I LOVE YOGA

                                                                                                                                     sponset behandling
Jeg gjør ingen av øvelsene helt riktig ennå og jeg klarer ikke å strekke ut bena helt i downward facing dog, men jeg er i gang! Jeg er i gang med yoga! Jeg har fått en ny energi og yoga har trigget en treningsglede jeg ikke har følt på lenge. Siden mine yoga skills var ikke-eksisterende før jeg begynte hadde jeg veldig lyst å lære meg litt av det grunnleggende før jeg begynte på kurs. Selv om jeg har vært på noen yogatimer her og der opp gjennom har jeg aldri helt skjønt hvordan jeg skal gjøre de forskjellige positurene (man vet man gjør det feil når man gjør en øvelse på rå vilje) og jeg følte meg veldig usikker på både pusteteknikk, gjennomføring og hvor stiv jeg egentlig var.

Jeg liker å gjøre ting ordentlig når jeg først skal gjøre de og jeg ble så glad da jeg fikk booket et par privattimer hos Maria Fürst, en yogainstruktør av rang med god erfaring og en genuin interesse av deg som person. Hun er utrolig pirkete og nøye og går ikke videre før du virkelig har skjønt det, misforstå meg rett, hun er streng men rettferdig og hun inspirerer, stort. Hun har fått meg til å se hvorfor så mange er glad i yoga.


Maria underviser i flere forskjellige yogagrener som hot yoga og Vinyasa, og hun skreddersyr i tillegg kurs og workshops for små grupper (maks 8 pers) for eventer og spesielle anledninger (for firmaer, barnebursdager, etc.). Hun holder til i Aviva-bygget på Vinderen og hun tilbyr også privattimer. En oversikt over alle kursene hennes finner du her.

Det fine med bilder er jo at man ser så godt det man må jobbe med, og da blir jeg ennå mer motivert. Hvorfor ikke be sidemannen din knipse et bilde med mobilen etter timen hvor du gjør noen av øvelsene, så kan du studere bildene etterpå og se hva du kan jobbe mer med.  Du finner Maria i nyoppussede og fine lokaler på Vinderen, og en time eller et kurs hos henne må være et av de beste julegavetipsene til noen du vet har lyst (eller trenger!) å begynne på yoga. Jeg har allerede booket kurs etter nyttår, kanskje vi ses? Sjekk ut nettsiden til Maria her.


8 kommentarer

Kristin

16.12.2014 kl.18:01

Hvordan fungerer det når du får sponsede yoga-timer, kontakter de deg,eller du dem? bare nygjerrig :)

Tine Monsen

16.12.2014 kl.18:38

Kristin: Jeg kontaktet Maria fordi jeg hadde hørt så utrolig mye bra om henne :) Jeg har meldt meg på kurs hos henne etter nyttår (som jeg betaler selv), men fordi jeg hadde veldig lyst å lære de grunnleggendene tingene først (de som går på det kurset jeg har meldt meg på har alle sammen gjort yoga en stund fra før) var hun veldig snill og sponset meg med noen privattimer først, slik at jeg skulle være forberedt når jeg begynner for fullt etter nyttår :)

Sonja

16.12.2014 kl.22:32

Yoga er nydelig, Tine, det er virkelig det:) Hadde selv gleden av å ta en yoga lærer utdannelse for noen år siden, det har virkelig gjort at jeg har fotstått hva yoga gjør med kropp og sinn for meg.

Tine Monsen

16.12.2014 kl.22:41

Sonja: Jeg har allerede blitt veldig glad i yoga, jeg gleder meg til å fortsette :)

Maria

17.12.2014 kl.10:32

Kjære Tine, jeg gleder meg til å ha deg i timene mine etter nyttår, tusen takk for fantastisk hyggelig omtale! Til dere som lurer på sponsingen: Som den gamle journalisten jeg er, ville jeg aldri kontaktet en journalist/blogger for å hestehandle omtale. Til det er jeg også for beskjeden. Men da Tine kontaktet meg, syns jeg det var greit å gi henne noen privattimer til å komme inn i tralten - og for å teste ut om yoga var noe for henne. Jeg blandet meg dog ikke opp i hva hun kom til å skrive etterpå, men ble utrolig glad da jeg leste hvor pent hun omtaler meg i innlegget sitt. Namaste!

Sweetdiabeteslife

18.12.2014 kl.21:59

Endelig fått lest litt her igjen :)

Så gøy å se deg ta yoga timene og det bildet i Stockholm! Herlig! :)

Fikk plass på yogalærer utdanning i jan nå, åh som jeg gleder meg!

Og å følge utviklingen din!! Kommer til å bli så bra! :)

Klem

Tone

07.12.2016 kl.21:39

Heisan. Har lest yogainleggene dine. Og jeg er litt i samme situasjon. Er helt hektet. MEN jeg er ikke line flink til hjemmetrening enda. Klarer liksom ikke finne et progfam jeg skal begynne å bruke. Har du noen tips til gode øvelser du pleier å kjøre? Eller går det mest i solhilsen?

Hadde vært kult med tips til program. Evt. Morgenyoga tips😊 Takk for inspo!

Tine Monsen

08.12.2016 kl.12:27

Tone: Hei Tone! Er det ikke fantastisk å være hektet på noe så bra? :) Nå har jeg holdt på med yoga i noen år, så jeg husker flere hele sekvenser vi bruker på det studioet jeg går i hodet. Det er jo mye repetering i yoga. Om jeg ikke husker hva som kommer putter jeg bare inn en annen øvelse :) Men, før jeg klarte det brukte jeg webtrening.no der har f.eks min yogainstruktør Maria Fürst egne timer (om du søker opp navnet hennes skal de komme opp). Det var helt topp, for der har hun timer både på 60 minutter og lenger. Ellers har jeg hørt at mange er fornøyde med yoga with Adrienne, henne tror jeg du finner på youtube helt gratis :) Søker du opp yoga på youtube finner du også mange fine sekvenser du kan henge deg med på!

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits