MÅL FOR DET NYE ÅRET


Det er offisielt, det har virkelig blitt 2017! Min uke fikk en litt uventet start, men med hverdagen på plass igjen er det kanskje på tide (å prøve!) å innføre noen nye rutiner? Jeg har satt meg noen mål for det nye året, rett og slett for å minne meg selv på å stoppe litt opp og nyte øyeblikkene! Det er alltid så mye som skjer, og virrvaret av hverdagskaos og familie suser lett forbi. Da er det fint å tenke litt over hva man faktisk har lyst å bruke tiden sin på, i stedet for å bli revet med av alt man burde, måtte, skulle. Så det er planen min for i år, jeg skal rett og slett være litt mer effektiv og (tør jeg si det?), mer egoistisk på hva jeg bruker tiden min på.

1. GJØRE MER AV DET JEG LIKER

2. VÆRE MER SAMMEN MED FAMILIEN

3. STRESSE MINDRE

4. REISE

5. LESE


Jeg leste ikke en eneste bok i fjor.. det er krise. Så i år får netflixen få en liten pause, med en god bok på nattbordet. Jeg digger familien min, og i år skal de få enda mer både plass og tid. De siste årene har vi laget noen herlige reiseminner, og det håper jeg at det bare blir flere av. Det å reise er livet! Selv om vi ikke skal på noen langturer i året som kommer (tror jeg), skal vi kose oss med planlegging og drømme litt om hvor vi har lyst å reise. Akkurat det er helt topp spør du meg! Jeg har booket en ny yogasesong, og gleder meg til å se hva jeg kommer til å få til i løpet av året. Det er så gøy når noe klikker, da er det bare å fortsette å øve.

En annen ting jeg gleder meg til, er forandringer i interiøret her hjemme. Jeg koser meg med hele planleggingsfasen. Prosjektet i seg selv er jo nesten halve morroa. Akkurat nå sitter jeg med knappen på en spennende bestilling!Jeg håper jeg kan være enda flinkere til å komme med små inspirerende munnfuller her inne, og ikke minst at du har lyst å bli med inn i det nye året sammen med meg! Har du forresten noen nyttårsforsetter i år? Jeg har faktisk blitt litt fan av akkurat det de siste årene :)
 

7 kommentarer

silje

04.01.2017 kl.14:28

Tips til hoteller i London? :)

Tine Monsen

06.01.2017 kl.07:46

silje: Hei SIlje! Forrige gang vi var i London spiste vi frokost og luns på et nydelig hotell som het SW7 i Kensington. Skulle vi ha splurget på et hotellopphold en annen gang, hadde det absolutt vært et av mine ønskeopphold :)

14.01.2017 kl.11:51

Hvor er genseren fra? :)

Tine Monsen

15.01.2017 kl.09:11

Anonym: Jeg fant den på salg på Høyer! Den er fra merket Alexander Wang :D

Synnøve

17.01.2017 kl.19:49

Hvor er det fantastiske vinskapet fra?? 😊

Tine Monsen

18.01.2017 kl.09:46

Synnøve: Hei Synnøve! Det er fra et firma som jeg rett og slett ikke har lyst å anbefale, for vi har hatt en del problemer med det :/

Line

20.01.2017 kl.11:23

Ang vinskapet, så bør du jo si navnet. For da kan man styre unna de :-)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits