MOOD BOARD KJØKKEN


Slik ser kjøkken-mood-boardet mitt ut på pinterest akkurat nå! Om det går, skal vi rive en vegg som i dag separerer kjøkkenet fra stuen. På den måten får vi åpnet opp for lys og luft. Og min store hang up, en oversized kjøkkenøy. Den skal fungere til oppbevaring, benkeplass og kjøkkenbord med barstoler på den ene enden.

Selv om det aller meste er helt oppe i luften enda, er det en ting jeg vet for sikkert. Overskapene skal bort! Bak øyen hvor det i dag står bl.a kjøleskap og bokhylle, har jeg lyst å få til en hel vegg med innebygde kjøkkenskap fra gulv til tak. Så langt har jeg kommet. Så var det bare å lande på hvilke type kjøkkendører, og innmat vi skal gå for. Drømmen er å få til noe i tre, med gode skuffer og smarte oppbevaringsløsninger. I tillegg kommer farger, materialvalg til benkeplate både på øy, og en benk langs den ene veggen. Jeg elsker kontrasten av to farger, og holder en knapp på at kjøkkenet blir i en annen farge enn øyen.

Dette blir så spennende!


 

4 kommentarer

12.05.2017 kl.14:23

Tips: askogeng.no ;)

Tine Monsen

14.05.2017 kl.12:18

Anonym: Tusen takk for tips!! :)

Pia

14.05.2017 kl.19:22

Hei!

Jeg er fast leser og synes interiørpostene dine er de aller beste! Jeg liker hvordan du på en måte "knar" hjemmet deres litt etter litt...inspirerende å se at det går an å fornye uten å måtte gå for full oppussing hver gang.

Jeg har samme smak som deg i interiør, men sannsynligvis et noe lavere budsjett. Så, om du kommer over noen fine løsninger som du liker, men kanskje ikke går for selv, gjerne del de med oss (meg:p)

Tine Monsen

14.05.2017 kl.21:37

Pia: Så hyggelig å høre! Det skal jeg absolutt gjøre. Jeg håper vi kommer i gang med litt mer planlegging ganske så raskt fremover nå :) Ha en fin start på uken som kommer!

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits