PÅSKEMYS


God morgen hjemmefra! Eller god formiddag har det vel blitt for lenge siden.. tiden suser avgårde i godt selskap. Vi kom hjem sent i går kveld, etter å ha pakket, og vasket oss ut av hytta etter en fin dag på ski. Vi har virkelig kost oss i påsken, og i siste liten bestemte vi oss for å prøve å unngå den store påskekøen i dag. Så da kastet vi oss rundt hele gjengen, og kom oss avgårde på rekordtid. Vi klarte jammen å snike oss unna køen også, for da vi hørte på radioen underveis sa de at det gikk i 20km fra Lillehammer retning Oslo. Puh, lykken er å komme unna den køen der altså..
Så var det bare å få minstemann i seng, pakke ut og sette på en runde med klesvask før vi rundet av med en kjempesen middag. Det er jammen ikke lite vi klarer å ta med oss på tur! Uansett, nå er alt pakket bort for sesongen, og jeg er superklar for vår. Den lar riktignok vente på seg, så jeg later heller som det er vår inne.

Så braket det løs med stor frokost igjen i morges klokken ni. Vi vet å benytte oss av fine fridager! Jeg håper dere har hatt en fin påske, og at siste dagen skal nytes.

6 kommentarer

Eva

17.04.2017 kl.18:02

Hei,

Det runde spisebordet er så fint. Det er akkurat et slikt jeg er på jakt etter selv. Kan jeg spørre hvor det kommer ifra, og hvor mange personer er det plass til rundt bordet?

På forhånd takk, og fin kveld!

Tine Monsen

19.04.2017 kl.08:46

Eva: Hei Eva! Det er fra en butikk som jeg ikke har lyst å anbefale. Det finnes masse fine runde spisebord rundt omkring nå :)

Trine

18.04.2017 kl.10:40

Elsker det store bildet og den blåfargen. Er det lov og spørre hvem som har malt det?

Tine Monsen

19.04.2017 kl.08:46

Trine: Hei Trine! Tusen takk, T og jeg har malt det selv :)

Caroline

24.04.2017 kl.08:25

Hvor er kjolen fra? Den var nydelig!

Tine Monsen

24.04.2017 kl.09:43

Caroline: Den er fra Lindex :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits