DEN NYE SUSHI TRENDEN / POKE BOWL


Poke bowl er den siste trenden jeg har kastet meg på. Man får vann i munnen av mindre! Jeg er altså hektet på å lage den vanlige lakse sushien her hjemme på en litt mer spennende måte for tiden. Om du ikke har rukket å få det med deg, så er poke bowls rett og slett en bolle med ris, med rå fisk og andre gode ting på toppen. Det ser helt fantastisk ut, og tar en enkel middag til nye høyder! I dag fikk de til og med litt spiselige blomster på toppen.

Klassikeren laks og avocado er pop for de minste i familien vår, og med en poke bowl i stedet blir det hakket mer spennende.

POKE BOWL

- Kok opp ris
- Skjær rå fisk i tynne skiver, eller terninger
- Skjær opp avocado, og/eller noe annet godt du vil ha på toppen
- Dryss over sesamfrø og soyasaus


Nyt!

En kjapp og kjempegod rett som passer like godt til lunsj eller kvelds også, en skikkelig feel good bolle det her altså :)

7 kommentarer

sophie

11.07.2017 kl.21:33

Så deilig ut! Har så lyst til å lære å like sushi!!

Lilli

11.07.2017 kl.23:04

Det så veldig godt ut (:

Tine Monsen

12.07.2017 kl.18:02

Lilli: En super vri :)

Hilde

12.07.2017 kl.05:52

Savner du å ha en ordentlig jobb? Jeg tror jeg ville ha savnet å ha kollegaer rundt meg og en jobb som hadde utfordret meg intellektuelt. Men vi er forskjellige.

Tine Monsen

12.07.2017 kl.18:10

Hilde: Jeg har nok en mer "ordentlig" jobb enn det som kommer frem her på bloggen :) Nå vet jeg ikke hva du definerer som en ordentlig jobb, men jeg har daglig tett dialog både med kollegaer og bedrifter. Jeg elsker jobben min, og er veldig heldig som kan ha varierte dager. Ofter har jeg dager hvor jeg jobber med bokføring og fakturering/daglige oppgaver som følger med det å drive for seg selv, og kjenner på utfordringer som melder seg der. Andre dager er jeg ute på oppdrag, produserer innhold for store bedrifter, har fotooppdrag for privatpersoner, eller jobber med å skape innhold til bloggen. Ha en flott kveld! :)

Irene

14.07.2017 kl.21:04

Skjønner at du har en del praktiske oppgaver rundt det å drive firma, men nå er det vel denne bloggen som utgjør en stor del av sluttproduktet ditt, og den setter vel ikke videre stort avtrykk, eller hur?

Tine Monsen

14.07.2017 kl.21:19

Irene: Hei Irene. Bloggen er den minste delen av sluttproduktet for tiden, og derfor den biten som har fått mindre oppmerksomhet enn den pleier :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits