TRICOLORE WITH A TWIST


En god tricolore salat er sommerens beste tilbehør. Mozarella, tomater og basilikum, har du lyst å gjøre en liten ekstra vri er det utrolig godt med aubergine og avocado i tilleggg. Skjær noen skiver med aubergine og stek de litt på pannen før du skiver opp mozarella og tomater. Et lite triks er å snitte mozarellaen som på bildet over slik at du kan stikke aubergine og tomater inn mellom mozarellaskivene.


Bruker du en stavmikser for å blande basilikumbladene sammen med olivenoljen før du heller den over salaten får du en ekstra liten piff på smaken i tillegg. Smak til med salt og pepper og nyt!


Are you as obsessed with a good tricolore salad in the summer time as we are? Well then you're in for a treat! An easy way to spice up your tricolore this summer is adding aubergine and avocado! Slice the aubergine (you only need a few slices), brush the slices with some olive oil and fry them in a non stick fry pan for a couple of minutes on each side. A fun way to cut the mozarella is doing it so you can "stuff" it with the tomatoes, aubergine and avocado like in the photos above. Use a mixer to blend your basel and olive oil for a more tasty olive oil.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits