ÅRSKAVALKADE 2013

I året som gikk skjedde det både små og store ting. Dagene var fyllt av rutiner i endring, og en babyhverdag i permisjon gikk sakte men sikkert over i en annen type hverdag. Jeg hadde faktisk glemt mye av det som har skjedd, og tenkte at det kunne være hyggelig med en liten oppsumering av forrige år og forsvunne øyeblikk. 

I JANUAR får jeg besøk av NRK og Forbrukerinspektørene, og er i 2 minutter med i en av episodene til FBI. Blinket du gikk du altså glipp av det.
I FEBRUAR er jeg med i en avisartikkel som tar for seg blogg, markedskraft og påvirkning på forbruk.
 
Like før lille w kom til verden ble jeg fullstendig overrasket med verdens fineste babyshower. En shower som kom på trykk i magasinet Babydrøm i MARS.  Det er påske, og vi setter snuten mot vinter med hers and mini hers skinnikkers.
 
I APRIL blir det rutiner hjemme med legging kl 19.00 for små. En verden er i ferd med å snu seg til normalen. Permisjonen er over og en jobbende hverdag sammen med den lille begynner.

I MAI maler vi kjøkkenet speilblankt blått.
I JUNI nyter vi late feriedager i Spania, selv om jeg sverger at jeg aldri skal fly igjen og lille w skriver reisebrev hjem. Av 2800 jenter fra 4 land blir jeg valgt ut til å være Bianco Fashion Army Officer.
I JULI prøver jeg å være flink å trene. Det blir med skippertaksmetoden som kommer og går.
I AUGUST (og resten av året) nyter jeg fine dagens frokoster på sengen. Laget med kjærlighet og omtanke av verdens fineste mann og bestevenn. Jeg signerer kontrakt med nettavisen og Side2, og bloggen blir til jobb.
I SEPTEMBER drar jeg til København sammen med Bianco, og får være med på å bestemme hvordan neste kolleksjon skal se ut.
I OKTOBER blir jeg fryktelig gammel, og vil aller helst bare utsette hele måneden. Det er barnehagesykdom, tenner og søvnabrudd og jeg har egentlig mest lyst til å sove hele tiden. Men det skjer ennå en liten ting hjemme, og inn forbi soverommet får jeg på plass smarte løsninger på mitt eget lille etterlengtede hjemmekontor i skapet.
NOVEMBER kommer med kaldere vær og mørkere dager, men husmoren i meg begynner å komme ut av hi og jeg lager hjemmelaget krans til ytterdøren. Jeg velger i tillegg ut mine helt egne favoritter for Bianco i Torggata i Oslo, noe så gøy!
I DESEMBER kommer snø og det som så smått begynner å ligne på jul. Siden vi presterte å bli syke de to første hele ukene i desember kom alt litt brått på, og det fortsatte med litt kaotiske tilstander til vi trakk våre første pust med vintersnø på fjellet alle sammen like før jul. Et år i bilder, et år fortalt gjennom enkle uttrykk. Mange har vært med meg hele veien, og noen er nye. Jeg håper dere har blitt litt bedre kjent med hvem jeg er gjennom dette siste året, det har på godt og vondt vært et annerledes år enn alle andre før det. Det nye året er allerede i gang, jeg legger nå minnene bak meg og strekker meg etter nye horisonter.

<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Monsen

Tine Monsen

32, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits