Blogg

KYLLING PÅ HELT NYE MÅTER


Jeg var rett og slett på date forrige uke! T var invitert på matmesse, og jeg var så heldig å få bli med. Vi ble så inspirerte begge to, for man skulle jo tro at det ikke var så utrolig mange måter igjen å lage kylling, eller and på. Vel, det er det! Vestfold fugl hadde laget en pop up restaurant, med en liten vri. Det var nemlig ikke noe bestikk eller servise der.. og flaks for meg, så hadde de kjørt en fantastisk asiatisk vri på de fleste rettene. Mmm, jeg får faktisk vann i munnen av å tenke på det.

Så ustyrt med hver vår lekre sorte smekke, var det bare å fyre løs. Rettene kom enten på et skjærebrett, eller i en kurv med avispapir. Herlig avslappet atmosfære, og killer mat. Det er det mest praktiske jeg har vært med på. Vi fikk en varm våtserviett (du vet disse lekre ballene som du heller kokende vann på, også blir det til en våtserviett?), og engangshansker. Om det høres rart ut, kan jeg si at det var helt G E N I A L T. Hvorfor har vi ikke testet dette før? Grill on the go liksom, sleng ut en lekker kylling fra grillen, noen gode french fries, også er det bare å rive løs fra kyllingen og nyte med litt edikk til. Supersosialt, artig og ikke minst digg for den som slipper å ta oppvasken!Asiatisk tacostyle med and!


Kyllingsandwich.


French fries av søtpotet med litt parmesan, nydelig!
 

GRATULERER MED MORSDAGEN


Gratulerer med morsdagen alle sammen! Ah, dette har jeg brukt søndagsmorgenen min på. Vi har nytt noen rolige timer foran peisen i hver vår sofa. Jeg ble vekket av en liten kul type, som utrolig nok husket at det var morsdag. Mini var oppe kl seks, så jeg må le av hvor mange kaffekopper jeg allerede har fortært. Et par ekstra siden vi koste oss med middagsgjester til langt på natt i går også.

Uansett, w sa at han og pappa hadde kjøpt presang og greier (jeg holdt en knapp på at det ikke helt var tilfellet), men det viste seg å være skikkelig hell i uhell. For da T kom på at han hadde glemt det, fikk jeg plutselig en herlig massasje. Mmmm, så nå føler jeg meg helt salig, etter å ha blitt knadd opp i støle og stive muskler. Flaks for meg at han hadde glemt det! Mini kom med en nydelig tegning, og det smelter virkelig mammahjertet av. Det ble en ekstra ninja film til barnetv for å si det sånn.. så der har du oss. Men nå begynner det å bli på tide å finne på noe gøy til lunsj!
Ha en FLOTT dag. Jeg håper du nyter litt ekstra oppmerksomhet, eller at du husker ekstra godt på din egen mamma akkurat i dag <3
 

hits