I SOMMER SKAL JEG GÅ SÅNN


Det er ferietid! Mini har fri fra barnehagen frem til august, og i dag begynte ferien helt på ordentlig. Vi skal stort sett bare være hjemme i sommer, og selv om dagene fremover blir alt annet enn rolige med en propellgutt i full vigør, så skal vi i hvert fall ha masse tid til å kose oss også. Jeg skal snike meg til å multitaske litt også, for bloggen drar jo ikke på ferie.


/ Silkesjal + skjorte Lindex / Solbriller Stella McCartney / øredobber Pieces Uniques /

Planen min er å loffe rundt med freshe hårsveiser i sommer, gjerne med et silkesjal. Jo mer tilfeldig knyttet, jo finere synes jeg det er. Vel, mandagen min begynte med at shampoflasken var helt tom. Og siden håret var klissvått og det var alt for sent å snu ut igjen fra dusjen, ble det til at håret ble vasket med balsam i stedet (for balsamflasken og shampoflasken er jo aldri tom samtidig!).

Man får ikke helt det samme resultatet kan du si.. haha, så i dag kunne ikke et silkesjal en gang redde sveisen. Da er det godt med noen bilder fra en annen dag håret var litt mer samarbeidsvillig ;)

4 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

03.07.2017 kl.19:55

åååå så jo kjempe bra ut!

Tine Monsen

04.07.2017 kl.14:04

Fredrikke Gustavsen: Takk! Et sjal redder som regel alltid sveisen :)

Line

04.07.2017 kl.14:17

Hei Tine!

Jeg vil berømme deg for integriteten du viser i en superoverfladisk bloggverden. Du er en frisk,(og stilig),motvekt til alle som kun viser sin perfekte fasade!

Ikke minst gjorde innlegget om at dere ikke stresser rundt på alle mulige fritidsaktiviteter med sønnen deres inntrykk!

Fantastisk bra holdninger,tommel opp!

Tine Monsen

04.07.2017 kl.19:10

Line: Tusen takk Line, for en tilbakemelding å få. Det setter jeg stor pris på! Det blir jo fort overfladisk i og med at man viser små utsnitt av livet, men da er det veldig hyggelig å ha lesere som deg, som klarer å se litt mer bakenfor. Ha en herlig sommer <3

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits