PIMP OPP STRANDVESKEN


Det går sikkert i stråvesker og strandvesker for de aller fleste av oss for tiden? Et lite tips for å pimpe den opp mellom slagene, er å knyte et silkesjal eller en bandana som jeg har gjort her, rundt den ene hanken. Litt mer personlig, og du ser i hvert fall med en gang hvilken veske som er din.


I dag ble mini med på Elixia kidz (han elsker det!), mens jeg trente. Ps: det er verdens beste outing nå i sommerferien med barn! Men jeg hadde klart å glemme håndkle! Det er faktisk første gang tror jeg, og med en fot på vei inn i dusjen stod jeg der, med valgets kvaler om den steam badstuen måtte vente. Vel, det var det ikke snakk om.

Jeg lurte på om jeg kunne bruke positiv tenkning til å lure meg selv til å tro at det var helt uproblematisk, hvor ille kan det være liksom? Jeg ransaket bagen for en t-skjorte eller noe som helst som kunne funke uten hell. En sportsbh og en tank-top er vel nærmere i størrelsen på en vaskeklut. Dryppende våt og ikke et håndkle i sikte, ja da ble det papir da! Jeg må bare beklage for å ha brukt opp et helt tre av papirhåndklær i dag, sånn kan det altså gå. Jeg tror jeg fortsatt har papirbiter hvor ingen papirbiter skulle bu.

Jeg håper du nyter ferien!

6 kommentarer

Stine

19.07.2017 kl.20:55

Så gyllen hud! Er det en super selvbruning eller spraytan du kan tipse om?

Tine Monsen

20.07.2017 kl.12:13

Stine: Om det er en spraytan! Jeg gikk for en proff variant hos Spraytanhuset her i Oslo :)

irenglede

20.07.2017 kl.10:16

Hehe. Morsomt innlegg. Papir er helt klart undervurdert.... ;D

Tine Monsen

20.07.2017 kl.12:14

irenglede: Haha, ikke akkurat førstevalget, så jeg tror håndkle kommer til å være det første jeg tenker på nå fremover når bagen skal pakkes :)

Trude

21.07.2017 kl.17:15

Hahaha japp har selv tørket meg med svette treningsklær😂

Tine Monsen

22.07.2017 kl.11:57

Trude: Haha, klassiker!

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits