juni 2014

PÅ NATTBORDET

På nattbordet ligger favorittene i en skinnskål. Jeg har veldig lyst på noen nye hverdagsfavoritter, og jeg drømmer om chunky maskuline ringer, gode armbånd og enkle øredobber. Er det ikke gøy med slike ønskelister? De er uendelige, morsomme, også er det like gøy hver gang man kan stryke en ting fra listen som man har drømt om lenge.

HVORDAN LAGE KRØLLER MED RETTETANG


Denne videoen har rukket å bli flere år gammel allerede, men det er helt samme teknikk jeg bruker i dag for å få store krøller i håret. Det er kanskje noen som har sett den før, men siden det har kommet litt nye til håper jeg at det kan være fint å legge den ut på nytt. Det tar ikke lang tid, også er det så fint å kunne variere med krøller innimellom om man har lyst på litt ekstra glam eller skal noe spesielt. Og en rettetang er alt du trenger, sammen med en god spray til slutt.

TOPP 5 FAVORITTER / BANGERHEAD

                                                                                                                                                                                               annonse
1. Paul Mitchell Extra-body firm finishing spray. 2. Sebastian potion 9 lite. 3. Clarins tryllepenn. 4.Bangerhead on the beach  saltvannsspray. 5. Bangerhead tørrshampo.

Mine topp 5 favoritter på badehyllen for tiden er disse. Jeg bruker ikke så mye produkter i håret, men jeg er helt avhengig av en god tørrshampo, en spray med godt hold, potion 9 har jeg i vått hår som både pleier og gir litt stylingeffekt, og saltvannssprayen er nyinnkjøpt for sommeren. Det er jo så deilig med saltvannshår når man ikke har lyst å være hverken rett eller krøllete på håret. Og tryllepennen til Clarins er med i beautybagen til de dagene jeg har lyst å føle meg litt ekstra fin, og trylle bort ringer under øynene etter lite søvn og stressende dager. Den tryller, virkelig. Den lurer alle andre.

Alle produktene er fra bangerhead.no og om du har lyst å gå helt bananas i beautyavdelingen kan dere bruke rabattkoden osloinchanel som gir 100kr i rabatt på kjøp over 500kr. Om man har lyst på mye hjelper det jo litt.

BLUE
Bildene er fra tidligere i dag, men nå er tennene er pusset, ansiktet vasket, og den lille sover søtt ved siden av. Jeg hører bølgene slå rett utenfor, og dynen er pakket godt rundt kalde tær. Jeg har sunket dypt ned i en myk seng. F A N T A S T I S K. Jeg elsker havluft. Og gjensynsgleden med den lille var stor, jeg tror vi koste i en time i strekk før han fikk øynene åpne for andre ting. Det renner hjertet mitt over av <3

vi ses i morgen

INTERIØR SOVEROM


Jeg har sovet en hel natt, helt alene, og jeg føler meg som et nytt og bedre menneske. Altså dette burde dere prøve! Søvn er amazing. M E N, savnet er stort etter de små føttene som vanligvis løper rundt. Men jeg får snart se de, jeg skal bare pakke en bag og komme meg avgårde. Her blir det weekend ved sjøen. L Y K K E.

SORTE RIPPED JEANS

Hjemmelagde ripped jeans, allerede mange sesonger gamle. Lette t-shirts og lave sko. Basics som alltid er behagelig å ha på. T-skjorten var til og med strøket (med trykk på var, den har selvsagt blitt krøllete igjen)! Altså, dere har gjort meg til et bedre menneske. Jeg har fått mye pepper for stryking (eller mangel på dette), og jeg må le av at jeg stadig vekk nå finner meg selv bak strykebrettet. Så tusen takk! Jeg tar det virkelig til meg.

Det er sommer (selv om været ikke helt har skjønt det) og jeg var så heldig at jeg fikk en hastetime hos Sindre på Syndikatet i dag for å freshe opp en kjedelig ettervekst. Om jeg ble glad. Lyst er gøy! Spesielt om sommeren, da liker jeg å gå litt lysere. Formen er fortsatt ikke helt på topp, men jeg satser på at en god natts søvn hjelper veldig. Jeg håper dere har hatt en fin dag, og er klare for fredag i morgen!

HVILKE URTER TIL HVA

Rett utenfor kjøkkenvinduet vårt har vi ferske urter på rekke og rad. Jeg tror det er drømmen til T å ha et helt drivhus, men for nå får de stå i små minidrivhus. Skal jeg velge en favoritturt må det bli basilikum. Til tomat og mozarella, på pasta og til å blande i olivenoljen. De urtene vi bruker mest i hverdagen er nok oregano, rosmarin og timian. De såkallte provencialske krydderene, og med disse i hus kan man lage mye god både italiensk og fransk mat.

I tillegg bruker vi mye mynte sammen med bær og desserter (mynte sammen med jordbær er himmelsk), gressløk til bl.a eggerøre, fisk og skalldyr (løyrom og vicchyssoise), koriander til asiatisk inspirert mat f.eks crispy duck salat og ikke minst mexicansk som taco,

HJEMMELAGET RAVIOLI

Jeg fikk servert hjemmelaget ravioli i helgen, fyllt med chevre, vårløk og blomkål. Det ligger mange oppskrifter ute på pastadeig om man søker litt på nettet, T brukte 400 gr durumhvete og 4 egg, og det ble supergodt. Han fikk testet pastamaskinen for første gang, og lagde his and hers raviolifyll. Hans var fyllt med kylling og gorgonzola. Jeg kan anbefale begge!

Jeg kan legge ut en litt mer detaljert prosess når pastamaskinen kommer frem neste gang, det er veldig enkelt bare man får litt dreisen på det. Også er det jo så gøy å kunne lage sin egen pasta.

OBAGI: VEDLIKEHOLD

Hud er viktig. For de som har perfekt hud er det lett å si at hud ikke er så viktig. For alle oss andre (som gjerne har bikket både 25 og 30 og 40 år og ikke kan forstå at hud fortsatt skal være et tema etter å ha vært gjennom tenårene for lengst!), er det ikke så enkelt. Jeg tror de fleste har en visjon, et håp eller en drøm om hvordan de vil at drømmehuden skal se ut. Man har lyst å være den beste versjonen av seg selv.
Med trøblete hud etter mange år med p-piller, et svangerskap og masse mammahormoner, var drømmen min færre akneutbrudd, aknearr og å få bukt med pigmentflekker. De røde områdene og fine linjene ble med på kjøpet som en fantastisk bonus. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få så fine resultater med Obagi nuderm og Obagi Zo skin. Og jeg hadde aldri tenkt at de kom til å vare!


Etter 18 uker på en Obagi kur satt jeg igjen med dette sminkeløse resultatet. Så kom vedlikeholdbiten. Obagi er ikke en quick fix, hud er noe som er i konstant forandring, og man kan desverre ikke sette seg ned og tenke at da var det gjort, du må jobbe med huden din for å vedlikeholde resultatene du har fått. Det er litt som med trening, resultatene varer ikke evig om du slutter å trene. Jeg har fortsatt på en blanding av Obagiprodukter, noen har jeg beholdt, noen har jeg byttet ut og noen har jeg kjøpt ny. Aknetrol kjøpte jeg med meg sist, og den har blitt en god ny venn.

Hvordan huden min er nå ser dere på nærbildene  som kommer innimellom på bloggen (som disse over), jeg har nesten aldri på meg foundation eller concealer lenger, og huden er slik dere ser den. Hudtonen er jevn, pigmentflekker kratig redusert, aknearr nesten usynlig og akneutbrudd dempet til en levelig skala. Det er viktig å understreke at jeg ikke alltid har like fin hud eller føler meg like fresh, for sykluser, klimaforandringer, hormonforandringer og stress gjør at huden hele tiden forandrer seg, og det er ikke slik at jeg aldri får et utbrudd lenger. Men jeg er ikke like stresset over det lenger, for jeg vet at det går over. Og jeg vet at jeg alltid kan ringe Silje. Hun er kosmetisk dermatologisk sykepleier, og det er hun som faktisk har fikset huden min. Jeg har bare fulgt opp.

For det må man.

BLÅ OG HVITE STRIPER

Er det noe jeg ikke blir lei av så er det blå og hvite striper. Sammen. Det er noe deilig befriende med striper, det funker bare alltid. Jeg har vært hjemme med w i dag, så her har det vært rolig. Men litt research til prosjekt kjøkken har det blitt, og i morgen blir det start på prosjekt hjemmekontor. Vi beveger oss litt fra rom til rom, og nå begynner den listen som var så lang til å begynne med å bli kortere for hvert år som går. Det er gøy. Jeg elsker forandring, spesielt når det blir slik man har sett for seg.

 

DAGENS FROKOST PÅ SENGEN

I dag kom det først noen små gode barneføtter opp i sengen, så kom denne fantastiske frokosten på sengekanten etter. Jeg drømmer meg helt tilbake til feriefrokoster med chocolate au pain an mass, ferske croissanter og masse god frukt. Jeg blir så glad! Trøtte øyne og en trøtt kropp gjør ingenting når man våkner til dette. Nå er det jo sikkert ferietid for mange om ikke så lenge, og jeg tipper de fleste hadde blitt glad for å våkne til kaffe på sengen, eller til et lite frokostfat eller en liten frokostsnack. Så kan man jo spise gode feriefrokoster sammen etterpå. Hvorfor ikke være litt ekstra snille med hverandre i ferien?

TRASS

Det første ordet han kunne var nei. Og det må jeg si har blitt brukt mye. Ja jeg vet, det heter sikkert ikke trass, men utvikling og testing av grenser for å finne sin indre stemme. Vel, mitt barn har en veldig tydelig ytre stemme. Han har for lengst oppdaget at han faktisk har en vilje, og at denne kan brukes til å bestemme ting. Hele tiden. HYL. Han skal helst bestemme alt fra hvilke sko han skal ha på, til når han skal ha de på, til hvordan jakken skal knappes, lukkes eller borres igjen. Dette finner han spesielt nyttig i kassakøsituasjoner,flysetesituasjoner eller komme-seg-ut-av-dørene-så-fort-som-bare-det-for-nå-er-vi-skikkelig-forsinket-situasjoner. Jeg vil jo si at tålmodigheten i enkelte situasjoner har fått seg en knekk. Min altså, hans er forbløffende god. Det er som å være i en stirrekonkurranse med noen som aldri blinker. Og blinker du først har du tapt.

De små kan jo ikke (av helt logiske grunner) få bestemme så veldig mye selv, men er det noen som har noen gode tips til trasshåndtering? Man føler seg jo litt mislykket når man går noe tom for smarte ting å gjøre.

BILLIES'S KITCHEN

Er du keen på å prøve en ny kafé eller lunsjsted her i Oslo, så ligger det et lite sted på Vinderen som heter Billie's kitchen. Et lite deli sted med digge råvarer, spennende kombinasjoner og hyggelig atmosfære. Det  er gøy å oppdage slike steder rett under nesen sin.

JEANS OG EN SINGLET


Noen dager er det eneste man har lyst til å gå med (eller føler man har i skapet) et par jeans og en singlet. Jeg elsker jeans og kan egentlig gå i det til morgen middag og kvelds. Men jeg skulle så gjerne funnet noen nye favoritter, er det noen som har gode tips til (ikke altfor dyre) jeans for tiden? Jeg liker stretch men at de sitter mer, jeg liker sort men blå mer, jeg liker lyse men mørke best, jeg liker lange, korte, stramme og løse. Men det er fortsatt like vanskelig! Jeg blir sjeleglad for tips.

THE MONSENS

Familien på tur i dag. Jeg digger disse to. De har helt lik humor, de har helt lik energi, den minste er allerede nesten like interessert i biler som den store, de tuller hele tiden, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke vet hvem som har det mest gøy. De vil i hvert fall ikke stoppe noen av de.

Vi har kost oss med frokostgjester, katastrofal kakebaking (på et tidspunkt begynte det faktisk å hagle mens jeg holdt på, det må være et dårlig tegn), barnebursdag og deilig middag i dag. Det ble hjemmelaget ravioli! Jeg må dele oppskriften med dere i morgen, for det var fantastisk godt.

Jeg håper helgedagene har vært fine og at batteriene er klare for mer.

OPPSKRIFT PÅ BAKT CHEESECAKE / OSTEKAKE

Er du glad i ostekake? Da må du prøve denne bakte typen. Det er en variant av en Nigella Lawson oppskrift, som er helt nydelig. Og enkel! Ikke minst. I tillegg ser den fantastisk ut med ferske bær på toppen, både alene og på et kakebord.

Du trenger: 4 egg, 2 store beger med philadelphiaost, saften av 8 små lime, 2 dl sukker, 150gr usaltet smør, 2 pakker maryland cookies, bær til pynt.

Knus to pakker med maryland cookies (får du tak i Digestives så er de best), bland med smeltet usaltet smør, og pakk blandingen i bunnen av en rund kakeform. Plasser kakeformen med bunnen i fryseren i ca. 15 min slik at den stivner. Bland de våte ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin, og hell blandingen over i kakeformen når bunnen har stivnet. Bak i ovnen på 140 grader i 1 time. La den avkjøle seg helt før du pynter den og tar av kakeformen (ca. 1 time). Pynt gjerne med bær i mønster eller helt tilfeldig, det blir fint uansett.

IF IT CAN GO WRONG IT WILL GO WRONGI dag har alt som kunne gått galt gått galt. I hvert fall kakemessig. Som de konkurransemenneskene vi er skulle jeg og T ha en bake off, og lage hver vår kake til en barnebursdag i dag. Jeg kjørte 6.klassestilen og gikk for sjokoladekake, mens T skulle lage en bakt cheesecake. Jeg lagde min i en rund form (for å få litt høyde på den, det går jo alltid bra ellers!) og i stedet for at den ble jevn og spiss mot toppen (som den alltid blir), ble den skikkelig ujevn i høyden. Jeg reddet meg inn igjen ved å skjære vekk toppen og kjøre en 3D variant med å skjære opp store kakebokstaver som fikk være pynt på toppen. Vi hadde litt dårlig tid og jeg satt den rett ut på terassen for at den skulle kjøle seg ned litt raskere (jeg må presisere at begge dørene var åpen og at den stod under tak bokstavelig talt 5 centimeter fra kjøkkenet). Tror ikke dere det kom en skjære og seriøst hakket ut et stort stykke av kaken?

Hva gir du meg? Det var den kaken. I søppelet. Det gikk heldigvis bedre med T (selv om det også var på hengende håret), så oppskrift på èn fantastisk kake kommer i hvert fall om litt.

GRØNN HVIT OG BLÅ

Happy sunday! I går var det grønt, hvitt og blått på meg. Jeg synes det er gøy med litt farge, og det begynner å bli lenge siden det var mest sort i garderoben. For selv om jeg er glad i sort på sort er det ofte litt gøyere med farge på farge eller mønster på mønster. Vi får frokostgjester om litt (det er så utrolig hyggelig), så står det kakebaking på planen etter det.
Også tror jeg det blir hjemmelaget pasta eller ravioli til middag, T er helt klar for å teste ut gaven sin. Og jeg gleder meg nesten mest tror jeg. Ha en fin fin søndag, jeg må hive meg rundt og dekke bordet til frokost.HERMÈS IN BLUE


Onsdag bryllupsdagsmorgen våknet jeg ikke bare til frokost på sengen. Ved fotenden lå denne fine boksen pyntet med sløyfe på og hvisket god morgen til meg. Jeg holdt på å falle ut av sengen så glad ble jeg. At jeg har sniklånt hans noen veldig mange ganger hadde han skrevet seg bak øret for lenge siden, og ventet på å overraske med dette.

For en fin gave, at han i det hele tatt har fått fatt i dette blå er helt utrolig, for de er få og langt i mellom. Noen ganger blir jeg ekstra imponert, jeg har fortsatt ikke turt å ta det helt ut av boksen.

EN BLAZER MED FARGE PÅ

Jeg fant disse bildene av T på kameraet akkurat, og en så artig kombo kan jeg ikke la gå til waist. Han tok en liten powernap mens jeg hoppet i dusjen i går før vi skulle dra, og to minutter etter at han stod opp så han altså slik ut. Jeg rakk faktisk ikke å snu meg en gang. Jeg liker komboene han kjører, det meste er gammelt, men så får han det til å se nytt ut likevel.

ER DET EN VASE? ER DET EN SKÅL? NEI DET ER ET SERVISE!

God morgen! I går prøvde jeg alt jeg kunne å være de gamle kinesiske blåmønstrede krukkene og skålene vi har. Jeg prøvde også å være Mega Mussel serviset vårt fra Royal Copenhagen. Det er kanskje noen av dere som følger meg på instagram som har fått det med seg allerede, men i går var vi ute på Bar Vulkan og feiret trippel bryllupsdag med fine søstre og tilhørende menn. En utrolig hyggelig tradisjon, det er jo så gøy at vi har nesten samme dag alle sammen.

Her fikk pappaen i huset deilig frokost på sengen av meg og w, og guttene ligger fortsatt og koser seg i sengen med tegneserier. Skikkelig lørdagslykke. Jeg skal hoppe i dusjen og gjøre klart for en ny dag, mor skal nemlig ut på vift alene etterpå. Jeg håper dere får en super dag!

Happy weekend!

ET LITE TRIKS FOR EN MER SPENNENDE TOMAT- OG MOZARELLASALAT

Om jeg er glad i en god tricolore! Det er virkelig en av mine favoritter å starte et måltid med. T fikk lære et triks av en fantastisk kokk vi var så heldig å treffe i Frankrike for et par uker siden, nemlig å ta en håndfull sort og grønn basilikum sammen med olivenoljen (og en klype salt) som du mosher godt sammen med en stavmikser, før du heller blandingen over tomatene og mozarellaen. Og skjærer du et stort hakk i tomatene så kan mozarellabiter stå og balansere i tomatene. Så fint og så smakfullt. Det gjør virkelig all forskjellen det med å ha basilikum i selve olivenoljen.

Dagens lille tips.

Thank you Trevor John Yoho! My husbands coocking just got even better!

GAVETIPS TIL DE MATGLADE

Er det en skrivemaskin? Er det noe gammelt jeg har funnet i boden? Nei! Det er gaven min til T på bryllupsdagen vår forleden. Det er en god gammeldagst pastamaskin, og om han ble glad, han ble sånn ordentlig glad. Det er så gøy å treffe på sllike gaver, for det er ikke bare enkelt å finne på noe nytt hver gang. Og for å ikke røpe alt, prisen var veldig fin i forhold til hva jeg trodde da jeg så den.

Så nå blir det masse god hjemmelaget pasta og ravioli fremover. GØY.

SWEATS AND HEELS
Av og til har man bare lyst å dra på seg den mykeste genseren man har, favorittjeans og en solhatt. For en fin dag, jeg og w kom ikke inn døren hjemme før like før 19, vi har løpt barbent rundt og rundt på gress og sand, etter hund og vann. Solhatten på hodet er faktisk ny! Jeg måtte ta grep da den andre knapt nok overlevde siste turen hjem fra Frankrike etter flere år inn og ut av baggasje. Den fine hatten er fra Anine Bing herfra (annonselenke).


Å PYNTE TIL BARNESELSKAP

I dag har jeg fått lov å pynte en hage klar til fest. Og dekke bord til mange fine små. Det er veldig morsomt å pynte til barneselskap for det er jo så mye artig man kan bruke som pynt. Også elsker jeg å ta det man har, eller det som ligger rundt. Så alle blomster og grener er fra hagen. Sjekk han lille (min) som ikke er på vei ned fra bordet for å si det sånn.Alle de små søte koppene/sugerørene/vimplene fant jeg i en liten festbutikk i skovveien på Frogner, som passende nok heter den lille festbutikken. En utrolig søt butikk. Det enkle er vel ofte det beste når det gjelder å gjøre klart til barneselskap og små barnehagegåere, men jeg synes det er gøy å gjøre litt ekstra stas på de aller minste med borddekking også.

FARGER I HERREGARDEROBEN: RØDE CHINOS

God og frisk morgen! Det er sommer for gutta også, og digge chinos i flere farger er i hvert fall et must her i gården. Etter noen dager hjemme med en liten fra barnehagen er det back to normal i dag for alle sammen. Det blir bra tror jeg, for jeg har et artig prosjekt på gang i en fin hage i dag. Gleder meg til å vise dere.

Ha en fin dag!

LØYROM OG BRYLLUPSDAG

To hjerter, 3 år (egentlig 4), 5 og et halvt sammen. At jeg skulle være så heldig hadde jeg aldri trodd. Jeg hadde faktisk gitt helt opp, og tenkte at jeg aldri kom til å passe sammen med noen, jeg var jo så rar. På et øyeblikk snudde det, og jeg tror at man kan ha så mange kriterier man bare vil, smeller det så smeller det. Og da spiller det ingen rolle om den det smeller med fyller alle eller ingen av kriteriene. Det kribler fortsatt i magen når han ser på meg. Den følelsen, den har (her må jeg si utrolig nok) bare blitt bedre med årene. Team Tine&Thorleif, for et lag å få lov til å være på.

PASTELLGRØNT PÅ PASTELLGRØNT


Jeg lover, alt var helt rent da jeg dro hjemmefra. En middag, is og playdate senere må dere bare se bort fra flekkene (som utrolig nok ikke var så veldig synlig her, yey!) som har kommet på. Vi har faktis bryllupsdag i dag! Og det må jo feires littegrann. Vi var litt sneaky med hele det gifte seg opplegget, og vi giftet oss faktisk i all hemmelighet i lunjspausen til T på tinghuset her i Oslo året før vi feiret bryllup i Frankrike 18 juni. Med kun oss og noen få vitner, T i klinikktøy og jeg i nikkers. Det var så fint, og jeg er så glad for at vi har det minnet med oss.

Ps: jeg har 5 helgepass til Sommerøya Elektronika Festival nå til helgen å gi bort, hvor blant annet Nils Noa skal spille. Har du lyst å ta med noen venner på festival i helgen? legg igjen en kommentar så trekker jeg en vinner i morgen! Vinneren ble Elin, du har fått mail.

DAGENS FROKOST PÅ SENGEN


God morgen! Her er ting nesten tilbake til normalen, og denne fantastiske frokosten dukket opp på sengekanten tidlig i morges. Går det an å være så heldig? Det må være den beste måten å starte dagen på, selv om det er alt alt for tidlig. Jeg håper dere får en fin dag!

EN TENNISKJOLE

Happy tirsdag. Formen er ikke akkurat helt på topp, men mye mye bedre, og da jeg fikk verdens fineste mail i morges kunne ikke dagen bli annet enn super. Jeg blir virkelig gjennomglad når noen av dere faktisk tar dere tid til og ikke minst bryet med, å sende lille meg fine linjer om hvem dere er. Det er en ære å få lov til å bli litt bedre kjent med noen av ansiktene som er innom her av og til. Tusen tusen takk.

Her står litt sen middag på menyen, en rolig kveld og planlegging av et artig borddekkingssprosjekt på torsdag. Vi snakker hageparty!


MØRKE NEGLER OM SOMMEREN

Jeg elsker den nye fargen på neglene mine. De er mørk mørk blank lilla. Jeg var innom flinke Marianne på neglesalongen S&M i går (sponset beh.) og fikk kortere, freshere og mørke mørke negler. Av og til kan det være like fint med høstfager om sommeren. De minner meg om morellene som er så gode nå. Fargen heter Bellas Vampire, en instant favoritt.

Jentene på S&M har (veldig) mye å gjøre, så jeg ville ha skyndtet meg å bestille time om noen har lyst på manikyr eller pedikyr til sommeren.

FROKOSTKURSET I KAMILLE


Det var så hyggelig å bli tipset av en fin instagrammer i går om at jeg måtte sjekke ut den nye utgaven av magasinet Kamille. Der finner dere nemlig en kjempefin artikkel over flere sider fra guttene sitt ståsted om det morsomme frokostkurset T hadde for litt siden. For noen sporty menn, de var så flinke og stilte med så godt humør at det ikke kunne bli annet enn vellykket. "En dag ringte kona meg fra jobb og spurte om jeg var klar for en utfordring", jeg er så glad Sondre sa ja. Og Ole og Jan Ketil. Jeg må ha verdens beste lesere som har så artige menn.

(ps: navnene er litt byttet om, så på bildene hvor det står Jan Ketil er det bilde av Ole)

BLÅMANDAG

God morgen! Ny uke, ny dag og en form som er vel, bedre. Å ha internett når man har litt vondt et sted er kanskje ikke det beste, for da jeg googlet symptomene kom det blant annet opp gravid utenfor livmoren og at jeg burde fjerne eggstokkene. Jeg må le, det er garantert ingen av delene, men det er kanskje verdt en tur til en lege om det ikke gir seg. Jeg håper dere får en fin dag, regnet har gitt plass for sol igjen og den nye uken står klar.

 

SUNDAY IN BED


Vet ikke helt hva som har kommet over meg, men planene ble litt annerledes i dag og det ble en søndag i sengen for min del. Guttene fikk heldigvis besøkt svaberg og sjø mens jeg måtte ta livet litt ekstra med ro i sengen i dag. Satser på at natten i går var den verste og at jeg er i tipp topp form til ny uke i morgen.

SHORTS OG BLAZER

God morgen! Til en deilig søndag og to fine gutter. Formen er ikke helt på topp, så her ble det litt ekstra kos med tegneserier i sengen før vi begynte dagen. I dag skal vi bare ta livet med ro, spise god mat, løpe barbeint på gresset og kose oss. Akkurat som søndager skal være.
God søndag!
BEAUTY SLEEP VS NOT

Beauty sleep er noe jeg ikke helt vet hva er lenger. De av dere som har (hatt) små barn, har vel sikkert alle opplevd at man av og til (hver uke) i perioder (hele tiden) ikke får nok søvn. Og det går jo helt fint. Utrolig nok. Til man drar på ferie. Da vi en feriemorgen så på hverandre og ikke kunne forstå at det skulle være en ny dag allerede (etter mange netter med mye uro som startet allerede før vi dro), visste ikke vi om vi skulle le eller gråte. Vi lo selvsagt, for det blikket kan man se igjen over landegrenser og nasjoner, det blikket er universalt. Nå kommer dere sikkert til å le dere i hjel, men vi la oss klokken ni hver kveld (bortsett fra en, hvor vi holdt ut helt til 12! Helt crazy). "What, er klokken bare åtte? Jeg var helt sikker på at den var 12!" Thorleif så fortapt ned på armbåndsuret sitt. Alle andre lo, og forstod. Så godt selskap om kvelden, det var vi ikke. Det gikk bare ikke.


Og vi har bare ett barn! Og vi er to stykker! Jeg må bare sende en shoutout til dere som har flere, er alene, eller ikke har noe familienettverk rundt. Jeg skjønner bare ikke hvordan dere gjør det. Det utrolige er at når de smiler til deg over melkeglasset sitt, så er alt glemt. I timer, og i år. Til man innser at man bare må legge seg klokken ni en stund for å hente seg litt inn igjen. Har man vært på butikken og kjøpt 10 ting og bare kommer tilbake med 6 av tingene og ikke kan fatte og begripe hvor resten er, så er det på tide å prøve å ta igjen litt tapt søvn. Så der er vi.

HERRESKJORTE OG DENIMSHORTS

Det jeg går mest i hjemme om sommeren er denimshorts og en skjorte eller t-skjorte fra feil side av skapet. Behagelig og avslappet, og fint til både et par sneakers eller et par ballerinas. Her har det vært myke lepper mot en varm panne i dag. Men nå skal blomster snart i hus, så blir det helg her også. Med fine farger og god lukt. I helgen hadde vi egentlig planer om å finne sjøen, men vi får se an formen til den lille. Kanskje søndag blir dagen.

Happy weekend!

FARGER TIL GUTTA

God morgen! Jeg blir alltid så glad når T mikser og matcher farger og tekstur, og shortsseongen er jo perfekt til å få inn litt farge som man gjerne ikke bruker på lange bukser. Jeg er hjemme med en liten en i dag etter en litt lang natt, og vi skal kose oss selv med litt grått vær utenfor. Det skal i hvert fall få komme friske fredagsblomster på bordet igjen etter noen uker uten. Det er fredagskos.Det var noen som lurte på om jeg ikke kunne komme noen forslag til litt kontortøy, så jeg skal se om jeg får satt sammen litt kontorinspirasjon i løpet av dagen. Tusen takk for alle tips dere kommer med, det er jo ingenting som er artigere enn å kunne tipse om ting dere lurer på.

Ps: dette er forøvrig første gang jeg har sett T sitte så stille på lenge (når han ikke er fastspent i en bil) at jeg måtte ta et bilde. 

HJEMMELAGET VANNMELONIS

Forfriskende og enkelt. Jeg skal ikke lyve, nesten alle er spist opp fra i går. En klassiker for både de store og de små er jo hjemmelaget saftis. Litt melon og litt juice av pressede epler i en blender, og vips har du hjemmelaget melonis noen timer senere om du har noen former å putte blandingen i. Disse morsomme isformene fant jeg rett og slett på butikken mens jeg handlet middag en dag i fjor sommer. De kostet nesten ingenting, og kom med flere fine farger i hver eske.

Ps: vinneren av den fine sommergoodiebagen og 1 års forbruk av shai barberhøvler ble Nina. Du har fått mail, gratulerer! :)

BLONDER OG LYSEBLÅTT SKINN

For en deilig dag, jeg elsker sommeren i Norge. En myk deilig blondekjole og en lyseblå skinnjakke fikk komme på i dag. Er det noe jeg ønsker meg mer av i garderoben i sommer så er det blonder og skinn. Fint både sammen og hver for seg.Den fine kjolen er fra Zara, og ble med hjem fra Cannes. Men de har den helt sikkert her hjemme også, en kjole som funker til både kontoret, hverdag og fest. Det er tingen når man skal finne noe som kan være fint å variere basisgarderoben rundt.

EN RUFSETE HESTEHALE

God morgen. En hestehale redder enhver bad hairday. Vil du ha en liten ekstra piff på en rufsete ponytale er det enkelt å ta en liten hårlokk og surre den sånn halvveis rundt strikken, gjerne litt nedover på skrå, og så avslutte med en flette helt nederst. Har du tykt hår må du sikkert ha en strikk helt nederst også (jeg har desverre ikke det problemet), men med litt tynnere hår fungerer det ofte fint å bare spraye og tupere tuppen litt for å få fletten til å sitte uten strikk på.

Ps: jeg trekker en vinner av denne supre goodiebagen i dag, så hiv deg med i trekningen om du vil være med :)

RABARBRA


Rekk opp hånden om du var en av de som lusket i hagen da du var liten, for så å dyppe gevinsten i sukker etterpå. Rabarbra, en glemt skatt! Altså, selve konseptet å dyppe ting i sukker er jo magisk uansett, men de sure rabarbrastengene er ment for sukker og en skål.

En hel kylling er på grillen, deilige grønsaker i ovnen, risotto i kasserollen, og en snill mann på kjøkkenet. Jeg er veldig bortskjemt på både middag og frokostfronten, og tusen takk virker ikke helt nok lenger. I fryseren står det hjemmelaget vannmelonis som jeg smalt sammen tidligere i dag til dessert. Så godt! Og kanskje en rabarbrastang eller to til, okei da. 

SORT OG HVITT OG BLÅTT PÅ SOVEROMMET

På soverommet er det sort og hvitt, grønt og rødt og ikke minst blått blått blått. Det har blitt både lunere og litt større her inne med en mindre seng (selv om den er mye høyere), og et mykt sort/hvitt mønstret teppe på gulvet. Vi har gardiner i tillegg til en rullegardin helt inne i vinduet (som nesten ikke synes siden den er blå) for maks lystetting, når man er glad i å se på film i sengen er det bare det mest praktiske.

Nattbord med marnorplater fra Jonathan Adler har fått selskap av to flaskegrønne lamper, og det har blitt et litt nytt soverom. Små ting kan virkelig gjøre store endringer. Og deilig sengetøy er selvsagt prikken over i'en. Jeg har lovet meg selv å bli flinkere til å investere i godt sengetøy, det har så mye å si. Så får heller noe annet vike. Litt blå og sort/hvit interiørinspirasjon.

SKINN OG PALJETTER AND A LITTLE HINT OF CHANEL

En av de siste dagene i Frankrike kom det både paljetter og skinn på. Jeg synes det er så fint å kombinere skinn og paljetter (jeg synes egentlig det er fint å kombinere alt til paljetter), og den lille fine woc'en måtte jo også få lov å være med.
Har dere hatt en fin start på hverdagen? Den kom hakket brått på skal jeg innrømme, med en migrene ut av denne verden og asfaltborring rett utenfor vinduet i morges. Det kunne like gjerne ha vært inni hodet mitt. Men en natt og dag senere, en rolig treningsøkt rikere (jeg synes det hjelper litt å bevege på seg), og en god sen middag, ser jeg lysere på natten og morgendagen som kommer. Dette blir bra, uken skal bli så fin!

FYLLTE ARTISJOKKER, FENIKKELSALAT OG NORSKE JORDBÆR

Etter å ha vært i lære hos det franske kjøkken hele forrige uke, kom T hjem med masse ny inspirasjon på matfronten. Det er gøy det! Så i går til middag ble det fyllte artisjokker til forrett, t-bone steak med fenikkelsalat til hovedrett, og norske jordbær med hjemmepisket krem på toppen til dessert. En ordentlig sommermiddag med masse god smak.

Hvordan lage fyllt artisjokk: Damp artisjokkene i ca. 20 minutter, og hul de ut når de er ferdig. La artisjokkhjertet være igjen. Lag fyll med biter av mango, bladpersille og avocado, og bland inn litt olivenolje og salt og pepper til slutt før du fyller artisjokkene (vi delte våre i 2 siden vi plutselig ble litt flere til middag, et fantastisk triks) med blandingen. En herlig sommerforrett.

Fenikkelsalat: Skjær fenikkel i tynne skiver (fjern ytterskallet), skjær opp babygulrøtter, reddik, sukkererter, aspargesbønner og fosskok dette sammen i ca 1/2. minutt (du må se an koketiden i forhold til tykkelsen på grønsakene, skjærer du fenikkelen i tykkere skiver må den kokes lenger). Grill tomater og paprika på grillen. Hell av vannet og bland inn kapers, avocado og bladpersille, og tilsett tomatene og paprikaen fra grillen. Hell over litt olivenolje og smak til med salt og pepper. Nydelig til både kjøtt og fisk.

Vi var innom fruktboden i går og fant norske jordbær! Endelig, de er de aller beste. Så de fikk være dessert, sammen med fløte pisket til krem (uten sukker), bjørnebær og litt mynte på toppen.

Mmmm, det smaker sommer.

I NEED YOGA

Er det noe jeg burde ha begynt på så er det yoga. Å bli mykere og smidigere hadde kommet godt med. Men jeg føler meg alltid så dum på slike ting, for jeg er alltid den aller dårligste. Har du lyst å virke kjempeflink er det bare å ta plass rett ved siden av meg. Jeg er stiv som en stokk og de få gangene jeg har prøvd yoga er det ikke snakk om hverken å ta på tærne eller wrappe bena rundt hodet. Men da burde jo jeg ha ennå mer bruk for det enn de som får det til! Her gjelder det å tenke positivt.

Men jeg aner ikke hvor eller med hvilken type yoga man begynner..? Er det noen som har gode tips her i Oslo?

HVITT PÅ HVITT: ET HVITT SKINNSKJØRT

Vi begynte dagen med bakerifrokost ute med familie og venner. For en feriedag. Vi har kost oss hjemme med en god lunsj, og en ennå bedre middag, vi har vært ute og snust på en ny liten skapning, pakket opp kofferter og pakkenelliker, tatt klesvask etter klesvask, handlet inn deilig mat, frukt og grønsaker, og hatt middagsgjester helt på tampen i kveld.
 Dagen har vært perfekt. Vi kunne ikke hatt en bedre avsluttning på en herlig ferieuke. Jeg håper dere har hatt en fin pinse, og det er sikkert mange som gleder seg ennå mer til sommerferie nå. Det skjønner jeg så godt, vi har storkost oss borte og det har vært så herlig å ha dere med på tur. Nå er jeg giret for hverdag og rutiner igjen. Jeg er litt sånn at jeg synes gresset er grønnest akkurat der jeg er, i morgen er det hverdag igjen og de står klare grønne og fine.

MATROSDRESS: SECOND EDITION

For en strålende dag dere. Det ble en mørkeblå matrosdressvariant til den lille i dag, med hjem fra markedet i Valbonne, og et hvitt skinnskjørt på mor. Det var ikke mye som ble med hjem fra Frankrike, men noen få fine ferieting fikk være med oss tilbake. Jeg har noen litt flere bilder av det hvite skjørtet før det blir helt kveld.

STRIPES AT THE AIRPORT

God morgen! Trøtt i striper på vei hjem i går, med kansellert fly og litt ekstra flyplasstid i københavn. Går det an å bli sliten av ferie? Ja! Det gjør faktisk det, det må man le av. Borte bra, hjemme superbra. Vi var sent hjemme og det var så godt å ta igjen litt tapt feriesøvn siden mini sov ekstra lenge i egen seng. Her står det utefrokost på menyen! For en deilig start.


Ha en fin dag!

MENSWEAR: SHORTS OG BLAZER

Grill til lunjs med fransk kylling og en deilig salat til er fortært og vi har satt avgårde til flyplassen. Jeg håper flyturen hjem går like fint som den gjorde hit, og med et mellomstopp denne gangen får den lille en liten pause innimellom også. Nistepakke er pakket med (hvor deilig er ikke det i stedet for å måtte satse på noe fastfood på flyplassen), og jeg er spent på om vi treffer hele pinsetrafikken hjem eller om vi akkurat går klar.


Ha en fin søndag! Her er det farger i herregarderoben, det liker jeg.

MY LITTLE SAILOR

Vi fant denne supersøte lille matrosdressen på markedet i Valbonne på fredag, perfekt å løpe rundt i sommervarmen i. Og han har løpt i den siden. Vi får med oss lunsj før vi setter oss i bilen litt senere og finner flyplassen igjen. Og jeg innser at jeg må begynne å pakke alt ned igjen, for vi skal faktisk hjem i dag. Det er så rart med slike ferieuker, man sjekker virkelig ut fra hverdagen hjemme, og jeg elsker følelsen av å ikke vite hvilken dag det er. Det er ferie for meg, når dager og klokkeslett får styre seg selv.

Verdens skjønneste to små. En liten og en litt større. De lange bena slår de mest fantastiske hjul på plenen, w var helt i ekstase og måtte prøve å slå hjul selv. Litt uten hell akkurat nå, men gi det en sommer eller to til så tror jeg hjulene kommer for han også.

LET'S TALK ABOUT SKINCARE: OBAGI OG SOL

Jeg har løpt rundt uten sminke hele ferien, og jeg har blitt så god venn med solhatten min og faktor 50. Jeg har faktisk fått litt farge i ansiktet likevel! Men det aller beste av alt er at solen ikke har fått pigmentflekkene (tidligere solskader) under øynene til å komme tilbake! Jeg er så glad i Obagi og hva ZO produktene fortsetter å gjøre for huden min, den investeringen (for det er rett og slett en investering) jeg gjorde i fjor høst da jeg begynte på en obagikur, har virkelig payed off. Det var ikke gøy når det stod på, men det er så godt å ha jobbet seg frem til en jevn og klar hud som ikke trenger noe sminke. Det er hverdagslykke for meg.


Hakepartiet har klarnet opp igjen (kan absolutt anbefale ZO aknetrol til lokal behandling av utbrudd) og solkrem får komme på flere ganger om dagen når jeg er ute i solen. Det er virkelig det beste man kan gjøre for å ta vare på huden, å beskytte den mot sol.


I <3 OBAGI

EN HVIT JUMPSUIT

Late dager, varme solsenger, små føtter løpende rundt, store hender som tar i mot i bassenget. For en lykke dette har vært, en hel uke med familie, fri og masse tid sammen. I morgen setter vi snuten hjemover, til en dag med fri hjemme først. Det er luksus, vi drar hjem for å ha fri. Men først er det en middag til, en natt til, og en frokost til. Og kanskje et bad eller to til i morgen tidlig.

Det er enkelt hele dagen, og kanskje litt mascara om kvelden. Men mest av alt er det fri og lette plagg. Ferie på sitt beste.

EN SORT BADEDRAKT

Jeg kan nesten ikke tro det. Vår siste hele feriedag har blitt kveld den også. Vi har tatt livet med ro i hele dag, og helt på tampen var vi en tur inne i båthavnen i Cannes og tittet på alle de fine båtene (eh, jeg mener skipene, båt blir bare alt for lite å kalle de) ankret til kai. Et siste bad nå så er det middag.

STRIPER TIL FROKOST

Nest siste frokost med så mange pain au chocolate man bare klarer å spise er for lengst i magen. Disse feriefrokostene ute på myke puter, de kommer jeg til å savne. Det er virkelig den beste måten å starte dagen på. Ute i frisk luft, med kaffe an mass, frisk frukt, deilige croissanter, fransk youghurt og pain au chocolate. Jeg tror dette må innføres i helgene hjemme også i sommer.


Coffee and stripes in france. Et litt trøtt ansikt bak solhatten i dag, men kaffe fikser alt.

Ha en fin dag!

BADETØY MED UV-FILTER


Litt sol skal de små få ha på kroppen sin de også, men jeg synes slike uv badetrøyer er så gode å ha i tillegg. I hvert fall om man er lenge ute, og inn og ut av vann. Og ennå søtere blir de jo med initialiene sine på. Denne supersøte blå uvtrøyen fikk han litt stor i fjor og den passer helt fint ennå en sesong.
Den søte trøyen med navn på er fra Lands End og den morsomme solcapsen fra hm.
MARKED I VALBONNE

Hver fredag er det marked i Valbonne. Dagens ferietips blir å dra innom dette sjarmerende markedet om du er i området rundt. Nesten alle gatene blir fulle av små boder som selger alt fra hjemmelagede såpestykker til deilige pølser, gode krydder, spennende oster, klær, smykker og alt du kunne tenke deg. Trikset er å være tidlig ute, for her blir det fort fullt av mennesker.Både såpe og krydder herfra blir med hjem i baggasjen. Jeg gleder meg til å lukte og smake litt av frankrike hjemme igjen også.

SOLKREM TIL Å HA UTENPÅ SMINKE

Men hvilken solkrem kan man bruke om man skal ha på seg sminke? Da jeg skrev om soltips for en liten stund siden var det mange som lurte på om jeg hadde tips til noe man kunne ha utenpå sminke, for det er jo ikke så lett å skulle smøre seg med høy faktor i kremform flere ganger om dagen om man har planer om å ha på seg sminke i mellom. Dette lure pudderet kan man ha utenpå sminken, det er helt transparent, gir god beskyttelse og er enkelt å ta på flere ganger om dagen. Det er rett og slett en lur liten rakker å ha med i vesken.

Sunforgettable Color science har lagt i vesken min siden jeg fikk en prøve på den i en goodiebag en gang i vinter (så den er faktisk sponset, men jeg kan bare ikke huske fra hvem!), og min skeptiskhet ble fullstendig borte allerede første gang jeg testet det. Det funker. Jeg tror man må innom en hudpleieklinikk for å få fatt i disse, men det er det verdt. Jeg vet at bl.a Beths Beauty har de i Oslo om man bor der.

POOL TIME & BIKINI

Ah, bassengkant og plaskende vann. Når man i tillegg har små føtter løpende rundt blir det bare ikke bedre. En herlig ettermiddag ved bassenget har gått over i kveld og fransk grill. Jeg planlegger eksakt samme ettermiddag i morgen. Men først begynner dagen med marked i morgen tidlig, det gleder jeg meg til.


Bikini, solhatt, badebukser og badestash til den lille. Ferielivets gleder.

GOING GREEN IN CANNES

Grønn kjole i Cannes i dag. Det ble en liten tur innom Cannes og croisetten i formiddag. Vi har vindusshoppet litt og ordentlig shoppet litt (riktignok i butikkene bakenfor), og kost oss med kjempedeilig lunsj på stranden. En tur innom Cannes er litt obligatorisk når man er i området.


Det er jo så gøy å se på alle de fine vindusutstillingene, og selv om ønskelisten er full for lengst, fant jeg en veske jeg ble veldig betatt av. Jeg setter den på listen jeg (over not going to happen, ever). 

HAVAIANAS BABYSTYLE


Herlighet så søte. Disse babyhavaianasene ble med på tur, og det var full klaff fra første stund. Han syns det var så gøy å få de på, og løp rett avgårde. Nå er det kun de han vil gå med hele tiden, han vil helst ha de på når han skal sove også.

BLUE IN VALBONNE

En blå sommerkjole i de smale gatene i Valbonne i dag. Fine ferierdager er halvveis allerede, tiden går alt for fort. I morgen blir det en liten tur til Cannes, og i overmorgen en tur på bondemarked. Det er så godt med batterier på lading, inspirasjon i mat og inntrykk, og litt farge på kroppen. Vi koser oss, det er ikke noe å si på det.


Her er det straks middag etter en herlig ettermiddag med bassengkos i godt selskap. I dag tror jeg det blir en tidlig kveld på oss, etter noen innholdsrike siste dager. I kveld står det hjemmelaget pizza på menyen. Helt perfekt.

HVOR ER VANNGLASSENE FRA?

Dette er litt gøy å kunne vise dere, for det er mange på instagram og her inne som ofte lurer på hvor vannglassene våre er fra når jeg dekker bord eller får frokost på sengen. Og nå kan jeg endelig vise dere! De er håndblåste i Biot og kommer i de fineste farger. De lages to steder i Biot, men det er hit du vil dra, til Raphael Farinelli, her koster de en brøkdel av prisen, og innehaverene er så hyggelige. Glassblåseriet ligger i selve butikken, og det er så gøy å se hvordan de lages på stedet. Vi har fyllt på litt i samlingen med både klare og lyseblå vannglass i dag.Dagens frankriketips om du liker den franske følelsen på vannglassene og er i området rundt Valbonne, Mougins, Biot etc. De kommer i alle mulige typer og varianter.

ROSÉVIN

Den beste rosévinen er ikke rød, men lys lys rosa. Dagens ferietips i frankrike er et iskaldt glass med den fantastiske rosévinen Minuty. Den smaker frankrike, sommer, sol, strand og vann. Og om du tror du ikke liker rosévin, prøv denne.

EN UTROLIG PRAKTISK REISETRILLE

Slutt å tull så praktisk reisevogn! Vi fikk låne denne helt supre reisetrillen av et vennepar da vi skulle ut på tur, og jeg har blitt like entusiastisk som de trodde jeg kom til å bli. Den klappes helt sammen, blir kjempeliten, tas med ombord  i flyet og legges i hattehyllen (ergo man har vogn helt frem til gate og med èn gang fra gate igjen), er kjempelett å ta opp (selv med en baby på armen), har til og med kalesje man kan ta opp og ned, og til det nesten viktigste av alt, ryggen legges enkelt ned og vognen blir helt super til soving også. Altså hva mer kan man ønske seg? Det er jo en helt ordentlig vogn, det er til og med plass til litt baggasje under.
Jeg aner ikke hva den egentlige modellen heter eller hvor den selges eller noe, men det står babyzen på siden, så jeg regner med at man finner frem til riktig om man søker litt på nett. Superpraktisk både på reise og hjemme. Jeg gir meg over, praktisk og kompakt. Det liker vi.

WEARING OFF WHITE ON OFF WHITE

For noen fine dager vi har. Ferievarme, familietid og masse masse sol. Vi løper etter w, bader, smører på solkrem, løper igjen, bader igjen og smører på solkrem igjen. Og vi nyter hvert sekund. En deilig lunsj venter, og litt avslappning før vi skal ut og spise i kveld. Ton i ton off white i dag, for meg er det sommer.


Jeg tror vi kommer til å leve lenge på denne ferien! Jeg håper dere har fine dager enten dere er hjemme, eller har snikbegynt på ferien som oss.

EN TURKIS LANG SOMMERKJOLE


God morgen fine dere. I går var den en lang turkis sommerkjole på. I dag nytes kaffen og frokosten med litt mindre på. Planene for dagene kommer etterhvert som vi får lyst, og det er så deilig. Vi tar virkelig livet med ro, og koser oss. Jeg ville bare ønske dere en fin morgen mens T og miniT er i badekaret. Vi ses igjen litt senere i dag med noen flere tips og (frankrike)triks.


STRANDTIPS CAP d'ANTIBES: PLAGE JOSEPH


Det er ikke alltid like lett å vite hvor det er fint å dra når man er på tur. Om du er i området Valbonne, Mougins, Antibes etc. og har lyst å gjøre en dag ut av strandkos på et litt roligere sted enn inne i Cannes eller Juan les pines, kan jeg tipse om å dra til Garoupestranden i Cap d'Antibes. Helt innerst ligger det et strandområde som heter plage Joseph. Et topp sted på stranden som i tillegg er veldig barnevennlig, og har mye rimeligere priser på solsenger og meny i forhold til de litt større stedene.


Vi lå helt nede ved vannet, og gjerdet til høyre skjuler en veldig koselig strandpromenade, perfekt til trilleturer for de små eller spasering for de store. Parasollene på plage Joseph er grønne og hvite, og adressen er 1081 Chemin de la Garoupe, Cap d'Antibes. Mange har kanskje leid bil om man skal farte litt rundt, så da gjør det ikke noe om det er et lite stykke fra akkurat der hvor man bor. På alle disse småveiene man må ta for å komme hit får man jo se så mye artig også. Dette ble dagens ferietips fra sør-frankrike, jeg håper det kan være hyggelig med noen tips herfra fra uken som kommer.

ONE PIECE BADEDRAKT AT THE BEACH

I dag har vi hatt en fantastisk dag på stranden. Når det kommer til beach wear er jeg veldig glad i badedrakter, og i år ble denne fine med på ferie. Jeg elsker fargene og snittet. Vi kom akkurat tilbake fra stranden og skal hoppe i dusjen og gjøre oss klare til middag med den lille først og middag etterpå. Vi testet forresten ut et nytt sted på stranden i Cap d'Antibes i dag, som jeg absolutt kan anbefale, så jeg tenkte jeg kunne stikke innom med et strandstedtips om litt. Det kan jo være litt hyggelig om noen skal til området. 


// (annonselenker) Badedrakt herfra / solbriller rayban / solhatt gammel //

COFFEE AND STRIPES AT THE AIRPORT

Bonjour! Vi har sagt farvel til Oslo for noen dager, og jeg skal innrømme at jeg hadde grudd meg litt til å fly med minien etter i fjor sommer (da skrev han dette reisebrevet hjem), men flyturen var en drøm av en tur med besteforeldre på samme rad (det er det jeg sier, besteforeldre er et must). Kofferter er pakket ut og solkrem er smurt på små kropper flere ganger allerede. Vi er på plass. Striper på striper på andre veien fikk være flyplassfølget mitt i dag.

SEE YOU IN FRANCE

Det er egentlig alt alt for tidlig, men vi er så i gang med ferien allerede, og kaffekopp nummer to er på vei. Fordelen med å dra så tidlig må jo være den ultimate bonus, flyplasskø og sikkerhetskontrollsjekk går jo som en lek. Vi setter straks nesen mot sør-frankrike, jeg håper dere blir med!

Ha en herlig søndag <3

hits