GIRLS NIGHTI går ble jeg sittende bom fast i parkeringshuset, da jeg  P L U T S E L I G fikk akutt jernteppe og glemte koden på bankkortet mitt!! Jeg sverger på at jeg begynner å bli dement. Fem minutter etter at jeg hadde tastet koden for å betale for middagen. Spol tilbake, og jeg hadde akkurat hatt en super kveld med jentene. Vi slo til med en kveld ute siste dagen av påsken, med middag på Hanami. Bare se på de lekre grønne buksene til Dagny! De hadde hun kapret på Ebay, en vareprøve rett fra catwalken til J Crew (sånn kan det gå når man har superlange ben og går rett inn i sample sizene). Nina ble sittende bak kameraet denne gangen.

Når vi skulle hver til vårt, klarer jeg altså det kunstykket det er, å bli stående og stampe ved utkjøringen. Feil kode, feil kode, feil kode, beeeeeeep! Du har tastet feil kode for mange ganger.... "Neeeeeeeeeeeeeei!" Ring Ring, "Eh, hei jeg har et ørlite problem her.." Han som tok telefonen mente riktignok at det var et større problem enn jeg skulle ha det til, noe som ikke gjorde meg så veldig mye roligere.

Etter mye om og men (hvor er 120 kr i kontanter når du trenger det??), fikk jeg rygget tilbake i rundkjøringen og kommet meg til en betalingsautomat. Etter en intens leterunde fant jeg utrolig nok et annet kort i bilen, som jeg i tillegg husket koden på. Flaks! Så det ordnet seg til slutt, og jeg fikk ut både billett og kort. Men det kan ikke anbefales altså, hold orden på koden din!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits