RED LIPS T-SKJORTE


Hei søndag! Har du en fin dag? I går fikk jeg besøk av en god venninne fra Ålesund, og vi snek oss unna Holmenkollstafetten til fordel for en hyggelig bylørdag. Litt jobb ble det også (jeg har akkurat startet på et veldig artig prosjekt sammen med en stor bedrift, det lover jeg å fortelle mer om senere!), før vi avsluttet dagen med middagsgjester og pizzakveld!

I dag regner det, men i går så jeg slik ut. Denne morsomme t-skjorten ble med hjem fra Bik Bok! Jeg har en rød dress jeg tipper den kommer til å bli perfekt til i sommer. Jeg synes det er så gøy med slike t-skjorter, sleng over en blazer eller skinnjakke og antrekket er klart på null komma niks.
I morges hadde T og mini laget både kaffe og pizza klart til alle sammen. Hvor godt er det ikke med pizza til frokost? Uansett, etter hvert ramlet det inn med hyggelige gjester, og vi har i grunn kost oss til nå med forskjellige som har vært innom. Nå har T dratt på jobb, og mini og jeg skal kose oss hjemme alene. Vi er litt sånn småpjusk begge to, så da tar vi livet med ro når vi kan. Søndager er fine uten de største planene synes jeg, Jeg håper du kan ta livet litt ekstra med ro i dag du også!

/ T-skjorte Bik Bok / Jakke H&M / Skjørt Ganni / Caps Bik Bok / Sko Pony

6 kommentarer

Pernille

14.05.2017 kl.14:16

Stilig antrekk og fine bilder :)

Tine Monsen

14.05.2017 kl.14:23

Pernille: Tusen takk Pernille! Ha en herlig søndag :)

Monica

14.05.2017 kl.23:43

Skal ikke være partypooper altså, men t-skjorta har du nok kjøpt på Bik bok ;-) Fint antrekk da! As usual!

Tine Monsen

15.05.2017 kl.08:14

Monica: Du har selvfølgelig rett! :D

23.05.2017 kl.08:26

Hvor er de fine skoene kjøpt? :)

Tine Monsen

23.05.2017 kl.13:29

Anonym: Hei! De er fra Pony, jeg kjøpte mine på et vareprøvesalg i vinter, men tror de skal være i butikk nå ca. :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits