STYLE YOUR SHORTS WITH SOME STRIPES


Jeg håper de av dere som har ferie nå nyter rolige dager med saltvann i håret eller fotturer i fjellet, vi har fordelt ferien litt utover i år og tar sommeren hjemme. Det er så rolig i byen nå, vi er så heldige at vi ser utover byen og selv om jeg sitter et lite stykke unna kan jeg kjenne hvordan pulsen har senket seg. Det er som om byen i seg selv har tatt en liten siesta. I helgen har det endelig vært shortsvær igjen og jeg har et lite triks når det kommer til hva som er praktisk (og ikke minst fint) å style shortsen med, en stripete skjorte gjør alltid jobben!Er du usikker på hvilken farge du skal gå for? En lyseblå variant går til alle farger, bare hold det du har lyst å gå med opp mot den blå himmelen og se hvordan absolutt alt er fint sammen med blått.

The city is so calm these days, it's like the city itself has taken a siesta. We're so lucky to have a view over Oslo and even from here I can feel how the energy have shifted, it's summer in the city and I'm enjoying every minute of it. A helpful tip on what you can wear with your shorts is a laidback shirt. If you're wondering about what colour you should wear with your different styles my best tip is to go for a blue one. Don't belive me? Hold whatever you're wearing up against the blue sky and see how everything goes with blue, it just works. Stripes are never wrong either.

8 kommentarer

beautyblossom

12.07.2015 kl.21:20

Så fine bilder:)

Håper du får en fin kveld:)
Utrolig stilig og behagelig antrekk, Tine! Jeg har ingen stripete skjorter da jeg er "redd" for å skille meg ut med for mye mønster, men dette var faktisk veldig fint :-) Tusen takk for inspo og ha en fortsatt fin kveld!

koselig

13.07.2015 kl.06:54

Freeeeeeesht :)

Tine Monsen

13.07.2015 kl.07:42

beautyblossom: Tusen takk, i like måte!

Tine Monsen

13.07.2015 kl.07:44

Tiril: Nå ble jeg glad Tiril, så hyggelig å høre at du ble inspirert! God sommer til deg, klem Tine

Tine Monsen

13.07.2015 kl.07:44

koselig: Takk!

Sonja Durand

13.07.2015 kl.22:39

Så fin! Jeg har dilla på alt med striper selv. Det passer liksom til alt, det! Også ser det sofistikert ut, nesten samme hva slags pris, så ser det eksklusivt ut.

Ser at du nyter sommeren, det er deilig:-)

Tine Monsen

14.07.2015 kl.08:15

Sonja Durand: Det gjør jo det, striper slår aldri feil :) Jeg nyter sommeren og blir ekstra glad de dagene det er varmt og godt :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits