ET TIPS TIL BORDET PÅ TAMPEN


Nei!! Jeg klarte selvfølgelig å bli syk på tampen av helgen, og hundre atsjoo senere var det plutselig straks 17. Mai! Så i år har jeg ikke rukket å komme med noen lure idéer til borddekkingen dessverre. Jeg som synes det er så gøy å pynte bordet! Uansett, jeg fikk et spørsmål om jeg kunne tipse om noe som kunne være fint å bruke på bordet i år, og der tror jeg at jeg fortsatt kan komme med et godt tips om du ikke allerede er helt ferdig med alle forberedelser.

Været er jo alt annet enn inspirerende, men jeg vil likevel tipse om at du ser deg litt rundt ute etter epletrær! Epletrær blomstrer i april og mai, og er nydelig å bruke i borddekkingen. Jeg er svak for tøyservietter, for jeg synes det gir en ekstra piff til bordet. Brett sammen en tøyserviett på langs (eller papirserviett) og legg den i midten av tallerkenen. Plasser en enkel blomstergren fra et epletre oppå der igjen. Så enkelt og delikat, med en tydelig smak av vår.

Jeg må også tipse om bloggen til Therese Knutsen for mer inspirasjon, hun har samlet en rekke nydelige tips til 17. Mai bordet i dette innlegget.


Gode gamle favoritter er som alltid margeritter, hvite syriner, nelliker eller hvite roser. Noen jordbær eller litt sløyfebånd får inn litt rødt på bordet og setter stemningen. Du kommer langt med kun litt er min mening :)

Ps: jeg er ikke ferdig med èn ting til 17.Mai, så vet du det! Da gjenstår det bare å kjøpe bunadssko til Wilhelm, en hårbøyle som hører til bunaden min (den har de garantert ikke inne noe sted), vaske og stryke bunadsskjorter, lage en rett til frokostbordet vi skal til i morgen, kjøpe is, og faktisk prøve bunaden på Wilhelm! :O Jeg lukker øynene og hopper i det med begge bena. Det er jo feiring i barnehagen i dag også, så da er det bare å stålsette seg for en hektisk dag. Jeg lover å komme innom igjen litt senere her inne i dag også! Vi ses :)
 

2 kommentarer

elisebr

16.05.2017 kl.13:48

Så fint det så ut! :)

Tine Monsen

16.05.2017 kl.21:38

elisebr: Tusen takk Elisebr :) Ha en herlig dag i morgen!

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits