SØNDAGSÅPENT

Det er kanskje ikke helt tradisjonelt å glede seg til å dra innom bua på hjørnet for å handle på søndager, men en av de faste og veldig hyggelige søndagssysslene våre er å stoppe innom fruktboden på slemdal for å handle inn noe godt til middag (og lunsj). Gleden min bedre halvdel har av hele innkjøpsprosessen har gjennom årene smittet over på meg og jeg må si at jeg lærer noe nytt hver dag. Visste du f.eks at du kan lukte på forskjellige meloner for å vite om de er moden? I dag ble det handlet inn både råvarer og litt snacks og resultatet ble bl.a kinesiske svineboller laget med hjemmekvernet kjøtt, masse koriander og noen fantastiske sauser til, en rett så god at jeg må få T til å gjøre det igjen bare for å kunne legge ut oppskriften til dere!


Det er alltid tusen ting å gjøre enten hjemme eller ute og jeg kan faktisk ikke huske sist vi hadde en helt vanlig søndag hvor vi kunne finne på det vi ville, men små ting som late morgener og handling på veien hører med til helgekosen. Uten å alltid måtte se på klokken, det er det som er så godt med helg. Her har alle guttene rundt meg sovnet etter noen intensive timer med lek og jeg skal straks ta kveld jeg også. Jeg skal sette alarmen på litt ekstra tidlig i morgen og håpe at jeg kommer lille ville i forkjøpet for å få en liten head start på uken. Er det ikke deilig med kveld, da kan man si slike ting om neste dag og tro at man mener det :)

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg!

One of the things we always do on sundays is visit our local deli and do our sunday shopping there. Maybe not the most interesting thing to do if you're not a foodie, but my husband thinks this is one of the best things to do in life. And I have to admit I've become much more interested in it over the years myself. We always stop by Fruktboden Slemdal and we always end up with something really yummi. Today T whipped up some chinese pork cakes that was to die for, I'll try to convince him to do them again just so I can post the recipe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits