3 NYE FAVORITT APPER


Siden jeg skrev om mine favorittapper i dette innlegget i januar, har jeg fått noen flere! De er så geniale i hverdagen, at jeg ikke har ord. Apper er topp, men for meg handler det om at de skal være praktiske, og faktisk ha en hjelpsom funksjon. Så i det siste har jeg blitt så glad i disse tre under.

GLYMPSE: Verdens lureste oppfinnelse! Denne tipset T meg om og vi har blitt helt hektet. Med et tastetrykk deler du din GPS tracker i real-time. Skal du hente noen, trykker du bare på personen og vips får den du sender til opp et kart hvor de til en hver tid kan se hvor du befinner deg, og hvor langt unna du er. Utrolig praktisk rett og slett! T og jeg bruker den nesten hver dag, og den er helt topp. Du trenger aldri ringe for å spørre hvor noen er, eller si fra at noen må gjøre seg klar til å bli hentet om fem minutter. Tid vel spart, til å konsentrere seg om veien!

ALTINN: Altinn på mobilen! Dette er en app jeg ble så glad for. Du kan f.eks lese mottatte meldinger i innboksen din, åpne skjemaer du har i arkivet, og signere og sende inn samordnet registermelding. Ting som kan gjøres fra mobilen på farten er topp!

RESCUETIME: Denne appen er en skikkelig øyeåpner, om du har lyst å bli litt mer strukturert når det kommer til hvordan du bruker tiden din. Vi har sikkert alle ting vi kan gjøre for å bli mer effektiv, og med rescuetime kan du bli akkurat det. Du får oversikt over hvor mye tid, og hva du bruker den på, når du er på telefonen din, på mail og i møter. Du kan få et lite ping når du har brukt så og så lenge på en oppgave, og du kan sette mål for dagen. Det høres kanskje rart ut at man skal kunne spare tid ved å bruke en app for å vise deg hva du bruker tiden din på, men tro meg, noen dager med denne kan hjelpe stort på effektiviteten.

Der fikk du mine favoritter for øyeblikket når det kommer til apper! Hva er din favoritt app?
 

3 kommentarer

Pernille

20.03.2017 kl.20:34

Høres ut som fine apper å ha. Appene som blir mest brukt på min mobil er facebook, instagram, snap og wordfeud :)

20.03.2017 kl.22:56

Takk for fint tips, glympse ble kjapt intallert her nå!:)

Tine Monsen

22.03.2017 kl.17:02

Anonym: Den er super ikke sant? :D

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits