GI SUPPEN ET FARGEKICK


Lilla blomkålsuppe! Så enkelt som en vanlig blomkålsuppe, bare laget på lilla blomkål. Vi titter alltid innom den lokale delikatessesjappa fruktboden på Slemdal når vi er forbi (ikke gå innom der sulten!), og lilla blomkål er så morsomt. Det gir den vanlige suppa et skikkelig fargekick. Toppet med ruccola får den litt crunch også. Vi har faktisk ruccola i hagen! Drivhuset vi drømmer om ser vi fortsatt langt etter, men med naboer som har supergrønne fingre tusler vi bare over plenen for å hente litt fersk ruccola.

Ser du de sorte små kulene på toppen? Hold deg fast, vår siste hang up er disse kulene. Det er nemlig balsamicoperler- små perler fylt med balsamico. De knuser når du tygger på dem, og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Det er utrolig godt, og ikke minst overraskende første gangen man smaker det. Et supert partytriks om du vil ;)Blomkålsupper er jo også den perfekte hverdagsretten. Og nå er kanskje de fleste tilbake fra ferie også? I dag begynte barnehagen hos oss, og vi prøver å skjønne hvordan det er å forholde seg til rutiner igjen. Det skal bli litt godt det også! Hvorfor ikke sette litt farge på hverdagen med lilla blomkålsuppe fremover.

2 kommentarer

sc

04.08.2017 kl.06:07

For en god idè med lilla suppe! :D Her i Kr.sand bugner det av grønnskaksboder på torvet hele sommeren - det er så deilig å plukke med seg noe ferskt, digg til middagen etter bhg og jobb (av og til blir det heller til desserten men ...:p)

Jeg må bare si at jeg syns det er så gøy med podcasten til du og venninna di - satt på bussen og lo HØYT da du snakket om den lille "smil" sjokolade skuffelsen din, stakkars personen ved siden av meg tenkte nok sitt ;)

Ha en fin dag og - GOD HELG! <3

Tine Monsen

04.08.2017 kl.13:30

sc: Så gøy å høre! Haha, det kommer ny episode i løpet av helgen :D Ha en herlig dag sc!

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits