ARTISJOKK

En av favorittforettene mine er artisjokk, denne blomsten (ja artisjokk er en blomst om jeg ikke tar helt feil!) som er så utrolig god å spise. Vi venter middagsgjester aldeles straks og på menyen står blant annet disse artisjokkene jeg handlet med meg hjem fra fruktboden litt tidligere i dag. Vi liker å servere en hel til hver, men om man ikke får tak i til alle sammen går det veldig fint å dele de i to. Jeg må le når jeg tenker på da jeg fikk servert dette for første gang, det var på en av de første datene jeg og T hadde og det var ikke sånn at jeg automatisk skjønte hvordan jeg skulle spise denne blomsten jeg hadde fått servert. Men etter en liten innføring og første smak var jeg hektet.. det er bare så utrolig godt!


Smør, havsalt og artisjokk. Jeg lover å komme med en liten innføring i hvordan du både spiser og lager disse grønne blomstene i morgen om du ikke har prøvd deg på en hel artisjokk ennå. De lager seg nemlig nesten helt selv.

One of my all time favourite starters are artichokes. I just love everything about them, the taste, the social way of eating them, the look and the colour they give any dinner table (the butter and salt goes without saying). The first time I tried an artichoke I didn't quite know what I was in for, I literally had no idea how to eat this flower. I'll post a guide tomorrow, we're excpecting guests for dinner and these are on the menu!

5 kommentarer

missmommy.blogg.no

09.07.2015 kl.00:24

Oh! Da gleder jeg meg til å se fremgangsmåte! Har hatt lyst til å kjøpe disse førre ganger, men ikke helt funnet en måte å tilberede de på.. Har vel ikke gått 100% inn for å finne det ut heller da.. Hihi!

Koselig

09.07.2015 kl.06:26

MMM artisjokker er kjempegodt og det tilberedes også her noen ganger :)

Tine Monsen

09.07.2015 kl.10:29

missmommy.blogg.no: jeg skal legge ut i løpet av dagen! :D

Tine Monsen

09.07.2015 kl.10:30

Koselig: Er ikke det godt? Det er en stor favoritt her hjemme :)

Koselig

10.07.2015 kl.07:14

Jo veldig godt, Tine, jeg skulle ønske vi spiste mer av det egentlig :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits