RED HOT CHILI PEPPER / SUIT AND TIE


Hei fine fredag, er du klar for helg? Jeg er en sucker for rødt om dagen. I går fikk den røde dressen min lufte seg, og du trenger ikke mye annet når du kjører på med rødt fra topp til tå. En todelt dress er jo nesten som en jumpsuit, du slipper å tenke noe mer på hva du skal ha på deg. En enkel t-skjorte under gjør susen for meg. Eller pologenser! I dette været er det bare å kle på seg. Så hvorfor ikke kjøre på med en dress i en sprek farge fremover? Zara er topp for å finne en fin dress til en fin pris.
Jeg har akkurat drukket opp en stor thermokopp med kaffe, og skal til å begi meg ut på en full mailboks, og noen xl-ark som venter på meg. Hashtag hverdagsliv, det verste av alt er at jeg elsker det! Hverdagslivet er fantastisk spør du meg. Helgen starter jeg med en time helgeklar vinyasa flow når ettermiddagen tikker inn. Dette blir en fin dag!

Ha en super fredag!

/ Blazer + bukse Zara / Sko Topshop / t-skjorte Bik Bok /


It's Friyay! I'm all about red these days as you can see, spot the red flats from Aquazurra in my previous post here. A red suit is my very best tip for power dressing. I love to keep things as simple as can be when it comes to what I pair it with, and a black (or white) tee, is such a go to combination to complete the look. That way it doesn't get too cute either. 
 

Zara is always a friend in need if you're after a budget friendly suit. Put a pair of high heels in your bag, some flats to run around in, and you're dressed for success. I'm all coffenaited and ready to conquer my full inbox, and some XL spreadsheets with my name on it. Hashtag everyday life, but I have to admit I love it! Everyday life is everything. Before kicking of the weekend with a weekend ready vinyasa flow class this afternoon. This is already a great day, I hope you feel the same way.

Enjoy your Friday!

9 kommentarer

Stina

19.05.2017 kl.15:21

Hei,

Du ser alltid så fresh ut! Du vil ikke skrive en innlegg om hudpleie nå mot sommeren? Med tanke på hvilke produkter du bruker og behandlinger? Det er så spennende! :)

Tine Monsen

20.05.2017 kl.19:47

Stina: DET kan jeg Stina! :D

jorun

19.05.2017 kl.19:02

Nyydelig outfit😁 har du noen tips om hvordan gå med høyhælte sko? Fikk super gnagsår av nesten nye sko og er såå fortvilet. Elsker stilen din og de lekre høyhælte skoene du har😁

Tine Monsen

20.05.2017 kl.19:51

jorun: Tusen takk jorun :) Når det gjelder høye sko så er mitt beste tips å finne noen som er gode å gå i! Gjerne i skinn, og ikke med så høy hæl at det blir ubehagelig :) Jeg har alltid compeed i vesken, og gjerne et par ballerinas eller flate sko om jeg skal løpe mellom møter eller andre ting, så er det enkelt å bytte på :)

Ragnhild

19.05.2017 kl.20:10

Hei. Syns du var så fint sminket her, kan jeg spørre om hva du har brukt, merke og farge?

God helg. :)

Tine Monsen

20.05.2017 kl.19:53

Ragnhild: Tusen takk Ragnhild! Her har jeg brukt en foundation fra INGLOT, og en kremrouge på stift i kinnene :) Du ser foundation her: http://tinemonsen.blogg.no/1471803394_mine_beauty_favoritte.html og kremrougen her http://tinemonsen.blogg.no/1489236610_juks_deg_til_gld_og_highlighter_i_ett.html

Bella

19.05.2017 kl.21:42

Super lekkert antrekk😁 har du tips angående høyhælte sko? Får ofte vondt i føttene etter kort tid😯

Tine Monsen

20.05.2017 kl.19:55

Bella: det er stor forskjell på sko, så det er alfa omega å finne noen som faktisk er god å gå i :) Er de i skinn og med en god såle hjelper det. I tillegg har jeg veldig ofte med et par flats i vesken om det blir krise :)

Jorun

20.05.2017 kl.06:54

Nyydelig outfit! Har du noen tips i hvordan gå med høyhælte sko? Elsker det, men ender som oftest med sneakers pga får fort vondt i føttene....

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits