HVORDAN PIMPE OPP GARDINENE


De fineste gardindetaljene lager du selv! Da jeg var på stoffjakt til gardiner i stuen, lå det en stoffbok med nyheter fra Casamance åpen. De villeste bordene i silke og stoff, i skjønn forening. I nydelige mønster og kombinasjoner. Noen flettet, andre rufsete som denne. Perfekt for å sy på sofaputene, for en ekstra piff, eller andre ting du har lyst å pynte litt opp. Jeg fallt for Effluve, i blått (sjokk).

Det var nok ikke meningen at denne borden skulle brukes som jeg har gjort det, sydd nedover en hel gardinlengde, men det stopper jo aldri meg fra å prøve ting. Tre lag med silke som har frynser på kanten, jeg hadde ikke sjans. Jeg bestillte 5 meter asap!


Trikset for å få den til å stå rett ut fra gardinkanten, ble å sy den et par cm inn fra siden på gardinen, slik at det kun er ca. de to ytterste frynsekantene som faktisk henger utenfor selve gardinen. På den måten sitter den godt og bøyer ikke gardinen bakover.

Etter at jeg er helt ferdig med noen andre gardiner til kontoret mitt, er det sofaputer som står på symaskinlisten min! Da skal du ikke se bort fra at jeg må innom Casamance igjen.. de hadde nemlig en nydelig flettet bord som hadde vært perfekt til en sofapute i samme stoff som gardinene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits