TRIKSET FOR Å SABLE CHAMPAGNE


Har du lyst å bli en sableringsmester og stjele showet på festen? Å bruke en sabel for å sprette champagnen er utrolig gøy, og det er ikke vanskelig! Du trenger en sabel, og en champagneflaske. Trikset er å finne sømmen på flasken. Se for deg sømmen som går bak på en strømpebukse. En champagneflaske har en lignende "søm" som går fra bunnen og oppover helt til korken. Finn denne sømmen med tommelen din, og plasser den slik at du har den midt på flasken, med flaskehalsen pekende fra deg.

Før sabelen stødig og raskt oppover denne sømmen, og gjennomfør med et bestemt kutt mot toppen av flasken. Når sabelen treffer flaskehalsen hvor sømmen går, vil halsen gå rett av. Husk å ha champagneglass like i nærheten :)

Dagens lille partytips! Du kan også gjøre det samme med en skje.. ;)
 

6 kommentarer

Maria

27.04.2017 kl.15:31

Å, Tine! Jeg tror du er min lille girl crush :D blir så glad av å titte innom bloggen din og du slutter aldri å overraske! Er sikker på at du er like genuin og ekte in real life som det du fremstår på her inne på bloggen. Jeg digger deg!

Tine Monsen

28.04.2017 kl.08:35

Maria: Å! Så utrolig hyggelig å høre Maria <3 Ha en helt herlig dag!

Heidi

27.04.2017 kl.19:23

Ja det er kjempegøy :-) På en fest jeg var, var det en som gjorde det med stetten av et champagneglass (riktignok et fra Ikea - just in case) Det fungerte som bare det. Til ellevill jubel. Trikset er å skjønne trikset ;-)

Tine Monsen

28.04.2017 kl.08:36

Heidi: Haha, ikke sant! Jeg har ikke prøvd meg på en skje enda, men T fikk det til etter et par forsøk :)

Kristin

28.04.2017 kl.08:19

Sabla dyktig du, Tine! Slutter aldri å imponere! Dette skal jeg prøve selv - utrolig heftig partytriks. Ha en strålende helg!!!

Tine Monsen

28.04.2017 kl.08:37

Kristin: Det er det morsomste partytrikset! Setter skikkelig tonen for kvelden :D Egentlig uansett hvordan det går! Ha en herlig helg

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits