LEAVING ALL THAT STRESS AT THE BOTTOM
For en dag! Sommer, sol og tunge vanndråper som henger igjen på øyenvipper og øreflipper og sakte tørker opp i solen etter et bad. Med tomt hus fra i går til i dag hadde jeg plutselig dagen for meg selv og jeg har ikke kastet bort et sekund. Jeg har hatt bena på bordet og kost meg med morgenyoga, magasiner, kaffe, venninneprat og ikke minst sommerens første bad, for en lykke det er å bade! Følelsen man får når man dukker under og kommer opp igjen er rett og slett enestående. Ukens stress og mas forsvinner ved første dykk og det er som om hele verden åpner seg igjen når man kommer opp igjen, klar i toppen og forfrisket i sjelen med alt stress liggende igjen på bunnen. Et bad er rett og slett den perfekte måten å stresse ned på.


Jeg håper dere har fine dager og at dere som har tatt ferie nå legger igjen alt stress, mas og forventninger hjemme og bare koser dere maks i disse ferieukene. Livet er det som skjer mens du planlegger andre ting, nyt det litt, plutselig er det ikke mer.

What a day! It's summer in the city and since I had the day to myself (what a treat!) i didn't waste a second. I filled it with yoga, magazines, coffe, girlfriends (a little bit of work) and the very first swim this summer. That feeling is hard to beat, the cold (but not too cold) water washes all the stress away and leaves you feeling refreshed and happy. It really works wonders.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits