OMSLAGSKJOLE OG HUSMORTRIKS


Helg! Selv om skillet mellom hverdag og helg er litt mer uklart nå i sommer, så er det godt når denne deilige fredagen kommer er det ikke? Omslagskjoler er virkelig nøkkelen til å være litt effortless chic. Det ser mer pyntet ut enn det egentlig er, også er det så deilig å flagre rundt i løse gevanter med en knute i livet. Blir det kaldt utover kvelden? Ja da er det bare å slenge på seg et par jeans under.

Apropo ingenting, jeg har slengt sammen en rundstykkedeig og venter i skrivende stund på at stekeovnen skal bli varm. Jeg må le av meg selv, men dette er det beste husmortrikset jeg vet om. Jeg har en oppskrift som jeg alltid dobler, også slenger jeg noen brett med ferske rundstykker rett i frysen. Så har jeg en liten beholdning i fryseren som varer. Trikset er at man må gjøre det om kvelden etter at små er i seng, så ikke halvparten forsvinner først ;)

/ Kjole days like these / klokke cartier / smykke amazing jewelry /

Nyt helgen!

2 kommentarer

Kine

08.07.2017 kl.13:38

Hei :) Jeg bare lurer på en ting, lever du av bloggen, eller har du en annen jobb ved siden av?

Tine Monsen

09.07.2017 kl.11:10

Kine: Hei Kine! I tillegg til bloggen har jeg gjort mer og mer ved siden av de siste årene. Jeg driver et firma som jeg er medeier i, og gjør også fotooppdrag både for bedrifter og privatpersoner. I mai startet jeg også å jobbe for Sandvika Storsenter. Der blogger jeg for senteret og skaper innhold til deres sosiale kanaler.

Nå skjer det også noe veldig gøy med bloggen fremover. I august får den nemlig en SKIKKELIG makeover, og jeg gleder meg virkelig til å vise dere hvordan den blir!

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits