A LITTLE SPARKLE NEVER KILLED NOBODY

Jeg er hekta på enkle fine smykker for tiden, og helst skal de ligge lag på lag. I sommer er mitt nyeste tilskudd i smykkeskålen dette fra Pièces Uniques, og det henger så fint på. Legger seg akkurat i riktig lengde nedenfor den lille "gropen" i halsen, og piffer opp de enkle sommerantrekkene jeg går for om dagen med litt sparkle. Minner meg nesten om tuppen av et strå som har lagt seg til rette.


Er du ferdig med ferien? Jeg har et par dager til før barnehagen starter igjen, og hverdagen er tilbake. Selv om det har gått litt saktere her inne i sommer, lover jeg at bloggen ikke har stått stille! I kulissene har det nemlig skjedd STORE endringer, og jeg gleder meg som et lite barn til å vise dere hvordan det blir. Bare litt tid til, så er alt det tekniske på plass. <3

4 kommentarer

Ragnhild

01.08.2017 kl.22:46

Hei.

Farge og merke på leppene? Nydelig på deg. :)

Tine Monsen

03.08.2017 kl.14:39

Ragnhild: Det er en av disse glossene fra chanel: http://tinemonsen.blogg.no/1476815086_dette_bruker_jeg_p_le.html (tipper det er den som heter 610) :)

Stina

02.08.2017 kl.00:00

Hei Tine! Har du merket noen forandring i pigment etter at du startet med dermapen? Jeg har tatt 3 dermpen-behandlinger nå og har endt opp med verdenskartet i panna. I utgangspunktet trodde jeg dermapen skulle hjelpe mot slikt. Håper du har en super sommer. Gleder meg til å følge deg videre :)

Tine Monsen

03.08.2017 kl.14:40

Stina: Hei Stina! Å, så dumt- jeg har fått bukt med mine pigmentflekker og syns dermapen var helt fantastisk. Det er superduperviktig å bruke faktor 50 etter alle slike behandlinger, pluss unngå sol i ansiktet da pigmentflekker elsker sol, og kommer tilbake på null komma niks om man ikke beskytter ansiktet. Jeg suser rundt både med caps og solhatter i alle varianter, og smører ekstra godt med faktor 50 nå i sommersolen :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits