JEANS AND A PANAMA HAT


Jeg har gått helt inn i feriemodus disse to dagene borte og jeg har nytt livet med bare føtter og solkrem på nesetippen. Jeg har trappet opp med en litt intensiv Obagikur i sommer og er både tørr og stiv i maska så da passer det fint å ha en god solhatt på hodet for å gjemme ansiktet fra de verste solstrålene.


Ankeljeans og en hvit topp ble det i dag, det enkle er ofte det beste. I hvert fall er det deilig med enkle plagg man kan krølle kjapt sammen og hive med i vesken i tilfelle man skal sove over et sted. Min sommerstil går gjerne fra den ene ytterkanten til den andre, fra pyntete sommerkjoler med høye hæler til en enkel jeans og t-skjorte. Det kommer helt an på humøret, noen ganger slår jeans absolutt alt.


I've been in complete vacay mode these past couple of days wearing tons of sunscreen and a sunhat to protect my face, I've stepped up my Obagi routine this summer and I'm on my second week of an intensive treatment. It goes whitout saying that I'm dry as a sundried tomatoe and almost red like one too. Then it's good to hide behind some good shades and a panama hat.

3 kommentarer

Lisa

02.07.2015 kl.11:06

Noen ganger er disse korte "pausene" de allerbeste :) Jeg hoppet på boten til en god venninne i går kveld rett etter jobb og det tok ikke engang 5 minutter før skuldrene senket seg - det føltes rett og slett som ferie! Herlig! PS: Nydelige bilder, Tine! Jeg er helt forelsket i teppet <3 God klem til deg!

Camilla

02.07.2015 kl.14:25

Så kul den stolen er. Hatten også:-)

Lisa

02.07.2015 kl.15:17

*Båt! Ikke bot! Oops :D

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits