juni 2016

SKAL DU GIFTE DEG?


Er du i ferd med å planlegge bryllup, eller bare liker å drømme deg bort i romantisk bryllupsinspirasjon? Da må du klikke deg innom Style Me Pretty, bryllupsbloggen over alle blogger. Ikke bare finner du tonnevis av inspirasjon til steder, kjoler, menyer og pynt, du finner svar på alt du måtte lure på når det gjelder bryllupsdetaljer og planlegging. Drøm deg bort i nydelige bryllupsbilder, eller klikk deg innom den egne DIY seksjonen deres, for å lære hvordan du enkelt kan gjøre ting selv til den store dagen.
Foto: Closer to love (See the rest of the photos from this spread in this Style Me Pretty gallery)

Style Me Pretty finner du alt fra skjønnhetstips og tutorials på hår til den store dagen, til inspirasjon til steder å gifte seg på i utlandet. Dagens inspirasjonskilde om du skal gifte deg, eller kjenner noen som holder på å planlegge bryllup.

FAB FOR YOUR ABS / THE AB ROLLER


Jeg har fått en ny favorittdings når det kommer til trening hjemme! I tillegg til å gjøre yoga, er jeg avhengig av styrketrening for å bli sterkere og trene kjernemuskulaturen, og ikke minst for å få overskudd og energi i hverdagen. Og siden jeg ikke er så flink til å holde motivasjonen oppe på treningsfronten uten å ha noen praktiske hjelpemidler (type egenvekttrening blir for kjedelig for min del, selv om det helt sikkert funker som bare det!), hadde jeg ikke trodd at jeg skulle si dette: lykken i livet er en rulle! Jeg må le, men denne rullesaken her, med et hjul og håndtak på hver side må være noe av det mest praktiske jeg har kjøpt meg på lenge. Den finner frem til magemuskler der ingen trudde at nokon magemusklar kunne bu.Måten du bruker den på er at du står på knærne på et mykt underlag, for så å holde fast i hvert sitt håndtak og rulle deg fremover så lang du er, før du ruller deg tilbake igjen. Den er utrolig effektiv for magetrening, og svir virkelig. Ikke minst er den lett å pakke vekk, og fantastisk praktisk å ha hjemme.

Om du lurer på akkurat hvordan du skal gjøre det finner du en video her som viser den i bruk. I samme video finner du også 10 andre måter du kan bruke den på! Du finner ab roller i de fleste sportsbutikker vil jeg tro, jeg fant til og med min på salg!
 

MEN'S STYLE / SUMMER


Herremote er for meg alltid inspirerende. Jeg gjør det ikke så altfor ofte, men det burde jeg bli flinkere til! Å dra inn T fra bak kulissene til selve bloggen, for når man stiller med skinnshorts, DA må man bli tatt bilde av. Altså, hvor gøy er ikke det!


/ Shorts Massimo Dutti / Sko Massimo Dutti / T skjorte Zara /

Jeg sitter her med Tinga Tinga og de ville dyrene på full guffe og kaffe i koppen. Jeg ble overtalt til å kun se en episode til, typ klokken syv i morges.. så sånn kan det gå. Noen dager er det lov å være litt sent ute. Men du, jeg har fått inn en ny favorittdings i huset til trening! Om du lurer på hva det er må du se innom igjen litt senere i dag, tro meg, den kommer til å redde magemusklene dine.
 

 

KJØKKENDETALJER


Denne uken har jeg prøvd å utnytte til det maksimale, for om kun to dager er det sommerferie for minstemann i fem uker. Så jeg har sneket meg til yogaøkter midt på dagen (vi snakker luksus!), jobblunsjer og en hel masse ispinner på kontoret. Da til og med traileren for neste sesong av SKAM dukket opp i facebook feeden min i dag, da visste jeg at det ble en fin dag. Spoiler alert: er det galt å ville at Noora skal ha sin egen serie? Søren heller..


Mine gamle spisestuestoler har fått nytt liv, og sammen med en nydelig fiskebensparkett og nye putetrekk lever de i beste velgående. I dag finner du et fantastisk triks for å holde det superryddig på kjøkkenet på min snapchatkonto tinemonsen! Vi snakker kjøkkenlykke om du er glad i et ryddig kjøkken til enhver tid, uten å gå glipp av alt man faktisk trenger og som må stå fremme på kjøkkenbenken.

 

JAKKEN OVER ALLE JAKKER / THE BOMBER JACKET


I år er det bomberjakken som gjelder. Jeg har gjort det enkelt og kjøpt en, også bare bruker jeg den til alt! Hah, der tok jeg rotta på den trenden med min aldri så lille budsjettvri. Jeg er jo egentlig alt annet enn trendy, ofte har jeg rett og slett flaks med at ting kommer tilbake igjen i stil før jeg har rukket å gjøre noe annet enn å pushe tingene litt lenger bak i skapet. Men da er det gøy å av og til følge litt med i timen, for det er ikke til å komme unna at disse jakkene tilfører absolutt alt du har i garderoben litt ekstra liv. De dresser ned en finkjole, opp en jeans, og går du for en med farger og fint broderi på får du inn en liten vitaminbombe for humøret også. Vinn, vinn, vinn, vinn, ikke minst er de supre å ha til de litt kjøligere sommerkveldene.
/ Bomberjakke Zara / sølvsko Zara / jeans Levi´s / belte bik bok / singlet Maje /

Ha en nydelig dag!

HÅNDSMYKKE


Er det en ting som jeg har tatt meg i å bruke oftere og oftere de siste månedene så er det håndsmykker. Det har høyst sannsynlig et ordentlig navn, du vet disse armbåndene som også har et ekstra kjede som du kan feste rundt fingeren din? Du har helt sikkert hatt både ett og to av disse opp igjennom, det har i hvert fall jeg. Kanskje det er på tide å finne det frem igjen? Forandring fryder, nå er i hvert fall denne favoritten på stort sett hver dag.

Om du er en kløpper med smykketangen er det helt sikkert ikke vanskelig å lage et selv heller.
 

BLOMSTER PÅ SOVEROMMET


Soverommet er vel stort sett alltid siste pri når det kommer til blomster, men det er så fint å våkne opp til blomster på nattbordet at jeg i det siste har begynt å gjøre nettopp soverommet første pri med tanke på blomsterhandling i helgene. Ikke minst lukter det godt, og setter fin farge på rommet gjør det også. Perfekt nå når det er lyst både når man står opp og legger seg.


Jeg har endelig fått på plass en ny vri med gardiner. Tykk silke foran og transparent stoff bak. Jeg elsker slike doble gardiner for jeg føler det tilfører både dybe og lys i rommet. De går i tillegg fra tak til gulv, og står i gulvet som det heter. Nattbordene i marmor er fra Jonathan Adler.
 

3 MÅTER Å BRUKE SJAL I HÅRET PÅ I SOMMER


Det redder deg fra en dårlig hårdag på null komma niks, og pynter opp et hvert antrekk. Et sjal eller hårbånd er det ultimate tilbehøret for håret når sommeren kommer, og her er 3 måter å gjøre det på! Så her er det bare å gå på jakt i skuffer og skap, årets fineste tilbehør har du sannsynligvis allerede liggende.

I FLETTEN
Knyt et silkesjal i enden av fletten din for en herlig sommerfølelse, bonusen er at man får en ekstra lang flette. Er du fingernem kan du også flette sjalet inn i fletten din for en vakker vri.KNUTE PÅ TRÅDEN
Knyt et sjal eller en bandana rundt toppen på hodet ditt. Den perfekte vrien for å gjøre den kjedelige knuten på toppen litt mer sommerlig.EN SLØYFE PÅ OPPSATSEN
Tilfør et hint av 60-tallet med å sette håret opp i en løs og ledig oppsats i nakken med noen hårnåler. Knyt et skjerf eller bandana rundt, og avslutt med å knyte en sløyfe i midten, på oppsiden av oppsatsen.

<3

NÅR REGNSKAP BLIR SEXY

annonse / Visma

Kan virkelig regnskap bli sexy? Jeg sier ja, for bare gled deg, nå kommer ikke du til å miste en eneste kvittering igjen noen gang! Rekk opp hånden om du har irritert deg grønn over hauger med disse hersens kvitteringene som du trenger til regnskapet ditt om du har eget firma, eller de evinnelige reiseregningene som ingen ende tar om du reiser i jobben. De forsvinner, man mister dem, man kaster dem (ufrivillig), og det er i grunn et eneste stort makkverk å holde styr på. Men nå, nå kommer du til å juble, for værsågod, her er løsningen over alle løsninger på kvitteringsproblemene dine. Appen Visma Scanner kommer nemlig til å bli din nye favoritt app! Akkurat hvor sexy det er ser du i den lille filmsnutten over.


Jeg lovet å introdusere dere til to av gutta jeg jobber med, og ikke nok med at jeg høyst sannsynlig har de kjekkeste regnskapsførerene i byen (!), er jeg evig takknemlig for at Causa har gjort livet mitt så utrolig mye enklere med sin digitale hverdag. Vi har jobbet sammen i flere år allerede, og nå bruker vi visma eAccounting som gjør at både jeg og regnskapsføeren har tilgang til hele regnskapet på nett. Du bestemmer selv hvem som skal ha tilgang til hva, og det er rett og slett utrolig praktisk. Visma eAccounting er det nettbaserte faktura- og økonomiprogrammet som gjør regnskapet enklere enn noensinne. Rekk opp hånden om regnskap ikke er det gøyeste du gjør, noen klikk senere er du i mål med visma. Ikke minst har det denne supersmarte appen som gjør at du kan skanne en kvittering og sende den direkte inn til økonomiprogrammet ditt, eller rett til regnskapsføreren om du heller vil at de skal gjøre jobben for deg.
Causa har kontor på Holbergs plass i Oslo, og om du er på jakt etter regnskapsfører kan jeg anbefale dem på det sterkeste. Nettsiden deres finner du her.
Ta et bilde av kvitteringene dine i visma scanner, skriv gjerne en linje om hva kvitteringen gjelder, trykk på send og sleng kvitteringen. Klikk deg inn på Visma eAccounting, klikk på bildevedlegg og koble sammen kvitteringen med bankposten det gjelder. Der har du regnskap som er sexy!


Ps: og du, du kan gjøre akkurat det samme med fakturene du får i posten. Ta et bilde, send inn og vips ligger den inne i regnskapssystemet ditt.


Følg gjerne visma på facebook for smarte tips og triks for regnskap. Og om du lurer på hvordan eAccounting funker i praksis kan du sjekke ut filmen under.

WERKING

sponset gave / jumpsuit by magmalou
I går ble det jobbsøndag på meg, med mac'en under armen. Og selv om jeg garantert skulle ha lagt meg hakket tidligere lørdag natt (når skal man lære?), har nok mammarollen gjort sitt til at søvn ikke har like mye å si lenger for når neste dag starter. Men nå er det ny uke, nye mål, og siste uke i barnehagen faktisk før sommeren starter for fullt. Vi blir på stedet hvil riktignok og tar fri i egen by. Eller om du følger meg på snap på tinemonsen ser du kanskje at det er mer løping enn rolig jogg her i gården.. så i sommer skal jeg nok få kjørt meg!

Ha en herlig mandag, og du, litt senere i dag skal du få treffe noen av gutta jeg jobber med!

Den freshe jumpsuiten har jeg fått av en venninne (altså, da kjenner du meg når du gir meg en jumpsuit!), og den finner du her. Pc mappen er en gammel klassiker fra Mulberry, og skinnjakken en gammel favoritt fra Zara.
 

THE DINNER PARTY

Vi hadde tidenes middag med disse freshe jentene i går og gutta deres, og for en gang skyld husket jeg å ta noen bilder underveis! Hurra for lange, lyse og fine sommerkvelder sier jeg bare. Når man kan sitte ute til midt på natten, bokstavelig talt, og le med de morsomste folkene, ja da er middagslykken komplett for min del. Her kommer noen bilder fra kvelden!


Benedicthe Bjerke, Line Kirkhus og Marthe Kveli Valeberg klar for fest!


Vi kjørte rett og slett pizzafest, hvor gøy er ikke det på en sommerlørdag? Med gazpacho til forrett som du finner oppskriften på her,
og videre med en hel haug av italienske pizzaer som ble servert på rekke og rad. Den fantastiske pizzaoppskriften til min kjære finner du her, den er virkelig verdt et forsøk i sommer!

Du finner hele gjengen på snapchat om du vil titte innom for mer av kvelden, det er nemlig det morsomme (og kanskje litt farlige?) når man er litt over gjennomsnittet digital og påkoblet sosiale medier. Meg finner du på tinemonsen :)
 

GREASE LIGHTNING


God morgen søndag! Jeg gikk for en aldri så liten Grease Lightning situasjon antrekksmessig i går, klar for middagsparty! Det var ikke like enkelt å stå opp i dag riktignok, men det var det helt klart verdt. Jeg har masse flere bilder fra kvelden i går, så det er bare å titte innom igjen litt senere i dag for å få med litt mer middagsaction. Jeg er straks på vei ut av dørene, her står nemlig et besøk hos regnskapsføreren på agendaen. Vi snakker jobbesøndag her i gården.Men først hadde jeg lyst å si hei og ønske dere en fresh søndag med gårsdagens get up, jeg håper noen av dere har sjans til å nyte en litt roligere og avslappende søndag enn meg. Men uansett, hurra for helg og lange sommerkvelder! 

VISSTE DU DETTE OM KNEKKEBRØD?


VIsste du at det som er spesielt hyggelig med å spise knekkebrød er lyden det lager når du spiser det? Den knasende lyden vi får i munnen vår sier fra til hjernen at vi spiser noe delikat sprøtt og knasende. Forskeren Malcolm Povey har studert hvordan munnen registrerer lydpulser og oversetter dem til en deilig knasende følelse. Lyden knekkebrødet lager er rett og slett halve morroa!

Så det å starte dagen med noen knekkebrød er jammen ikke dumt :)

 

DET PERFEKTE JOBBANTREKKET

Hei fredag! Jeg har sust rundt mellom møter i dag, og mellom slagene fikk jeg inn en fredagsfin kaffe med Line som var så grei å ta disse bildene av meg. En utrolig komfy look som ikke ser sånn ut, det er alltid trikset mitt når jeg må være litt ekstra fin, men egentlig har lyst å ligge og slå på slumreknappen når vekkerklokken ringer. Vide dressbukser er en drøm å gå med, og sammen med en bluse er man fiks ferdig kontorfin på en to tre. Det perfekte jobbantrekket trenger jo ikke å være kjedelig. Hvor blusen min er fra ser du under, men om du heller vil fjuske deg til stilen er et supert triks å bruke tynt sløyfebånd i forskjellige farger rundt en vanlig bluse for å mikse opp og få mer ut av blusene i skapet.
Mens dressbuksene er fra zara, er blusen ganske så ny. Den var et lite kupp fra asos.com!

Jeg har fått inn en treningsøkt før middag, og nå er mini seng. Det er altså klart for en superrolig fredagskveld hos Monsene, vi tar nemlig igjen med festmiddag i morgen! Jeg håper dere har hatt en fin uke, og at dere er klare for helg, happy weekend!
 

20 TING DU SKULLE ØNSKE DU KUNNE FORTELLE DEG SELV SOM 20 ÅRING


Ah, å være tyve igjen. Eller ikke, eller kanskje, men vi skulle gjerne ha visst en ting eller to som vi vet i dag. Jeg måtte spørre venninnene mine hva de kunne ønske de kunne fortelle seg selv som 20åring, og her er de beste tipsene fra kvelden.

20 TING DU SKULLE ØNSKE DU KUNNE FORTELLE DEG SELV SOM 20 ÅRING

1. Du kommer til å få en kjæreste.

2. Ta vare på vennene dine, disse kommer du til å trenge ekstra mye hver gang du skal flytte, og du må bære ut og inn vaskemaskin og etter hvert tørketrommel fra og til 4.etg.

3. Budsjett er ikke oppskryttt, spar på BSU.
 

4. Ikke ta ting personlig, det handler sjelden eller aldri om deg.

5. Det hørest utrolig kjedelig ut, men jobb hardt og målrettet. Det er ingenting som heter flaks, alle kan ikke bli youtube stjerner eller finne opp en app.
 

6. Ikke vær så redd for å feile, enten ordner det seg eller så går det over.


7. Ha det gøy og nyt livet, det blir fort nok alvorlig.
 

8. Studer det du vil, ikke det foreldrene dine vil.

 

9. Se på rompa di i speilet hver eneste dag for den kommer til å forsvinne.

 

10. Ikke ta tatovering i syden, dømmekraften går nedover allerede fra første drink.
 

11. Fortsett med hobbyene dine uansett kjærester eller venner som kommer og går.
 

12. Han høye kjekke danseren som bare snakker med deg på sine premisser, han er en douche. Ikke kast bort tiden din der.

13. Ha selvtillit og tro på deg selv.

14. For guds skyld (og resten av livet til ansiktet ditt sin skyld) bruk solkrem i ansiktet hver dag.

15. Den teite turisthytteferien som er det eneste dere har råd til å gjøre i vennegjengen den sommeren, kommer mest sannsynlig til å være den beste ferien du har hatt i ditt liv.

16. Puppene dine er dritfine.

17. Ikke føy deg etter andre eller prøv å endre deg til noen du ikke er.

18. Ikke fokuser på svakhetene dine.

19. Ikke tro at du vet alt, du skjønner egentlig ingenting.

20. Ikke nøl med å reise, utforsk før det er for sent.


NYT LIVET og lev, du blir alt for fort voksen.


 

3 HELDIGE VINNERE

annonse/Cosmica

Tusen takk for alle de fine kommentarene fra dere på konkurransen jeg la ut for et par dager siden. Nå har jeg trukket vinnerene, og de 3 heldige som får hver sin samling av Cosmicaprodukter er:

Elisabeth, Katinka og Helena.

Gratulerer så mye, dere får alle straks en sommerfin mail i innboksen! Tusen takk til alle dere andre som var med, det er så hyggelig å kunne trekke flere vinnere på en gang når dere er så snille og legger igjen så mange fine kommentarer og ord.

:)
 

LA ERMENE HENGE NED


Lange ermer er en av disse tingene som er helt upraktisk in real life, men som ser usannsynlig kult ut på bilder. Og voila, du trenger ikke spørre meg om jeg trenger flere grunner enn akkurat det. Jeg er fan av den lange herreskjorten og synes det er tipp topp at den stikker langt ned forbi, under en genser. Jo lengre jo bedre, til høsten kan du tilføre en kort jakke i tillegg og vips har du en kul lag på lag effekt som i tillegg er utrolig behagelig å gå med.

Når det kommer til hvilken skjorte som er min favoritt å gjøre dette med har jeg et lite triks på lur. Hva det trikset er finner du om du titter innom min snapchatkonto tinemonsen :)
 

MEET MY HAIRDRESSER / BEST FRIEND


Jeg må ha den kuleste frisøren i gata, ikke minst er han en av mine aller beste venner. Vi kommer alltid til å være venner, vi vet for mye om hverandre.. Fra spøk til alvor (om det går an), han har vært der gjennom lilla-fasen, det lysrosa champagnehåret, da håret til slutt falt av i en eneste stor kjemisk klipp på frisørskolen for bortimot 13 år siden, og vi rynket på nesen mens vi så på håret som fortsatte å falle ned på gulvet selv etter at vi hadde sluttet å gre det. Men der han gikk hen og ble stjernefrisør gjorde jeg noe helt annet. Flaks for meg endte vi opp i Oslo begge to. Og siden han er så kul som natten er lang (man håper jo at det smitter over når man har kule venner), måtte han frem i bloggens lys i dag, altså sjekk dette antrekket!

/ Reklame for en god venn /

Så om du trenger å bli sommerfin på sveisen finner du Sindre Helgesen i Tostrups gt. 25 på Frogner, på tlf +47 92167070. Han er verdt et besøk om du vil se helt smashing ut på håret, og få en kjapp replikk og glimt i øyet på kjøpet.

1 JUMSUIT / 3 LOOKS


Jeg elsker en jumpsuit til alle anledninger! Spesielt fint er det om sommeren synes jeg, når man slipper å gå med jakke, og kan variere med det andre tilbehøret man bruker, for å få mer ut av nettopp samme jumpsuit. Så til ære for sommeren tenkte jeg å vise 3 måter jeg har brukt samme jumpsuit på de siste årene. Om du følger meg på snap så du kanskje at den ble brukt på nok en ny måte i helgen, sammen med en blå bomberjakke. Mitt motto må være å få mye ut av garderoben!Miksen av tilbehør, hårsveis og sko gjør fort ting litt annerledes om man ikke har lyst å gå for samme look hver gang. Vips har du flere måter å bruke samme ting på.

Ps: rødt er gull når man har fått litt farge om sommeren :)

THE HOSTESS WITH THE MOSTESS / FINGERMAT


Å ha noe godt å by på når man får gjester er ikke alltid like lett å finne på. I tillegg har man kanskje lyst at det skal være noe som reflekterer sesongen noenlunde også, men jeg har heldigvis noen "go to" retter når det kommer til akkurat dette. Sammen med en velkomstdrink er det om sommeren fantastisk godt å mikse melon og fetaost (tro det eller ei!). Sammen med noen fine matpinner eller food sticks (bare husk å ikke bruke tannpirkere om de har smak! Den tabben har jeg gjort selv for å si det sånn, det er ikke helt vellykket når ting smaker tannlegepeppermynte..), får du et lekkert fat med noe godt på. Her har jeg tredd på en bit feta oppå en bit med melon. Ikke bare ser det godt ut, det gir en forfriskende smak og start på kvelden.
De fine matpinnene i bambus har jeg hatt i skapet en stund, de er fra Nicolas Vahe og jeg fant dem på Røa.

YOGA PÅ HODET


Eller yoga på trynet, bokstavelig talt, for et naturtalent, det er jeg ikke. Men herlighet så gøy det er når man får til ting! Er mellomnavnet ditt stiv som en stokk? Der har du meg, men for ett og et halvt år siden bestemte jeg meg for at jeg ikke kunne være såvidt tredve år og stiv som en stokk! Løsningen ble yoga som jeg har skrevet om flere ganger før både her og her. I starten begynte jeg med en time i uken før det ble både to og tre, og det siste halvåret har jeg jekket opp intensiteten. I år var også et av nyttårsforsettene mine å klare hoedestående og håndstående øvelser. Og hurra, plutselig klarte jeg å komme meg opp i hodestående! Akkurat den lå langt inne, for jeg har alltid syns at det å stå på hodet og hendene ser fantastisk gøy ut, men så har det vært helt tullete skummelt å øve seg! Du vet den greien folk sier om at hodet ditt ødelegger for deg selv? Der har du meg.

Ikke minst er det veldig morsomt å ha noen bilder fra fremgangen underveis, som fra min aller første time som du kan se i dette innlegget! Jeg må le, for jeg kunne ikke klare å se for meg at jeg noen gang skulle klare å gjøre noe av det instruktøren gjorde hele det første året. Jeg var (og er til tider fortsatt) fullstendig overbevist om at mine kroppsedeler ikke går så langt ut, ned eller bortover som det de andre rundt meg holder på med. Det morsomste i verden er når du gjør en yogaøvelse og tror du gjør det samme som de andre, til du får et glimt av deg selv i speilet i sidesynet og skjønner at det gjør du ikke! "En dag treffer toppen av hodet matten når dere gjør denne øvelsen" kommer det fra instruktøren, vel.. jeg er ikke like skråsikker. MEN for en reise det har vært så langt! Yoga og jeg altså, jeg hadde jammen ikke forventet at vi skulle bli et par.
Det å klare å holde oppe motivasjonen for trening er ikke bare bare, men jeg har skikkelig troen på at om man finner noe man virkelig liker på treningsfronten, uansett hva det er, så er det også mye enklere å klare å fortsette.

Så dagens treningstips fra meg er å finne ut akkurat hva det er du liker :)

VINN SKJØNNHETSFAVORITTENE MINE FRA COSMICA

annonse/ Cosmica

Det er så hyggelig å kunne ha noen fine sommerkonkurranser for dere, og i dag kan du vinne mine skjønnhetsfavoritter fra Cosmica! Jeg gir bort mine favoritter i toalettmappen og på baderomshyllen til 3 heldige vinnere, så om du har lyst å gå sommeren i møte med påfyll av masse fine skjønnhetsprodukter har du sjansen nå. Jeg har plukket ut en samling av produkter fra Cosmica med alt fra rens til cc cream, gode fuktighetskremer, øyekrem, etc. for å gjøre sommeren ennå freshere.Jeg trekker 3 heldige vinnere på torsdag 23 juni! Trenger du litt påfyll av skjønnhetsprodukter, eller har lyst å prøve noe nytt? Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen en hyggelig kommentar under. Jeg gleder meg allerede til å trekke en vinner, for det er ingen bedre følelse enn å sette frem nye kremer og fine produkter på badet!


Har du lyst å vite mer om Cosmica, eller teste ut noen oppskrifter som er bra for både kroppen og huden din kan du ta en titt her.

VANNMELON PÅ PINNE

Ingenting er vel så oppfriskende som vannmelon når solen steker, eller man har lyst å kose seg med noe godt. Et lite triks til sommerfesten er å putte inn  ispinner i en tykk melonskive. Perfekt å servere hjemme i en stor skål om man skal ha alt fra jentefest til barnebursdag, eller ta med til barnehage- eller skoleavslutning, om man skal ha sommeravslutning på jobben etc.

Ikke bare ser det godt ut, det er godt for hele kroppen. Skjær melon i skiver og bruk en skarp kniv til å lage et snitt i skallet på hver melonskive, stikk inn en ispinne og vips har du et deilig fruktfat klart, på en litt morsommere måte.

DEN KULE PAPPAEN (OG DEN KJEDELIGE MAMMAEN)


Er det en ting jeg må innrømme er litt kjedelig til tider, så er det at i vår familie så er jeg den kjedelige. Altså, jeg mener, jeg? Den kjedelige? Det er vel en ting eller to jeg gjerne skulle ha fortalt vår lille om akkurat hvor lite kjedelig denne mammaen er, men så er det jo sånn at man kanskje ikke skal gi de små ideer til hva man ikke skal gjøre heller.. 

"Mamma, mamma! Så du meg, vi kjørte såå fort!" Han hvinte av fryd der han kom stavrende bortover på de klumpete slalomstøvlene sine. Hele den foregående timen hadde han stått mellom beina mine nedover blå løyper i Mount Whistler i Canada. Opp i stolheisene, ned løypene, melkesyren i bena er ikke til å beskrive etter noen slike turer med en treåring stående mellom bena dine. Han hadde til og med fått sjokolade i stolheisen på vei opp igjen! Det var ikke det han husket for å si det sånn, en tur med pappaen senere og jeg var som luft. "Pappa, pappa! Kom da! Vi må kjøre igjen!". "Mamma, pappa er såå kul!", han ser på meg med stjerner i øynene. Jeg myser tilbake, "mhm".

Jeg er gift med en over gjennomsnittet morsom type og alle barna i familien elsker ham. Han er den morsomme onkelen og ennå kulere pappaen, vi snakker høyt støynivå, aktivitetsnivå, kasting i luften og sisten som ingen ende vil ta. Å roe ned før leggetid er det dummeste han har hørt, "å gire opp er jo tingen, for å slite dem ut!". Barna løper så fort de kan forbi mens de hyler høyt av fryd, "dragen kommer, dragen kommer!!".

Han kan lage en 7-retters middag til 12 personer uten å blunke, men vet fortsatt ikke hvor matboksene ligger. "Skal han ha med seg støvler i barnehagen?" Jeg ser ut, "Ja, regner det da eller?" Vi leker 20-spørsmål før noen i det hele tatt har fått på seg skoene. Fem av spørsmålene dreier seg om sko, hvor de er, hvilken fot som er hva, skal det være med ekstrasko, hvor tøflene er, hvor hans egne sko er, i det hele tatt. Det er mye det går an å lure på når det kommer til sko.

Han er pannekaker til frokost, jeg grovbrød med leverpostei. Han er tegneserier midt på dagen, jeg er "barne TV begynner klokken 18, du får jammen vente til det". Han er halsbrekkende stunt, jeg er hun med plaster i baklommen. Det er ikke rart man føler seg ukul, jeg er hverdag, han er fest.

Men det er jo kanskje greit tenker jeg mens jeg skrur opp musikken på full guffe på vei for å hente i barnehagen mens jeg minnes det som en gang var.
 

OG VINNEREN ER:

annonse/Lindex

Jeg har trukket en vinner av Lindex konkurransen! Dette innlegget skulle jo ut i går kveld, men da hverken internett eller datamaskin ville samarbeide med meg utover kvelden i går, fikk jeg dessverre ikke til akkurat det. Men da kan jeg heller starte uken med å overraske en av dere med en hyggelig nyhet. Den heldige vinneren av et gavekort på Lindex på 1000kr, er Odette! Gratulerer så mye Odette, du har fått en fin mail om du sjekker innboksen din.

Jeg har fått tilbake guttene mine fra en helg i London, og starter uken med business as usual. Jeg håper dere henger med, for denne uken blir fin :)

LESELAMPE PÅ SOVEROMMET


Jeg vet ikke om det er alderen eller hva (jeg heller mot ja her..), men etter hvert som årene har gått har jeg fått mer og mer behov for bedre lys på soverommet enn en vanlig lampe på nattbordet. Jeg sitter gjerne mye med macen på fanget, og jeg elsker å lese i sengen. Siden forrige nattbordlampe dessverre gikk i tusen knas for noen måneder siden, har jeg brukt tiden på å tenke ut hva som er mest optimalt når det kommer til leselampe på soverommet. For aller helst vil man jo ha en lampe man kan bruke kun på sin side av sengen, og som man aller helst kan vri og vende litt på underveis. I tillegg skal det se fint ut også.. det er altså mange hensyn som skal tas.

Så i helgen fikk soverommet en liten oppdatering og her er en liten smakebit. Bilder er byttet ut, lamper har flyttet inn, og hele rommet har fått en ny look rett og slett. Det er alltid gøy med forandring, i hvert fall når det praktiske klarer jobben med å gli inn i interiøret!
 

THE MIU MUI LOOK ALIKE BLOUSE


Ah, fine bluser er tingen! I hvert fall når de kan minne om den fine Miu Mui blusen med rysjekant rundt skuldrene. Mens begge gutter har vært i London i helgen har jeg vært alene hjemme, og dagene har jeg fylt med kafebesøk med gode venner, ominnredning hjemme (soverommet vårt har fått en helt ny look!), ikea, yoga, og glass med iskald rosévin! Var det sånn helgene var før jeg fikk barn?? Om du følger meg på snapchat har du kanskje fått med deg litt av det som skjer bak kulissene, om ikke blir jeg superduperglad om du vil legge meg til på tinemonsen.


Kafetur med denne dama, Line er alltid så effortless kul. Skal jeg stjele ett stiltips fra henne, må det være at hun alltid får en kul strikkegenser og et sjal i halsen til å se fantastisk ut sammen med jeans og sneakers.Veske Givenchy / bluse Asos / jeans Levi´s / armbånd Cartier / sko Aldo / hatt gammel

Nå skal jeg pusle videre på soverommet for å få inn de siste detaljene, før jeg skal ut og møte en venninne i det fine søndagsværet. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet i løpet av de neste dagene! Og ikke minst må du gjerne stikke innom litt senere i dag, jeg har nemlig trukket en vinner av konkurransen jeg la ut for noen dager siden :)

Nyt søndagen!


Foto: Line Kirkhus

 

DE 10 SKOVETTREGLENE


Det er viktig med godt skovett for at skoene dine skal holde seg fine! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ikke har så mye mer enn 10 par sko i min skogarderobe. Det skulle vel nesten ikke ha vært lov å si det når man er blogger (og attpåtil en moteblogger!), men sannheten er at jeg tar veldig godt vare på skoene mine, og ved å bruke dem sammen med utallige antrekkskombinasjoner får jeg dem til å vare i år etter år. Så flink er jeg at jeg har satt sammen en liten liste med 10 skovettregler som kan få deg til å bli like flink til å ta vare på dine sko!


DE 10 SKOVETTREGLENE

1. Sørg for å ha kunnskap og ferdigheter som kreves for den aktuelle skoen. Impregner alltid skoene dine før bruk og ved jevne mellomrom.

2. Vis respekt for været. Stapp avispapir ned i våte sko for å absorbere fuktigheten.

3. Ikke legg ut på langtur i høye heler uten erfaring, husk at et ekstra par ballerinasko i vesken vil redde både bena og slitasje på penskoene.

4. Lytt til skoene dine og send dem til skomakere med en gang du hører den berømte spikerlyden på gulvet som sier at flikken på stilletthelen har gått av.

5. Med god planlegging unngår du å ødelegge sko med skinnsåler, ved å sende dem til skomaker for en mer anvendelig såle allerede før bruk.

6. Vis hensyn til de andre skoene i skogarderoben, og ruller på skoene slik at du ikke bruker samme par sko hver eneste dag.

7. Vær nøye med utstyret. Puss skoene dine jevnlig for godt vedlikehold.

8. Benytt deg av gode råd og oppbevar skoene dine med skotre i for å holde på formen.

9. Ekstrautstyr kan hjelpe både deg og andre, ha alltid et skohorn tilgjengelig for å hjelpe deg med å ta skoene av og på. På denne måten beskytter du baksiden av skoen, spark for all del aldri av deg skoene ved hjelp av den andre foten.

10. Sett deg inn i hva det innebærer for deg i det området du skal ferdes i. Semskede sko skal kun børstes med en børste for å få bort skitt. Er uhellet ute finnes det egnede renser for akkurat dette formålet.

 

Både skoene dine og lommeboken din kommer til å si tusen takk!  

EN GRØNN DRESSJAKKE PÅ 3 MÅTER


De fleste av oss har en dressjakke i skapet, men om du har lyst å bytte ut den vanlige sorte eller hvite dressjakken din med en knallfarget versjon, har jeg tipsene du trenger for å fikse stylingen. Tipset er veldig enkelt da, du tar den rett og slett bare over det antrekket du har på deg og går ut av døren. Vips har du tilført litt farge til både verden og humøret, enkelt som bare det! Jeg bruker min grønne dressjakke til alt mulig, og jeg håper du kan få litt påfyll av inspirasjon til hvordan du kan bruke din på forskjellige måter for å skape nye antrekk.


Jeg har nok en forkjærlighet for mørkeblått og lyse toner sammen med grønt, hos meg blir det ofte det som går igjen når jeg ser tilbake på antrekkskomboer jeg er glad i :)
 

5 TING Å GJØRE I PALMA / MALLORCAJeg var faktisk ikke klar over det, men Palma er en fantastisk by! I tillegg ligger den kun 3 timer unna med fly, perfekt for både en weekendtur med jentene eller en uke i solen med familien! Jeg hadde aldri vært i Palma før, men kun etter noen timer følte jeg meg helt hjemme i denne byen som så mange kaller "lille Barcelona". Det er ikke uten grunn, for denne perlen av en by er sjarmerende og vakker som få. Om du ikke bor i selve byen kjører du enkelt inn til sentrum hvor det er flust av svale parkeringshus om du vil ta med bil, eller ta taxi som nesten ikke koster noen verdens ting. De smale gatene og nydelige severdigheten må nemlig oppleves for fot. Jeg har samlet sammen noen fine tips til hva du kan gjøre i og rundt Palma under, som en liten bloggers guide til Palma.


SHOPPING I PALMA
I Gatene Avinguda Jaume III og Passeig des Born ligger luksusbutikkene på rekke rad, sammen med rimeligere high street fashion butikker som Zara. Her kan du både vindusshoppe og finne budsjettkupp. En butikk som er verdt å titte innom her er Uterqüe, en trendy og kul butikk som vi ikke har her hjemme. Min franske favorittbutikk Maje finner du også helt i enden av Passeig des Born.

Har du lyst å bruke tiden på kjøpesenter, finner du kjøpesenteret C&A i gaten Joan Carles. Like ved ligger Palmas mest kjente lekebutikk, som heter Arlequin.

SIGHTSEEING
Den vakre katededralen som du ser rett opp på fra hovedveien inn til byen, er den største turistattraksjonen i Palma. Katedralen er omkranset av en vakker park, og kan nytes med en cappucino fra avstand om man vil ha en liten pause. Det koster 7 euro å komme inn. Katedralen grenser til gamlebyen, så om du vil vandre i ro og fred gjennom gatene er gamlebyen stedet for deg.

Palma har også en rekke andre både museumer og severdigheter å by på. En kjapt søk på tripadvisor vil gi deg det du leter etter. Et tips å ta med på veien er Miró museumet som ligger en liten taxitur unna sentrum. Adresse: Carrer Joan de Saridakis, 29, 07015 Palma, Illes Balears, Spania.


SPIS HER
En av de tingene som vi synes er finest med å være på tur, er å oppleve gode restauranter. Ordentlige gode restauranter! Og i Palma har jeg lyst å tipse om spesielt to restauranter vi faktisk måtte tilbake til i løpet av oppholdet. Den ene er restauranten Simply FOSH. En liten oase av en restaurant, med bord både inne og ute i en liten bakgård inne i et chic hotell. Simply Fosh har en stjerne i Michelin guiden, men prisene er ikke deretter. Her får du en nydelig tre retters lunsj for under 30 euro.

Adresse: C/ de la Missió, 7A, 07003 Palma de Mallorca.

Restauranten CM, Cabbalito De Mar gir deg en fantastisk sjømatopplevelse. Husk å spørre hva dagens fisk er, for her vet kelnerene best hva du skal velge. Her sitter du ute, med utsikt over havnen i Palma. De viser hvilken fisk du får, og preparerer den ved bordet etter at den er grillet eller stekt ferdig.

Adresse: C/ Paseo Sagrera, 5, Palma de MallorcaBYTT UT STRANDEN MED KLIPPENE
Bor man litt utenfor Palma (eller har leiebil) kan jeg anbefale å sjekke ut noen av tettstedene rundt området du er, og utforske klippene. Mange steder rundt om på Mallorca har trapper ned fra klippene, og små områder med solsenger og en liten bar/restaurant med enkle småretter. Perfekt om man ikke har lyst å dra med seg halve stranden hjem, eller om man bare har lyst å komme seg litt unna og nyte bølgesus uten alt for mange mennesker rundt.


KJØP GODE RÅVARER TIL MATLAGINGEN PÅ MARKED

Om du har lyst å lage mat selv er det lurt å dra på et marked for å handle inn gode råvarer. I de vanlige matbutikkene har de ofte ikke det beste utvalget, og det er en god idé å ta turen til Mercat de Santa Catalina som skal være det beste markedet i Palma. Her finner du fersk fisk, frukt, grønsaker, brød, oster, blomster, østers og alt du kan tenke deg fra lokale leverandører. Et godt tips er å dra hit om morgenen for det beste utvalget. Markedet er åpent fra kl 7-17, men bodene stenger for siesta midt på dagen så det gjelder å være ute i god tid.

Adresse:
Mercat de Santa Catalina, Santa CatalinaPlaça Navegació, s/n, 07013 Palma, Illes Balears.

O
God tur!

Om du har lyst å legge igjen ditt Palma tips til meg under blir jeg kjempeglad for å prøve det ut neste gang! For hit må vi rett og slett tilbake :)
 

HVA SKAL VI HA TIL MIDDAG?


Jeg lurer alltid på hva vi skal ha til middag! Det er helt utrolig at et så enkelt spørsmål kan bli så vanskelig, i hvert fall om man har lyst å variere middagene og spise sunt, samtidig som man vil at ting skal gå rimelig raskt å tilberede. Du har ikke lyst å være den som gir nyheten om at det er mellom 45 min og en time til middag etter en hektisk dag! Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og da blir det gjerne travlere dager og mindre tid til de vanlige rutinene (i hvert fall om man må jobbe litt mellom slagene). Så jeg har bestemt meg for å ta meg selv i nakken og begynne å planlegge ukesmenyer. Det er mulig jeg må teste ut 1 uke først altså, for her i huset er vi mer opptatt av å se hva som er på butikken den dagen, enn å planlegge fremover for å gjøre livet litt enklere på middagsfronten. Når man er gift med en ordentlig foodie er det bare å gi opp å planlegge menyer i ukesvis, min kjære skal typ ta og se på akkurat hva som ligger fremme samme dag.


Men ved å planlegge bedre blir mindre mat kastet, og masse tid er spart på å tenke ut hva man skal ha, og ikke minst tiden man bruker på å handle inn varer. I tillegg har vi ofte to middager (en tidlig middag etter barnehagen, og gjerne sen middag etter jobb for T og meg). Jeg prøver egentlig bare å booste min egen motivasjon ved å basunere dette ut til verden, i håp om at jeg skal få så dårlig samvittighet om jeg ikke gjør det at jeg tar meg sammen og gjør det likevel.

Hurra for å si ting høyt, da er man så mye mer forpliktet til å ta i et tak :)

SOMMERENS FINESTE TING TIL MAMMA OG MINI

annonse / Lindex

Sommerens fineste ting både til mamma og mini finner du på Lindex! Lindex har kommet med en fantastisk sommerlig og herlig Midsummer kolleksjon, som oser av de lange sommerkveldene vi er så glad i, bare skuldre og bål på St.Hans aften. Med stikkord som romantiske blonder, jumpsuits, florlette bluser og delikate accesories har jeg satt sammen noen av favorittene mine under, akkurat som jeg liker. Det jeg liker så godt med denne kolleksjonen er at det er så enkelt å bruke plaggene på sin egen måte, et belte rundt livet eller en topp under en kjole gjør ting helt nye igjen. Perfekt til å pakke i kofferten for å få mest mulig ut av plaggene dine, eller om du er som meg og liker å bruke lag på lag.

Jeg håper du finner masse inspirasjon til de fine sommerdagene vi har foran oss, for i denne kolleksjonen finner du noe til en hver anledning, sjekk ut hele kolleksjonen her! Og du, legger du igjen en kommentar under med ditt favorittplagg, er du med i trekningen om et gavekort på 1000kr hos Lindex! 


Til de små er det alt fra de morsomste barnetatoveringer til kule pilotbriller og bohemske blondekjoler. De har fått sin egen kolleksjon og den finner du her! Nesten aller mest finest er det til gutt (noe som aldri skjer!)! De fine juksetatoveringene fant jeg i barneavdelingen, til stor lykke for de små i familien.

Mini har på seg: shorts her / t-skjorte her / solbriller her / hatt her / skjerf her

Om du lurer på hva ting koster eller hvor du kan finne det i nettbutikken, kan du titte under bildene og se etter linker til alt både mini og jeg har på oss.

Jeg har på meg: Cardigan her / jeans her / bluse her / solbriller her / solhatt her / brunt belte her

Kjole her / armbånd her / belte her
Jumpsuit her / solhatt her / blondetopp her /

Shorts her / solhatt her / skuldertopp her / øredobber her / armbånd her / bluse over stolen herDe kuleste øredobbene jeg har for tiden er disse blågrønne sommerfunnene! Jeg snur dem feil vei og bruker de små dobbene foran og de store bak for en fin vri på de klassiske perleøredobbene.

Det som er så gøy med denne Midsummer kolleksjonen er at tilbehøret er så enkelt, samtidig piffer det opp et hvert antrekk. Tynne armbånd og smykker med små dusker og charms, belter og solhatter gir det lille ekstra som skal til for å føle seg ekstra sommerlig, og litt glamorøs. Selv på en helt vanlig onsdag. Jeg gleder meg til å høre hva ditt favorittplagg er!

Om du ikke har tittet innom kolleksjonen ennå finner du hele Midsummer droppet her.  Legg igjen en kommentar under for å være med i trekningen om et gavekort på 1000kr. Jeg trekker en vinner om 3 dager allerede :)

edit: konkurransen er avsluttet og den heldige vinneren ble Odette!

BLÅTT OG HVITT


Stuen vår er blå og hvit for tiden. Med blå, grå og hvite nyanser mot hverandre og oppå hverandre. Jeg har luket litt i interiøret i det siste, og pakket vekk ting som egentlig ikke gjorde noe annet enn å gjøre det uryddig. Men etter at man har luket kan man vanne ikke sant? Jeg har nok en litt for lang ønskeliste for denne stuen, men i sommer håper og tror jeg at jeg kan lande litt når det gjelder de aller største tingene. Jeg drømmer nemlig om et helt annet set up når det kommer til sofaløsning her hjemme.. den som venter får se, men det kommer nok ikke til å se slik ut så altfor lenge til tenker jeg.

For de som lurer er glassbordet et loppisfunn, sofaen er fra Living, de blå puffene fra Niska, teppet er fra Ikea, og den mørke veggfargen heter Hague Blue fra Farrow&Ball.

BLOGG ER IKKE HEROIN


For noen måneder siden kom det ut en artikkel som tok for seg at folk trenger blogginspirasjon like lite som de trenger heroin. Det er ganske lite man trenger i hverdagen. Som TV, filmer, magasiner, ukeblader, kataloger, shoppingtips, stiltips etc. Det er jo ikke slik at man trenger å vite hva som skjedde i den siste Star Wars filmen, eller hva som har oppdatert seg på instagram den siste dagen. Men i denne mengden av ting man ikke egentlig  trenger, finner mange noe som gir litt ekstra i hverdagen. Nettopp inspirasjon og glede. Akkurat disse tingene skal man ikke ta for gitt, som et smil man gir til en fremmed i heisen eller på gaten, du vet aldri hva det kan gjøre å spre litt glede i hverdagen.

For en liten stund siden tikket det inn en mail i innboksen min. Jeg hadde nettopp lagt ut dette innlegget, hvor jeg hadde tipset om hvordan man enkelt kunne knyte en turban av et sjal man hadde liggende i en skuff eller et skap. Jeg befinner meg i noenlunde rar og overfladisk bransje. Det er jo ikke bare litt rart å legge ut bilder av seg selv, sammen med tips og det man håper kan være til inspirasjon og spre litt glede. Men det som stod i denne mailen skjøt mot meg som en pil og landet langt der inne.

Hun som skrev til meg takket for et fint innlegg og skrev at hun nå hadde lært seg teknikken for å knyte en turban. Innlegget kunne ikke ha passet bedre stod der. Øynene mine vandret fort videre, for teksten sluttet ikke der. Hun som skrev til meg hadde akkurat startet på sin første cellegiftkur, og ventet å miste håret ganske raskt.

Jeg har sjelden følt på en så trist, men likevel fin følelse. En maktesløshet over alt man ikke kan gjøre noe med her i verden, og samtidig en takknemlighet for å høre at noen hadde funnet litt glede og inspirasjon når de selv gikk gjennom en tøff tid. Og det er jeg som skal takke, takke for at det finnes slike som deg, som så generøst velger å bruke noen minutter av din verdifulle tid, til å spre glede, inspirasjon og takknemlighet tilbake.

Det å kunne være med på å sende ut god energi og spre litt glede i hverdagen er ikke bare noe som rører ved overflaten, det stikker mye dypere om man lar det.

THE NUDE TOP


Jeg fikk plutselig (og ikke minst veldig ufrivillig) et par døgn i sengen. Å bli syk er jo aldri noe man planlegger, bortsett fra når man drar på vannkopparty om man har små i hus, ei heller passer det inn i timeplanen til noen. Men når det først skjer er det ikke så mye å få gjort noe med. Men i dag er jeg i hvert fall ute av sengen, og selv om tempoet ikke er noe å skryte av er jeg i hvert fall superfornøyd med å være i gang igjen.

Ikke blir huset akkurat ryddigere når mor er ute av spill heller, så selv om det har gått i sakte film i dag, ser det i hvert fall uendelig mye bedre ut her hjemme enn det gjorde da jeg våknet og møtte verden igjen i morges.

Topp / H&M / Jeans Levi´s / Belte bikbok / Sko Aldo / Bandana gammel

Men fra det ene til det andre, jeg har dilla på denne toppen for tiden! En enkel nude singlet fra H&M som gjør seg til både til været, jeans, skjørt og shorts. Dagens tips til under hundrelappen som gjør susen for garderoben både alene eller under en dressjakke.

NYFØDTFOTOGRAFERING


Si hei til lille Sebastian! Forrige uke var jeg så heldig å få lov å ta bilder av denne fine lille gutten på bare to uker. En nydelig liten type med masse personlighet, er det ikke rart, disse personlighetene er man jammen født med! At mammaen kunne ha gått rett ut av et motemagasin har nok absolutt hulpet på de fine genene, for denne lille klumpen kunne man ha spist opp! Men så er jo slike små noe av det mest nydelige man kan oppdrive, så det er utrolig gøy med slike nyfødtfotograferinger. Jeg har fått lov å vise dere noen bilder fra shooten, og det er så hyggelig å kunne vise frem litt av det jeg driver med bak bloggen også!Ikke nøl med å ta kontakt om du har lyst å booke en nyfødtfotografering. Jeg tar alle slike bilder i studio med en blanding av studiolys og naturlig lys, mens vi sammen tester ut ulike positurer for å få mange fine bilder å velge mellom etterpå, passende til både innramming, forstørring, takkekort, julekort etc. Fine minner som alltid vil være med dere.

Send meg gjerne en mail på tine@tinemonsen.no om det er noe du lurer på i forbindelse med en slik nyfødtfotografering.

HVORDAN BRUKE SERUM LAG PÅ LAG

annonse / Cosmica

Serum er det store nye, men det er ikke like enkelt å vite hvordan man skal bruke det. Det er lett at det blir en greie man kanskje plukker med seg hjem, men som man aldri helt skjønner hvor man skal putte inn i hudpleieregimet sitt, eller sminkerutinen. Serum hjelper deg nemlig med begge deler! Serumet skal påføres før dagkremen eller nattkremen, og brukes lag på lag for å gi deg mest mulig ut av hudpleierutinen din. Serumet til Cosmica har et høyere innhold av aktive ingredienser, og er proppet av anti aging ingredienser. Samtidig gir det intensiv fukt og en jevnere og glattere hud ved å fylle ut rynker.


Det er akkurat her det hjelper til under sminken også, for en super beauty hack er å bruke serumet som en primer under sminken de gangene man skal  noe spesielt, for at sminken skal se ekstra bra ut og sitte hele kvelden. Da bytter du om på fremgangsmåten og tar på serumet etter at du har tatt på en god dagkrem, eller ennå bedre, denne cc creamen som gir både litt farge samtidig som den jevner ut og fargekorrigerer røde partier, og gir deg et perfekt utgansgpunkt for å legge en makeup som skal vare ut i de sene nattetimer. Tar du på serumet etter at du har tatt på dagkremen (og før sminken) vil serumet jevne ut og legge seg i fine linjer og forsegle huden på en måte, slik at sminken ikke renner bort i løpet av kvelden. 


Dagens skjønnhetstips! Serum er tingen å ha både i toalettmappen og sminkepungen.

Du finner forresten mange flere skjønnhetstips og triks her om du scroller deg oppover og nedover sidene i dette freshe magasinet :)

BLOMSTERDIADEM


Jeg kom hjem med denne vakre blomsterkransen fra en hyggelig middag tidligere i uken, og etter en natt i kjøleskapet var den like fin dagen derpå. Jeg likte så godt at kransen ikke gikk helt rundt, slik at det det ble mer et diadem enn en krans. Båndet som du binder fast blir en din detalj i seg selv om du bruker et florlett gavebånd. Jeg har drømt om å lage min egen siden, for blomster i håret er noe av det mest sommerlige jeg kan tenke meg. Så i sommer skal blomsterkunstene settes på prøve igjen.Jeg kan ikke si annet enn god helg! Vi venter storbesøk om bare noen få minutter, har du lyst å bli med må du legge meg til snap! Der finner du alt som skjer bak kulissene, og det er skikkelig gøy om du vil titte innom og se hvordan vi har det i hverdagene. Du finner meg på tinemonsen på snapchat :) 

DEN HVITE BUKSEDRESSEN


Jeg elsker den hvite buksedressen! Hos meg spiller det ingen rolle om det faktisk er en dress hvor buksen og jakken hører sammen. Jeg mikser og matcher alt etter hva som er rent, eller ligger på plass i skuffen. Jeg elsker det maskuline snittet som møter det feminine, og der er en dress den perfekte miksen for min del.Dressjakke Zara / bukse bikbok / solbriller Dior / topp bikbok gammel / sko Zara gamle

Dress den opp med høye heler eller ned med sneakers og en t-skjorte, en dress kan brukes til så mangt :)

DETOX

inneholder produktplassering

Jeg er på en aldri så liten detox om dagen. Ikke i ordets rette forstand, men siden det er ett eller annet kroppen reagerer på, prøver jeg å ta ekstra godt vare på magen ved å kutte ut enkelte ting og heller prøve hvordan det funker med andre ting i stedet. Akkurat det kan jo være en utfordring (i hvert fall om du er et vanedyr som meg), men det er jo aldri dumt å gi kroppen litt hyggelig oppmerksomhet ved å stresse ned og tenke litt mer på hva den har godt av. Da blir huden glad også, når kroppen har det bra.

I tillegg får man jo en super unnskyldning for å faktisk komme på å fylle kjøleskapet med massevis av deilig frukt og grønsaker. Ikke minst kommer motivasjonen til å finne på ting å kose seg med snikende. Jeg elsker å presse juice av appelsiner som har lagt kaldt i kjøleskapet, og har jeg andre ting liggende skjærer jeg gjerne opp både lime og grapefrukt og putter skiver i en stor mugge med vann. Dagens tips altså, pøs på med omega 3 og ting som er gode for kroppen fra innsiden for at det skal skinne gjennom på utsiden.

 

LOOK FLY WHEN YOU FLY / CHIC AIRPORT STYLE FOR MEN


På flyplasser kan man se de mest utrolige ting, men midt i mellom business dressen og backpackeren med sokker i sandalene, finnes det måter å løse flyplasstilen på som både er behagelig og ser bra ut mens man er på tur. Chinos, loafers, denimskjorte, en myk blazer og et par solbriller er alltid en vinner når det kommer til reiseantrekket for menn. Praktisk og kult kan altså gå hånd i hånd. Sko uten snøring som man enkelt kipper av seg gjennom sikkerhetskontrollen, en skjorte i denimstoff som ikke rynker seg, en blazer som funker både som jakke og pute, og ikke tar skade av å bli rullet sammen og lagt bak hodet under en flytur.Blazer / Loafers Massimo Dutti / Chinos Zara / Denim skjorte Faconnable

Det skader heller ikke at sjansen for å bli bumpet opp til business class øker betraktelig om man legger litt innsats i antrekket når man skal ut og fly. T er alltid super classy når han skal ut og fly, så denne gangen måtte jeg stjele noen stiltips fra ham.

RYSJEGENSER


God morgen! Når du leser dette har jeg allerede tømt kaffekoppen, kanskje rukket å børste det bustete håret mitt og i hvert fall hoppet i treningstøyet for å starte dagen med yoga! Jeg kom hjem til middagsgjester på terassen etter at jeg hadde vært på midtsommernatts middag selv i går, og det var så hyggelig. Det å ha middaggjester midt i uken kan absolutt anbefales, minus oppvasken er det ingenting som er så hyggelig som å invitere fine folk en vanlig ukedag.


Denne supersøte hvite rysjegenseren fant jeg i Palma! På en av de franske favorittbutikkene mine, Maje, som også ligger her i Oslo ved EGER. Dagens tips til deg som er på jakt etter noe nytt på genserfronten. Jeg tenker den er perfekt både til jobb og fritid, til et skjørt som er høyt på livet eller en dressbukse til kontoret, og shorts og jeans ellers.

Ha en deilig dag! I dag må du gjerne titte innom igjen senere, for om ikke så lenge kommer min bedre halvdels flyplasstil! Han er hakket hvassere enn meg når vi skal ut og reise, og jeg blir alltid inspirert når han dukker opp klar for avgang.
 

EN MIDTSOMMERNATTS DRØM

Presseevent / Lindex

Lykter i trærne, blomsterkrans i håret og nydelig dekket bord. Jeg var så heldig å være invitert på middag i en midtsommernatts drøm i dag! Det mest romantiske jeg vet når det kommer til festpynting er lykter og lanterner som henger i trær. Finnes det noe mer romantisk? Jeg håper du får litt inspirasjon til sommerfesten med disse bildene!

Nydelige Ingrid Holm i topp til tå dresset opp i den nye sommerkolleksjonen til Lindex.Annette Haga i Lindex.

Jeg måtte bare dele noen bilder fra borddekkingen, men du finner mer fra kvelden på snapchat! Legg meg til på tinemonsen :)

MØRK SJOKOLADEMOUSSE
Mmm, mørk sjokolademousse på 1-2-3. Disse må riktignok stå i kjøleskapet noen timer for å stivne, men selve blandingen er gjort i en fei om morgenen dagen du skal ha gjester, eller bare får lyst på noe ekstra godt til dessert. Pynt med bær og blomster og imponer både gjestene og deg selv!

Oppskrift og fremgangsmåten til hvordan du lager denne herlige sjokolademoussen finner du her!

Ps: om du er gladere i lys sjokolademousse finner du en nydelig oppskrift på akkurat det her.

 

DEN PERFEKTE ISKAFFELitt kaffe før dagen starter. Jeg tar alltid en kaffe nummer to etter at morgenkaoset har stilnet og før mailboksen har blitt åpnet. Med en gang sommeren kom byttet jeg ut den vanlige koppen med iskaffe, det er så godt. Forfriskende og oppkvikkende på en gang. Det finnes sikkert mange måter å lage iskaffe på, men jeg fyller enkelt et glass helt opp med isbiter, før jeg heller over kaffe og melk. Det blir like godt hver gang, trikset er å fylle hele glasset med isbiter først.

I dag får jeg besøk av en bitteliten baby til nyfødtfotografering og det blir så fint!

Ha en fin dag!
 

KNEKK KODEN PÅ MAGETOPPEN


Etter en uke borte hadde jeg planlagt å trippe ut av døren tidlig mandag morgen, klar for ny uke og en uryddig kontorpult. Men med små i hus er det ikke alltid man kan bestemme at ting skal gå smooth etter en ferie. Så da har det heller vært mer kos enn jobb, og mer is enn knekkebrød de siste dagene. Men med nydelig vær kan man ikke klage, jeg har til og med vært glad vi har fått en liten pause fra sprengvarmen, noe som har gjort det litt svalere å oppholde seg innendørs med tegnefilmer og laptop på fanget. 

Men over til noe helt annet, jeg må finne ut hva jeg skal gå med til en del ting som skjer fremover og i den anledning tenkte jeg å tipse om hvordan du knekker koden på alle de korte magetoppene som er i butikkene nå. Du trenger nemlig ikke gå med bar mage om du forelsker deg i en magetopp, en dressbukse (eller et skjørt) som er høy på livet gir deg alibiet du trenger om du har lyst å vise toppen og ikke magen.
Topp Rachel Zoe / sko Valentino / vid dressbukse Zara

Hvitt og svale blåtoner er forøvrig noe av det fineste jeg vet når våren og sommeren kommer, en klassiker som kan kombineres på utallige måter.

DOBBEL KNUTE PÅ SVEISEN


90-tallet ringte og ville ha tilbake sveisen sin! Jeg vet ikke med deg, men hos meg står de dårlige hårdagene i kø! Spesielt mellom frisørbesøk, eller midt på sommeren når man er mer på stranden enn hjemme. Løsningen min i det siste har vært å lage to knuter på sveisen, en på toppen og en i nakken. Jeg tar rett og slett tilbake 90-tallet! Man har det ikke mer gøy enn man lager selv, og det å lage en ekstra knute på hodet gjør i hvert fall sveisen morsommere.


Jeg har funnet tilbake til den å så fine hverdagen igjen, og hoppet rett i treningstøyet da klokken hadde slumret for tredevte gang i morges (jeg må innrømme at jeg ikke er den fødte morgenfugl før jeg har fått kaffe). Så jeg skal avgårde på min faste early bird yogatime og starte dagen med bøy og tøy. Tro meg, denne kroppen trenger all den hjelpen den kan få når det kommer til mykhetsdelen. Nå kan jeg endelig ta i gulvet til alle døgnets tider. Jeg ler av at det kun tok et år.. det er altså håp for de aller fleste!

Ha en herlig dag! Du finner meg på snapchat på tinemonsen om du vil henge med meg resten av dagen også, og det håper jeg du vil! :)

DEKK BORDET MED SLIKE SERVIETTER I SOMMER


Har du lyst å gi serviettene på bordet en ekstra fin serviettring, kanskje skal du dekke bord til bryllup i sommer? En nydelig måte å pynte bordet på er å plukke blomster utenfra og knytte de sammen som en krans til en serviettring. På den måten blir bordet ekstra fint, og gjestene kan dra av serviettringen og legge den på bordet ved siden av seg eller putte den rundt hestehalen.  Akkurat hva jeg har gjort for å lage disse serviettene ser du bare noen få bilder ned.LAG SERVIETTRING AV BLOMSTER

Blomstertråd eller blomstertape
Blomster
Strå
Tøyserviett

Rull sammen en tøyserviett og knytt enten blomstertråd eller blomstertape litt løst rundt servietten. Start på den ene enden og tre blomsten du vil begynne med gjennom ringen og tvinn enden videre bortover. Fortsett med flere og flere bortover som om du knyter en krans med blomster, slik at de til slutt dekker det grønne hele veien rundt på forsiden. La gjerne blomstene stikke litt ekstra opp fra enden du startet.


Det oser av sommerstemning med friske blomster på bordet og nøytrale fargetoner. En fin miks er det også å blande fargene man bruker på serviettene for en ekstra iøynefallende detalj.


 

IT'S THE BOMB / MIN FLYPLASS STIL


Jeg vet ikke hva det er, men jeg finner meg i hvitt fra topp til tå nesten hver gang jeg skal sette kursen mot flyplassen. Praktisk? Det er jammen ikke så verst altså, jeg er stort sett ganske hvit når jeg kommer frem også. Bomberjakken er årets heteste jakketrend og den er tilbake fra 70 tallet i nesten helt lik versjon (så om noen har noe hengende i skapet er det bare å ta frem!). Hos meg har det flyttet inn en elektrisk blå versjon med broderi på, det perfekte reiseplagget og fresht tilbehør til veldig mye av det man bruker til vanlig, som jeans og en singlet.

Så der har du den, min enkle flyplassstil med lave sko, fresh baggasje og en liten veske til å slenge på skrå over jakken til billetter, pass og lommebok. Alt av kamerautstyr og annen håndbaggasje til liten og stor har jeg alltid i en liten trillekoffert. På den måten slipper jeg å bære meg ihjel på store tunge vesker gjennom flyplasser, med en liten en på hofta. Han setter vi like godt oppå den lille trillekofferten og suser avgårde.

 

10 TIPS FOR SOMMERFRESH HUD FOR DEG OVER 25

annonse / Cosmica

Er du klar for sommer, sol og sommerferie? Etter en lang vinter trenger gjerne huden litt ekstra hjelp for å bli klar til sommeren (og ikke minst overleve hetebølger og sterke solstråler!). Selv om jeg gjerne skulle ha vært 19 for altid (eller, aller helst akkurat den alderen jeg er, mens huden gjerne skulle ha vært 19!) trenger huden litt ekstra pleie og omtanke etter hvert som årene går og man bikker både 30 og 40. Eldre hud får lett tegn på aldring, og med både graviditeter og hektiske hverdager er det fort gjort at det ene og det andre sklir ut. Der er jeg på saken, for det aller beste du kan gjøre for huden din er å forebygge! Så her er 10 av mine beste skjønnhetstips jeg bruker for å ta vare på huden min.

1. BRUK HUDEPLEIEPRODUKTENE DINE SOM ET TEAM
Hudpleieserier er utviklet for å jobbe sammen, de komplementerer hverandre og gjør at du får det beste ut av hvert enkelt produkt. Det å bruke cosmicaproduktene dine som et team vil gi deg best mulig effekt både dag og natt.


2. BRUK SOLKREM HVER ENESTE DAG
Uansett om det er kaldt eller varmt, overskyet eller blå himmel er det å bruke solkrem det aller beste du kan gjøre for huden din. Husk halsen og brystet, da forebygger du hudkreft, solskader og ikke minst aldringstegn.


3. LAG EN FRESH DRIKKEFLASKE FØR DU DRAR HJEMMEFRA
Fyll en vannflaske med isbiter, mynteblader, agurk, bær eller noe annet godt som gjør vannet mer innbydende, og dermed gjør det enklere å drikke mer vann i løpet av dagen.

4. TA OMEGA 3
Tran, det høres kanskje kjedelig ut, men omega 3 styrker cellemembranen, og smører kroppen fra innsiden for en glødende hud.

5. BYTT UT GODTERI MED MORELLER
Moreller og mørke bær er proppfulle av antioksidanter som gjør underverker for huden din. Bytt ut godteriskålen med en stor skål med moreller, bær eller vannmelon. Du er det du spiser, og huden din elsker antioksidanter.

6. TRENING GJØR OGSÅ UNDERVERKER FOR HUDEN DIN
Fysisk aktivitet øker blodsirkulasjonen din og fjerner avfallsstoffer i kroppen din, mens svette åpner porene. I tillegg stresser man ned og blir i bedre humør av trening (i hvert fall etterpå!), samtidig som man styrker immunforsvaret. Her snakker vi vinn-vinn-vinn for både kropp og hud.


7. BYTT UT FOUNDATION MED CC CREAM
La huden puste i sommer og gå for en naturlig glødende hud med en farget cc cream fra cosmica. Om du skal rett fra stranden og ut på middag tar du enkelt på et nytt lag, før du kan klappe litt ekstra inn under øynene som en concealer om det har blitt lite søvn pga barnegråt eller sene kvelder ute.

8. BRUK EN FUKTIGHETSGIVENDE RENS HVER MORGEN/KVELD
Er det en ting jeg ikke sluntrer unna så er det å rense ansiktet. Av med sminken, rens og en god nattkrem. En ren hud er basen for en frisk hud, så det er superduper viktig å rense huden både morgen og kveld.

9. LAG EN HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE AV AVOKADO 
Å lage en ansiktsmaske er både enkelt og billig! Kanskje har du til og med ingredienser stående fremme. Mos en halv avokado med en gaffel, eller bruk en stavmikser for å få avokadoen ennå mer flytende. Rens huden godt før du tar på blandingen, sett deg tilbake og nyt 10-20 minutter med egentid mens du blir tvunget til å slappe av, mens du tilfører huden masse fuktighet.


10. SKRUBB HUDEN JEVNLIG OG BRUK EN GOD NATTKREM PÅ LANGE FLYTURER
Unngå tørr hud på fly ved å bruke nattkremen din kvelden før og underveis på flyturen. Fjern sminken og påfør et tykt lag med cosmica nattkrem for å komme frem med feriefin hud rik på fuktighet.

Sjekk ut flere skjønnhetstips og oppskrifter som gjør underverker for huden her!

MAKEOVER PÅ UTEPLASSEN


Uteplassen har fått en liten makeover i år, og litt utskiftning av utemøbler gjorde susen for en oase av en uteplass. Det var en drøm å komme hjem til blomstrende hage og planter, som takket være gode naboer har overlevd en uke alene. Med nye solsenger og krispe hvite puter på plass, ble det plutselig spa-følelse utenfor. Jeg elsker solsenger som også blir en herlig daybed etter at solen har gått for dagen, hvor man kan slenge seg ned og ta en pust i bakken og nyte noen magasiner eller en god bok.Årets utemøbler er fra IKEA, både solsenger og puter var jeg så lur å sikre meg i vinter! Så jeg har bare ventet på riktig anledning til å kunne sette det frem. Så i går pakket jeg opp og holdt på etter at jeg fikk unna alle kofferter og bager etter å ha vært på tur. Hei sommer, du er hjertlig velkommen!

 

DEN ULTIMATE SKJORTEKJOLEN


Ah, man er aldri så forberedt som når man har en skjortekjole pakket i kofferten! Jeg bretter alltid opp ermene og prøver å huske på å pakke et ekstra belte slik at skjortekjolen kan doble seg til et litt mer pyntet kveldsantrekk i tillegg. Favorittene mine er de helt lyseste variantene når det kommer til slike kjoler. Jeg sitter her med bena på bordet og nyter fantastisk havutsikt, før vi skal pakke sammen matpakker (jeg er sunnmøring), og sette kursen mot flyplassen nå straks. De trange gatene i Palma skal nok besøkes igjen, for denne byen er rett og slett mini Barcelona!


skjortekjole / zara / klokke / rolex

Oslo here we come! Og du, legg meg til på snapchat for å være med på alt det andre som skjer hele tiden. Du finner meg på tinemonsen  :)

SOMMERENS FRESHESTE BADETØY


Jeg er en racer på badedrakter om jeg skal si det selv, jeg vet ikke hva det er, men for meg vinner stort sett badedrakten kampen mot bikinien. Jeg bruker dem på stranden, på fest under en dressjakke eller alene til dressbukser, eller helt casual med en shorts til. At det ikke er sånn superpraktisk (om du er glad i sole deg, eller gå på do uten å ta av deg hele getup'en), føyer seg pent inn i rekken over alt det andre mindre praktiske jeg liker i hverdagen. Som jumpsuits.. Nå for tiden ligner jo strengt tatt badedraktene mer på bikinier enn badedrakter uansett, her kan du altså slå to fluer i en smekk. Årets badedrakt for min del er en smaraggrønn sak fra Zara, som du fortsatt finner i butikk om du har lyst på litt nytt badetøy!


Sesongens store hit for meg er å bruke tynne kroppsmykker under badedrakten. En enkel og fin effekt som gir et lite ekstra kick til det du går med.

Vi har allerede rukket å komme oss helt til siste kvelden borte! Tiden flyr i godt selskap og godt vær, jeg hører jo riktignok at det omtrent er varmere hjemme enn her (hvor irriterende er det liksom? Halve meningen med å dra på tur er jo å ha det så utrolig mye bedre enn alle der hjemme, memo to self: må legge ferien til andre tider enn juni), så vi må vel i gang med å oppdrive en eller annen vifte når vi kommer hjem for i det hele tatt å få rotert litt rundt på den varme luften hjemme. Her skal jeg i gang med å tømme en halv kilo sand ut av sko og badetøy og prøve å få stappet det sånn noenlunde pent og forsiktig ned i en av de nye koffertene vi ble nødt til å kjøpe.. du skjønner det er bra shopping når du må svinge innom en koffertbutikk på veien tilbake.. :)

INSPIRASJON TIL UTEPLASSEN


Hadde det bare vært bittelitt varmere hjemme året rundt, da skulle jeg hatt en åpen bakgård, med trær voksende midt i bakken. Jeg som har vært helt syk etter å starte på uteplassen i hele vår, ble ikke akkurat mindre inspirert etter å ha vært omringet av store krukker med trær rundt hvert hjørne en hel uke. Plutselig virket det altfor lite med de krukkene vi har hjemme på terassen, samlingen må rett og slett utvides med ennå flere.Rosa murvegger, hvite krukker og trær så langt øyet kan se. I dag snakker vi sommerinspo, jeg skal i hvert fall rett hjem og se etter flere fine trær til uteplassen.
 

HVORDAN LEGGE STRIPELØS FOUNDATION


Det er ikke så altfor ofte jeg tipser om hvilke verktøy jeg bruker på skjønnhetsfronten, rett og slett fordi jeg ikke har så mange å skryte av. Ikke er jeg noe flink å kaste meg på nye sminketrender heller, men for noen måneder siden gikk jeg hen og forelsket meg i den mye omtalte beauty blenderen. En (rosa) svamp som jeg de første ukene gav helt opp, fordi jeg ikke hadde fått med meg at den skulle være fuktig når du bruker den! Så da jeg endelig skjønte det, ja, da har måten jeg legger foundation på blitt en helt annen.

Om du allerede er avhengig av denne svampen har du sikkert sett hvordan den funker med egne øyne. Jeg skyller den og klemmer ut vannet før jeg tar på en liten dråpe foundation, og klapper inn foundation og concealer. Resultatet blir mye mer naturlig og helt stripeløst. Sminken blir på en måte dyttet inn i huden, og du får en naturlig glød uten at det ser ut som du har på et lag med makeup. Helt perfekt sommertips på sminkefronten! Du kan også bruke den til å legge rouge om du vil ha litt roser i kinnene på en herlig naturlig måte.


Så om du har en slik beauty blender liggende og ennå ikke helt har skjønt opplegget (for den MÅ være helt fuktig når du bruker den), eller har lurt lenge på om den er så god som det sies, ja da kan det være at du får en ny favoritt over sommeren.

FERIESTIL TURNT UP


Overpyntet? Langt i fra. At de lange omslagskjolene er halve moroa med sommeren er jeg den første til å innrømme! Jeg bruker en hver unnskyldning for å svøpe meg inn i slike kjoler, og synes de er like fine over bikinien på stranden, som date night om kvelden. Også er det noe med det å løpe rundt med bare ben, det hører liksom med. Jeg gikk rett og slett på en liten feriesmell i går, og endte opp med å nyte dagen med guttene mine. Det må være lov innimellom, i hvert fall når det kun er noen få dager igjen av ferien. Men i dag er jeg tilbake, med bena på bordet og utekontor med kaffe i koppen og en liten pjokk tullet inn et stort badehåndkle ved siden av meg.


Kjolen er fra Privacy Please, det ser ut som akkurat denne fargen er utsolgt, men de har flere andre her.

Å TRENE PÅ FERIE KAN JO MILDT SAGT VÆRE STRESSENDE


Å trene på ferie kan jo mildt sagt være stressende. Før jeg reiser ser jeg i alle tilfeller alltid for meg at man skal ha et hav av tid hver morgen, det er jo tross alt ferie, men så er det vel flere av oss som ender opp med å stresse rundt for å rekke alt man skal. Og både små og store står og tripper og venter at mammaen skal bli ferdig til å dra (jeg skjønner fortsatt ikke hvor det er vi skal hele tiden!). Da er det ikke bare å stikke av en liten time, før man eventuelt helst burde løpe gjennom dusjen og ta en børste gjennom håret etterpå. Man kan selvsagt stå opp timevis før alle andre, men det er jo tross alt ferie, og når først solen setter inn når formiddagen kommer er det bare å glemme det for min del. Så jeg har funnet en annen løsning som funker (sånn delvis i hvert fall) for meg.Før jeg reiser prøver jeg å sette meg realistiske mål (nei, du kan ikke bli klar til å løpe maraton på fire dager i solen), og øver på dette hver dag. Enten det er en yogaøvelse, det å løfte tyngre vekter, klare flere hangups, armhevinger, løpe lenger, magetrening, trappeløping etc. Akkurat nå trener jeg på å stå på hodet (om du følger meg på snapchat på tinemonsen har du kanskje fått med et par av mine ikke fullt så pene hodestående positurer, jeg er ikke akkurat et naturtalent, lol), og da blir det mer en lek enn trening. I tillegg er det gøy å se progresjon fra dag til dag.

Webtrening funker også kjempebra for min del, det kan man gjøre hvor som helst og jeg er så heldig å kunne ta med meg min egen yogalærer på tur (flaks for meg at akkurat hun har lagt ut treningsvideoer!), så om du er glad i yoga er webtrening med Maria Fürst mitt beste tips!

hits