SETT ARMBÅNDENE PÅ HØYKANT

De fine smykkefavorittene mine har en tendens til å bli liggende og slenge på badet. Jeg har ikke helt funnet den perfekte måten å oppbevare fine armbånd på og siden de ligger litt rundt omkring blir det ikke til at jeg bruker så veldig mye accesories, men i det siste har jeg begynt å sette flere armbånd på høykant ved siden av hverandre. Det krever riktignok at underlaget er helt rett, men de står forbløffende støtt når du først har satt de opp. De blir (bokstavelig talt) som et lite smykke i rommet der hvor de står sammen på badehyllen, uten å ta opp plassen til et stort smykkeskrin. Det er både praktisk og ser litt finere ut, på denne måten vet jeg alltid hva jeg har (og hvor jeg har de).

I have a tendency to leave my bangles laying around in the bathroom and it's really not the best way to do things when it comes to jewlery. So for the last few weeks I've started stacking my bangles together like this. It's both practical and beatiful, this way I always know what I have and most important, where I have it.

6 kommentarer

❤️❤️

27.05.2015 kl.21:39

Fint armbånd!!❤️

Linn Therese

27.05.2015 kl.21:40

Så kule armbånd!

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om det annet siste innlegget mitt der spør jeg dere hva dere lurer mer på angående meg, bloggen min etc! Altså generelt mer hva jeg skal blogge mer om, og hadde blitt kjempe glad hvis du ville lagt igjen et lite tips eller noe :)

Silje

28.05.2015 kl.02:54

Så fine smykker! Ville bare tipse om at det ikke kan være så lurt å oppbevare smykker på badet pga fuktighet i lufta, hårspray og parfyme som ødelegger holdbarheten til smykker over tid. Litt dumt, men et tips å tenkte på i hvertfall :)

Tine Monsen

28.05.2015 kl.08:42

Linn Therese: Tusen takk Linn Therese, jeg skal ta en titt innom siden din :)

mammapålandet

28.05.2015 kl.12:36

Ingen overraskelse at jeg ELSKER det med hestene på! Sjekk ut dagens video på insta. Blir aldri voksen hest=best:-).

Og så fin og ærlig kommentar fra Linn Therese!

Tine Monsen

29.05.2015 kl.07:30

mammapålandet: Skal sjekke asap :)

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits