17. MAI!


Gratulerer med dagen fra oss tre! VI startet dagen med en hyggelig frokost hos gode venner, hvor mini bestemt nok skulle være batman. Jaja, er det ikke barnas dag? Så vi dro avgårde med en liten en med batmanmaske og kappe i morges, med god mat under armen. Da hadde vi allerede hatt en liten minikrise med en vaskemaskin som røk! Så der stod vi, med utdratt vaskemaskin, avløp og sluk og hele pakka måtte sjekkes og ordnes, og jeg krysser fingrene for at den holder koken i mange år til. Så der var vi, rimelig svett i bunadskjortene våre før vi kom oss ut av dørene.

Så ble batman til bunad da turen gikk videre til en festfin familielunsj. I år er første året Wilhelm har passet i bunaden han har arvet fra T, og det var så hyggelig å se! Jammen fikk vi ikke snust litt på skolelivet også, med leker i skolegården. Det er bare å legge seg i hardtrening for potetløp og sekkeløp for å si det sånn.

Puh, da var den dagen over, og jeg har slengt bena på bordet, dratt av meg bunaden og er klar for en superrolig kveld. Jeg håper dere har hatt en fin dag!


Happy birthday Norway! Today we celebrated Norway's constitution day, and our day started with a mini crisis when our washing machine decided to have a break down. So there we were, already late for a breakfast with friends, all dressed up in our national costumes with our washing machine out from the wall, trying to clean the drain, etc.. Or not all of us, little Wilhelm decided that he wanted to go as batman, fully masked and cloacked, and what the hell, it's all about the kids on the 17th of May here in Norway so we let him.

Batman had to do a costume change for lunch, and got all dressed up in his little national costume too. Ready for a family lunch. This piece is something my hubby had when he was a kid, and this is the first year it fits Wilhelm! Anyway, our national day is all about celebrating beeing Norwegian. And it's quite the show, if you ever want to visit Norway, 17th of May is a really special day.  


 

4 kommentarer

Josefine Fevang

17.05.2017 kl.20:38

Ser du har hat en veldig fin dag!

Her har vi bare slappet av hele dagen da det er tidlig opp og jobb start i morgen. Men ble litt pen kled da vi dro på en liten familie grilling, før sofaen møtes oss igjen etterpå.

Ha en fin kveld videre!

Tine Monsen

19.05.2017 kl.08:55

Josefine Fevang: Så deilig med en rolig 17.Mai! Lykke til med jobb start! Og en fin helg til deg når den kommer i ettermiddag :)

Linda

22.05.2017 kl.10:52

Hei :)

Et lite spørsmål. Jeg har selv sunnmørsbunad, og lurer på hvor du har fått tak i diademet?

Ps.. du inspirerer !

Tine Monsen

22.05.2017 kl.11:13

Linda: Hei Linda! Å, diademet kjøpte jeg til bunaden i år. Du finner det om du søker opp tilbehør til sunnmørsbunad, det er en håndbrodert hårbøyle som denne: http://www.bunadrosen.no/damebunad/sunnmorsbunad Jeg kjøpte den på butikken Norske Bunader her i Oslo.

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits