BLI VAKKER PÅ HÅRET

                                                                                                                                                 annonse

Etter at jeg ble noen hakk lysere i håret trenger det mer pleie og omsorg enn før for at det skal holde seg mykt og fint. Jeg har funnet noen hverdagsfavoritter til håret hos blivakker.no og akkurat nå har de 20-70% på hele butikken frem til tirsdag 2. juni! Så her kan du altså gjøre et kupp og spare litt penger om du har lyst å ta litt ekstra godt vare på håret ditt med gode produkter i sommer. En god kur eller hårmaske er alltid noe som er verdt å bruke penger på og denne hårmasken fra Orofluido er en intensiv fuktighetsgivende kur som i tillegg til å hjelpe håret ditt er fin å ha fremme på badet også.


KMS moist repair tilfører fuktighet og næring og med denne saltvannssprayen fra KMS får håret samme følelse som om du har vært en dag på stranden, et lite triks å ha i hyllen på badet om man har lyst på en liten forandring men ikke har tid til å gjøre noe annet enn å håndkletørke håret.


Både sol, hårføner, rettetang og krølltang sliter på håret og er du fan av å føne håret i hverdagen er det viktig å huske på varmebeskyttelse, som denne fra KMS som samtidig gir fleksibel hold og glans til håret. Og du, er du lei av å få merke etter strikken når du har hatt håret i en hestehale? Sjekk også ut de morsomme hårstrikkene som er laget for å unngå merker og slitasje i håret.  Jeg er i tillegg helt avhengig av tørrshampo, det er den ultimate livredder for småbarnsmødre. Du finner alle mine favorittprodukter her.

Bli Vakker ble kåret til årets nettfavoritt 2015 av netthandelskunder i hele Norge og akkurat nå (og frem til tirs 2. juni) har de 20-70% på HELE butikken. Bli Vakker har også gratis frakt og 1-3 dagers levering.


/ ad for blivakker.no for my norwegian readers.

2 kommentarer

Vigdis

01.06.2015 kl.01:18

Takk for gode tips Tine. :)

Er selv helt avhengig av Revlon sin Unique one. Var litt skeptisk i starten, men jeg sprayer to-tre spray i håndflaten og fordeler etter at jeg har fønet håret. Frisøren min som viste meg trikset. Håret blir så bra og lukker det håret som er brusete og på avveie. Den er utrolig god, rimelig og dufter veldig godt. Ellers er jeg veldig kresen på hårprodukter, bruker kun det frisøren anbefaler ellers så klør jeg som en gal.

Håper du har hatt en fin helg- ønsker deg en fin uke. :)

Hilsen fra Vigdis :)

Tine Monsen

01.06.2015 kl.12:02

Vigdis: Så hyggelig å høre Vigdis! Ja er ikke Unique one god? Tusen takk for tips om å ha den i tørt hår, det skal jeg teste ut! :)

Helgen har vært veldig fin og fyllt med masse masse praktiske gjøremål så nå håper jeg neste helg blir litt roligere på jobbe-fronten. Jeg håper du har hatt en fin helg og at du fikk en god start på den nye uken!

Klem, Tine

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits