OUTSIDE LIVING
Det blir ikke så veldig mye tid til å legge seg ned på en solseng med en bok og solhatt på nesen, men siden vi lever sånn halvveis utenfor leiligheten vår i sommermånedene (jeg elsker den ekstra plassen vi får) rigger jeg til med både puter, håndklær og sitteputer ute uansett. Av og til blir det boklesing også selv om det for det meste går i barnebøker.. det er jo så godt med en armkrok når man trenger en liten pust i bakken. Er det litt kaldt tuller vi oss inn under et pledd eller et mykt håndkle, det er jo så godt å nyte uteplassen til det fulle.

In the summer months we have an inside outside living situation, we basically move outside and even though the weather changes and we get rain every now and then I always do a morning prep outside with throws, towels and pillows to make it as cosy as possible. If the temperature isn't all that we still bundle up under throws and blankets and do a little reading before bedtime.

5 kommentarer

Jeg er helt enig, puter og pledd gjør sittegrupper mye koseligere! Flotte bilder du har tatt, det ser ut som et rolig og avslappende sted å nyte varme sommerdager på :-)

Ha en fortsatt fin kveld!

Silje S. Lopez

13.07.2015 kl.22:27

Så fint :) ha en fin kveld : )

Tine Monsen

14.07.2015 kl.08:15

Tiril: Vi nyter livet ute altså, så blir det ekstra koselig med puter og pledd :) Fin dag til deg Tiril!

Sigrid

14.07.2015 kl.23:27

Hei! Hvor er teppet/håndkleet fra? Så fine dusker 😍

Tine Monsen

15.07.2015 kl.09:31

Sigrid: Hei Sigrid, det er fra en butikk som heter 2etg. (tror jeg!) på Røa senteret :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits