februar 2015

CANARY YELLOW
Kanarigul lørdag til dere! Når formen kanskje ikke er helt sånn på sin beste og det er grått og trist ute med regndråper i luften er litt kanarigule solstråler en kjempefin kur på både humøret og formen. Det er litt for kaldt ute med korte skjørt ennå, men med høye varme støvletter til kan man komme unna med å bruke litt mer av klesskapet sitt til det blir varmere ute. Slenger du en varm kåpe utenpå skinnjakken din også kan du begynne å bruke skinnjakken din igjen samtidig som du holder varmen en stund til. Jeg er på jakt etter vårfølelsen og jeg merker at skinnjakker og skjørt frister mer og mer!

I'm colouring both my mood and the city canary yellow today! When you're not feeling at the top of your game and the weather outside is matching the way you feel there's nothing like a bit of colour to spice it up. Just try, I promise it will work. It's not quite the right temperature outside for wearing skirts just yet, but if you pair them with some knee high boots you'll get away with it. Wear your wintercoat over your leather coat and you'll be able to start wearing your favourite leather jacket again too!

RASPBERRY LIPS


Jeg har det med å få nye favoritter når det dukker opp litt uventede ting jeg ikke har tenkt på selv i sminkepungen min. T har det med å overraske med slike småting og det er så utrolig hyggelig! Etter å ha vært innom samme sted på veien flere ganger løpende gjennom en flyplass får han alltid hjelp av de flinkeste jentene til å plukke morsomme ting fra flyplasshyllene og jeg blir like glad hver gang, jeg må bare si tusen takk til dere som jobber på Gatwick! Raspberry lips og en fantastisk rouge er nye favoritter.

I tend to get new favourites in my makeup bag whenever T has been away, he's found the hidden secret of always being on top of his game. He stops by the same place while running through Gatwick airport and always gets help from the sweetest girls picking out what always seems to be completely me! I just have to give a shoutout to you if you're one of these girls, thank you som much! You guys really know what you're doing! I absolutely love this raspberry lipstick and this gorgeous blush.

IT'S THE WEEKEND!


Den starter ikke før om litt, men jeg er så klar for helg. Du deilige fine helg som allerede er fyllt opp med masse fine ting, vi skal ut og spise i kveld og det gleder jeg meg til. Endelig litt tid med han fine min som jeg nesten ikke har rukket å se noe til hele denne uken heller. Da er det fint å kunne avslutte fredagen med et bang. Happy weekend!

It doesn't start until a little while, but I'm so ready for the weekend! It's filled with all kinds of fun things and tonight we're going out to eat. We're ending our friday with a bang!

CAN I WEAR YOU?

God morgen! Det er godt mulig det er kaffen som snakker, men da jeg skar opp denne morsomme rosa saken i går var det første jeg tenkte at jeg skulle ønske jeg kunne hatt dette som antrekk! Og jeg tenkte fortsatt på det da jeg våknet i morges! En nydelig bluse i disse freshe fargene hadde vært midt i blinken nå for å få litt vårfølelse! Hadde det ikke vært fint om man kunne ønske seg klær ut fra hvilke farger man så rundt seg?


Jeg blir inspirert av de rareste ting, akkurat nå skulle jeg gjerne ha flyttet inn i en pitahaya. Jeg håper dere får en super fredag!

It might be the coffee talking, but when I was slicing up this pitahaya yesterday all I could think about was how bad I wanted to just wear it! I felt the same way when I woke up this morning. Imagine a soft silk blouse in these colours, it would be kind off perfect for that spring feeling now that the snow is back wouldn't it? I get my inspiration from the weirdest things, right now I want to move in with this pitahaya.

LEATHER AND WOOLHer går det fortsatt i gamle favoritter, de petroleumsblå skinnbuksene er vel det nyeste tilskuddet til favorittfamilien. Jeg vet at det fortsatt er snø ute, men jeg har dristet meg til å finne frem noen vårfavoritter igjen sammen med ull og skinn, de semskede ankelbootsene var akkurat det jeg trengte i dag. Jeg stjeler alltid skjerfene til min kjære og i dag var intet unntak. Jeg vet ikke hvorfor men jeg synes han alltid har finere skjerf enn meg!

I'm still in my old favourites (will be getting some new ones soon though to not bore you completely to death!!), these petroleum leather pants are the newest addition and I have to stop myself from wearing them every day. I know it's still snow outside but I just had to get some spring on me and these old suede booties was just the perfect thing to throw into the mix today. I always tend to end up with my love's scarfs around my neck too, they're just better!

IT'S COFFEE O'CLOCK


God morgen! Her er vi tidlig på an og mens vi venter på barnetv (ja det begynner ikke før halv syv! Er det noen som skriver under om jeg starter en underskriftskampanje for at det må flyttes til seks? ) tenkte jeg at jeg like gjerne kunne si god morgen og ønske dere en herlig dag. Hva skjer med ukene, det er allerede torsdag og vi er nesten ferdig med februar allerede! Hold dere fast, 2015 kommer til å fyke forbi. Jeg gleder meg til fortsettelsen, for vi har nemlig booket vår første lille ferietur. Det er en miks av business og pleasure men likevel, hurra! Måtte mai komme så fort den bare kan.

Top of the morning to you! We're at it early this morning, we're actually waiting for the cartoons to start (they don't start until 6.30! Will anyone sign a petition to make them start at 6?) and I thought I would say good morning to you and wish you all a great day. What happend with the days and the weeks, it's already thursday and soon it's March! Hold on, 2015 will outrun you if you don't hang on for dear life. I'm ready to hang on because we just booked our first vacation this year! It's a mix of business and pleasure, but hey, it's a vacation! Come this May we head for Greece.

10 ÅR ELDRE PÅ 2 ÅR


Vi så på hverandre, jeg vet ikke hvem av oss det var som begynte å le først. Vi var ikke et syn for guder. Mørke ringer under øynene, bustete hår, rotete kjøkken og jeg turte ikke å se etter, var det grå hår? Vi hadde blitt 10 år eldre på 2 år. Jeg kan regelrett se nye rynker forme seg hver dag jeg ser meg i speilet og klokken sier det er morgen, nei vent, det var visst et lite menneske som sa det var morgen og ikke en alarmklokke. Og vent, kvart på fem kan vel strengt tatt ikke regnes for morgen, det er vel noe som ligner mer på midt på natten om jeg skulle ha hørt på mitt gamle jeg. Etter fire netter borte på jobb og masse søvn var T fortsatt utslitt og kunne ikke skjønne hvorfor han ikke var uthvilt. Da måtte jeg le, for det er jo det jeg har prøvd å fortelle han i to år, det blir aldri nok søvn! Jeg mener det, mangel på søvn (jeg vet ikke om du husker hva søvn er, men det er altså en sagnomsust lykketilstand) gjør at man rett og slett blir en dårligere versjon av seg selv. Tanken om når jeg kan gå og legge meg igjen har slått meg så tidlig som i det sekundet jeg har våknet, da kommer man langt med galgenhumor og en dose eller hundre koffein.


Mens vår lille håpefulle turner rundt på gulvet eller rundt hodene våre i OL-tempo klarer vi knapt å snu oss før han er forbi og i gang med en ny aktivitet. Vår lille har ikke gått siden han var 10 måneder, han løper. I alle våkne minutter, jeg tror ennå ikke at han egentlig vet hva det vil si å gå. Som pappaen, de er helt lik. Da han begynte i barnehagen sa de at han var det mest aktive barnet de hadde sett, noensinne. "Men si meg, sitter han aldri stille hjemme heller?" "Eh, nei.. skal de det?"

Og vi har bare ett barn! Som er friskt og fint (og helt uten diagnoser om du skulle bli engstelig for det) og fortsatt mulig å plukke opp og bære med seg under armen om det skulle skjære seg helt (trassen har også gjort sitt inntog, bare sånn for å forsikre seg om at ting blir så vanskelig som de overhodet kan bli, neeeei ikke rød kopp, GRØØØØØØØØØØØØNN kopp!). Jeg skjønner ikke hvordan dere andre gjør det! Hadde jeg visst hvem dere var skulle jeg ha sendt en liten premie til hver og en av dere i posten, de med syke barn får 10.

Stillhet er et ord jeg ikke kjenner betydningen av lenger og av og til er det ren lykke å gå ut og hente posten, alene. Da tar jeg gjerne to minutter ekstra ute, barfot.

I det øyeblikket jeg tenker det ikke kan bli verre, legger han hodet på skakk, smiler og sier "værsåsnill mamma, kose" mens han kaster seg rundt halsen min. Altså han kan dette med sjarm, han bruker det som våpen i enhver situasjon og kommer alltid unna med det. De iskalde bena mine tiner rett opp og vi alle vet at han har kjøpt seg masse ny tid.

Det er mange som lurer på om jeg er gravid og når vi skal ha nestemann, ikke om, bare når. For å si det sånn, ikke med det første ;)

We looked at each other, I can't remember who started laughing first. We wern't a sight for sore eyes. We had bags under our eyes, messed up hair, the kitchen was messy and I didn't dare to look, was it grey hair? We had aged ten years in two years. I can literally se new lines forming around my eyes every morning the alarm says it's time to get up, oh wait, it's a tiny human saying it's morning and not the alarm. They don't always say it's morning at the same time... One of them often says it's morning way before it's actually morning. Sleep is really everything, T had been gone for four days for work, had a ton of sleep and couldn't for the life of him understand why he still wasn't rested when he got back. Then I started laughing because that's what I had kept telling him these last two years, you'll never have enough sleep again, ever. Beeing sleep deprived leaves you in a constant bad mood (I'm sorry, but it really does) and you'll come a long way with some gallows humour and a big dose of caffeine. It's wise to just let the caffeine keep coming in small doses all through the day really.

Our little fellow hasn't walked since he was ten months, he runs. In every waking moment, I'm still not absolutely sure that he knows how to walk. And if he's outside or in an airport, he runs away. Not the best combo if you also have luggage to attend to. When he started kindergarden they said that he was the most active child they had ever seen, "Tell me, doesn't he ever sit still at home either?" "Ehm, no... are they supposed to do that?"

And we only have one child! Which is healthy and cute and without any diagnoses (if you're thinking that) and still small enough to pick up and carry away from any situation when the terrible two's kicks in (they have kicked in just to make sure that everything that can turn into a battle will, NOOOOO, not the red cup, the GREEEEEEEEEEEEn cup!!). I don't know how you guys do it! If I knew who you were I would send you all a price in the mail, those of you with children who suffer from ilness or has other challenges get 10!

Silence is a word I can't remember the meaning of and sometimes it's pure bliss to go outside and get the mail, alone. I often tend to take an extra minute or two out there, barefoot.

But at that exact moment when I don't think it can get any worse, he tilts his head and throws himself aorund my neck while telling me he wants to cuddle. My cold feet thaws right up and he knows he's bought himself some more time. He's a charmer this one, and he knows how to use it. He balances it perfectly and his charm weapon always end up winning.

Many of you are asking me if I'm pregnant or when we'll be having number two, let's put it this way, it's not going to be any time soon ;)

HULL PÅ KNÆRNE


Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i jeans med hull på knærne? Jeg lager gjerne hullene selv når jeg begynner å bli litt lei av et par for da får de en helt ny look og blir fine å ha på igjen. Siste par ut er disse sorte skinnbuksene, de fikk en liten makeover med hull på knærne for en liten stund siden og plutselig ble de nye og morsomme igjen.

It's no secret that I love ripped jeans. Mostly I make them myself (the cuts not the jeans!), It always seems to give my jeans new life. These leather pants got a makeover with my scissors a few days ago and I've been wearing them with with ripped knees ever since. A very quick update to an old pair of pants that gave them a new lease on life.

EN VANNMELON


I fjor høst kom denne morsomme vannmelonen på bordet. T hadde laget den til fest i barnehagen og selv om jeg har vist den en gang før ble jeg så glad da jeg gikk igjennom noen gamle bilder og den fine hvalen lyste mot meg. Han har hulet ut vannmelonen med en liten isskje og på den måten laget små vannmelonkuler som han har lagt tilbake etterpå, sammen med små kuler av mango, honningmelon og bær. Helt perfekt til et barneselskap eller fest i barnehagen når vi nærmer oss vår og sommer! Skal jeg være helt ærlig hadde jeg blitt utrolig glad om den stod på mitt eget festbord også.

Last year T made this incredible watermelon whale for a party in our son's kindergarden. I was looking through some old pictures when I saw it and I just had to show you all again. He's used a small ice cream scooper to make watermelon scoops and then filled up the water melon again with the scoops of watermelon, other types of melon and berries. Perfect treat for the kids, or let's be honest, I would love a whale like this myself!

CHOPSTICKS FOR THE KIDS


I vår familie er barna litt over gjennomsnittet glad i sashimi tror jeg, men å bruke spisepinner for de små er vel mildt sagt utfordrende. Helt til nå! For litt siden fikk min lille niese disse hjemmesnekrede spisepinnene på bordet og vips var hun den fødte spisespinnebrukeren! Med strikk på toppen og en liten litt myk bit med noe i midten ble spisepinnene nesten som en tynn pinsett og plutselig skulle alle de små ha helt egne spisepinner. Et utrolig morsomt og effektivt tips om du har barn som har lyst å spise med pinner.

Om man er litt nybegynner selv er jo dette en utrolig fin måte å lære seg å bruke spisepinner på selv også. Så kan man jo øve litt hjemme om man har lyst til å bli flinkere på spisepinneteknikken sin.

In our family the kids are all about sashimi for dinner, they just love it. The chopsticks on the other hand aren't quite on their side. Until now! My niese got these homemade chopsticks a little while back and now all the kids have their own pair. With a rubber band on the top and a something soft in the middle the chopsticks become almost like a tweezer and it's so easy for the kids to use them. Or if you know anyone who could do with a bit of work on their own technique this is a such a great trick.

A MINTY FRESH HOT CHOCOLATESom den varm sjokoladejunkien jeg er synes jeg det alltid er gøy å prøve morsomme varianter av hot chocolate. Da jeg fikk valget mellom hvit varm sjokolade eller mørk med et hint av mint i på hyttetur i helgen måtte jeg begynne med den mørke med mint. Varm mørk sjokolade med en drømmende ettersmak av mint, altså her snakker vi kos kos kos.
De beste smakene på varm sjokolade jeg har prøvd har alltid vært kjøpt på reisefot, så hold øynene åpne for små slike bokser med utrolige gode smaker til din varme sjokolade om du skal ut og reise i næremeste fremtid. Utrolig søte vertinnegaver å ha i skapet også om du har lyst å dele hemmeligheten med noen du vet er glad i varm sjokolade.

As the full blown hot chocolate kind of junkie that I am I'm always up for trying new types of this decadent delight. When I had to choose from white hot chocolate or dark with a hint of mint this weekend, I had to go for the minty fresh one first. Hot dark chocolate with a hint of mint, i love it. It kind of throws you and comforts you at the same time. Keep your eyes open for different tastes next time you're travelling. And ps: they double as the sweetest hostess gifts.

S U N D A Y S
For en nydelig søndag vi har hatt! Lang frokost, ut å leke i snøen, lunsj i gapahuken og hjemmelagde pølser på bålet må jo være den perfekte søndag? Det eneste som manglet var den fine pappaen som vi etter mange dager borte har begynt å savne veldig! Da er det ekstra hyggelig å bli invitert på hyttetur med mange små lekekamerater for lille. Nå er vi på plass hjemme igjen og roen har senket seg, jeg skal nyte kvelden alene før jeg får tilbake min mye bedre halvdel om bare noen få timer. Akkurat det gleder jeg meg veldig til nå kjenner jeg <3

What a beautiful sunday it has been! We've been outside playing in the snow all day, only stopping for lunch with home made sausages on the fire. How perfect is that? The only thing missing was T! But when we're home alone it's so much fun getting an invite for a weekend in the woods with all of w's cousins. We're all the way back in town and I'm ready for a relaxing night before I get to kiss my husband hello again in just a few hours. I can't wait!

CABIN STYLE


Fin søndag! En litt sen update fra meg da jeg har hatt litt trøbbel med nettet på hytta i dag. Men jeg har tatt masse fine bilder så det er bare å glede seg til flere innlegg i løpet av dagen. Vi har kost oss sånn på tur, god mat, basing i snøen, hjemmelagede pølser på bålet i gapahuken og masse skogsluft. Rett og slett en liten getaway. Jeg fikk til og med fem minutter med et magasin, det er helgelykke på alle plan for min del!Hvitt på hvitt på sorte striper, jeg gleder meg til jeg skal mikse masse fine hvitfarger sammen fremover når våren kommer.

What a nice sunday! I've been having some trouble with my internet connection at the cabin this morning so my first post today was really late I'm afraid. But what a day, the sun is shining and I even got in a five minute coffee break with a magazine! That's just pure happiness if you ask me. I love a good white on white moment and the second it gets a little warmer outside (please dear god let it be tomorrow!) I'll be all about white on white.

SLOW MORNINGS

God morgen og fin lørdag til dere! W og jeg har vært hjemme alene noen dager og morgenkosen står høyt i kurs hos begge to. Barnetv og lastebiler for han, kaffekopper og aviser for meg. Om litt pakker vi sakene våre og drar på hyttetur, men først skal jeg ta noen bilder av noen utrolig fine spisestuestoler jeg så i går.


Vi håper dere får en helt nydelig lørdag!

Good morning! It's saturday and we've been enjoying slow mornings like this the whole week. We're home alone this week and we're just making the most of it. In a little while we're headed for a weekend in the woods. But first I have to show you some pictures of the cooles dining room chairs! Have a great saturday!

HVERDAGSFAVORITT: PASTA BOLOGNAISE


Vi har noen hverdagsfavoritter vi aldri blir lei av. En god pasta bolognaise er en av disse, det beste jeg vet er når man lager litt for mye slik at man har rester til middag dagen etter også. Så kan man blande inn det man har lyst til om man blir lei av å lage den helt lik hver gang. Oppskriften har jeg lagt ut før, men det kan jo være hyggelig med litt pastainspirasjon igjen for gamle og nye lesere. Har du litt ekstra god tid en dag er det utrolig godt å lage pastaen helt fra scratch også.


Thorleifs pastadeig finner du oppskrift på her.

Jeg skal passende nok avgårde på middag straks, bli med på instagram da vel! Dere finner meg på @tinemonsenno  :)

YELLOW FRIDAY

God morgen! Så var fredagen også på plass, denne dagen blir så fin. Solen skinner, det er blå himmel og jeg skal avgårde i et spennende møte nå på morgenkvisten. I kveld står en fin bursdagsfeiring på planen, det gleder jeg meg veldig til. Ha en super fredag, jeg går for sennepsgult i dag også.

Good morning! Suddenly it's friday again. This day is going to be great, the sun is shining, the sky is blue and I'm off to an exciting meeting in a little while. Tonight I'm looking forward to celebrating the birthday of a good friend of mine. I can't wait actually, the perfect end to a great day. Have a nice day, I'm off wearing mustard yellow again.

SENNEPSGULJeg har en greie for sennepsgult for tiden og jeg jeg har lagt min elsk på noen få ullfavoritter i denne fargen som har flyttet inn. Slik som denne sennepsgule ullkåpen. Stylingen går av seg selv for jeg synes denne fargen egentlig er fint til alt, man kan rett og slett være så kjedlig man bare vil under for med litt sennepsgult over lyser man opp hele dagen. Her har pasta bolognaisen fått ben å gå på, en liten mini sover og jeg skal bruke resten av kvelden sammen med Madam Secretary. Min seriefavoritt for tiden, den er så bra!

This colour! I find this mustard yellow colour the most flattering colour at the moment. It's so easy to style and it really lightens up the whole place. A few new pieces in this colour have moved in and a few more probably will. You can wear the most boring outfit, slap on a yellow coat and you're good to go. Here the pasta bolognaise is long gone and I'm spending the rest of the night with Madam Secretary. My favourite show at the moment, I can't help it, I just love her sense of everything.

MY SISTEREtter at jeg viste noen bilder fra atelieret til min flinke kunstnersøster i sommer (jeg er så heldig å ha to fantastiske søstre) er det flere som har lurt på om hun har en nettside hvor det går an å se forskjellige ting hun har gjort. Jeg lovet å si fra om hun fikk en nettside og nå er en endelig oppe og går! Der finner dere både kontaktinfo og en samling av malerier hun har laget tidligere. Jeg elsker uttrykket hennes, fargebruken og de fantastiske kvinnene hennes.Livingart.no finner dere her.

After I showed some pictures from my sister's art studio last summer I promised to tell you if she ever went online. Now she has! Check out her paintings at livingart.no, I absolutely love her way of painting. It's so magical and dreamy.

GEOMETRISK TAPET


Jeg er utrolig glad i tapet (ref. vårt oransje soverom) og i stuen valgte jeg et tapet med geometrisk mønster for å brekke opp alt det mørke. Det skal etter hvert bli tapet både på mitt bittelille hjemmekontor samt på barnerommet og jeg har allerede bestemt meg for farger. Så nå håper jeg bare at jeg kommer over det perfekte mønster også x2 (barnerommet må jo få et eget mønster).


Det kommer bare mer og mer geometrisk tapet og om du har lyst på en forandring hjemme er det utrolig mye fint å velge i nå. De fleste tapetleverandører har kommet med kolleksjoner med mye geometri i og du får de i alle farger og varianter. Og du, gå gjerne for tapet på alle fire vegger om du tar et lite rom. Det blir rett og slett roligere og mer eksklusivt. Jeg og mini har vært hjemme med vinterferiefri hele uken, men i helgen drar vi på hyttetur! Det blir koselig, det er jo alltid gøy å dra bort litt.

One of my great loves in life is wallpaper (as you might have guessed from our orange bedroom). In our livingroom I opted for a geometric wallpaper to create some contrast with all the blue. There's so much geometric wallpaper to choose from now, so if you're thinking about making a change in your home the time is now. Most of the wallpaper companies have made lots of room for geometric patterns in their new collections and they're available in a lot of different colours and patterns. And if you go for wallpaper, do all four walls if you can. It really makes the whole room. I have decided to go for wallpaper in both my tiny home office and also the nursery, but that have to wait a little while until I find the perfect one times two.

GLOVE ME UP


Det er kaldt ute. Selv om jeg noen ganger tror (og håper) at det har begynt å tine litt der ute må jeg bare innse at det ikke har det. Jeg er utrolig glad i hansker og har alltid med meg et par i vesken eller i lommen når jeg løper ut om morgenen. Det er kanskje derfor jeg hver sesong må investere i nye par for jeg finner ofte bare en av de forrige igjen etter en lang sommer. Mitt lille triks er at jeg alltid kjøper hanskene mine i fine farger, det er en skikkelig quick fix på et kjedelig antrekk eller en dårlig dag.

It's cold outside. Even though I long for spring and sometimes imagine it is, it's really not. I'm in love with gloves and I always have a pair on or with me when I leave in the mornings. Maybe that's the reason I always end up with only one from the pair after the season has finished. My trick is to go for gloves with colours, it's a really good quick fix for a boring outfit or a bad day.

OVNSBAKTE FIKEN


Jeg er så glad i forretter, med en rask forrett og en kjapp dessert i bakhånd kan selv den enkleste middag bli til en treretters uansett ukedag. Lise Finckenhagen hadde lagt ut sin oppskrift på ovnsbakte fiken for litt siden og i går rakk jeg endelig å teste den ut. Jeg hadde ikke alle ingrediensene men holdt meg enkelt til det jeg hadde, nemlig chevre, litt rosmarin, honning og litt rosepepper.

OVNSBAKTE FIKEN

Skjær av stilken på fikenene og skjær et stort kryss i hver fiken slik at du kan åpne de.
Plasser litt chevre i midten av hver fiken og legg litt fersk rosmarin over. Topp med litt honning og rosepepper og bak fikenene i en ildfast form (gjerne med litt olivenolje i bunn) på 200 grader i ca. 8 minutter.

Vips har du en nydelig forrett på hver tallerken.


Baked figs! I love starters, a quick starter and a simple dessert is the easiest way to make an every day dinner into a three course dinner just like that. Lise Finckenhagen shared her receipe for baked figs the other day and I've been dying to try it out. I didn't have all of the ingredients but I sticked to what I did have. Figs, chevre, rosemary, honey and a little bit of rose pepper.

BAKED FIGS

Cut the stem of the fig and slice across the figs so you can open them up (like a baked potato). Add chevre, some fresh rosemary, a dash of honey and a little bit of rose pepper. Bake them in the oven for about 8 minutes at 200 degrees.

Eight minutes later you have a wonderful starter.

RED LIPS PINK SKIRT


Jeg går alltid for lipgloss med mye farge, det er rett og slett mitt eneste våpen mot at den bleke vinterhuden ikke skal gå i ett med den hvite bakken utenfor. Nå kommer dere sikkert til å le, men jeg er ikke like sur som jeg ser ut. Dette er bare uttrykket jeg får når jeg hver eneste gang skal ut av bilen kommer på at bildøren har fått det for seg at den kun kan åpnes fra utsiden og jeg må klatre ut en annen vei for å komme meg ut. Åja, går du ut førerdøren når du skal ut av bilen? Det er bare så last year, nå er det "in" å gå ut på passasjersiden.

Etter 4 dager med dette har jeg til og med blitt så vant til det at jeg bare smiler til de som stopper opp og lurer på hva i alle dager det er jeg holder på med. Jeg er på vei ut for å rekke en kinodate med fine jenter, jeg må jo bare få med meg 50 shades. Den er jo nesten obligatorisk.

I always choose a lipgloss with lots of colour, when you have (really) fair skin you have to have a secret weapon. I'm not in as bad of a mood as these pictures might say, this is just my expression when I every time I'm getting out of my car realize my door is broken and will only open from the outside (this I of course will forget during the trip so it comes as a surprise every single time!). So for four days I have been climbing out the other way, in high heels that's quite the accomplishment.

IT LOOKS LIKE A CANDY BAR...


Det er kanskje noen som har fått kålrot slik som dette i barndommen? Et morsomt triks for å gjøre sunne ting litt gøyere å spise for både små og store. Skjær opp kålrot som om det er en sjokoladeplate som har hakk i seg slik at det er enkelt å brekke av en og en bit og pakk den inn i aliminiumsfolie. Vips så har du et sunt alternativ til litt snacks, eller som en ekstra hyggelig overraskelse i matpakken. Så morsomt og enkelt som bare det.


I don't know if any of you remember this from your childhood? Cut up a piece of rutabaga in the shape of a candybar (with lines and everything so you can easily break off a piece) and wrap it in aluminium foil, suddenly you have a healthy alternative for a snack or as an extra addition in your (or your kids) lunchbox. It's as easy as one two three.

GO RED

Valentine's Day er over, men jeg er hektet på rødt for tiden. En pow farge som alltid får meg i godt humør. Den gir meg energi og litt ekstra power-humør, en liten detalj er gjerne alt som skal til. Helt innerst eller helt ytterst, litt rødt gir meg alltid et lite ekstra kick.

Valentine's Day is over, but I'm hooked on red these days. Red is such a power colour and it always puts me in a good mood. A small detail is often all I need, close to my heart or over my clothes or on me feet, red is such a good colour to have in your closet, it always gives me that extra pow.

BE MY VALENTINE


Happy Valentine (litt for sent!)! Jeg håper kvelden i går var fin, jeg var så heldig at jeg ble overrasket med den største blomsterbuketten og middag ute da jeg kom hjem og selv om kvelden ikke ble så lang (det eneste jeg har lyst til å gjøre for tiden er å sove!) så var det veldig hyggelig å få noen timer alene bare oss to. I dag får jeg hyggelig lunsjbesøk, vi får middagsgjester, guttene skal på turn og jeg skal endelig få tatt igjen masse her med bloggen. Stikk gjerne innom igjen senere for flere updates.

Happy Valentine (even though I'm a bit late!!) I hope you had a great night last night, I was surprised with both flowers and dinner reservations when I came home and even though we took an early night (all I want to do is sleep these days!) it was so nice to have a few hours to ourselves. I have lunch guest coming any minute and I hope your sunday will be great! Pop by later for more updates, the blog is slowly getting back to normal.

MØRK STUE
Jeg ble vekket av min lille mini-valentine tidlig i morges og vi har hatt vår egen lille valentine date med barnetv, kaffe, melk og kos. Eller fireman brannmann sam som w sier. De mørke stueveggene er endelig helt ferdige og møblene sånn noenlunde tilbake på plass, jeg har egentlig bare flyttet alt rotet rundt fra rom til rom etterhvert som vi har holdt på så i dag skal alt tilbake på plass, det er så gøy å være ferdig! Jeg synes det er utrolig gøy at det er helt annerledes og det føles helt nytt ut. Eller helt ferdig er vi faktisk ikke, mitt bittelille kontor skal få litt farge på seg og barnerommet skal nok få litt tapet etter hvert også, men det får blir en liten stund til.

I've had my own little mini valentine date with my mini this morning, we've enjoyd a really nice morning with cartoons, coffee and milk. Precious morning moments that makes it so worth it getting up in the mornings. Our dark livingroom walls are finally finished and our (old) furniture is back in place, sort of. I've just been moving all the mess around in circles these last few weeks and today it's all getting sorted out. It's so fun to wake up in a brand "new" apartment. I love that it's completely different with dark walls and a different feel. We're not completely done with the rest of the apartment, my little home office is getting some colour and the baby room is up for some wallpaper. But that will have to wait a little bit.

CASUAL SHIRT DAY

                                                                                                                 Inneholder ambassadøromtale

Jeg løper rundt og bokstavelig talt skubber på møbler, ommøblerer malingsbokser, prøver å få høytallere montert og prøver å bli ferdig med veldig mye som skal bli så fint å bli ferdig med før helgen setter inn. Casual som bare det, men de fine ringene fra Gulldia som jeg er så heldig å være ambassadør for får være på. Litt glitter i hverdagen er lov, det er ikke mer som skal til.

I'm running around trying to get everything done before the weekend. Redecorating calls for a casual shirt, but every day calls for some glamour. I get mine from wearing my chunky favourites from Gulldia. I'm so proud to be an ambassador for this beautiful jewlery line.

GOOD MORNING SUNSHINE


Med ett øye halvåpent var det disse fine solstrålene som sa god morgen litt tidligere i dag. Altså, når jeg ikke trodde det kunne bli bedre ble det plutselig hakket morsommere med frokost på sengen! Egget var blitt til en sky med sol og solstråler rundt, dette kan jo ikke bli noe annet enn en fin dag. Rise and shine sunshine!

With one eye open this is what I woke up too, it was sunshine on a plate! Just when I didn't think it could get any better he outdid himself and turned my breakfast into the most amazing eye candy. Cloudy and sunny today (at least on my plate), this has to be a good day. Rise and shine sunshine!

SPRING FEELING
Jeg skal ikke legge skjul på at jeg gleder meg til våren kommer. Med sine grønne farger og varmere vær. Jeg gleder meg til skinnjakker er varme nok og til fjorårets krøllete stråhatt kan letes frem igjen når sommeren nærmer seg. Jeg skal være klar.

Deep down I'm longing for spring, I really am. The colours and the feeling, the warmer weather. I'm looking forward to days where leather jackets are all you need to stay warm, for that moment where you just know that the only right thing is to get out your wrinkled old sun hat.

TAPET


Vi har fått ennå mer tapet her hjemme, sammen med mørkeblågrønne stuevegegger har vi fått inn lys tapet med mønster i. Det er så gøy å få ting på plass, nå gjenstår barnerommet, en hel del oppryddning og masse småting som maling av vinduskarmer etc. Hvite høytalere skal også bli mørke som stueveggen. Men først skal jeg på yoga, det er alt for lenge siden jeg har vært der pga av både sykdom og reise så tirsdagen skal startes med litt energi for kropp og sjel. Jeg håper dere får en fin dag!

We've put up even more wallpaper in our home, this time with less colour (not orange) but more pattern. I love the feel of a good wallpaper, it's like coming home. The dark blue/green livingroom has become slightly lighter and I love how the pattern look together with our brown picture frames. There's still a lot to come, I can't wait to show you more. But first I'm starting the day with yoga, finally, it's been too long since I've been sick or travelling for the last three weeks. Have a great day!

HELLO MY NAME IS SUPER CUTE


Det går ikke an å ikke bli i godt humør av han lille her, misforstå meg rett, ALLE hundevalper er søte, det er bare det at denne snuten vekket meg i dag og jeg holder en knapp på at akkurat han er den søteste som finnes. I tillegg er han verdens beste barnevakt (nå lar vi han ikke akkurat passe w men dere skjønner kanskje hva jeg mener), de løper rundt og rundt og rundt og rundt og rundt i en halvtime til før begge må ha en kosepause i sofaen. Her er det fortsatt lettere oppussingskaos, men sakte men sikkert begynner ting å falle på plass.

It's impossible to be in a bad mood when this little guy is running around doing his thing. Don't get me wrong, all puppies are cute, it's just that this one is extra super cute. In addition he is the best babysitter in the world (it's not like we let him stay home alone with baby w but you hopefully get my drift), they can run around in circles for hours before they both need a cuddle break on the sofa before bedtime. Here it's still a pretty big redecorating chaos but slowly things are falling in to place, I'll be back with some updates later.

OXBLOOD

                        // Skjørt asos / genser wildwool / sko gave fra Polliani / øredobber Gulldia (sponset) //

Etter å ha vært strømløs i Bergen i helgen med okseblodfarget skinnskjørt og på reisefot i en uke våknet vi til en helt vanlig mandag (eller helt vanlig var den vel ikke da jeg fikk frokost på sengen, selv om det strengt tatt er helt vanlig akkurat her i huset..) og ny uke tidlig i morges. Vi hadde tidenes flytur i går, alle sammen sov allerede før take off (det er ny rekord for oss for å fly med mini, noe som strengt tatt alltid er noe utfordrende!). Vi er tilbake i oppussingskaoset vårt og jeg elsker det! Uken blir fin og jeg skal dele masse glimt av oppussingen med dere.

After wearing my oxblood leather skirt and loosing the electricity in Bergen this weekend  and being on the road for a week we woke to an everyday monday again back home (or, I got breakfast in bed, I guess that's not an everyday kind of thing If you're not married to my husband). We had the most amazing flight back yesterday, the whole family fell asleep already before take off! That's a new record for us, we always find it quite the struggle to fly with our baby so we were quite surprised when he turned out to be an angel the whole time (did we take the wrong child at the gate?). I'm back and this week it's all about redecorating, I can't wait.

TOPP 10 TING Å GJØRE I KØBENHAVN

                                                                                     Opphold sponset og tilrettelagt av Visit Denmark
Jeg har begynt å falle ganske kraftig for København, for meg en hittil ganske ukjent by som har vist seg fra sine aller beste sider. En liten storby som vil sjarmere deg i senk med sine hyggelige mennesker, nydelige omgivelser og fantastiske mat. Jeg har allerede begynt å planlegge neste tur og jeg tenkte jeg skulle dele mine beste tips for den ultimate venninnetur, kjæresteweekend eller spahelg om København står på ønskelisten over steder å besøke og man virkelig har lyst å skjemme bort deg selv eller en du er glad i.

1. Bo på eller besøk Hotel D'Angleterre. Et nydelig sted med fantastisk service og ennå bedre mat. Om man ikke vil bruke så mye på hotell (men heller mer på shopping) er det utrolig koselig å stikke innom for en kopp varm kakao i baren eller en god lunsj i nydelige omgivelser.
2. Om du har lyst å overraske en du er glad i med en kveld med matopplevelser er hotellets restaurant Marchal stedet å gå. Restauranten fikk i fjor 1 michelinstjerne og maten og kvelden du får overgår alle forventninger.

3. Besøk vakre Amalienborg Slott, med sine flotte gardister og lange historie i veggene er det et must å gå innom her om man har lyst å se litt historie.

4. Balderdash er baren med sjel! Balderdash er baren å besøke om du har lyst på en ordentlig down to earth baropplevelse. Balderdash ligger i en sjarmerende gammel bygning i sentrum av København i Valkendorfsgade 11, og er drevet av kunsteren og New Yorkeren Geoffrey som forteller de utroligste historier mens han jobber. Det er rett og slett bortimot umulig å ikke bli revet med av stemningen og den intense kjærligheten du ser menneskene som jobber her har for både konseptet og stedet.

Ina / Geoffrey / Julie

5. Ta en kaffe og en sjokolade på på den litt bortgjemte hemmeligheten Hotel Chocolat.
Om du vil overraske en sjokoladeelsker er dette stedet å gå, enten for å kjøpe med en spennende gave hjem eller for å kjøpe noen små sjokolader på veien. Hotel Chocolat finner du i Østergade 13, hold øye etter den fine sykkelen som viser vei.

Foto: Actionboat
6. Opplev København fra sjøen. En rib tur i København er virkelig å anbefale om du har lyst at det skal krible litt ekstra i magen med fart og moro samtidig som du får se obligatoriske severdigheter som den lille havfrue fra båt i stedet for land. Vannfast mascara kan være lurt om du har lyst å beholde mascaraen på.


7. Spis hvor kokkene spiser. Restaurant Sokkelund er en fantastisk café og brasserie som serverer fransk ujålete mat, en sjanger både min kjære og jeg er utrolig glad i. Om du vil ha den beste biffen i byen (sammen med hjemmelagede og gjennomfantastiske french fries) i avslappede og utrolig hyggelige omgivelser må du besøke Sokkelund. Den sjarmerende restauranten blir bl.a anbefalt i den prestisjetunge spiseguiden Where Chefs eat og ligger på Fredriksberg i Smallegade 36.


8. Ta en Downton Abbey på Balthazar bar som ligger på hjørnet av D'Angleterre. Pasjonsfrukt, lakris, champagne, trenger jeg å si mer?


Foto: Amazing Space
9. La deg føre bort til landet av avslappelse i det vakre spaet Amazing Space tilknyttet Hotel D'Angleterre. En skrubb i steambadstuen senere og du kan regelrett kjenne at skuldrene senker seg. Prøv en behandling eller nyt de fine spafasilitetene for den ultimate følelse av luksus og velvære.


10. Spis en god frokost og shop i en av butikkene til Moss Copenhagen. Før det er tid for lunsj igjen kan jeg anbefale å gå innom Tårnet i Christiansborg slot for å se på utsikten og kanskje et godt dansk smørbrød eller to.

God mat, opplevelser som inspirerer og tid til å senke skuldrene står høyt i kurs hos meg når jeg er på tur og skal oppleve en ny (eller gammel) by. Med research kommer man langt og jeg synes alltid det er fint å planlegge løpet noenlunde for å få mest utbytte (og gjerne bord der hvor man har lyst å spise) av en helg eller langweekend borte. Jeg håper noen av tipsene kan komme til nytte, neste gang skal jeg prøve flere av tipsene fra dere også. København, jeg kommer tilbake.

WELL HELLO THERE BERGEN


God morgen fra Bergen! Sent i går pakket vi koffertene våre og jeg sier hei fra Bergen by. Jeg vet nesten ikke hva jeg har pakket med meg en gang (og husker egentlig ikke om jeg rakk å pakke ut igjen fra uken i københavn), men da blir det i hvert fall interessant å pakke ut. En helg med fin familie venter, denne gangen med begge guttene mine med i baggasjen. Akkurat det er veldig hyggelig!

Jeg tar en kaffe for dere i Bergen så ses vi senere. Jeg blir forresten aldri lei av denne store gode ullcardiganen fra en av kolleksjonene til HM som jeg aldri husker navnet på. Ull er gull, ennå bedre er det som reiseantrekk når man fryser litt på kalde fly.

Good morning from Bergen! Late last night we packed our bags and headed for Bergen, this time with both my boys in tow. I'll grab a coffee for you in Bergen and I'll see you guys later. By the way, I can't tell you how much I love this wool cardigan from one of the collections from HM I never remember the name of. Perfect for travelling in the cold and snuggling up in on the plane.

LE COLOUR ORANGE

Orange! Jeg klarer ikke å dy meg og må nesten bare vise dere en liten titt på alt som skjer her hjemme. En fantastisk orange tapet har flyttet inn på soverommet, jeg simpelthen elsker den nye og friske følelsen. Tapet med struktur og nydelige farger er godteri for øynene.

Orange! I just had to show you a little bit of what's going on here, this amazing orange wallpaper has moved on in to our bedroom and I couldn't be happier. You might think I'm crazy but It looks absolutely fantastic in real life. This structured wallpaper is the definition of eye candy.

ALPRO

                                                                                                                                                   annonse
Så god! De plantebaserte alternativene til youghurt fra Alpro har virkelig kommet for å bli, min favoritt er naturellvarianten sammen med müsli, gojibær og tranebær. Som et ilte mellommåltid i travle hverdager eller som dessert over friske bær.

For at nordmenn skal bli inspirert til mer bruk av plantebaserte ingredienser har Alpro nå en veldig morsom konkurranse hvor du ved å velge dine 4 toppingfavoritter til din Alpro frokost kan vinne alle toppingfavorittene rett hjem. Trenger du et lite frokostkick og litt ny inspirasjon finne du mange fine frokosttips både her og på instagram hvor du kan dele dine egne frokosttips med #alprotops . Bli med i konkurransen her og vær med i trekningen i mars hvor 250 vinnere får sine favorittoppinger!
 

PURPLE, RED AND D'ANGLETERRE

                                                                                                                                      sponset opphold 
I dag lo de andre da vi skulle ut med rib og se københavn fra båt. Min versjon av "casual" var kanskje litt annerledes enn de andres, røde skinnbukser og saueskinnskåpe, altså skoene var lave, da snakker vi casual. Jeg lo jeg også for jeg syns røde skinnbukser og saueskinnskåpe var helt innafor, jeg hadde til og med pusset skoene i en sånn pussemaskin jeg gikk forbi, her snakker vi casual pluss. Til og med thermodressen fikk jeg utenpå alt jeg hadde på meg så jeg var god og varm hele turen, altså København fra rib kan anbefales!

Today the other girls were crying laughing when I turned up in my "casual" outfit for a speed boat thing we we're going on to see Copenhagen by boat. I was wearing my red leather pants and my heaviest wintercoat but I had packed flats for once, if that's not casual I don't know what is. I even got them polished when I walked by a shoe polish machine. It turned out really great though, I got everything under my thermo suit and I stayed warm the whole trip. Since I had a few more things on my agenda I just dressed for everything else then the boat ride in itself (which was great! Go see Copenhagen by boat!).

MORNING ROUTINE
Jeg elsker å ha med en kopp kaffe på badet om morgenen, så våkner både øynene og kroppen og gjør meg klar for dagen. Jeg blir alltid så glad når det ligger slike fine neglesett å venter på hotellbad, de plukker jeg alltid med meg når jeg drar. Perfekte å ha i vesken om du har litt skjøre negler som meg som lett brekker.

I love to bring an extra cup of coffee with me to the bathroom in the mornings, it's like having a friend in there with me slowly waking me up. I always jump of joy when I get to a hotel and they have a nail care set, they always end up in my purse. Perfect for that manicure on the go if you have brittle nails like me.

EAT SLEEP REPEATTipslisten min over fantastiske spisesteder i København har som dere kanskje skjønner vokst disse dagene på tur. Jeg lover å skrive en utfyllende liste når jeg er tilbake, jeg har bokstavelig talt en fot ut døren her nå, siste kvelden skal nytes på Sokkelund (hvor kokkene selv spiser, det kan jo ikke bli bedre enn det!).

My list over things to do in Copenhagen have grown as you might have noticed these last days, I'll write up a summary when I get back. It's always nice to have an idea of what you want to do when you visit a new city. I'm running out, this evening we dine where the chefs eat, I'm so excited to go to restaurant Sokkelund.

COPENHAGEN

                                                                                                                                       sponset opphold
Linda bak hviit


Det er rett og slett en drøm å være på tur. Spa, København, det danske kjøkken og varm sjokolade, trenger jeg å si mer? Ufortjent men akk så godt, i dag har jeg prøvd spaavdelingen her på D'Angleterre, med ansiktsmassasje, gode oljer og deilig ansiktsbehandling. Det er nesten for godt til å være for sant. I kveld står yoga på planen og et besøk på Balthazar bar for en Downton Abbey coctail. Begge et must om man er i København!

I love Copenhagen. Spa, the danish kitchen and hot chocolate, need I say more? Today I've pampered myself in the beautiful spa here at D'Angleterre (try the facial massage if you go). Now we're off for yoga and then a Downtown Abbey coctail at Bathazar, both need to be on your shortlist if you're ever in town.

WAKING UP IN COPENHAGEN


(Oppholdet er sponset) Morgenkaffe sammen med byen som våkner utenfor. Om veggene kunne snakke hadde de fortalt om fantastiske ting, en glemt kjærlighetshistorie og sagnomsuste fester. Glem Paris, neste store bryllupsdag, bursdag eller det jeg klarer å finne på som god nok unnskyldning skal feires i København på dette nydelige hotellet jeg har fullstendig forelsket meg i.

Dagen er i gang og kaffen drukket opp, jeg skal motvillig gjøre meg klar til frokost (tenk å bare ligge i sengen og slumre i mange timer mens byen snakker utenfor). Men så hører jeg frokosten på D'Angleterre ikke står tilbake for min egen fantastiske frokostkokk hjemme så da må jeg nesten forsøke å rive meg løs, det er nok verdt det.

This morning I started my day having coffee with Copenhagen, both the city and I slowly waking up with every sip. If the walls could talk they would tell stories about grand adventures and a forgotten love story. Forget about Paris, the next big birthday, wedding anniversary or what ever big excuse I can think of will be spent here in Copenhagen, at this beautiful hotel I've completely fallen in love with. D'Angleterre, beauty, charm and luxury combined in the best way.

LEATHER PANTS CRUSH
Jeg bor i disse petroleumsblå skinnbuksene for tiden (det skulle bare mangle etter den budjsettglippen), de er så gode å gå med at det er som å ikke ha på seg bukser. Snappet disse bildene på kaien i Oslo rett før jeg skulle dra i går, det var både grått og trist men jeg var seileklar med matrosgenseren min. Det er utrolig hyggelig (og bittelitt hektisk!) å være på tur, nå skal jeg bare snu i døren før det er middag. Jeg er på tur med Visit Denmark og jeg gleder meg til å vise dere masse fine Københavntips i morgen.

I'm totally crushing on these petroleum leather pants, they're so comfortable it's like not wearing any pants. I snapped these pictures in Oslo just before we left yesterday, all dressed up in my sailor sweater. You have to dress the part right?

D'ANGLETERRE

                                                                                                                                      sponset oppholdJeg har sjekket inn på ærverdige D'Angleterre i København. Det nydelige interiøret rundt om i hotellet kan ta pusten fra de fleste, jeg smilte fra øre til øre da jeg hadde to minutter til å løpe inn med baggasjen litt tidligere. Det er rett og slett alt for fint her, den store sengen med de myke putene er fryktelig fristende men jeg nøyer med med en sterk kopp kaffe i en god stol før jeg må løpe.

I've checked in to the beautiful Hotel D'Angleterre in Copenhagen. It will leave you breathless, the interior is amazing and I couldn't stop smiling when I had two minutes to drop off my luggage and got to check out my room.

KØBENHAVNBÅTEN

                                                                                                                                          sponset opphold Image and video hosting by TinyPic

God morgen! Jeg har sjekket inn på DFDS seaways og våknet tidlig i morges til sjøutsikt og en båt som nærmer seg København. I går sablet jeg faktisk min aller første champagneflaske (det var utrolig gøy!)jeg koser meg på tur med utrolig fine folk. Astrid, Marthe, Linda og Ina og jeg er på tur med Visit Denmark. Her blir frokosten kald så jeg må nesten løpe, men vi ses i København! 

I've checked in to DFDS seaways and this morning I woke up in Copenhagen. Yesterday I sabled my very first champagne bottle and I had so much fun with the girls I'm travelling with. I have to run, I'll see you in Copenhagen!

A HINT OF PINK AND SOME MULBERRY


Søndagen i Ålesund gikk vi tur i Borgundgavlen, et lite must når man er innom byen. Med sine vikingskip og gamle gamle hus er det en liten perle å gå innom. Da det i tillegg var strålende sol, svaner på vannet og sauer som kom gående fra gården der var lille i ekstase. Jeg er allerede på reise igjen, kofferten er pakket om, kamera, lader og mac er med og jeg håper dere også blir med. Vi ses i København!

GOT MYSELF A TATTOO

Da vi skulle på besøk i går kjøpte jeg med meg hver sin lille gave med fine smykketatoveringer til to små jenter, og da måtte jo jeg også prøve! Flash tattoos er en kjempeenkel måte å bli litt morsommere på, litt vann, en saks også er det bare å mikse og matche hva du har lyst å ha rundt armen eller i pannen for den saks skyld, disse kan du feste absolutt hvor du vil. Jeg droppet riktignok pannen denne gangen da jeg skulle prøve å være lettere presentabel.Vi er tilbake i Oslo og oppussingskaoset vårt (mitt!) og jeg må le av at jeg egentlig bare skal hjem og snu i døren. Jeg har helt glemt at jeg skal til København i morgen (det har vært litt mye greier som har skjedd her i det siste kan dere si) så her er det bare å pakke om i kofferten og ordne all logistikk med minstemann for å få kabalen til å gå opp. Jeg håper dere blir med på tur- jeg blir borte helt til torsdag og jeg lover å komme med mange gode Københavntips underveis! Jeg blir veldig glad for fine tips av dere også, er det noe jeg bare MÅ gjøre i København? Interiørbutikker som må besøkes, kaffebarer hvor kaffe må drikkes eller butikker det må vindusshoppes i?

I bought some flash tattoos for the two little girls we we're having lunch with yesterday and of course I had to try it out for myself! Flash tattoos are the easiest way to make yourself a little more fun, some water, a pair of scissors and you're done. You can mix and match different tattoos and place them literally anywhere you want, I had to try to be somewhat representable so I put them around my arm. We're back in town and I had to laugh when I rememebered that I'm actually going to Copenhagen tomorrow, I know, how is that possible to forget?! But I hope you want to come with me! I'll share my best tips with you and I would love to hear you best tips for what to do in Copenhagen too, please let me know below if you have a good one.

hits