WHERE TO DRINK AND GO CLUBBING IN PARIS

Vi snakker vår tids studio 54! Med et spektakulært interiør med en smak av Hermés, supermodeller, basseng i nattklubben, signaturdrinker og nydelig mat. Les Bains er ett av stedene som er must-see om du drar til Paris. Les Bains har en ennå villere historie og jeg var så heldig å møte eieren Jean-Pierre Marois forrige gang jeg var i Paris, det var altså ingen tvil om at det var her vi skulle feire bursdagen til T! Nattklubben Jean-Pierre Marois brukte å snike seg ut vinduet for da han var 13 år og siden han kjente dørvakten pga av familien eide bygningen fikk han lov å komme inn.

Les Bains Gouerbois var det første spaaet som åpnet i Paris i 1885 og ble fort en møteplass for forfattere som Marcel Proust og andre kunstnere side om side ved vanlige arbeidere. i 1978 åpnet dørene til nattklubben Les Bains Douche og nattklubbhistorie ble født, om veggene kunne snakke hadde de fortalt historier om David Bowie, Grace Jones, Naomi Cambell og alle andre du kan tenke deg. Interiøret den gang var gjort av ingen andre enn Phililippe Starck.
Da dørene stengte i 2011 bestemte filmskaperen Jean-Pierre Marois som for lengst hadde blitt voksen seg for at han ville redde Les Bains og satt i gang med en total oppussing både bygningsmessig og interiørmessig. Han så på prosjektet som det samme som å gjøre en film, og følelsen av å være med i en film får du med en gang du går gjennom de høyreiste inngangsdørene. Mens interiøret i første etasje er gjort av Denis Montel/RDAI, designeren bak møbler og interiørdesign av Hermèsbutikker, holdt Jean-Pierre Marois en designkonkurranse for de øvrige etasjene og alle hotellrommene.Inngangen til nattklubben på Les Bains er et yndet sted å knipse bilder til instagram og kommer du forbi dørvakten Gustav (som du må gjennom!) er resten av kvelden historie.


Les Bains har startet et nytt kapittel og turen innom er vel verdt det både for å bo, nyte en treretters middag, en drink i baren eller et besøk i nattklubben for å danse de parisiske nettene bort. Blir du for varm åpner bassenget halv tre.. ;)

                                                                    7 rue du Bourg l'Abbé; www.lesbains-paris.com

Foto: Gjengitt med tillatelse www.lesbains-paris.com)

6 kommentarer

Elin

08.04.2016 kl.09:04

Flotte bilder, det ser veldig spesielt ut, spennende og litt mystisk nesten?! Jeg vet nesten ikke om jeg hadde vært modig/kul nok til å dra dit uten noen som kjenner stedet, haha:) synes dette er et fint tips utenom det vanlige, så jeg noterer meg dette også! For en tur dere må ha hatt! ;)

Tine Monsen

08.04.2016 kl.09:08

Elin: Det trenger du ikke å tenke på en gang Elin! Du blir kul bare av å gå inn dørene! :D Det er superhyggelig atmosfære og du blir så godt tatt vare på av de som jobber der! Absolutt verdt et besøk :D

Camilla Acklam

08.04.2016 kl.13:23

Kjempefint sted! Kjenner jeg lengter tilbake til Paris når jeg leser de siste innleggene dine derifra. :)

Tine Monsen

08.04.2016 kl.17:16

Camilla Acklam: Jeg også!

Kikki Hogstad

08.04.2016 kl.15:29

Wow, så kult å se igjen... Fantastisk at de har bassenget der fremdeles, men det hører vel til navnet:-) Her "vanket" jeg i -85/86💃🍾

Tine Monsen

08.04.2016 kl.17:17

Kikki Hogstad: Så gøy! Det er absolutt verdt å ta turen tilbake igjen ;)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits