PÅKLEDD VEGG


En lys lys lys blå tapet fra Thibaut har begynt å komme på plass. Sky blue heter den, og det er som å våkne opp til et lite stykke himmel! Jeg lover en nærmere titt etter hvert (den er, om mulig, enda finere nærmere på pga strukturen), men her har du en liten sniktitt på hvordan det har blitt så langt. Den forandrer farge gjennom dagen, sammen med det skiftende lyset, og klarner opp både luften og humøret merker jeg!

Den har massevis av struktur, og det er som om veggen endlig har blitt påkledd. Lunt, varmt og rett og slett utrolig koselig. Og for et nydelig vær, denne fredagen har vært så fin. Solen har vært etterlengtet, og jeg ble så glad da den tittet frem i morges. Jeg stortrives med at det er lysere ute, og gleder meg maks til våren. Ha en nydelig fredagskveld, jeg skal slenge bena på bordet når kvelden kommer (eh, eller på ett eller annet siden bordet ligger opp ned i sofaen), og drømme om masse fine forandringer her hjemme.
 

2 kommentarer

Lisa

20.02.2017 kl.11:23

Oh <3 det blir bare helt nydelig! Jeg er såå spent :D Happy mandag, fineste Tine! God klem (og en liten snap) fra meg til deg :)

Tine Monsen

21.02.2017 kl.08:59

Lisa: Tusen tusen takk Lisa! :D Jeg skal sjekke snap med en gang!

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits