TRICOLORE WITH A TWIST


En god tricolore salat er sommerens beste tilbehr. Mozarella, tomater og basilikum, har du lyst gjre en liten ekstra vri er det utrolig godt med aubergine og avocado i tilleggg. Skjr noen skiver med aubergine og stek de litt p pannen fr du skiver opp mozarella og tomater. Et lite triks er snitte mozarellaen som p bildet over slik at du kan stikke aubergine og tomater inn mellom mozarellaskivene.


Bruker du en stavmikser for blande basilikumbladene sammen med olivenoljen fr du heller den over salaten fr du en ekstra liten piff p smaken i tillegg. Smak til med salt og pepper og nyt!


Are you as obsessed with a good tricolore salad in the summer time as we are? Well then you're in for a treat! An easy way to spice up your tricolore this summer is adding aubergine and avocado! Slice the aubergine (you only need a few slices), brush the slices with some olive oil and fry them in a non stick fry pan for a couple of minutes on each side. A fun way to cut the mozarella is doing it so you can "stuff" it with the tomatoes, aubergine and avocado like in the photos above. Use a mixer to blend your basel and olive oil for a more tasty olive oil.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits