MINE FAVORITTAPPER


Jeg er ikke av de mest appe-gale med telefonen full av apper. Men, jeg har noen skikkelig fine favoritter (i tillegg til instagram, snapchat, nettbank etc). Jeg foretrekker nemlig superkonkrete apper som har en funksjon som faktisk gjør hverdagen enda bedre. Og det gjør disse! Her kommer 3 av mine favorittapper.  


23 SNAPS
Etter å ha lett meg ihjel etter å finne en lur, og god måte å dele familiebilder med de aller nærmeste på (facebook er liksom ikke tingen), fant jeg 23 snaps. En SUPERfin app som gjør at du kan dele bilder og videoer, på en praktisk og god måte med de du ønsker å ha med i gruppen din. Ofte blir bare mobilbilder og små filmsnutter liggende på telefonen, men med denne legger du de kjapt over i appen, også får de andre en liten notification om hvem som har lagt til noe nytt.

Alle ble like giret, og nå dukker det opp fine øyeblikk fra hver vår kant hele tiden. Det er jo så gøy å se hva som foregår hos de andre i familien, og du kan både "like" og legge igjen kommentarer. I tillegg er det så hyggelig at bildene blir organiserte. Vi snakker organisert bildemorro for hele familien!


BABBEL
Hvert år tenker jeg at jeg skal lære meg et nytt språk.. med Babbel kan du faktisk det! Har du noen minutter til overs er det bare å slenge frem Babbel. En app som gjør det å lære språk gøy, utrolig nok. Du trykker på det språket du vil ha, velger vanskelighetsgrad og setter i gang! Så nå, nå har du ingen unnskyldning. Jeg har min på fransk for tiden... Je m'appelle Tine!


VIPPS
Ah, vipps. Tenk at jeg skulle bli så glad i en app! Du er nå min favorittapp på hele telefonen. Riktignok når det kommer penger inn, ikke like gøy når de går ut. Om du ikke har kommet deg på vipps enda, MÅ du bare trykke på vippsknappen og laste den ned. Aldri før har det vært enklere å dele en taxi, betale for middagen selv om man har glemt lommeboken, spleise på en gave eller dele opp en kvittering. Hurra for vipps, du gjør livet litt bedre!

2 kommentarer

irenglede

20.01.2017 kl.09:05

Takk for deling av nyttige tips. Ha en fin helg. ;D

Tine Monsen

20.01.2017 kl.10:43

irenglede: Takk i like måte!

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits