SOMMER I SKJÆRGÅRDENDet er ikke alltid like lett å vite hva man skal pakke med seg for å være sikker på at man har alt sommerværet dekket, det skifter jo fra sol og blå himmel til stiv kuling og regn i løpet av noen få timer. Men en shorts har jeg alltid med på tur, det er like gøy å pakke frem igjen gamle favoritter fra skuffene når sommeren nærmer seg hvert eneste år. Jeg har såvidt begynt å tenke på høsten og jeg prøver å få til litt planlegging innimellom slagene. Høsten blir FIN, det er jeg i hvert fall helt sikker på. 

Summer at the coast of Norway means wind in your hair and changing weather. It's not that easy to know what to pack so you're covered but I always bring some shorts, the last years I've been all about denim, white and leather. I still am and my favorites remain the same.

2 kommentarer

Lisa

20.07.2015 kl.13:54

Sommernorge <3 Så fine bilder! Tør nesten ikke si det høyt, men når jeg så på bilder fra vinter i fjor gledet jeg meg bittelittegranne til den kalde og veldig koselige tiden :D Det gjelder å nyyyyte sommeren så lenge den varer!! Plutselig snakker vi ullgenser & co. :O

Tine Monsen

20.07.2015 kl.18:16

Lisa: Det har du helt rett i Lisa, om å gjøre å nyte mens man kan :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits