                                                                                                   Foto / Nina Buzzi
                                                                                                   
Jeg blir så glad av å bruke farger! Det er lenge siden jeg har tydd til den lille sorte, jeg syns det er så mye gøyere med den lille rosa, eller røde, eller grønne eller b l å. Kjolen er superenkel, men fargen popper. Den lille rosa, den har bare fått et belte i livet og ermene blitt brettet litt opp. Det blir ikke enklere. Siden rosa og rødt er en av favorittkombinasjonene (ref min siste manikyr) gikk jeg for samme kombo med rosa kjole og røde sko i går. Og en blå clutch. Masse farge, feelgood og godt humør.

Hva er favorittkombinasjonen din?

SPOT THE PROENZA


En litt sen update. Røde stroppesandaler fra kvelden er byttet ut med følelsen av å treffe myke tepper på soverommet, men jeg er ikke klar for å slå av helt ennå. Hvor nydelig er ikke denne bygningen med gull på alle vinduene? En herlig touch som lyser og blinker, det blir jeg i godt humør av. I går holdt Kaare Lund Agenturer fest på The Thief, en veldig fin kveld med utrolig mange hyggelige mennesker. Det liker jeg!
Fine Nina med veske fra Proenza schoulerMed alt som har skjedd de siste dagene merker jeg at jeg nesten ikke har hatt tid til å tenke på at vi faktisk skal til Stockholm i morgen, for en bonuspremie! Men tenk, det er jo date allerede fra vi setter oss på flyet kommer det fra min kjære, tanken har ikke slått meg en gang, han har jo helt rett! Jeg smiler fra øre til øre, en ordentlig kjærestehelg.

EN GAMMEL KJOLE BLIR NY


I går kveld (bilder fra kvelden kommer) skiftet jeg om til en rosa kjole fra asos som jeg har hatt i skapet så lenge jeg kan huske. Sammen med det blå Hèrmesbeltet jeg fikk til brylluspdagen vår ble den plutselig helt ny. Det elsker jeg, gamle "nye" ting, rett fra skapet. Jeg gikk nesten rett på Jonathan Adler på vei inn i heisen på The Thief i går til og med, det er kanskje ingen hemmelighet at han er en interiørdesigner jeg er veldig glad i? Gøy gøy gøy (jeg måtte såklart fortelle at den hvite hesteskålen hans var nyeste tilskudd i samlingen). Nå høres det sikkert ut som jeg går ut hver kveld (tro meg det er så langt fra sannheten som det kan bli), men i kveld er det en ny kveld og en ny (faktisk to!) happening. Jeg har lært at det gjelder å mulittaske. Stay tuned, for jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg ennå.

BØKER I VINDUSKARMEN

Hos oss er det bøker over alt. Siden vi (desverre) ikke har bokhyller noen steder bortsett fra på kjøkkenet, finner bøkene veien opp i vinduskarmer, bord og andre kriker og kroker. I stedet for blomster som visner så står de like fint hele tiden. Med kaffekoppen i hånden er jeg klar for dagen og huset er våknet for lengst, jeg titter innom igjen om litt, jeg ville bare ønske dere en fin dag!

OFFICE WEARJeg håper dere har hatt en fin dag! Jeg har løpt rundt mellom møter i dag, og er bare raskt innom før jeg skal videre, en kveld på The Thief står og venter. Meg i office wear i dag, de blå buksene fra zara er en favoritt. Jeg tar med kamerat, så får dere være med litt dere også.

HVORDAN FÅ URTER TIL Å HOLDE SEG

Vi våknet tidlig tidlig i morges av at regnet hamret på ruten og veggene utenfor, og for en følelse å da kunne trekke dynen godt rundt seg igjen og sove litt til. Ute står urtene i kassene sine, ferdigvannet. Urter spicer opp og tilsetter det lille ekstra hver gang, urter står altså høyt i kurs hos oss. Vi hamstret urter fra Huseby gård for et par uker siden, og alle står like fint ennå. Store, fine, friske og fantastisk på smak. Et lite tips om man er glad i urter, se etter hvilke grønsaksgårder rundt deg som har favorittene. Urtene holder seg så mye lenger, er store og smaker ekstra godt.

Ps: Huseby gård har faktisk egen blogg, veldig gøy å følge med på om du er litt mat- og grønsaksnerd. Visste du f.eks at basilikum opprinnelig er indisk?


Psps: det var noen som lurte på om jeg ikke kunne skrive noe om ...? Ai ai ai, jeg blir så sint på meg selv når jeg glemmer å skrive opp når noen ønsker seg et innlegg. Og så fantastisk glad når dere spør igjen. Vil dere dele noen bloggønsker med meg?

HIGH HEELS IN THE RAIN
Starten på uken har vært så fin. Da vi kjente regndråpene og vinden mot ansiktet og måtte dra opp hetten på vei til barnehagen i dag, hvisket jeg til den lille: tenk så gøy at det regner, tenk så mye spennende vi skal gjøre ute i regnet fremover. Sånn ordentlig ruskevær har noe trolsk over seg, en følelse jeg elsker. Den bringer meg så fort tilbake til barndom, følelsen av å være ute i ruskeværet for så å komme inn etterpå sitter ennå så godt igjen. Så lenge det ikke er kaldt kan det være så ruskete ute som det bare vil. Vått regntøy til tørk på gulvet og røde kinn som sakte blir vanlige igjen er noe å ta vare på.

#DAGENSFROKOSTPÅSENGEN


God MORGEN! På lørdag stod denne frokosten på sengekanten, og i dag var det en ennå vakrere kreasjon som vekket meg på instagram. Denne uken er jeg så klar for. Det skjer så mye spennende og allerede på torsdag setter jeg og min (veldig mye) bedre halvdel kursen mot Stockholm. Det tror jeg blir så fint, han skal på jobb og jeg får lov til å være med. Så blir det litt kjærestehelg likevel, og jeg får vandre litt i Stockholms gater på egenhånd. Akkurat det  e l s k e r  jeg. Med musikk på øret og lette sko. Kanskje finner jeg noen skatter å ta med hjem. Jeg håper dere blir med!

HØYER'S 10 ÅRS JUBILEUM


Kjolene, boblene, musikken og sangen. Etter et fantastisk pre-party på showrommet til Høyer PR og de flinke jentene der, ankom vi i høljende regn til Sjømagasinet på Tjuvholmen klare for fest. Godt reddet av paraplyer fra flinke hender kom vi oss trygt inn. En kjempefin kveld endte i tapas i nattetimene. Her kommer noen bilder fra selve festen. Også ligger det ennå flere bilder fra før-festen på bloggen til Nina om dere har lyst på mer.Dagny var som tatt ut fra en Sex and the City episode i sin vakre Lanvinkreasjon, og vant kveldens kjolekrig allerede lenge før den hadde startet. Nydelig! Jeg håper dere synes det har vært hyggelig å være med på fest, jeg synes i hvert fall det var veldig hyggelig å ha dere med.

BY MALENE BIRGER FOR HØYER'S 10 ÅRS JUBILEUM

Nå kommer du helt sikkert til å le, men jeg klarte å sovne med sminken på i går, og siden både den og håret utrolig nok så helt likt ut da jeg våknet, tok jeg like gjerne på meg kjolen igjen og tvang en tilfeldig forbipasserende til å ta noen bilder. Jeg fikk jo ikke gjort det i går! Jeg ler, er man blogger så er man blogger.

Jeg var så heldig at jeg fikk låne en By Malene Birger kjole for anledningen, og den var en drøm å ha på seg. Siden kjolen var sval og i lys kremfarge kjørte jeg heller på med røde negler, lilla tær og røde sandaler. Så snek det seg inn litt farge likevel.

BACKSTAGE HØYER'S 10 ÅRS JUBILEUM

I går feiret Høyer 10 års jubileum, og jeg tenkte det kunne være gøy å se litt behind the scenes bilder fra kvelden. Det ble rett og slett litt for mange bilder, så bilder fra festen kommer litt senere. Som startet med at jeg ble hentet i min egen lille mini cooper for kvelden! Dette er ikke hverdagskost for meg, så det var helt fantastisk å kunne gå rett fra dusjen, inn i en bil og opp i en sminkestol. Og mens hår og makeup ble ordnet, ble tærne lakket (det fikk jeg knipset et lite instagrambilde av), alt mens glasset med champagne ble fyllt på. Sammen med nydelige Nina og Dagny fikk jeg (super)star treatment hele kvelden. Hold dere fast, for her kommer det et bilderas fra kveldens vorspiel.

Kjoler dere helt sikkert kommer til å kjenne igjen på om dere ser flere bilder fra festen i går.

Dagny, Nina og meg. Jeg hadde på meg en kjole fra Malene Birger og sko fra Zara. Nina er i skjørt fra Stella McCartney og sko fra Lanvin, og Dagny i den mest fantastiske kjolen fra Lanvin. Tusen TUSEN takk til Høyer for en fantastisk kveld, YSL for sminke, Steven og Adam&Eva for hår, og Essie for negler. Jeg prøvde å ta vare på hvert minutt.

COLOURS MAKE ME HAPPYFor en fin lørdag. Etter frokost krøp vi opp i sofaen alle tre (den ene hoppet, de to andre av oss bladde gjennom aviser og ble litt oppdatert på verden rundt), og bare koste oss med at det var lørdag og fri. Og før guttene satt seg i bilen for å dra på til hytteliv i formiddag, tok vi en kaffe og en croissant ute i solen. Nå skal jeg bare hive meg i dusjen før jeg blir hentet litt senere. Hentet, jeg blir faktisk hentet. På døren, i bil. For en luksus, jeg lover å ta med kameraet og ta masse bilder fra i kveld. Høyer feirer 10 årsjubileum, og jeg tror det blir en fantastisk kveld. Wish me luck.

 

Ps: følg gjerne med på instagram @osloinchanel i kveld om du har lyst å være litt med. 

EN GOD BARNEHAGESEKK

                                                                                                                                                                                                    annonse
Her har det vært barnehagestart for alle barna i familien, og mens de aller minste får fortsette i samme, har noen har gått opp en avdeling. Spennende tider for alle mann, og litt ekstra spennende for de største. Og til barnehagestart var det ordentlig stas med nye sekker! Mammut har de flotteste barnehagesekker, hvor de største er en tro mini-kopi av tursekken til de voksne, og de minste er utstyrt med praktiske rom og en liten mammut.Jeg liker at de er så gode i kvaliteten, og at det er stas for de litt større å ha lik sekk som mamma eller pappa når man er på tur. Og siden jeg har en mann som er over gjennomsnittet opptatt av hvordan sekker skal være for små rygger, liker Thorleif at de er bygget på tradisjonelle ergonimiske prinsipper på lik linje som en voksen sekk, som er god å bære og forebygger rygg og nakkeplager. Den sitter akkurat som den skal og minimerer belastningen på kroppen. Du finner Mammut sine barnehagesekker i butikkene til G-sport og G-max, og på nett hos fjellsport HER og HER. Fine kvalitetstips om de små skal begynne i barnehagen, eller skal opp en avdeling og trenger ny sekk etter ferien.

DESIGNERS FOR BREAKFAST

God morgen fine fine dere! Jeg er invitert for å titte på noen fantastiske kjoler nå etterpå, og kanskje, bare kanskje, finner jeg noe jeg skal få lov å ha på meg på lørdag! Jeg er helt i himmelen, lørdagens festligheter begynner å ligne noe ut fra en film, og jeg blir så godt tatt vare på, dere aner ikke. Jeg er ikke vant til å gå mellom rader med designere fra de største motehusene (verken for å titte eller for å kjøpe), så dette blir utrolig gøy. I går byttet jeg stille ut mine egne raybans over til disse fine brillene jeg snappet opp fra kjøkkenbenken hos den ene søsteren min. Finders keepers ;-) (jeg elsker søstre!).

Ha en flott dag! Og tusen takk for alle hyggelige meldinger på gårsdagens betroelser. Jeg blir glad langt langt inn.

NEDFALLSFRUKT OG EN RAKE

Når man er så heldig at man kan rake i en hage med egen minirake, da er lykken stor. Rake sammen nedfallsfrukter, de fineste blir til eplepai. Sesongene har virkelig sin sjarm. Det er sånne små ting som er så gøy, snømåken til jul var 50kr vel brukt, og lånt rake var like gøy. Etter frukten skulle alt annet rakes, jeg ler, han ble fort bitt av basillen.

NÅR IKKE ALT BARE ER FINT

Denne er til deg som har dårlig samvittighet. For å ha kjent på vonde og såre følelser. Til deg hormonene spillte et puss i tiden etterpå. Til deg som gråt deg halvkvalt gjennom brystbetennelser fordi man ikke skal la være å amme uansett. Til deg som klarte alt, men ikke innså før etterpå hvor sliten sjelen var. Til deg uten en sovebaby eller trillebaby. Til deg som føler deg alene om tankene. Til deg som har blokkert ut flere måneder med babytid fordi de var mørke og ikke lyse. Til deg som er forbi og har klart å dytte litt på skyldfølelsen.

Jeg har en indre takknemlighet for at alt har gått så bra, for at alt har gått seg så fint til. En takknemlighet over å ikke ha tatt alle rådene fra andre til hjerte, men tatt en dag av gangen og gjort som jeg selv følte var riktig. Èn fot etter den andre, èn dag etter den andre. Sakte sakte, men samtidig så fort. Mørke daler og høye topper, det har tatt meg lang tid å egentlig orke å tenke tilbake på måneder med en indre sorg som man prøver alt man kan å legge lokk på. En hemmelig sorg langt der inne over å ikke være lykkelig som man skal, men være fyllt av andre mørke skyer som har laget egne univers. Parallelt med smil og gode øyeblikk har skyene bodd langt der inne.

Jeg har bare lyst å si at det ordner seg, jeg lover. Jeg lover at det kommer til å gå bra.

JUMPSUIT AND TWO TONED SHOESGod morgen! Her er det små føtter i sengen og Brannmann Sam på skjermen. Disse morgenminuttene er til å spise opp, for vi har ikke hatt det sånn før nå i det siste. Er det sånn dere har det i helgene? At små kommer opp i sengen eller opp i sofaen og kan se litt på barnetv før dagen starter? Vår har aldri hatt tid til å være i ro i mer enn tre minutter av gangen før han møtte Brannmann Sam, så vi synes dette er helt topp. En myk start på dagen.

Ah, jumpsuit. Selv om det er VERDENS mest upraktiske klesplagg finner jeg veien tilbake titt og ofte. Gårsdagens behagelige antrekk, med lave sko, myk jumpsuit og bustete hår. Jeg er så dårlig på å huske å ta med meg en veske (og en børste i vesken!), så jeg blir ofte gående med ting i hånden. Heller ikke det mest praktiske. Jeg er rett og slett ikke den mest praktiske personen. Men humøret er på topp, og torsdagen er så velkommen. Jeg håper dere får en nydelig dag!

I SKAPET

Er det tomt. Med spennende invitasjoner både hit og dit for tiden, og ting som skjer både denne uken og neste, passer det jo fint at jeg valgte sommerferien å ta en opprenskning i garderoben. Den er nemlig nesten helt tom! Jeg visste jeg ikke skulle ha tatt i de søppelsekkene. Ah vel, jeg tar det som verdens beste unnskyldning for å prøve å finne noen nye plagg å bli glad i. Men kjenner jeg meg selv rett så finner noe gammelt likevel veien på når det kommer til stykket. Shopping har blitt et unødvendig onde etter at jeg fikk barn, hvor er tiden (og lottotrekningene)!?!

Hva er ditt beste triks når du (føler du) ikke har noe å ha på deg?

I'M THE ONE ALWAYS WEARING BLUE


I går løp jeg rundt på Frogner for å ordne en del ting til en morsom stylingjobb i dag. Jeg jobber med et spennende prosjekt for tiden (som jeg desverre ikke kan fortelle så mye mer om akkurat nå), og dagene er fyllt av foto, styling, planlegging og organisering. Jeg tror det blir bra, nei jeg vet det blir bra! Og jeg koser meg sånn på veien. Jeg kom akkurat hjem og gleder meg til middag, blogg og litt kjærestetid. Jeg håper dagen har vært FIN!

#dagensfrokostpåsengen

God morgen! Miss too lucky to be alive (aka me) startet dagen slik, med crèpes, kaffe og bringebærlemonade på sengen. De av dere som følger meg på instagram får det kanskje med seg innimellom, for dette skjer utrolig nok stort sett hver eneste dag. Det er rett og slett helt utrolig, og i sommer kunne jeg feire over 5 år med frokost på sengen. Før vi giftet oss så sa alle at jeg måtte se langt etter disse frokostene etter at vi var gift, men de har jo bare blitt bedre! Jeg gir meg over, for av og til må jeg klype meg litt i armen over at dette fortsetter å skje.

Hvorfor ikke overraske kjæresten med frokost på sengen i helgen? Kanskje de tar hintet og gjør det tilbake, man kommer langt med litt omtanke en tidlig morgen om man likevel står og skal lage en brødskive (eller crépes!) til seg selv. Lag to, så er du allerede i boks.

NEGLER MED HALVMÅNE


Jeg var innom Marianne på S&M og fikk ordnet neglene mine i går, så nå er de klare til sommerfest på lørdag! Jeg liker så godt kombinasjonen rosa og rødt sammen, og siden det blir altfor sjelden til at jeg går med det selv, tenkte jeg det var perfekt å lakke neglene i det i stedet. Å få stelt neglene er en ordentlig hverdagsluksus, og siden jeg er så heldig at jeg får litt rabatt hos de flinke S&M jentene, har jeg anledning til å teste ut og variere både farger og mønster litt oftere enn man strengt tatt må. De fortjener virkelig et besøk om du går og tenker på neglene dine, biter du negler er det også den perfekte kur. Du finner de her.

WEARING MISSONI

Har dere hatt en fin start på uken? Min har vært veldig fin. Her er ting nesten tilbake til normalen etter ferien, og alle mann er tilbake i vante situasjoner. Med knust skjerm på telefonen, og briller som kun henger sammen av superlim (jeg har ennå ikke kommet meg til optiker for å få de reparert), har jeg prøvd å organisere tiden fremover. Også gikk det opp for meg at det ikke er så lenge til September, jeg kan nesten ikke tro det, men i begynnelsen av September drar jeg til New York! Det er NY fashion week, og jeg håper dere blir med! Jeg tar med både kamera og mac og lover å ta masse bilder.

Dette missoniskjørtet (fra kolleksjonen de gjorde med Lindex i sin tid) brukte jeg sist da jeg var gravid, og siden har det lagt helt nederst i skuffen. Den gang lavt i livet under magen, nå høyt i livet. Man tager det man haver, når noe har lagt bortgjemt en stund får man plutselig litt lyst å bruke det igjen. Hvorfor ikke pakke bort de tingene du er kjempelei av, for å ta de opp igjen om et år (eller to)? En enkel måte å gjøre gamle ting litt nye igjen på. De morsomme skoene giftet jeg meg faktisk i, jeg synes det er så gøy å ta de frem igjen av og til.

LA TING GÅ I ARV


Da jeg var liten hadde alle vi jentene enten et lite smykke eller et lite armbånd rundt armen. Et lite barnesmykke. Med et hjerte på til rundt halsen eller mange hjerter etter hverandre rundt armen. Det er så utrolig koselig å se at disse går videre til nye små nå, som igjen skal få passe godt på de til neste generasjon. Jeg er en sucker for ting som går i arv, det er noe ved tanken som jeg ikke klarer å slippe. Ting blir bare finere gjennom generasjoner, og jeg synes de små bitene med historie som får gå videre er verdt så mye.

HJEMME ALENE?
Skal jeg fortelle dere en liten hemmelighet? Jeg elsker å være alene. Da setter jeg på favoritten på stereoen, skrur opp så høyt jeg kan og tenker ut hva jeg skal lage til middag. Jeg har opp gjennom årene fått en forkjærlighet for å lage ordentlig middag selv kun til èn, og jeg koser meg maks når jeg kan ta ting helt i mitt eget tempo, gå litt til og fra fine søndagsserier på NRK og ta livet helt med ro. I går kveld (etter at mini var i seng) lagde jeg pizza. Ute i regnet, under tak. Det var helt utrolig koselig, der ute i lummer luft mens himmelen ble sakte mørk og regndråpene større (i tillegg slapp jeg rot på kjøkkenet!). Jeg trives så godt i eget selskap, og synes det er så viktig å kunne nyte livet når man er alene også.

Ps: oppskriften på pizza finner du her. God helt alene eller sammen med noen du er glad i.

MARITIME STRIPER


Jeg har bodd i striper i sommer. Det er bare noe ved det som funker. Spesielt ved sjøen, i myke uformelle stoff, med tøysko og en ullgenser til sommerkveldene som kommer. Sommeren er ikke over, men i hodet og filofaxen står det høst. 5 fine (og travle) uker hjemme med lille har møtt sin slutt, og i morgen mandag står hverdag for tur. Og til helgen står det fest på planen! Det gleder jeg meg til merker jeg, det kribler litt i magen etter cocktails og fine clutcher. Antrekket er sommervakker, og siden daten min har en tendes til å alltid komme slående (og helt passende) overdressed, må jeg up my game.

EN TRILLEBÅR

Jeg og mini har kost oss med en helg på landet. Når vi kommer og drar er det faste ritualer, trillebåren blir lastet opp og mini får sitte på toppen. Både praktisk og fantastisk gøy for den lille, og selve sjarmen og smaken av sommer for de store. Det er litt vemodig å tenke på at jeg ikke skal tilbake før neste sommer nå, men samtidig fikk jeg akkurat den avslutningen jeg ville ha. Morgenbad, trolsk vær med mørke skyer men varm vind, og salt på lepper og nesetipp en siste gang fra bryggekanten. Sommerlykke, nå er jeg ennå mer klar for nye eventyr.

MORGENBAD

Ennå en dag, ennå en badedrakt. God morgen! Med litt gråere skyer som et lag på topp og litt kjøligere sjøvind hvor regnet fortsatt henger litt i, føles dette likevel ut som den perfekte avslutning på sommerNorge. Dette er mest sannsynlig min siste helg ved bølger og vann for denne gang, fremover er de neste helgene pakket inn i fint, morsomt og spennende papir. Her står morgenbad og frokost for tur, et siste morgenbad, en siste utedusj. Det må til selv om solen ikke skinner. Det er nesten mer forfriskende når den ikke gjør det, det føles litt mer ekte ut om det går an å si.

UTEDUSJ

En utedusj er kanskje ikke på ønskelisten om du ikke er så heldig at en hytte har kommet fra drømmestadiet til planlegging, tegning eller bygging. Men det er sommer, det er varmt, vannet er herlig salt og jeg ser det vakre i absolutt alt som har med grå hyttevegger, svaberg og sjø å gjøre. Et fantastisk og praktisk ekstra uterom. Her skyldes salte kropper etter morgenbad i varme stråler, sandete sko og små stumper. Det er ingenting som å ta dusjen for dagen ute, med shampo i håret og vind i nakken.

IT´S ALL IN THE DETAILS


Selv de enkleste antrekk kan få en liten piff med små detaljer. Ofte ligger alt i detaljene, de små, litt rare og kanskje uforventede tingene som gjør at den samme kjedelige skjorten, shortsen eller vesken kan brukes på nytt og på nytt. Det som fungerer for meg er å variere neglelakk og mønster på neglene. Selv om det er en liten detalj gjør de mye ut av seg.

Et statement smykke, en stor ring, brillesnorer i forskjellige varianter, knallrød neglelakk, et pimpet opp veskehåndtak etc., alt er små detaljer som gjør gamle ting morsomme igjen. En liten ekstra innsats som gjør hverdagen mer fargerik.

Jeg og mini skal straks avgårde til hytteliv, fjord og sjø. Pappaen er på guttetur, og da må vi kose oss litt ekstra alene. Vi ses senere, jeg håper dere får en herlig lørdag!

KUNSTEN Å NYTE LIVET

Å, vi er så glad i hverdagen. Den grå, kjedelige, men akk så fantastiske hverdagen (som kan være helt villt slitsom, men som på en måte starter på nytt når små er i seng og man bare er to igjen). Vi bruker rett og slett enhver anledning for å kose oss litt ekstra. Ikke minst når det kommer til mat og gode stunder (selv om middagen kan gå ned i et jafs så er det hyggelig å kose seg rundt middagsbordet). Noen er glad i kjøtt, andre i fisk. Jeg er glad i forretter. Mange forretter etter hverandre. I går hadde vi en liten datenight, og da kom disse tre rettene tett etter hverandre. Fantastisk? Ja. Umulig? Nei. Sannsynlig? Vel.. kanskje T må holde flere kurs.
1. Jeg blir ikke lei, løyrom og toast med løk, egg, rømme og gressløk. 2. Laksetartar (oppskrift finner du her). 3. Carpaccio på aspargesbønner med revet parmesan over.

Enkelt, utrolig delikat og utrolig smaksrikt. På en helt vanlig hverdag (jeg måtte le da naboen kom innom etter å ha fått bort en tallerken fra kokken, du si meg en ting har dere det slik hver dag? Det er synd ikke flere vet hvor godt man kan ha det, for dette var fantastisk!). Jeg slår et slag for hverdagen. Den er både andpusten og ofte for kort og for lang på samme tid, men så er det alle disse fine stundene innimellom som er så fine å ta litt ekstra vare på.

NÅR MAN HAR EN SØSTER SOM ER KUNSTNER

Når jeg kommer inn på atelieret til den ene søsteren min (jeg har to) er det akkurat som om all bekymring slipper taket, og hvilepulsen trer inn med èn gang. Selv luften er annerledes her inne, under det høye skråtaket mellom de grå veggene. Jeg gleder meg alltid til å se om hun har malt noe nytt, og jeg blir like glad hver gang et nytt maleri lyser mot meg. Jeg skjønner ikke hvor hun får det fra for jeg vet ikke opp ned på en pensel, men hun har alltid hatt dette egne strøket, dette egne uttrykket.

Som den kunstnersjelen hun er så er hun ikke så flink til å promotere seg selv og arbeidet sitt, men jeg synes det er så trist at ikke flere skal få lov til å se alt det fine hun gjør. Send meg en mail på tine@osloinchanel.no om du lurer på mål og priser på maleriene. Og sjekk gjerne ut den fine blå hesten jeg la ut på instagram for et par dager siden, perfekt til et barnerom.

Ha en nydelig dag!

hits