TRENING I ONE-PIECE


Happy fredag! Og et lite namaste fra meg, for fredager er jo fantastiske. Jeg fikk en liten påminner om akkurat det fra en av dere, og da tenkte jeg at jeg måtte innom og sende avgårde noen herlige fredagsvibber. I min fine one-piece treningsdrakt! Hah, jeg trodde ikke dagen skulle komme. Jeg som elsker buksedresser mer enn noe annet, kan nå strutte avgårde på trening i det også. Hvor gøy er ikke det? Denne er fra puma, og jeg digger den.

Jeg har ikke hatt den største samlingen av treningstøy de siste årene, og selv om det har stått på ønskelisten, har jeg ikke kommet så godt i gang. Og det er sant som det sies, litt nytt treningstøy er faktisk motivasjon i seg selv. Det er jo hyggelig å trene i noe som man både føler seg bra i, og som er funksjonelt på samme tid. Jeg er jo så glad i yoga, så min største greie har vært å finne treningstights og topper som er gode og myke. Akkurat det er lettere sagt enn gjort, så jeg er stadig på utkikk. Jeg tar veldig gjerne i mot tips om du har en favorittopp, eller tights som er passe tynn og uten for mye dilldall.


Sidekråka! Jeg har akkurat flyttet meg over fra "fjuske"metoden hvor du støtter rumpa på begge albuene, til å kun lene meg på den ene. Så gøy! Det er tungt som bare rakkern, og nå gjenstår det å få ansiktet lenger opp fra gulvet. Jeg har aldri gått på hverken turn eller balett, så dette er kjempegøy. Jeg jobber på både for å bli mykere, og sterkere, og selv om det går sakte, koser jeg meg på veien.

Om du leker med tanken på å begynne med yoga, deler jeg mine 5 beste tips til deg som har lyst å starte med yoga i dette innlegget!


Ha en super fredag!
 

7 kommentarer

Tobbi

17.03.2017 kl.13:56

For et deilig plagg å trene yoga i!! Hvilken størrelse har du? Jeg er konstruert helt motsatt av deg - liten & rund ;)

Tine Monsen

19.03.2017 kl.20:28

Tobbi: Hei! Ja supert å trene i! Jeg har den i xs :)

Maria

17.03.2017 kl.15:56

Du er så flink! Har du trent mye alminnelig styrketrening ved siden av yogaen? Har øvd på crow pose en god stund uten å få det til, og regner med det er fordi jeg ikke er sterk nok. Er ikke så flink til å trene styrke ved siden av yogaen dessverre🙈

Tine Monsen

19.03.2017 kl.20:31

Maria: Hei Maria! Styrke hjelper absolutt, men det er veldig mye teknikk, for når du lener deg over og får vektbalansen over arm/kne riktig, er mye gjort! Da balanserer du liksom på deg selv, om du skjønner hva jeg mener. Jeg har trent en del styrke utenom tidligere, og det sitter liksom fortsatt i. Nå har jeg såvidt begynt å komme meg inn i styrkerutiner igjen etter et langt opphold, men det å gjøre yoga mange ganger i uken har hjulpet meg masse :)

Heidi

18.03.2017 kl.18:51

Er dette hjemme hos dere? Har dere to etg? Trodde dere hadde leilighet. Og fiskebensparkett ? De andre bildene fra hjemme ditt ser litt annerledes ut. Du har kanskje pusset opp hele huset?

Tine Monsen

19.03.2017 kl.20:33

Heidi: Jeg har kontor og fotostudio i et superfresht nybygg :) Som disse bildene er fra :)

Jjjj

19.03.2017 kl.14:20

Er dette hjemme hos dere?

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits